Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Tekstile @ 2013 06 11, 11:57)
pigiausiai čia www.nvspl.lt, dariausi Gelių g., pigiau net nei Geromedoje (Naugarduko g. 50-11), tačiau tyrimų rezultatų reikia laukti porą dienų, dirba nepatogiu laiku bei toli nuo Pašilu.

NVSPL (Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija) ir yra buv. AIDS centro laboratorija. O Geromeda, sako, veža ten savo tyrimus smile.gif
NVSPL ir nebrangi, ir patikima.

Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 06 12, 10:58)
NVSPL (Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija) ir yra buv. AIDS centro laboratorija. O Geromeda, sako, veža ten savo tyrimus  smile.gif
NVSPL ir nebrangi, ir patikima.

Bet turbut jei ir veza, tai tikrai ne visus. Juk Geromeda dirba ir sestadieniais o NVSPL lyg ne, tai pridavus krauja sestadieni ryte, tarkim HCG ir gauni atsakyma ta pacia diena per pietus, tai net ir nezinau, ar cia ne koks pletkas. g.gif
Atsakyti
Kiek teko darytis Geromedoj, tai atsakymai būna per mažiau nei 4 valandas. Taip kad stipriai suabejočiau ar per tą laiką sugeba nuvežti mėginius kitur.
Gal kokius kitus mėginius (ne kraujo) ir veža kur kitur.
Atsakyti
Sveikos mergaitės:)
Kas suprantate, gal galite pakomentuoti mano hormonų tyrimus, nes tik liepos pradžioje einu pas gydytoją, tai labai nekantrauju g.gif Tyrimai daryti endemixse.
SHBG- 99,59
TESTO-0,66
E2- 167,21
FSH- 5,2
LH-6,1

Neužilgo kitus tyrimus darysiu.
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 06 18, 21:16)
Sveikos mergaitės:)
Kas suprantate, gal galite pakomentuoti mano hormonų tyrimus, nes tik liepos pradžioje einu pas gydytoją, tai labai nekantrauju g.gif Tyrimai daryti endemixse.
SHBG- 99,59
TESTO-0,66
E2- 167,21
FSH- 5,2
LH-6,1

Neužilgo kitus tyrimus darysiu.

Jeigu tyrimai daryti 3-4 ciklo dieną, tada viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 06 19, 07:55)
Jeigu tyrimai daryti 3-4 ciklo dieną, tada viskas gerai smile.gif

Taip tyrimai daryti 3 ciklo dieną.
Atsakyti
Sveikos merginos,

as ir vel su savo klausimais biggrin.gif

reikia dabar daryti PRG ir PRL, tai iskilo klausimeliu... siaip raso, kad reiketu daryti 21 arba 7 DPO.

Jei imti 21 c.d. - tai butu ryt, jei imti 7 DPO, tai teigiamas OT buvo tiek 14, tiek 15 c.d. (t.y. birzelio 19, 20 dienomis), tai jei imtume, kad O vyko 20-21 dienomis, tai 7 DPO gautusi - poryt arba penktadieni.

Tai mastau ar man cia geriau tyrimus pasidaryti ryt ar poryt? kaip rekomenduotumete?

ir del labaratoriju, ne vilniete esu, bet ryt busiu vln, tai kaip suprantu Geromeda pasako atsakymus ta pacia diena, o kaip su nvspl ?
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2013 06 25, 10:57)
Sveikos merginos,

as ir vel su savo klausimais  biggrin.gif

reikia dabar daryti PRG ir PRL, tai iskilo klausimeliu... siaip raso, kad reiketu daryti 21 arba 7 DPO.

Jei imti 21 c.d. - tai butu ryt,  jei imti 7 DPO, tai teigiamas OT buvo tiek 14, tiek 15 c.d. (t.y. birzelio 19, 20 dienomis), tai jei imtume, kad O vyko 20-21 dienomis, tai 7 DPO gautusi - poryt arba penktadieni.

Tai mastau ar man cia geriau tyrimus pasidaryti ryt ar poryt? kaip rekomenduotumete?

ir del labaratoriju, ne vilniete esu, bet ryt busiu vln, tai kaip suprantu Geromeda pasako atsakymus ta pacia diena, o kaip su nvspl ?

Manau tada gal ryt priduokit krauja g.gif Geromeda ta pacia diena lyg duoda atsakymus o va tas nvspl tai tikrai per kelias dienas (arba man cia taip pasiseke), ir man atrodo jie ir el. pastu nesiuncia atsakymu liepia atvaziuoti pasiimti atsakymus.
Atsakyti
o jūs pačios nusprendžiate tuos hormonų tyrimus daryti? ar gine rekomenduoja? kiek kainuoja išsitirti? ir ar nėra jie kompensuojami?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 06 25, 16:23)
o jūs pačios nusprendžiate tuos hormonų tyrimus daryti? ar gine rekomenduoja? kiek kainuoja išsitirti? ir ar nėra jie kompensuojami?

siuo atveju esu darius ne karta hormonu tyrimus, tad pati nusprendziau, nes konsultacija kaune ir nuvaziuoti siaip be tyrimu kainuoja pinigus ir nera prasmes, jei vistiek issius juos pasidaryti. Tad daznai pati nusprendziu kokiu tyrimu reikia ir nesuklystu blush2.gif Tikrai nekompensuoja ju (nebent ypatingais atvejais? bet neteko apie juos girdeti). Kiek kainuoja issitirti? ziurint ka ir kaip tirti. Vienas hormonas vidutiniskai 27-40 lt. mirksiukas.gif

Aciu, Purpurine rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės kas galite pakomentuoti mano dar vienu tyrimus:
Dariau 20 dieną, nes ciklas 24 dienos, pagalvojau kad 21 lyg ir per vėlu darytis.
Prolaktinas 210,32 (norma 59-619) tai lyg ir gerai atrodo?
Progesteronas 80,94 (norma liutealinė fazė 10,62-81,28). Normos ribose, betman kažkaip per didelis atrodo? Kaip manot? Labai neramu.......
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 06 25, 19:43)
Mergaitės kas galite pakomentuoti mano dar vienu tyrimus:
Dariau 20 dieną, nes ciklas 24 dienos, pagalvojau kad 21 lyg ir per vėlu darytis.
Prolaktinas 210,32 (norma 59-619) tai lyg ir gerai atrodo?
Progesteronas 80,94 (norma liutealinė fazė 10,62-81,28). Normos ribose, betman kažkaip per didelis atrodo? Kaip manot? Labai neramu.......

Viskas laaaabai gerai, progesterono per didelio nebuna ax.gif Blogiau, kai yra mazas.Prolaktinas irgi liuks planuojant nestuke.gif
Atsakyti