QUOTE(Piktukė @ 2013 10 06, 19:15)
Sakykit, o ką reiškia, kai iš krūtų fontanai? Mane tada apžiūros metu irgi ginekologas gerai apspaudė tai iš dešnės sake išsispaudė lašelis ir tik pasakė, kad viskas gerai, o aš kažkaip ir nebepaklausiau ką daugiau reikštų, nes daug kitų klausimų turėjau..
Sveikos, - na, gal dėl ramybės galit pasidaryt PRL, bet jeigu gyd. sakė, kad viskas ok, - galgi viskas gerai.
Man tai taip paaiškino, kad iš krūtų pienas, o tyrimas normos ribose, nors arčiau viršutinės ribos:
Tų prolaktino molekulių būna kelių rūšių (vienos aktyvesnės, kitos ne) - o tyrimas rodo tik jų vienetų skaičių (neišskiriant kurios aktyvesnės, kurios ne) ir gali būti ir taip, kad prolaktino molekulių skaičius telpa į normos ribas pagal vnt., bet ten vyrauja aktyvesnės molekulės, -tada tyrimas rodo normos ribas, - bet vistiek organizmas veikiamas taip, lyg būtų virš normos PRL
Nžn ar aiškiai parašiau...
Man priskyrė vaistų mažinančių PRL ir va db pasidarius 7DPO PRL nuo 16.6 ng/ml jis man nukrito iki 6,96 ng/ml
Dar ir PRG pasidariau: 39,4 nmol/l (norma Mot.: liutealinės fazės vidurys: 19-76
Tai supratau, kad ovuliacija lyg įvykus?