Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(DATTA @ 2013 04 09, 08:09)
Labas, mergaitės, tyrimai daryti 3 CD, labai laukiu komentarų  4u.gif

E2 (Estradiolis) - 197,00 pmol/l (46-607)
LH (Liutropinas) - 6,57 U/l (2,4-12,6)
FSH (Folitropinas) - 7,97 lU/l (3,5-12,5)
SHBH (Lytinius hormonus sujung. globulinas) - 147,60 nmol/l (26,1-110)
TTH, TSH (Tirotropinas) - 2,670 mlU/l (0,27-4,20)
T (Testosteronas) - 1,16 nmol/l (0,22-2,9)

E2 - geras, LH geras, FSH taip pat geras, jų santykis irgi geras smile.gif
TESTO geras, TTH geras, bet žiūriu SHBG virš normos. Bet paskaičiavus LAI indeksą, tai viskas kaip ir gerai. Gal kuri labiau tai pakomentuot galės.
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2013 04 09, 08:09)
Labas, mergaitės, tyrimai daryti 3 CD, labai laukiu komentarų  4u.gif
TTH, TSH (Tirotropinas) - 2,670 mlU/l (0,27-4,20)

TSH normaliam žmogui geras, o pastojimui geriau būtų arčiau 1 (į aktyvesnę pusę).
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 09, 11:26)
TSH normaliam žmogui geras, o pastojimui geriau būtų arčiau 1 (į aktyvesnę pusę).
smile.gif

Pelargonija, Iveina, ačiū, mergaitės, už komentarus 4u.gif
Pelargonija, prajuokinai su išsireiškimu apie normalų žmogų.. lotuliukas.gif Na, penktadienį minsiu pas OK, žiūrėsim, ką ji pasakys, duosiu žinot, jei tik įdomu Jums.. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas smile.gif gal kas pakomentuos 4u.gif

Prolaktinas (PRL) 25,0 ng/mL (x21,2mIU/L)

Folikulinė fazė 4,5-33
Ciklo vidurys 6,3-46
Liuteininė fazė 4,9-40
1-as nėšt. Trimestr. 3,2-43
2-as nėšt. Trimestr. 13-166
3-as nėšt. Trimestr. 13-318

Progesteronas (PGN) 9,56 ng/mL (x3,18nmol/L)
Folikulinė fazė <1,13
Ciklo vidurys 0,48-1,72
Liuteininė fazė 0,95-21
1-as nėšt. Trimestr. 9,3-33,2
2-as nėšt. Trimestr. 29,5-50
3-as nėšt. Trimestr. 83,1-160

Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 04 11, 15:22)
labas smile.gif gal kas pakomentuos  4u.gif

Prolaktinas didelis, o progesterono noretusi daugiau siek tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 04 11, 15:56)
Prolaktinas didelis, o progesterono noretusi daugiau siek tiek. smile.gif

tai tikriausiai prolaktino didumas taip pat turi itakos pastojimui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 04 11, 15:58)
tai tikriausiai prolaktino didumas taip pat turi itakos pastojimui?  blush2.gif

tikrai taip, kopijuoju, kad aiskiau butu: Padidėjusi prolaktino koncentracija gali slopinti kiaušidžių ir sėklidžių funkciją, ovuliaciją bei FSH ir LH sekreciją.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
noriu paklausti- ar butinai PRL ir PGN tyrimus reikia 7 dpo darytis? Nes man 7 dpo sekmadienis iseina, o sekmadieni niekur tyrimu nepriduosiu doh.gif ar galima 8dpo PRL ir PGN tirtis? g.gif ar geriau nesvaistyti pinigu veltui ir laukti kito menesio?
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 04 12, 10:48)
Sveikos 4u.gif 
noriu paklausti- ar butinai PRL ir PGN tyrimus reikia 7 dpo darytis? Nes man 7 dpo sekmadienis iseina, o sekmadieni niekur tyrimu nepriduosiu doh.gif ar galima 8dpo PRL ir PGN tirtis? g.gif ar geriau nesvaistyti pinigu veltui ir laukti kito menesio?

Galima ir 8DPO, tiesiog 7DPO PRG būna didžiausias...
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 04 09, 08:20)
E2 - geras, LH geras, FSH taip pat geras, jų santykis irgi geras smile.gif
TESTO geras, TTH geras, bet žiūriu SHBG virš normos. Bet paskaičiavus LAI indeksą, tai viskas kaip ir gerai. Gal kuri labiau tai pakomentuot galės.

Laba diena, merginos.. smile.gif

Sugrįžau vėl su savo bėdelėmis blush2.gif

Buvau pas OK su savo hormonų tyrimais, faktas, kad pas mane prolaktino gerokai per daug. Numušimui išrašė bromkriptino po pusę tabletytės vakarais gert. Perspėjo, kad šlykščios tabletės su puokšte šalutinių poveikių, kad gali būti silpna, bloga ir pan. Geriu jas nuo penktadienio, bet tik šįryt poveikis išlindo visame "gražume". Darbe miegu, akyse liejasi, atsirado regos lauke tamsių dėmių... doh.gif Nesuprantu, ką dabar daryti reikia... Gal pamėginti sumažinti dozę iki ketvirčio? Gal kam nors yra panašiai buvę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2013 04 15, 09:39)
Laba diena, merginos.. smile.gif

Sugrįžau vėl su savo bėdelėmis  blush2.gif

Buvau pas OK su savo hormonų tyrimais, faktas, kad pas mane prolaktino gerokai per daug. Numušimui išrašė bromkriptino po pusę tabletytės vakarais gert. Perspėjo, kad šlykščios tabletės su puokšte šalutinių poveikių, kad gali būti silpna, bloga ir pan. Geriu jas nuo penktadienio, bet tik šįryt poveikis išlindo visame "gražume". Darbe miegu, akyse liejasi, atsirado regos lauke tamsių dėmių...  doh.gif  Nesuprantu, ką dabar daryti reikia... Gal pamėginti sumažinti dozę iki ketvirčio? Gal kam nors yra panašiai buvę?  blush2.gif

O tau nesakė,kad pirmom dienom po ketvirtį pagertum? Man kai išrašė - pasakė,kad 4-5 dienas po ketvirti ,paskui po pusę...bet kadangi man nebuvo bloga po pirmo ketvirčio - aš iš kart po pusę geriau, o tada supratau,kodėl sakė po ketvirtį biggrin.gif Tikrai gali dar kelias dienas pagert po mažiau...
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2013 04 15, 09:53)
O tau nesakė,kad pirmom dienom po ketvirtį pagertum? Man kai išrašė - pasakė,kad 4-5 dienas po ketvirti ,paskui po pusę...bet kadangi man nebuvo bloga po pirmo ketvirčio - aš iš kart po pusę geriau, o tada supratau,kodėl sakė po ketvirtį biggrin.gif  Tikrai gali dar kelias dienas pagert po mažiau...

biggrin.gif man pasiūlė iš kart po pusę pabandyti. Šeštadienį turėjom baliušką, paklausiau daktarės, kaip su alkoholiu reaguoja vaistukai, tai pasakė ji man, kad jei jau planuojamas vakarėlis, tai vaistukus geriau išgerti ryte ir doze sumažinti per pusę.. ax.gif Kas buvo aktualu tam momentui, to ir paklausiau.. blush2.gif

Trečiadienį planuoju apsilankyti pas OK, tai iki to laiko savavališkai susimažinsiu dozę... blush2.gif

Nu bet man pirmą kartą toookia savijauta nuo vaistų doh.gif
Atsakyti