Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Paprasiau vyro parnesti "ka nors mielo" nail.gif . Parnese knyga su ziniuonio patarimais issivalyti kepenis mellow.gif
Atsakyti
Kiausiniene, nepergyvenk biggrin.gif Praeis daug metu ir galesi pati kaip ziniuone zmones gydyti (bent ju kepenis), remdamasi tos knygutes patarimais biggrin.gif O jei rimciau, kaip taviskis argumentavo, kodel parnese butent tokia knyga? Galbut zmogus norejo tave pradziuginti, bet va buda pasirinko laaabai orginalu smile.gif As pati nesu gavusi prastu dovanu, gal del to, kad artimieji zino, kokias mazdaug dovanas noreciau gauti. Bet va, pati, ko gero esu padovanojusi tokiu unsure.gif dovanu, tiesiog is nezinojimo, kad nepatiks tam butent zmoguciui. Nenusimink del tos knygos, kita karta geriau konkreciau apibrezk, kas tas "kas nors mielo" ir gausi dovana, kuri Tave tikrai pradziugins.
Atsakyti
QUOTE (kiausiniene @ 2004 07 26, 17:23)
Paprasiau vyro parnesti "ka nors mielo" nail.gif . Parnese knyga su ziniuonio patarimais issivalyti kepenis mellow.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif jezau vos neapsi...au is juoko laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu liuks vyrelis laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu argi nemiela????????????? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (kiausiniene @ 2004 07 26, 17:23)

Nu jūs galite iš manęs juoktis, bet labai seniai tokios knygos ieš rolleyes.gif kojau.kaip vadinasi?
Atsakyti
Aš ir esu gavusi man nepatikkančių dovanų--Resize_Images_Alt_Text--
tada save raminu, kad žmogutis dovanojo iš visos širdies ir norėjo tiktai gero--Resize_Images_Alt_Text--
Gal aš per daug išranki?--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Nepergyvenk, tais patarimais pasidalinsi su mumis g.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE (kiausiniene @ 2004 07 26, 18:23)

hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif nu cia geras, tikrai tavo vyras orginalus, dar taip reikia sugebet sugalvot thumbup.gif
Atsakyti
Originali dovana smile.gif
Per savo gyvenimą esu gavusi keletą gan kvailų dovanų. Pvz.: mano 10-ojo gimtadienio proga kriksto tevo zmona (ji nera mano krikstamote) padovanojo pinta krepšį. Per 17-ą ar 19-ą gimtadienio iš jos gavau trys kečupo butelius biggrin.gif
Krūčiausią dovaną praeitais metais per savo 30-metį gavo mano vyras iš savo motinos (mano anytos)... iš medžio išdrožtas obuolys-prieskoninė. Na žodžiu papasakoti sunkoka kaip jis atrodo, bet kam parodau, tai visi laugh.gif laugh.gif laugh.gif Suprasčiau kad moteris gautų tokią dovaną, bet vyras... biggrin.gif Tai dabar prieš šventes šaipausi, jog jo (mano vyro) mamytė padovanos jam kriaušę ar slyvą, o gal visą drožinių kolekciją laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 07 26, 22:30)
Nu jūs galite iš manęs juoktis, bet labai seniai tokios knygos ieš rolleyes.gif kojau.kaip vadinasi?

Ojezau, net paspringau dziuvesiu is juoko.. baikit nu mergos, ziauru smile.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
As gavau is vyro pjaustymo lenta (stikline) Kaledoms... Jis pats myke paskui "nu cia turbut labai lieva..." rolleyes.gif
Atsakyti