Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(rutguda @ 2013 06 25, 19:47)
Viskas laaaabai gerai, progesterono per didelio nebuna ax.gif Blogiau, kai yra mazas.Prolaktinas irgi liuks planuojant nestuke.gif

Labai planuojam nestuke.gif vis dar nesėkmingai. Liepos pradžioje žingsniuosiu pas gydytoją su tyrimais. Įdomu jei hormonai gerai, ką dar lieps išsitirt?
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 06 25, 20:08)
Labai planuojam nestuke.gif  vis dar nesėkmingai. Liepos pradžioje žingsniuosiu pas gydytoją su tyrimais. Įdomu jei hormonai gerai, ką dar lieps išsitirt?

gimdos nuotrauka paidaryt , spermos tyrima, skydliaukes hormonai , jei nesi darius lytinius hormonus... bet tu dar lukterk ciklo galo nes tavo progesteronas tikrai toks uhu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2013 06 25, 19:12)
gimdos nuotrauka paidaryt , spermos tyrima, skydliaukes hormonai , jei nesi darius lytinius hormonus... bet tu dar lukterk ciklo galo nes tavo progesteronas tikrai toks uhu  thumbup.gif

man irgi toks itartinas PRG bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 06 25, 20:17)
man irgi toks itartinas PRG bigsmile.gif

Kodėl įtartinas? g.gif Nes aš labai bijau kad nebūtų kažkokių didesnių problemų unsure.gif Nes man irgi atrodo didokas.....
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 06 25, 19:21)
Kodėl įtartinas? g.gif Nes aš labai bijau kad nebūtų kažkokių didesnių problemų unsure.gif Nes man irgi atrodo didokas.....

prg dideja nestumo metu. nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 06 25, 20:22)
prg dideja nestumo metu. nestuke.gif  ax.gif

Bijau svajot unsure.gif o jei ne nėštumas dėl ko dar didėtų prg?
Atsakyti
Patarkite kuriose laboratorijose Kaune darotes hormonu tyrimus?
Ar jie visi mokami? Kiek kainuotu issitirti pagrindinius lytinius hormonus?
Skydliaukes hormonus ir prolaktina esu dariusi pries metus- normos ribose.
Ginekologe kazkaip nenori siusti issamesniems tyrimams, is karto siulo kontraceptikus (del tam tikru ginekologiniu problemu)..
Busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Kur Klaipėdoje pigiausiai pasidaryti PRG, FSH, LH, PGN tyrimus? g.gif Ačiū už atsakymus mirksiukas.gif
Mąstau apie sorpo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 06 25, 21:17)
Kur Klaipėdoje pigiausiai pasidaryti PRG, FSH, LH, PGN tyrimus? g.gif Ačiū už atsakymus mirksiukas.gif
Mąstau apie sorpo... blush2.gif

oi coma uzklausk temutej tarp iui ir ivf ten jautruole yra ji daro klaipedoj kazkur pigiau wink.gif
Atsakyti
pigiau klaipedoje daro priesais "Radisson sas" viesbuti, ten kur kraujo centras.sopro brangei
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif
Atsakyti
[quote=Novia,2013 06 25, 16:32]siuo atveju esu darius ne karta hormonu tyrimus, tad pati nusprendziau, nes konsultacija kaune ir nuvaziuoti siaip be tyrimu kainuoja pinigus ir nera prasmes, jei vistiek issius juos pasidaryti. Tad daznai pati nusprendziu kokiu tyrimu reikia ir nesuklystu  blush2.gif  Tikrai nekompensuoja ju (nebent ypatingais atvejais? bet neteko apie juos girdeti). Kiek kainuoja issitirti? ziurint ka ir kaip tirti. Vienas hormonas vidutiniskai 27-40 lt.  mirksiukas.gif

Aciu, Purpurine  rolleyes.gif
[/quote]

[/quote]
o tai kaip žinoti kokius daryt unsure.gif man labai nepatinka, kad mano gine man duhastona skyrė neatlikus jokių tyrimų (cistų gydymui). prieš tai dar kontraceptines tabletes gėriau qlaira irgi dėl tos pačios priežasties, bet nepadėjo. reikės sekantį kartą, kai eisiu pas ginę (po 3mėn vartojimo duphaston), užklausti gal vertėtų hormonus pasitikrinti, bet kita vertas, tyrimų atsakymai gali būti iškreipti mat 3mėn būtų gerta kontraceptikai ir 3mėn duphaston be pertraukų. planuojam nestuke.gif 9mėn, bet nesėkmingai unsure.gif dar ydomu, ar gali būti kalti hormonai, kad visai nebesinori smileysex.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 26 birželio 2013 - 09:51