Labas, damos,
ruošiuosi pirmam vizitui pas gydytoją OK, tai nusprendžiau neiti tuščiomis ir bent hormonų tyrimus atsinešti. Bet vizitas dar tik už poros savaičių, o aš gavau tyrimų rezultatus 7 DPO:
Prolaktinas 552,50 mlU/l (Normų ribos: 102-496)
Progesteronas 49,77 nmol/l (Normų ribos: folikl.f. 0,6-4,7; ovuliac.f. 2,4-9,4; liutein.f. 5,3-86)
Gal sulauksiu komentarų
QUOTE(DATTA @ 2013 04 03, 10:50)
Labas, damos,
ruošiuosi pirmam vizitui pas gydytoją OK, tai nusprendžiau neiti tuščiomis ir bent hormonų tyrimus atsinešti. Bet vizitas dar tik už poros savaičių, o aš gavau tyrimų rezultatus 7 DPO:
Progesteronas 49,77 nmol/l (Normų ribos: folikl.f. 0,6-4,7; ovuliac.f. 2,4-9,4; liutein.f. 5,3-86)
Prolaktinas BLOGAS. Ir gali labai trukdyti.
Tik OK nežinau ar labai juo domėsis, eik pas endokrinologę Liną Zabulienę.
OK labiau rūpės LH, FSH, E2, juos reik daryti 3-5 ciklo dieną.
Apie progesteroną nelabai žinau, kada koks turi būti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 03, 11:16)
Prolaktinas BLOGAS. Ir gali labai trukdyti.
Ačiū už komentarą Esu visiškai pasimetus Jei prolaktinas trukdo pastojimui, kodėl OK jis neatrodo svarbus
Ateinančią savaitę darysiuos LH, FSH ir E2, tada eisiu pas OK..
QUOTE(DATTA @ 2013 04 03, 11:57)
Ačiū už komentarą Esu visiškai pasimetus Jei prolaktinas trukdo pastojimui, kodėl OK jis neatrodo svarbus
Be prolaktino, dar galima surasti daugybę visokių kliauzų. Ginekologai žiūri savo sritį.... tik patys geriausi biški plačiau.
Kiek atsimenu, OK man niekad nesakė tirtis prolaktino.
DATTA, progesteronas geras, o prolaktinas nelabai.
QUOTE(Ramce @ 2013 04 03, 13:25)
DATTA, progesteronas geras, o prolaktinas nelabai.
Tas prolaktinas išmušė mane iš vėžių šiandien Nieko, 12-ą dieną einu susitikti su OK, jei ji "neužsikabins" už šito skaičiaus, tikriausiai teks apsilankyti pas Liną Zabulienę
QUOTE(Renalta @ 2013 04 03, 20:22)
sveikos merginos, mnezinau gal ir kvaila klausima uzduosiu bet man kilo klausimas man prolaktino tyrima paskyre 12-14 ciklo diena, o jus rasote, kad ji daro 21 d.
Prolaktina galima tirti bet kuria ciklo diena, tiesiog patogumo delei padaro su kitais hormonais ciklo pradzioje.
QUOTE(Renalta @ 2013 04 03, 20:22)
sveikos merginos, mnezinau gal ir kvaila klausima uzduosiu bet man kilo klausimas man prolaktino tyrima paskyre 12-14 ciklo diena, o jus rasote, kad ji daro 21 d.
siaip realiai ji galima atlikti bet kada, bet yra sakoma ir is asmenines patirties PRL ciklo gale padideja, aisku ne visoms. 12-14c.d. tikrai galima drasiai daryt.
QUOTE(exDaiva @ 2013 04 04, 08:08)
Prolaktina galima tirti bet kuria ciklo diena, tiesiog patogumo delei padaro su kitais hormonais ciklo pradzioje.
labai aciu uz atsakyma as dar naujoke sioje srityje
sveikutes :)vakar teko apsilankyti motina ir vaikas klinikoj del hormoniniu tyrimu. pries kelias sav dariausi PGN ir PRL. vakar FSH,LH,TTH ir LT4. nekantraudama lauksiu rezultatu.... net kinkos dreba.pirmad eisiu konsultacijos pas gyd zeba. darys kiausintakiu praeinamumo tyr. ar skausminga?gal kuri nors yra susidurus?
QUOTE(zupe @ 2013 04 04, 09:42)
sveikutes :)vakar teko apsilankyti motina ir vaikas klinikoj del hormoniniu tyrimu. pries kelias sav dariausi PGN ir PRL. vakar FSH,LH,TTH ir LT4. nekantraudama lauksiu rezultatu.... net kinkos dreba.pirmad eisiu konsultacijos pas gyd zeba. darys kiausintakiu praeinamumo tyr. ar skausminga?gal kuri nors yra susidurus?
apie kiausintakiu praeinamuma tema yra cia http://www.supermama...howtopic=555777
geru rezultatu