Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(DATTA @ 2013 04 15, 09:39)
...Geriu jas nuo penktadienio, bet tik šįryt poveikis išlindo visame "gražume". Darbe miegu, akyse liejasi, atsirado regos lauke tamsių dėmių...  doh.gif  Nesuprantu, ką dabar daryti reikia... Gal pamėginti sumažinti dozę iki ketvirčio? Gal kam nors yra panašiai buvę?  blush2.gif

Mano spaudimas žemas, o nuo bromkriptinas dar labiau numušdavo - iki 90/50. Tai būdavo kartais irgi tamsu akyse g.gif Bet su laiku pripratau, ir taip smarkiai nebesijaučia.
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2013 04 15, 10:02)
biggrin.gif man pasiūlė iš kart po pusę pabandyti. Šeštadienį turėjom baliušką, paklausiau daktarės, kaip su alkoholiu reaguoja vaistukai, tai pasakė ji man, kad jei jau planuojamas vakarėlis, tai vaistukus geriau išgerti ryte ir doze sumažinti per pusę..  ax.gif  Kas buvo aktualu tam momentui, to ir paklausiau..  blush2.gif

Trečiadienį planuoju apsilankyti pas OK, tai iki to laiko savavališkai susimažinsiu dozę...  blush2.gif

Nu bet man pirmą kartą toookia savijauta nuo vaistų  doh.gif

Patikėk žinau...o man dar kartu ir metforminą paskyrė - nuo jo irgi gali būti blogą...tai kai dėjau vienu metu visus šitus geriu - nieko nenorėjau apart gulėti ir nesikrutint doh.gif
Bet dabar nebejaučiu jokio pašalinio poveikio - viskas susitvarkė rolleyes.gif
Atsakyti
aš kokius metus kankinaus dėl bromkriptino užgulusios nosies. Man padėjo iškart, kai pradėjau jį gerti rytais. Ryte pavalgau, išgeriu kavos, o po kokių 10 min. bromkriptino. Būna miego priepolių dieną, bet gelbėja žalioji arbata. o jei turiu galimybę, tai snūsteliu 15 - 30 min. Po to gyvent atrodo lengviau patampa.
Atsakyti
Merginos, o jums visoms bromokriptiną skyrė gerti nuo 9 CD? g.gif
Atsakyti
Tema apie prolaktinoma
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 04 15, 14:33)

Prolaktinoma ir padidėjęs prolaktinas yra visiškai skirtingi dalykai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 04 15, 13:35)
aš kokius metus kankinaus dėl bromkriptino užgulusios nosies. Man padėjo iškart, kai pradėjau jį gerti rytais. Ryte pavalgau, išgeriu kavos, o po kokių 10 min. bromkriptino. Būna miego priepolių dieną, bet gelbėja žalioji arbata. o jei turiu galimybę, tai snūsteliu 15 - 30 min. Po to gyvent atrodo lengviau patampa.

Oi, ačiū kad pasakei! O aš nervinuosi, nuo ko nosis užsiklijavus pastoviai unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Iveina @ 2013 04 15, 14:13)
Merginos, o jums visoms bromokriptiną skyrė gerti nuo 9 CD?  g.gif

Ciklo diena nesvarbu rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(rutguda @ 2013 04 15, 16:09)

Kiekviena silkė žuvis, bet ne kiekviena žuvis silkė biggrin.gif Prolaktinoma - tik viena iš padidėjusio prolaktino priežasčių. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2013 04 15, 15:09)

bet apie bromkriptina ir visa kita toje temoje daugiau informacijos nei cia. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. gal kas galetu pakomentuoti
.Turiu pks nuo 20 nustatyta, pries 3 metus lengvai pastojau ir pagimdziau mergyte. Dabar laukiam ir negalim sulaukt antro mazuliuko. 3 menesius geriau metforali, pridaviau pakartotinai tyrimus 3 c.d.
SHBG 40.25nmol/l
FSH 5,49 mIU/ml
LH 5,43 mIU/ml
E2 28,9 pg/ml
Gal kas galit pakomentuoti.Aciu:-)
Atsakyti
QUOTE(boruzeurtele @ 2013 04 16, 11:47)
Sveikos. gal kas galetu pakomentuoti
.Turiu pks nuo 20 nustatyta, pries 3 metus lengvai pastojau ir pagimdziau mergyte. Dabar laukiam ir negalim sulaukt antro mazuliuko. 3 menesius geriau metforali, pridaviau pakartotinai tyrimus 3 c.d.
SHBG 40.25nmol/l
FSH 5,49 mIU/ml
LH 5,43 mIU/ml
E2 28,9 pg/ml
Gal kas galit pakomentuoti.Aciu:-)

Lh ir FSH santykis tai geras - apie vienetą yra geriausias.
E2 žiūriu vertinamas pg/ml - tai lyg ir geras, pavertus į kitus vienetus gaunasi 106,1 pmol/l).
O SHGB šiaip man rodos turėtų būti vertinamas kartu darant Testosterono tyrimus unsure.gif bet šiaip į normas patenkate smile.gif
tai sumoje gal ir viskas gerai smile.gif
Atsakyti
testosteronas 2,32. na taip atrodo pasitvarks hormonai, tik dar 21 diena reik priduof. tikiuos pasiseks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzeurtele: 16 balandžio 2013 - 14:02
QUOTE(boruzeurtele @ 2013 04 16, 15:00)
testosteronas 2,32. na taip atrodo pasitvarks hormonai, tik dar 21 diena reik priduof. tikiuos pasiseks

O jūs skaičiavotės taip vadinamą LAI (laisvųjų androgenų indeksas) indeksą? Nes žiūriu Jūsų atveju jis gaunasi 5,8 (TESTO*100/SHBG), tai nėra labai gerai kiek žinau. Bet daugiau dėl to pakomentuot negaliu.
Atsakyti