Sveikos merginos, cia esu visiskai naujoke, tiesiog uzklydau paieskot bendraminciu ir ne nezinau nuo ko pradeti....
Mano menesines niekuomet nebuvo reguliarios, ty labai trumpas ciktas, dar paauglystej tyre - sake kazkas negerai, bet gydymo nera tai siule kontraceptikais vaduotis ir sake po gimdymo menesines susinormalizuos. Kontraceptikus geriau pora metu, o paskiau tiesiog ipratau prie savo 14- 20, ypatingomis progomis 28 dienu ciklo.
Dabar vel teko issitirti, nes su vyru meginame pastoti. Nesisaugojom daugiau nei metus, o rimciau planavimu uzsiemem pries gerus 5 menesius. Taigi nukeliavau pas gydytojus, vel pasidariau prabangiuosius hormonu tyrimus: testosteronas mazas, bet gyd sake, kad cia nieko. Bet mazai ir LH
Gydytojas suabejojo ar vyksta ovuliacija, tad liepe testukus daryti! Po ilgu O paiesku ja atradau!!!! Laimes pilnos kelnes buvo, pasirodo ja turiu
Ji vyksta apie 10 - 11 men diena (na, nieko nuostabaus, nes ciklas mano vis dar 14-18 dienu). Taciau niekas nekimba nors tu ka
Zinau kad teks pas gydytoja keliauti, jis sake stebes kiausineliu augima echoskopu. Tuomet turbut lauks visos tos proceduros, i kurias dar neisigilinau, nes vis viliuosi o gal pavyks...