Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

O as vertinu visas dovanas,nes kitu atveju izeistume zmogu,kuris ja dovanojo.Kaip sako-dovanotam arkliui i dantis neziuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Žmogė @ 2004 09 01, 11:23)
Mergaites! Prasau patarymo! As noreciau dovanu gauti grazius apatinius, gali but ir nelabai praktiski ( nu, zinot, tokie wub.gif ) bet esme tame, kad mano brangiausias drovisi po sexshopus vaikscioti. O gal zinot koki puslapiuka?
Is anksto dekui uz bet kokia informacija. Hm, o gal as dar ne visas temas miegamajame perziurejau g.gif . Bet per daug nebus! Ane?

sex shopai turi internetinius adresus. Tik neatsimenu. Pabandyk pagal parduotuves pavadinima per google paieskot. clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Žmogė @ 2004 09 01, 11:23)
Mergaites! Prasau patarymo! As noreciau dovanu gauti grazius apatinius, gali but ir nelabai praktiski ( nu, zinot, tokie wub.gif ) bet esme tame, kad mano brangiausias drovisi po sexshopus vaikscioti. O gal zinot koki puslapiuka?
Is anksto dekui uz bet kokia informacija. Hm, o gal as dar ne visas temas miegamajame perziurejau g.gif . Bet per daug nebus! Ane?

GAL RASI
Atsakyti
Netinkamą dovaną gavau tik vieną kartą. Draugė per gimtadienį padovanojo man keletą senų audiokasečių. Jos buvo nušiurusiais viršeliais ir įrašyta jose kažkokia niekam nežinoma velniava. g.gif
Atsakyti
QUOTE (kuke @ 2004 08 26, 17:23)
Baisiausią dovaną esu gavusi nuo savo brangiausio Kalėdų proga. Priešistorė yra tokia: aš esu tokia nekūda motera ir laikas nuo laiko užeina noras pataisyt linijas. Vieno tokio eilinio priepuolio metu (prieš Kalėdas) abu kažką pirkom vaistinėj, stovėjom eilėje ir apžiūrinėjom prekystalį. Čia pamačiau tokį papildų rinkinį lieknėjimui ir pradėjau garsiai mąstyti, kad gal kada ir neblogai būtų išbandyt, bet brangu, zaraza. Nugi mano vyriokas tai toks be fantazijos, jam sugalvoti ką nupirkt dovanų tolygu ešafotui, užtai tą malonumą visada patiki man. Na, o dabar įtempkit vaizduotę ir atspėkit, ką aš gavau dovanų? Įtariu, kad atspėjot teisingai, gavau aš tuos papildus nelaimingus. Jaučiat, mes visos svajojam apie romantiškas dovanas, o čia... g.gif

Taigi tave zmogutis pamaloninti norejo.Vadinasi klausesi ka sakei wink.gif
Atsakyti
Kai susipazinau su savo vyru, patekau i labai saunia kompanija (bent jau tada taip maniau). Kiekvienais metais svesdavome visi visu gimtadienius, bet as nuo savo vis nusimuilindavau (tai i varzybas isvaziuodavau, tai kiti atostogaudavo as gimiau vasaros vidury). Per gimtadienius mes renkam po 20 Lt nuo zmogaus ir priklausomai nuo situacijos dedam i voka ar ka nors nuperkam. Tai dazniausiai budavo koks nors brangus daiktas (grandineles, ziedai, rubai ir t.t.), kuris kainuotu apie 200 lt. Pernai bandziau padaryti gimtadieni gamotj, surinkau kompanija, kuri galejo atvaziavo ir... Gavau dovanu fotoalbuma. Nu gerai, pamaniau, dovanotam arkliui i dantis neziurima, bus vaikam, nes as albumu turiu kaip sieno (neturiu jau ju kur deti). Tuo tarpu kai sventem vyro gimtadieni, jis gavo mikrobangu krosnele (vel nuomone apie draugus pagerejo). Siemet ar tai aplamai metai ne kokie, arba nezinau kas pasidare musu vadinamiems draugams, nes vasaros viduri esame dvi kurios svencia gimtadieni (skirtumas tik 8 dienos, metai tie patys). Taigi, siemet turejome svesti 25 m sukakti ir nusprendeme daryti dviguba gimtadieni bare (nes namie nesamone, o sode nusibodo, ir taip biski maziau islaidu). Sulaukem tokiu atsiliepimu, kad geda ir pasakoti, tai kad gimtadieni atsaukeme. Pasiseke draugei nes jos jau buvo praejes, o mano dar ne. Vaiksciojau kaip ne sava, visai be nuotaikos, ir nusprendziau pailseti nuo visko... Padariau truristini zygi apie kuri visi svajono jau 4 metus, ir sau gero galvojat??? Vadinami draugai sugebejo pasirodyti tik sekmadieni (ta diena mano gimimo diena), nors as su keliais savo draugais turistavom jau nuo penktadienio, sestadieni prisijunge tie kas negalejo atvykti penktadieni, smagiai pasitusinom, pazaidem, prisijuokem, zodziu vakaras kaip turi buti. Sekmadienis turiejo buti susitvarkymo diena, kad anksti grizti namo, nusiprausti ir pasiruosti pirmadieniui i darba. Aisku mano nuotaika sekmadieni ne kokia, buvau pavargusi ir draugu jau net nelaukiau, pradejau krautis palapines ir kaip suvaziavo visi apie pietus, kad net pikta pasidare, nes planauvau namie buti apie 4 o parsiradau apie 10. Nu gerai, pamaniau, zmoniu apie 40 su vsais vienu metu nepabusi, tai dariau tai ka pati norejau (issiviriau rugstyniu siubos, visi isdurnino, bet tai nieko, jauciausi pakileta, nes nesijauciau kaip pilka mase). Tai vadinami draugai isizeide, kad as ju beveik nelaukiau ir as ju neuzemiau. O zinot ka man jie padovanojo??? Manau net neatspesit. Dovanu gavau bokso pirstines, tam kad lekstes pas mane neduztu (nors ir taip jos neduzta), o ta kriause kuri buvo prie bokso pirstiniu man nereikalinga, nes turiu kita didesne kriause (turejo galvoje mano vyra, nes pilvuka biski turi). Po palinkejimo ir pamaciusi dovana ziauriai isizeidziau, vos neapsiverkiau (negaliu juk as savo vyro skriausti), nuramino biski tai kad prie tu pirstiniu padovanojo pinta krepsi pilna vaisiu, su sokoladu ir vyno buteliu, kuriu taip pat greitai nebuvo, spejo ir be manes istustinti. Taigi, liko prisiminimui pintas krepsys ir bokso pirstines kazkur numestos ir vieta uzimancios, nes veliau kai kas priverte pasimatuoti, tai negana to kad pirstines, tai dar ir mazos mad.gif ... Dalinai uzpykau ant vyro draugu, sakiau, jei norit, tai patys padarykt kur norit mano gimtadieni, pati niekuo nesirupinsiu...
Kaip jus reaguotumete i sitokia situacija???
Atsakyti
Toks jausmas, kad tave ignoruoja...arba tiesiog skaito netikusia jų "šauniai" kompanijai...

Ot aš vis paskaitinėju, kaip jūs čia alpstat kad svajojate apie romantiškas dovanas ir niekaip nesuprantu, ko jūs norite iš tų vyrų... Naktiniai negerai, liekninantys preparatai negerai, gera keptuvė negeraiii. mad.gif Tai kas jums gerai? Žvakidės? Servetėlės? Kas ta romantiška dovana?
Ot aš pastaruoju metu dovanų gaunu - atsidžiaugti negaliu. Ir draugės pavydi...ir nereikia man kažkokios romantikos su nusususiom rožėm po "1,50 Lt". Gavau rūkytų karšių, gavau baravykų maišą, gavau žiurknuodžių. Baldejinu nuo tokių dovanų rolleyes.gif Vien tik už tokais dovanas žmogų galima įsimylėti...o jūs čia su savo romantikom, gėlytėm bitutėm... Ech, kad man dar kas liekninančių preparatų padovanotų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (milabra @ 2004 09 27, 20:57)
Toks jausmas, kad tave ignoruoja...arba tiesiog skaito netikusia jų "šauniai" kompanijai...

Kada patekau i sia kompanija, tai buvau neiskirama jos dalis, be menes niekas niekur nevykdavo, nes visada sugalvodavau ka nors linksmo, netiketo ir niekada nebudavo liudna. Pries vestuves viskas pasikeite...
Gal sakyciau pavydi, nes mano vyras vienintelis is kompanijos, kuri vede, arba pyksta ant manes, kad istekejau uz ju draugo??? Kiek teko girdeti, norejo pajuokauti, bet pajuokavo ne laiku ir nevietoje.
Savo vyru as patenkinta, visada padovanoja kazka ipatingo ir nuolat mane stebina ne tik per gimtadienius ar sventes.
Atsakyti
Nu Aistile, pas tave ir kompanijos. Man irgi nuo tokių dovanų verkti norėtųsi. Norėjau parašyti, kad aš savo dovanomis irgi retai būnu patenkinta, nu bet tokių dar nesu gavusi.
Atsakyti
Maniškis gimtadienio progomis man dovanoja papuošalus dar nė karto jo skonis manęs nenuvylė...jis stengiasi, kad dovanom man labai patiktų va papasakosiu istoriją kaip jis man nupirko sužadėtuvių žiedą......

Tai va nupirko jis man žiedą auksinį labai gražų ir modernišką prie 4 metus su baltu auksu ir 4 kvadratuke isdeliotom smulkiom akytem thumbup.gif ir ką Jūs galvojat nupirkęs jo man nepadovanojo blink.gif blink.gif , nes nusprendė kad negražus ir kad aš jį turėsiu nešioti tik dėl to kad jis man jį nupirko blink.gif blink.gif , po to kai jau buvom nuneše pareiškimus, atbaliavoje sužadetuviu balių jau kartu gyvenom ir laukėm vestuvių gal po kokių 3 mėn, rašomojo stalo stalčiui randu besimėtantį tą žiedą blink.gif blink.gif , klausiu vyro iš kur tas žiedas toks gražus unsure.gif tas sako radau Gedimino prospekte blink.gif , nus sakau tai ko man neparodei man jis tai patiko nusiploviau ir nešiot pradėjau rolleyes.gif , tai įsivaizduokit apie tai, kad tą žiedą jis nupirko man wub.gif pasakė gal dar po 2 mėn. kai jį radau ir jau nešiojau

Apsiverkiau pamenu tada wub.gif sakau nu sugadinai visą skaityk šventę tada nepadovanojęs žiedo, bet nepykau ant jo supratau kaip Jam svarbu, kad dovana man patiktų smile.gif
Aš jį vis dar be galo myliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 29 rugsėjo 2004 - 13:03
Zmona>sauni istorija thumbup.gif clap.gif Man labai patiko toj vietoj kur tu ta zieda nusiplovei ir sekmingai nesiot pradejai biggrin.gif thumbup.gif

Saunuolis vyrukas! clap.gif
Atsakyti
As esu gavusi daug nevykusiu dovanu ir per daug del to nesinervinu, bet viena dovana istrigo i atminti: grupiokai 19 gimtadienio proga padovanojo lygintuva, toki nedideli ir papigiaiska, as nesugebejau nuslepti savo nuostabos, tai pasimete pridure dar didesne nesamone, atseit galesiu savo vaikina bausti kai negeras bus huh.gif . Taip ir nesupratau ar cia pokstas buvo ar ne.
Atsakyti