o as neprisimenu kad vyras ka butu padovanojes man ne gimtadienio proga.oi ne meluoju!atsiminiau!moters dienos proga,kai buvom nesimate visa savaite,vos izengioau pro duris jis man iteike rozyte vazonelyje...grazu ar ne?...BUTU grazu,jei jis kaip ragana ant kulno nebutu apsisukes ir nenubeges toliau maigyti kompiuterio...mat as jam tikriausiai grizusi namo sutrukdziau...
grazi dovana negraziai iteikta.uztai greit ir nuvyto zaraza
Tik nesijuokit -vardadienio proga vyras padovanojo meskere.Jis labai nori kad ir as vazuociau vasara meskeriot na tokis dovanos tai tikrai nesitikejau.Taigi teko zvejot .
pernai per kaledas vyras padovanojo keleta meiles romanu
tai siemet tiesiai sviesiai pasakiau , kad noriu kvepalu, pasakiau kaina ir kur ju isigyti. Zodziu ir man gerai ir jam nereikia blaskytis:) tokie tie vyrai, kurie neturejo is ko imti pavyzdzio:)))

O mes tai gavom labai "gera" dovana vestuviu proga is vienu giminaiciu, nors visiems buvo pasakyta, kad nieko nepirktu, o geriau pinigais. Tai vo, gavo vienintele dovana, labai mandrai supakuota, sulciaspaude, panaudota, isvalyta ir sugadinta nepataisomai. O gal cia tipo kaip suvenyras turejo but, del grozio

QUOTE (Eurika @ 2004 11 11, 14:07) |
O mes tai gavom labai "gera" dovana vestuviu proga is vienu giminaiciu, nors visiems buvo pasakyta, kad nieko nepirktu, o geriau pinigais. Tai vo, gavo vienintele dovana, labai mandrai supakuota, sulciaspaude, panaudota, isvalyta ir sugadinta nepataisomai. O gal cia tipo kaip suvenyras turejo but, del grozio ![]() |

QUOTE (Tutsi @ 2004 11 11, 14:39) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu gal

o as vakar nuklausiau savo mazaji vyra klausiant didiji ka dovanosim mamai su gimtadieniu...mazasis siule nupiesti masina: vaikas pies is priekio, o vyras is uzpakalio
kaip ivertinti blogai toookia dovana??? niekaip... o siaip man visos dovanos geros, sugebu visas pritaikyti...
o del sugedusios sulciaspaudes gal reiketu dovanotoju paprasyti garantinio ??? o gal tie zmones tokia panaudota ir gavo parduotuveje, ko dabar tik nebuna, kokiam turguje ar prekybcentryje ikiso, tai dar ir jiems butu siurpraizas ...

o del sugedusios sulciaspaudes gal reiketu dovanotoju paprasyti garantinio ??? o gal tie zmones tokia panaudota ir gavo parduotuveje, ko dabar tik nebuna, kokiam turguje ar prekybcentryje ikiso, tai dar ir jiems butu siurpraizas ...

mes su vyru vestuviu proga gavom dideli molini bliuda...MELYNAS SU BALTAIS DIDELIAIS ZIRNIUKAIS
...namie nieko melyno nera...viskas naturaliu spalvu..zvengem turbut menesi..va ir stovi spinteles gale tas bliudas ir vieta uzima..

QUOTE (Li ute @ 2004 11 11, 16:04) |
Esu as gavusi netikusiu dovanu, bet bala nemate... Man geda ![]() ![]() ![]() |
Nu geras

Prisiminiau, karta kai buvau supykus ant saviskio, tai gimtadienio proga jam nupirkau nuotrauku albuma(kurio is tikruju reikejo man) ir supakavau ji i sena laikrasti...

Nu nelabai graziai pasielgiau, pripazistu...