Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(egluciuke32 @ 2013 06 10, 14:46)
tokiu atveju PKS pastoti netrukdo ir ji tarsi nemaiso?  g.gif

Tikrai taip. Bet reikia nepainioti PKS (policistinių kiaušidžių sindromo) su PK (policistinėmis kiaušidėmis). Bet daugiau nesiplėsiu, kad nebūtų poster_offtopic.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 06 10, 14:18)
Ovuliacija įvykus, tai faktas, bet dėl Duphastono tai aš vis tik būčiau linkusi pasitarti su gine  unsure.gif Tai kelintą DPO yra atlikti tyrimai?

Tyrimai 22 ciklo. Kada tiksli O buvo nežinau.
Tai čia ginė ir rekomenduoja D nuo 11 ciklo dienos 14kai dienų.
Atsakyti
QUOTE(Murmeti @ 2013 06 10, 15:27)
Tyrimai 22 ciklo. Kada tiksli O buvo nežinau.
Tai čia ginė ir rekomenduoja D nuo 11 ciklo dienos 14kai dienų.

Jeigu rekomenduoja, tada ir atsižvelgčiau į tai. Juk ne šiaip vitaminus rekomenduoja, o vaistus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, cia esu visiskai naujoke, tiesiog uzklydau paieskot bendraminciu ir ne nezinau nuo ko pradeti....

Mano menesines niekuomet nebuvo reguliarios, ty labai trumpas ciktas, dar paauglystej tyre - sake kazkas negerai, bet gydymo nera tai siule kontraceptikais vaduotis ir sake po gimdymo menesines susinormalizuos. Kontraceptikus geriau pora metu, o paskiau tiesiog ipratau prie savo 14- 20, ypatingomis progomis 28 dienu ciklo.

Dabar vel teko issitirti, nes su vyru meginame pastoti. Nesisaugojom daugiau nei metus, o rimciau planavimu uzsiemem pries gerus 5 menesius. Taigi nukeliavau pas gydytojus, vel pasidariau prabangiuosius hormonu tyrimus: testosteronas mazas, bet gyd sake, kad cia nieko. Bet mazai ir LH sad.gif Gydytojas suabejojo ar vyksta ovuliacija, tad liepe testukus daryti! Po ilgu O paiesku ja atradau!!!! Laimes pilnos kelnes buvo, pasirodo ja turiu 4u.gif Ji vyksta apie 10 - 11 men diena (na, nieko nuostabaus, nes ciklas mano vis dar 14-18 dienu). Taciau niekas nekimba nors tu ka sad.gif

Zinau kad teks pas gydytoja keliauti, jis sake stebes kiausineliu augima echoskopu. Tuomet turbut lauks visos tos proceduros, i kurias dar neisigilinau, nes vis viliuosi o gal pavyks...
Atsakyti
Ciklas 14-18 dienų?!!! g.gif Kažkas ne taip, gal su hormonais g.gif
Per tokį trumpą laiką negali normaliai įvykti visas brendimo ciklas.
Atsakyti
QUOTE(CyprusSky @ 2013 06 10, 22:28)
Sveikos merginos, cia esu visiskai naujoke, tiesiog uzklydau paieskot bendraminciu ir ne nezinau nuo ko pradeti....
<...>

Hm.. jeigu O vyksta 10-11 ciklo dieną, tai taip išeina, kad antroji fazė tetrunka 3-8 dienas. Tikrai taip neturi būti..
Atsakyti
Sveikos, kur Vilniuje pigiausia atlikti hormonu tyrimus?Aids centras?kas dar?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2013 06 11, 09:56)
Sveikos, kur Vilniuje pigiausia atlikti hormonu tyrimus?Aids centras?kas dar?Aciu.

Geromeda (Naugarduko g. 50-11). Kainoraščio internete nepateikia, bet realiai man asmeniškai ten pigiausia pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 06 11, 12:16)
Geromeda (Naugarduko g. 50-11). Kainoraščio internete nepateikia, bet realiai man asmeniškai ten pigiausia pasirodė.

Dekui, bet irgi toli man. Is Pasilaiciu i Kauno gatve daugiau kuro sudeginsiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pigiausiai čia www.nvspl.lt, dariausi Gelių g., pigiau net nei Geromedoje (Naugarduko g. 50-11), tačiau tyrimų rezultatų reikia laukti porą dienų, dirba nepatogiu laiku bei toli nuo Pašilu.

QUOTE(-Braskeele @ 2013 06 11, 10:39)
Dekui, bet irgi toli man. Is Pasilaiciu i Kauno gatve daugiau kuro sudeginsiu doh.gif  lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekstile: 11 birželio 2013 - 10:59
Mergaites,

gal galit preliminariai pakomentuoti atsakymus, nes pas gydytoja dar toli... Lyg ir i normas viskas telpa, bet kaip taisykle nestumams kitos normos smile.gif

Tyrimai daryti 3-4 c.d.

Tyrimu atsakymai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 11 birželio 2013 - 17:14
QUOTE(Novia @ 2013 06 11, 18:11)
Mergaites,

gal galit preliminariai pakomentuoti atsakymus, nes pas gydytoja dar toli... Lyg ir i normas viskas telpa, bet kaip taisykle nestumams kitos normos smile.gif

Tyrimai daryti 3-4 c.d.

Tyrimu atsakymai

Neturiu prie ko prikibti 4u.gif
Atsakyti