Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Sveikutes gal pakomentusit smile.gif 7 diena po O.
PRL - 14.99 : 2.8 - 29.2
PGR - 29.66 pagal fazes pakliuna i liuteinine (10.6 - 81.2) arba ovuliacine (14.2 - 89 )
Tai ir vel kiek suprantu ovuliacija ivykusi smile.gif nors si menesi buvau beveik tikra kad ivyko smile.gif ech gal jau pavyks wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2013 09 17, 20:49)
Sveikutes gal pakomentusit smile.gif 7 diena po O.
PRL - 14.99 : 2.8 - 29.2
PGR - 29.66 pagal fazes pakliuna i liuteinine (10.6 - 81.2) arba ovuliacine (14.2 - 89 )
Tai ir vel kiek suprantu ovuliacija ivykusi smile.gif nors si menesi buvau beveik tikra kad ivyko smile.gif ech gal jau pavyks wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mano supratimu viskas super thumbup.gif Turi pavykti 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif,tiesiog negaliu cia neparasyt,atrodo tik sakiau,kad nepavyksta metus laiko nieko nieko,dariausiau hormoninius tyrimus LH buvo per ausktas,maniau reikia tik stebuklo ir stai mm buvo paskutines rugpjucio 7d nieko nesulaukiau si rugsejo men,pasidariau testa ir bijau i jy ziuret,o ziuriu,kad yra,yra ta antra juostele tik neryski,na ka nubegu rugsejo 6 pasidaryt kraujo tyrima ir ten pasako mums 528,ir apie tris savaites smile.gif),as soke,vyras dar iki siol netiki,kad jau turesim...O dabar galiu sakyt,kad kas padejo,viena gyd BMP man patare vyrui nupirkt prostamol uno,sau pavartoti PREGNACARE CONCEPTION N30,paskui pavartoti,heomopatiniu nuo stresu,pati norejau gyvent pas savo tevus,nes labai stresavau pas vyro tevus,nuo birzelio perskraustem pas mano tevus,meciau nepatinkanty darba ir pasirinkau maziau apmoka,bet man malonu...taip kad viskas susidejo i viena,manau,kad maziau streso reikia siam reikaliukui smile.gif)),VISOMS LINKIU DIDELES KANTRYBES!!!
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2013 09 16, 13:41)

Bet va rašėt dėl LH ir FSH santykio, kad apie 1 turėtų būti, - nors pas mane jis ne toks... g.gif  Gal galėtumėt pakomentuoti plačiau, - ką tas santykis rodo, ką galėtų reikšti kai jis toks koks yra?

jei žiūrėt grynai teoriškai, man jūsų PRL kiek aukštokas, bet jei vyksta O, vadinas, mušti PRL vaistais ir nereikia. Ar vyksta O galite sužinoti pasidarius PRG 7 dienos po O.

Dėl per mažo LH/FSH santykio nėra informacijos, sako, kad nieko blogo. Mano pačios LH 6,05, FSH- 9,49. Aukštokas FSH kaip 28metų. Na, bet anokia čia tragedija, pastoti įmanoma 4u.gif

viktorija23, džiugu dėl jūsų 4u.gif Svarbiausia, kad padarėt iš savo pusės viską, ką galėjot, geriausia wink.gif
Atsakyti
Sveikos.. po 6 stimuliaciju ir pertraukos pasidariau tyrimus.. gal padėsit susigaudyti. Ačiū.. nes kaip suprantu nelabai kas čia gero blink.gif

E2- 45,73pg/ml, folikulo f 12-166, ciklo pokas 85-500, liutealinėf 43-211. postmenopauzė<5-54
TTH, TSH -2,15 uIU/mol
FSH 8,26mlU/ml folikulo f 4-13 ciklo pikas 5-22 liutealinė f 2-8 postmenopauzė 20-138
LH-9,94mlU/ml
SHGB -152nmol/L..?? kai noram lygtais 18-114
Tostesteronas -0,481 ng/ml

Labai lauksiu komentarų.. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 09 18, 12:34)
jei žiūrėt grynai teoriškai, man jūsų PRL kiek aukštokas, bet jei vyksta O, vadinas, mušti PRL vaistais ir nereikia. Ar vyksta O galite sužinoti pasidarius PRG 7 dienos po O.

Ačiū už atsakymą, jau faktas kad teks kulniuoti pas ginę kad pakomentuotų kaip kas, o PRG darysiu būtinai, - jau net OT nupirkti ir BT matuojama, kad tiksliai būtų aišku kurią dieną ta O vyks smile.gif 4u.gif
Manau dar ir PRL pakartosiu, kad pažiūrėt kinta į kurią nors pusę ar ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 18 rugsėjo 2013 - 14:02
QUOTE(Prometėja @ 2013 09 18, 13:51)
Ačiū už atsakymą, jau faktas kad teks kulniuoti pas ginę kad pakomentuotų kaip kas, o PRG darysiu būtinai, - jau net OT nupirkti ir BT matuojama, kad tiksliai būtų aišku kurią dieną ta O vyks smile.gif  4u.gif
Manau dar ir PRL pakartosiu, kad pažiūrėt kinta į kurią nors pusę ar ne  4u.gif

Nebaisus tas tavo PRL wink.gif o man tada gydytojas patarė PRL pasidaryti 3 kartus ir imti vidurkį, nes tai kintantis hormonas. Dabar kartoju kiekvieno ciklo pradžioj, tad nuo 33ng/ml geriant po 0,5 tabl. bromokriptino per 4 mėnesius numušiau iki 7,21 ng/ml. Bandysim pastot, nors bėdos, ko gero, ne tik hormonuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune Ski @ 2013 09 18, 14:42)
Sveikos.. po 6 stimuliaciju ir pertraukos pasidariau tyrimus.. gal padėsit susigaudyti. Ačiū.. nes kaip suprantu nelabai kas čia gero  blink.gif

E2- 45,73pg/ml, folikulo f 12-166, ciklo pokas 85-500, liutealinėf 43-211. postmenopauzė<5-54
TTH, TSH -2,15 uIU/mol
FSH 8,26mlU/ml folikulo f 4-13 ciklo pikas 5-22 liutealinė f 2-8 postmenopauzė 20-138
LH-9,94mlU/ml
SHGB -152nmol/L..?? kai noram lygtais 18-114
Tostesteronas -0,481 ng/ml

Labai lauksiu komentarų.. Ačiū 4u.gif

Kiek žinau, kai kurie stimuliuojantys vaistai išplonina gleivinę. Tą pas jus parodo E2 - jis mažokas. LH ir FSH normalūs, o vat dėl padidėjusio SHBG tai nežinau, nes neteko susidurti. Šiaip radau, kad padidėjusi skydliaukės funkcija, estrogenų perteklius, gydymas skydliaukės hormonu, nervinė anoreksija, nėštumas, kepenų cirozė gali padidinti SHBG kiekį kraujyje.
Verčiau pasitarkit su gydytoja, nes jūsų TTH kaip ir geras, todėl kas nulėmė tą SHBG padidėjimą - neaišku :?
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 09 19, 07:00)
Kiek žinau, kai kurie stimuliuojantys vaistai išplonina gleivinę. Tą pas jus parodo E2 - jis mažokas. LH ir FSH normalūs, o vat dėl padidėjusio SHBG tai nežinau, nes neteko susidurti. Šiaip radau, kad padidėjusi skydliaukės funkcija, estrogenų perteklius, gydymas skydliaukės hormonu, nervinė anoreksija, nėštumas, kepenų cirozė gali padidinti SHBG kiekį kraujyje.
Verčiau pasitarkit su gydytoja, nes jūsų TTH kaip ir geras, todėl kas nulėmė tą SHBG padidėjimą - neaišku :?

Ačiū.. eisiu pas gydytoją.. tad žiūrėsim kas čia..
nu iki cirozės toli smile.gif nebent čia po stimuliacijų taip iššaukė, skydliaukę tikrinausi, tai viskas tvarkoje.. Greičiausiai estrogenu perteklius..

Dėkui.. dar laukia 21d. PRG ir PL.. pasidarau ir bus aišku kas mano organizme dedasi.. leliaus nesulaukiu 2metai.. bet va kaip išsibalansavo organizmas.
Atsakyti
Ateinu ir aš su hormonų tyrimais. Kaip suprantu mano FSH yra nelabai geras? O E2 taip pat mažas? Tyrimai daryti 3CD.

E2 16,19 pg/ml (folikulo 12-166, ciklo pikas 85-500, liuteininė f 43-211, postmeno <5-54)

TTH 1,79 uIU/ml (0,27-4,2)

FSH 5,79 uIU/ml (folikulo 4-13, pikas 5-22, liuteinine 2-8, postmenopauze 20-138)

LH 3,97 uIU/ml (folikulo 2-12, pikas 14-100, liuteinine 1-12, postmenopauze 20-138)

SHGB 78,1 nmol/l (18-114)

T 0,436 ng/ml (0,1-0,8)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktukė: 19 rugsėjo 2013 - 18:18
QUOTE(Piktukė @ 2013 09 19, 18:17)
Ateinu ir aš su hormonų tyrimais. Kaip suprantu mano FSH yra nelabai geras? O E2 taip pat mažas?

na, man nepatinka tik E2, akivaizdžiai žemas. Tiek LH, tiek FSH, tiek jų santykis - geras. Dėl SHGB negaliu komentuoti, nes neišmanau, pati laukiu atsakymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2013 09 19, 19:17)
Ateinu ir aš su hormonų tyrimais. Kaip suprantu mano FSH yra nelabai geras? O E2 taip pat mažas? Tyrimai daryti 3CD.

Pritarsiu nefifi - E2 yra tikrai per mažas (jis atsakingas už gleivinės storį). O SHBG - geras smile.gif
Atsakyti