Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Tino @ 2013 03 30, 19:12)
pas mane irgi mmm trumpos - praktiškai dvi dienos, negausios. visi gydytojai kabinasi dėl to, bet kad visada taip buvo, ir mamai taip. tai gal genetiškai  g.gif  gleivinė visada gera. svarbu, kad ji gera būtų per O, kad būtų kur kabintis.

Aisku, taip ir pas mane 2 dienos, mamos irgi mano negausios budavo sake, o pagimde 4 vaikus be problemau.. Na reiskia daug ka paveldimumas daro smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 03 30, 20:40)
Aisku, taip ir pas mane 2 dienos, mamos irgi mano negausios budavo sake, o pagimde 4 vaikus be problemau.. Na reiskia daug ka paveldimumas daro  smile.gif  4u.gif

aš irgi taip manau - ir gydytojus raminu, kad viskas tas pats, kaip mamai. maniškei irgi pastoti problemų nebuvo, tad ne čia priežastis. bet daktaram tas nelabai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 03 30, 19:48)
aš irgi taip manau - ir gydytojus raminu, kad viskas tas pats, kaip mamai. maniškei irgi pastoti problemų nebuvo, tad ne čia priežastis. bet daktaram tas nelabai patinka  biggrin.gif

Tai zinai daktarai, jei neranda tikru problemu, tai bando is kazko bent jau problema padaryt... doh.gif na as savo problema jau zinau, tik galvojau ar trumpos menesines - plona gleivine , gali buti papildoma beda.

O ar ilgai jau pati negali pastoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 03 30, 22:56)
O ar ilgai jau pati negali pastoti?  4u.gif

aš jau 7 metus vargstu. 6 IUI, vienas IVF. niekada nebuvo net kibimo. jau reiktų bandyt apie tai nebegalvoti... senka rezervai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 03 30, 23:45)
aš jau 7  metus vargstu. 6 IUI, vienas IVF. niekada nebuvo net kibimo. jau reiktų bandyt apie tai nebegalvoti... senka rezervai.  verysad.gif

oi kaip liudna unsure.gif kazin ar imanoma nebegalvoti kai gamtos sukurtas tas troskimas patirti motinyste. tiesiog likimas ziaurus su kaikuriom is musu console.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 03 30, 23:45)
aš jau 7  metus vargstu. 6 IUI, vienas IVF. niekada nebuvo net kibimo. jau reiktų bandyt apie tai nebegalvoti... senka rezervai.  verysad.gif

4u.gif 4u.gif

QUOTE(jdjola13 @ 2013 03 31, 02:17)
oi kaip liudna unsure.gif  kazin ar imanoma nebegalvoti kai gamtos sukurtas tas troskimas patirti motinyste. tiesiog likimas ziaurus su kaikuriom is musu  console.gif

4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal kurios ismano ir gali pakomentuoti ax.gif ACIU 4u.gif
KIEK AS CIA SUPRANTU, TAI NORMOS RIBOSE AR NE? g.gif

tyrima dariausi 20 CD ir va gavau tokius rezulltatus
Prolaktinas
(mIU/I) 176,52.
norma yra 59-619
Progesteronas (nmol/l) 45,89.
normos-Folikuline faze 0,48-4,45,
ovuliacine faze 2,4-9,4
ir liutealine faze 10,62-81,28.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 02 balandžio 2013 - 17:58
egliukas, grazus skaiciukai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 04 02, 19:06)
egliukas, grazus skaiciukai smile.gif  4u.gif

aciu kad pakomentavot 4u.gif tikrai saunu kad visaks normos ribose, tik prolaktinas idomu ne i mazesne normos puse?as cia jau prisigalvosiu visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2013 04 02, 19:10)
aciu kad pakomentavot  4u.gif  tikrai saunu kad visaks normos ribose, tik prolaktinas idomu ne i mazesne normos puse?as cia jau prisigalvosiu visko  doh.gif

Su prolaktinu yra tieisog viskas gerai. Būtų jis į didesnę pusę (kad ir normos ribose), tai būtų slopinama ovuliacija smile.gif Taip kad viskas čia super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 04 02, 19:12)
Su prolaktinu yra tieisog viskas gerai. Būtų jis į didesnę pusę (kad ir normos ribose), tai būtų slopinama ovuliacija  smile.gif  Taip kad viskas čia super  thumbup.gif

oi kaip aciu Jums merginos, dar bandysiu pakliuti sia savaite pas daktare, tikiuosi ji pasakys ta pati kaip ir Jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 02 balandžio 2013 - 18:39
QUOTE(Iveina @ 2013 04 02, 18:12)
Su prolaktinu yra tieisog viskas gerai. Būtų jis į didesnę pusę (kad ir normos ribose), tai būtų slopinama ovuliacija  smile.gif  Taip kad viskas čia super  thumbup.gif

drinks_cheers.gif PRL apie 200 yra idealus.
Atsakyti