Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

o as neprisimenu kad vyras ka butu padovanojes man ne gimtadienio proga.oi ne meluoju!atsiminiau!moters dienos proga,kai buvom nesimate visa savaite,vos izengioau pro duris jis man iteike rozyte vazonelyje...grazu ar ne?...BUTU grazu,jei jis kaip ragana ant kulno nebutu apsisukes ir nenubeges toliau maigyti kompiuterio...mat as jam tikriausiai grizusi namo sutrukdziau...
grazi dovana negraziai iteikta.uztai greit ir nuvyto zaraza
Atsakyti
Cia tai jo... user posted image
Atsakyti
Tik nesijuokit -vardadienio proga vyras padovanojo meskere.Jis labai nori kad ir as vazuociau vasara meskeriot na tokis dovanos tai tikrai nesitikejau.Taigi teko zvejot .
Atsakyti
pernai per kaledas vyras padovanojo keleta meiles romanu biggrin.gif tai siemet tiesiai sviesiai pasakiau , kad noriu kvepalu, pasakiau kaina ir kur ju isigyti. Zodziu ir man gerai ir jam nereikia blaskytis:) tokie tie vyrai, kurie neturejo is ko imti pavyzdzio:)))
Atsakyti
O mes tai gavom labai "gera" dovana vestuviu proga is vienu giminaiciu, nors visiems buvo pasakyta, kad nieko nepirktu, o geriau pinigais. Tai vo, gavo vienintele dovana, labai mandrai supakuota, sulciaspaude, panaudota, isvalyta ir sugadinta nepataisomai. O gal cia tipo kaip suvenyras turejo but, del grozio g.gif
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 11, 14:07)
O mes tai gavom labai "gera" dovana vestuviu proga is vienu giminaiciu, nors visiems buvo pasakyta, kad nieko nepirktu, o geriau pinigais. Tai vo, gavo vienintele dovana, labai mandrai supakuota, sulciaspaude, panaudota, isvalyta ir sugadinta nepataisomai. O gal cia tipo kaip suvenyras turejo but, del grozio g.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif o cia gal atkersijo, kad praset pinigu, o ne dovanu? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Tutsi @ 2004 11 11, 14:39)
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif o cia gal atkersijo, kad praset pinigu, o ne dovanu? g.gif

Nu gal g.gif Ale daugiau nieks nekersijo, jie vieninteliai. Visiems pasakem, kad geriau pinigais, o jau ka noresim, ta ir nisipirksim. Na taip as nenorejau gaut 5 lygintuvus ar 10 arbatinuku "papigiai" laugh.gif
Atsakyti
o as vakar nuklausiau savo mazaji vyra klausiant didiji ka dovanosim mamai su gimtadieniu...mazasis siule nupiesti masina: vaikas pies is priekio, o vyras is uzpakalio thumbup.gif thumbup.gif kaip ivertinti blogai toookia dovana??? niekaip... o siaip man visos dovanos geros, sugebu visas pritaikyti...
o del sugedusios sulciaspaudes gal reiketu dovanotoju paprasyti garantinio ??? o gal tie zmones tokia panaudota ir gavo parduotuveje, ko dabar tik nebuna, kokiam turguje ar prekybcentryje ikiso, tai dar ir jiems butu siurpraizas ... g.gif
Atsakyti
Esu as gavusi netikusiu dovanu, bet bala nemate... Man geda blush-anim-cl.gif uz savo dovana... kuria padovanojau vyrui... cia buvo gal pries tris metus... santykiai buvo nekokie... jauciausi apgaudinejama... tai nupirkau ... tokiu labai graziu... makaronu... blush-anim-cl.gif Bet jie tikrai buva labai graziame indelyje blush-anim-cl.gif
Atsakyti
mes su vyru vestuviu proga gavom dideli molini bliuda...MELYNAS SU BALTAIS DIDELIAIS ZIRNIUKAIS blink.gif blink.gif blink.gif ...namie nieko melyno nera...viskas naturaliu spalvu..zvengem turbut menesi..va ir stovi spinteles gale tas bliudas ir vieta uzima.. laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Li ute @ 2004 11 11, 16:04)
Esu as gavusi netikusiu dovanu, bet bala nemate... Man geda blush-anim-cl.gif uz savo dovana... kuria padovanojau vyrui... cia buvo gal pries tris metus... santykiai buvo nekokie... jauciausi apgaudinejama... tai nupirkau ... tokiu labai graziu... makaronu... blush-anim-cl.gif Bet jie tikrai buva labai graziame indelyje blush-anim-cl.gif

Nu geras thumbup.gif Tikrai labai gera ideja laugh.gif Reiks ir maniskiui spagečių padovanoti biggrin.gif
Atsakyti
laugh.gif
Prisiminiau, karta kai buvau supykus ant saviskio, tai gimtadienio proga jam nupirkau nuotrauku albuma(kurio is tikruju reikejo man) ir supakavau ji i sena laikrasti... unsure.gif Padovanojau, jis ispakavo, padekojo, as jam is ranku ji paemiau ir pradejau deti savo nuotraukas... laugh.gif laugh.gif rolleyes.gif
Nu nelabai graziai pasielgiau, pripazistu... blush-anim-cl.gif
Atsakyti