Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
is baisiu dovanu esu gavusi tik kazkokias dirbtines ryskiai oranzines geles (man tada buvo 14 metu, buvau progresyvi paaugle, todel tiesiog pasibaisejau). Paskui jos labai smagiai apsigyveno pas mociute kaime biggrin.gif
Atsakyti
Esu gavusi tokiu dovanu ne viena. Pav. is draugo dovanu gavau ranksluosti, tuo metu tikejausi kazko romantisko, mielo, zavingo, o cia se tau, labai isizeidziau ir pasakiau:aciu, dabar turesiu 10 ranksluosciu, nes devyni jau guli spintoj.
Kita karta dovana dovanojo mano vyras, isrinko kaip jam pasirode labai praktiska rankinuka, nu bet toki, kad tik mano mama galejo ji nesioti visiska bobiena. Bet jau is pirmo zvilgsnio suprato kad nepatinka, is karto nusitempe i parduotuve keisti, issirinkau pati madingiausia, gao dar ir primoketi, tai daugiau pats dovanu nebeperka visada vedasi i parduotuve ir leidzia issirinkti, aisku staigmenos jokios, bet gerau patinkanti dovana nei nevykusi staigmena.
O vaikysteje, deficitu laikais per viena gimtadieni esu gavu tris vienodas pasaku knygas. biggrin.gif
Atsakyti
Kartą iš savo krikštatėvio gavau medalioną su skorpiono ženklu, aš esu svarstyklės mad.gif
Esu gavusi daug auksinių papuošalų, nors aš jų labai nemėgstu ir niekada nenešioju.
Visai neseniai gavau dovaną senam suplyšusiam maišelyje - klaiku. Man labai svarbus dovanos įpakavimas, visada pakuoju dovanas ir stengiosi tai padaryti kuo originaliau, o pati gavau suplyšusiam maišely - viršūnė. Reiškia tam žmogui lito buvo gaila man maišelį nupirkti sad.gif
Atsakyti
Ugnietux, prajuokinai savo patirtimi nerealiai laugh.gif

Man slyksciausia dovana buvo, kai 2 geriausios drauges mano 25-ojo gimtadienio proga padovanojo prieskoniu paprasciausiu, gal 10 pakeliu, kuriu as net nezinojau kur deti (rozmarinas, bazilikas ir t.t.), o atvyko i gimtadieni ir vyro net nepasveikino (o mudu abu sventem). Jauciausi klaikiai kaip niekada. Nenorejau matyti nei vieno svecio. Iki siol pamenu. Brrrr.
Atsakyti
QUOTE (kiausiniene @ 2004 07 26, 17:23)
Paprasiau vyro parnesti "ka nors mielo" nail.gif . Parnese knyga su ziniuonio patarimais issivalyti kepenis mellow.gif

Oi nebegaliu, kaip prajuokinai. biggrin.gif . Orginalus pas tave vyras. Mano brangiausias tai vedasi mane i parduotuve ir as renkuosi, arba paklausia ko noriu ir nuperka. biggrin.gif
Atsakyti
Labiausiai mane suerzinusi vyro (tada dar būsimojo) dovana buvo kaktusas. Tai buvo pirmas mano gimtadienis, kurį šventėm kartu, tai tikėjausi kažko mielo, švelnaus, o čia... KAKTUSAS blink.gif . Vos jų abiejų pro duris neišgrūdau. Paskui tą kaktusą nukišau kažkur į kampą ir net nelaistydavau - ignoravau mad.gif , o po pusmečio gi žiūriu - žiedais apsipylęs ohmy.gif . Tiek to, persodinau, ištraukiau iš kampo ir pastačiau prie kompo - tegul blogą energiją sugeria smile.gif . Ir vyrui jau seniausiai atleidau heart.gif , nors jis, man atrodo, dar prisimena - daugiau jokių dovanų "ne į temą" iš jo nesu gavus smile.gif .
Atsakyti
O man jau biagia atsibost zvakides..... huh.gif
Kadangi gimiau per kucias, tai visi jas ir tempia ta proga. Zvakide - namelis, zvakide -kaledu senis, zvakide -moline, kristoline mad.gif mad.gif
Jie gal visi galvoja, kad as sildausi zvakiu silumoje???
Is mamos bet kokia proga gaunu sidabriniu papuosalu, nebeturiu kur ju det blink.gif ir aplamai nelabai megstu papuosalus. Ne karta jos prasiau ju nebedovanot, bet negirdi ji manes biggrin.gif
O vyras dovnanas man perka kartu su manimi rolleyes.gif
Atsakyti
Na, ka bepridursi...
Mes per vestuves gavom 6 kavos aparatus unsure.gif
Pikčiausia, kad kai kas, kas dovanojo, žinojo, kad ir taip jį turiu mad.gif .
Taigi, gavosi savaitėlė laugh.gif , kasdien vis kitą galėjom naudoti laugh.gif , o iš tikrųjų tai aš kavos aparatą tik karštam vynui naudoju rolleyes.gif

Dar mane nervija, kai dovanoja paveikslus dry.gif , nu tai yra toooks daiktas, kurį pats žmogus turi rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE (Ugnietux @ 2004 07 26, 23:07)
Per 17-ą ar 19-ą gimtadienio iš jos gavau trys kečupo butelius biggrin.gif
Krūčiausią dovaną praeitais metais per savo 30-metį gavo mano vyras iš savo motinos (mano anytos)... iš medžio išdrožtas obuolys-prieskoninė.Tai dabar prieš šventes šaipausi, jog jo (mano vyro) mamytė padovanos jam kriaušę ar slyvą, o gal visą drožinių kolekciją laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Manes vis drauges klausdavo ko noriu dovanu. Atsakydavau, kad savo nuoziura ko nors praktisko. Na pernai ir atnese man praktiskai: metalini kibira, kurio puse buvo viniu, o kita puse degtuku dezuciu ir sluota. thumbup.gif
Atsakyti
as tai pati esu savo vyrui padovanojusia tokia dovana, kad laugh.gif . Prisipazinsiu, - tuomet man tai atrode labai saunu rolleyes.gif Praejus keletui meteliui jis issidave, kad dovana buvo... dry.gif kaip cia pasakius... Na, tada tai jau man buvo geda.... gerai, kad mano vyras normalus, tai smagiai pasijuokem tada. Ir iki siol dar kartais prisimine pazvengiam.

Ir, merginos, neklauskit, ka dovanojau... bus geda prisipazinti.... dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Uriukas @ 2004 07 27, 19:46)
as tai pati esu savo vyrui padovanojusia tokia dovana, kad  laugh.gif .  Prisipazinsiu, - tuomet man tai atrode labai saunu rolleyes.gif  Praejus keletui meteliui jis issidave, kad dovana buvo...  dry.gif kaip cia pasakius... Na, tada tai jau man buvo geda.... gerai, kad mano vyras normalus, tai smagiai pasijuokem tada. Ir iki siol dar kartais prisimine pazvengiam.

Ir, merginos, neklauskit, ka dovanojau... bus geda prisipazinti.... dry.gif

Suintrigavai, o dabar - NEKLAUSTI KA blink.gif mad.gif Davai varyk visa tiesa laugh.gif
p.s. as tai pati labai supykau, kai Kaledoms gavau is brangiausiojo plauku dziovintuva mad.gif Jam mat nepatinka, kad lakstau i kirpykla pas drauge du kart per savaite galvos plaut rolleyes.gif vis teisinausi, kad gero dziovintuvo neturiu tongue.gif Tai isrinko pati brangiausia blink.gif o as vis tiek retai kada namie galva plaunu - sakau, kad nemoku graziai issidziovint sad.gif rolleyes.gif
Atsakyti