Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

QUOTE(Ryziuke @ 2005 12 23, 11:09)
As ir esu tu "geru" dovanu gavus  smile.gif Mano mociute visomis progomis sugeba padovanoti, kokia vazele, paveiksleli, puodeli  doh.gif
Bet kol kas dovana nr1 yra mano vyro. nu net geda sakyt  blush2.gif Vibratorius  blush2.gif Nu man tokia "ne i tema dovana"  doh.gif
Aisku vis pakalbedavom visokios S temom, tai as dar seniau noredama buti "isradinga", vis sakydavau nu gal ir noreciau pabandyti ir bla bla bla. Tai manasis ispilde ta mano "svajone" blink.gif O dar kai kaina netycia pamaciau  blink.gif  doh.gif Nu tai ir guli DAIKTAS saugiai dezutej. Gal kada pravers  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tikrai pravers kai diedas išvaižiuos į komandiruotę ar kokį užsienį

aš tai labai norėčiau kokių daiktų bendriems sexo žaidimams

bet vis neužeinu į sexshop'ą blush2.gif

va prisiminiau vieną dovaną, kurios vos nepadovanojau savo diedui 4u.gif

poezijos rinkinys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pragujėjo 5 m. ir neseniai išmečiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 23 gruodžio 2005 - 11:17
Pasidalinkim patirtimi, ko niekada neprisiverstumet padovanoti. smile.gif

Na aš pati niekada nedovanočiau loterijos bilieto. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ji: 22 sausio 2006 - 23:04
QUOTE(Ji @ 2006 01 23, 00:03)
Pasidalinkim patirtimi, ko niekada neprisiverstumet padovanoti. smile.gif

Na aš pati niekada nedovanočiau loterijos bilieto. blush2.gif

Aš taip pat.O jei ten mašina? Arba koks aukso puodas?Vaje tongue.gif Jei taip humaniškai ,tai džiaugtis reiktų,o jei lietuviškai ,tai.....
Atsakyti
aš niekada nedovanočiau keraminių pigių suvenyrų nes pati jų negaliu pakęst...
Atsakyti
idiotiškų popsinių knygų

baisiai susinervuoju kai kas nors padovanoja kokia kvailą knygiūkštę kaip pvz "100 būdų laimingai ištektėti", arba "viskas, ko tu nežinojai apie vyrus"

niekada nedovanočiau tokios dovanos. kaip galima žmogų visišku mulkiu laikyt?!? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soda @ 2006 01 23, 09:50)
kaip galima žmogų visišku mulkiu laikyt?!?  lotuliukas.gif

kodel mulkiu? juk galima for fun lotuliukas.gif mano "chebroj" dovana ne dovana, jei ner kokios nesamones biggrin.gif
cia nuo zmogaus priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soda @ 2006 01 23, 09:50)
idiotiškų popsinių knygų

baisiai susinervuoju kai kas nors padovanoja kokia kvailą knygiūkštę kaip pvz "100 būdų laimingai ištektėti", arba "viskas ko tu nezinojai apie vyrus", niekada nedovanočiau tokios dovanos. kaip galima žmogų visišku mulkiu laikyt?!?  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

"100 būdų laimingai ištektėti", - tarsi sakytu - tu beviltiska senmerge doh.gif
"viskas ko tu nezinojai apie vyrus", - tau siaubingai nesiseka su vyrais, gal nors tai pades. blush2.gif

Atsakyti
Grėblių, šluotų, kastuvų ir kitų buitinių ūkinių prekių, netgi virtuvinio kombaino, nes žmogus pats geriausiai žino, ko konkrečiai jam reikia.
Atsakyti
kosmetikos, papuošalų, visokių virtuvinių įrankių ir buitinių prietaisų (nebent eičiau į įkurtuves ir jei pats šventės "kaltininkas" to prašytų), paveikslų, statulėlių, didelių žvakių
Atsakyti
knygų jokių nedovanočiau (net jei visos reklamos šaukia, kad čia topų topas), geriau jau knygyno dovanų čekį, parfumerijos (nebent tiksliai tiksliai žinau kokius kvepalus jis/ji naudoja), virtuvės rakandų, aksesuarų (pvz. vyr. kaklaryšis, mano vyras turi daug ir beveik visi dovanori, tik jis kostiumo praktiškai nenešioja, tai ir kabo doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Cassandra @ 2006 01 23, 13:06)
Grėblių, šluotų, kastuvų ir kitų buitinių ūkinių prekių, netgi virtuvinio kombaino, nes žmogus pats geriausiai žino, ko konkrečiai jam reikia.

drinks_cheers.gif Man ir atrodo tokie daykai dovanai netinka schmoll.gif Kad ir įkurtuvių proga schmoll.gif
Atsakyti
Rubu schmoll.gif
Atsakyti