Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 03 27, 09:57)
Labas rytas,

gavau 3 c.d. darytus hormonus gal kas gali pakomentuoti?  blush2.gif  Nes nezinau kaip pasiversti  blush2.gif

E2 - 162.2 pmol/L
LH - 6.44 mIU/mL
FSH - 6.23 mIU/mL

Dariausi sorpo klinikoje, gal dar kazka tureciau parasyti?  blush2.gif

ir as sioje klinikoje darausi tyrimus, bet jau kai visus tyrimus turesiu tai pas gydytoja eisiu ir ji pakomentuos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

gavau 3 c.d. darytus hormonus gal kas gali pakomentuoti?  blush2.gif  Nes nezinau kaip pasiversti  blush2.gif

E2 - 162.2 pmol/L
LH - 6.44 mIU/mL
FSH - 6.23 mIU/mL

Sveikutes merginos 4u.gif paskyre ir man siandiena gyd.siuos tyrimus ,kiek laiko laukete atsakymo. blush2.gif g.gif dar paskyre AMH-HORMONU TYRIMA ,labai jau brangus , blush2.gif
Gal galite patarti kur geriau darytis kokioje klinikoje, unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

E2 - 162.2 pmol/L
LH - 6.44 mIU/mL
FSH - 6.23 mIU/mL

Labas vakaras,

Nezinau, gal klystu bet atrodo kad E2 yra per didelis blink.gif raso visur kad norma 3cd iki 80, jei aukstesnis, gali reiksti : nykstanti kiausidziu rezerva, cistas arba dar aktyvu geltonkuni po praejusios ovuliacijos. Ir kad paaukstintas E2 supresuoja FSH ir jis atrodo normalus...
Parasykit kaip daktarai komentavo kai jau apsilankysit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jdjola13: 29 kovo 2013 - 21:19
QUOTE(jdjola13 @ 2013 03 29, 21:16)
Labas vakaras,

Nezinau, gal klystu bet atrodo kad E2 yra per didelis blink.gif  raso visur kad norma 3cd iki 80, jei aukstesnis, gali reiksti : nykstanti kiausidziu rezerva, cistas arba dar aktyvu geltonkuni po praejusios ovuliacijos.  Ir kad paaukstintas E2 supresuoja FSH ir jis atrodo normalus...

nesu girdejus dar tokio dalyko. g.gif pas mane E2 budavo iki 100max, o gleivine labai skurdi, be estrofemo niekaip. schmoll.gif

NONA, kokiam mieste?
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 03 29, 22:19)
nesu girdejus dar tokio dalyko. g.gif pas mane E2 budavo iki 100max, o gleivine labai skurdi, be estrofemo niekaip. schmoll.gif

NONA, kokiam mieste?

http://www.babymed.c...radiol-elevated cia raso jei angliskai skaitot.. Radau nemazai tinklapiu kurie panasiai raso apie pakilusi estradioli
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 03 29, 22:41)
http://www.babymed.c...radiol-elevated  cia raso jei angliskai skaitot.. Radau nemazai tinklapiu kurie panasiai raso apie pakilusi estradioli

aciu, paskaiciau, tikrai idomi info. g.gif bet ziurint is kitos puses, gerai jei prie 80 gleivine pakankamai stora, jei ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 03 30, 08:32)
aciu, paskaiciau, tikrai idomi info. g.gif bet ziurint is kitos puses, gerai jei prie 80 gleivine pakankamai stora, jei ne... g.gif

Del gleivines nezinau zinokit kaip ja storint g.gif reikia mediku klaust.. O jus gal zinot ar gleivines storis susijes su menesiniu trukme. Jei pvz menesines truksta tik 2 dienas, ar reiskia kad gleivines plona? Gal girdejot ka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 03 30, 10:51)
Del gleivines nezinau zinokit kaip ja storint  g.gif  reikia mediku klaust.. O jus gal zinot ar gleivines storis susijes su menesiniu trukme. Jei pvz menesines truksta tik 2 dienas, ar reiskia kad gleivines plona? Gal girdejot ka?  4u.gif

yra vaistukai gleivinei storinti. logiskai mastant kuo storesne gleivine, tuo ilgiau ji valytis turetu, bet man tai nepasitvirtino, gleivine pries abu nestumus naturaliai budavo labai skurdi, o menesines trukdavo iki 7 dienu.
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 03 29, 21:16)
Labas vakaras,

Nezinau, gal klystu bet atrodo kad E2 yra per didelis blink.gif  raso visur kad norma 3cd iki 80, jei aukstesnis, gali reiksti : nykstanti kiausidziu rezerva, cistas arba dar aktyvu geltonkuni po praejusios ovuliacijos.  Ir kad paaukstintas E2 supresuoja FSH ir jis atrodo normalus...

hmmm... tada man toks dar klausimas, o man pries mmm rode NT teigiama ir poto kraujuot pradejau, gal del to taip rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 03 29, 22:16)

truputį ne taip. negąsdinkit anksčiau laiko smile.gif teisybė dėl didelio estradiolio, bet juk reikia atkreipti dėmesį į matavimo vienetus. čia yra pmol, o ta 80-100 riba yra pg. taigi perskaičiavus 162pmol į pg gaunasi 74pg, kas net nesiekia 80pg. taigi viskas liuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 03 30, 15:12)
truputį ne taip. negąsdinkit anksčiau laiko smile.gif teisybė dėl didelio estradiolio, bet juk reikia atkreipti dėmesį į matavimo vienetus. čia yra pmol, o ta 80-100 riba yra pg. taigi perskaičiavus 162pmol į pg gaunasi 74pg, kas net nesiekia 80pg. taigi viskas liuks  biggrin.gif

Tai va ir sakau kad nesu tikra, nes matavimo vienetai kartais labai klaidina. Valio kad viskas liuks 4u.gif Sekmes tapti nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 03 30, 13:06)
hmmm... tada man toks dar klausimas, o man pries mmm rode NT teigiama ir poto kraujuot pradejau, gal del to taip rodo  g.gif

Tai gal buvo chemical pregnancy- arba dar vadinamas ankstyvas persileidimas, nestumas turbut uzsimezge bet nepradejus vystytis organizmas issivale. Tai gan iprastas reiskinys gal nebuvo stiprus embrionas ar pan. Kazin ar del estradiolio NT butu teigiamas, jis juk iesko Hcg hormono, butent kuris pradeda gamintis uzsimezgus nestumui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2013 03 30, 12:54)
yra vaistukai gleivinei storinti. logiskai mastant kuo storesne gleivine, tuo ilgiau ji valytis turetu, bet man tai nepasitvirtino, gleivine pries abu nestumus naturaliai budavo labai skurdi, o menesines trukdavo iki 7 dienu.

Aha, logikos nelabai yra g.gif o ta gleivine echoskopu matuoja ar kaip? Pas mane mmm labai trumpos, bet kiek gyd ziurejo echoskopu, sake viskas gerai.. Cia gal tam tikra ciklo diena reikia tikrint ta gleivine? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jdjola13 @ 2013 03 30, 17:29)
Aha, logikos nelabai yra  g.gif  o ta gleivine echoskopu matuoja ar kaip? Pas mane mmm labai trumpos, bet kiek gyd ziurejo echoskopu, sake viskas gerai.. Cia gal tam tikra ciklo diena reikia tikrint ta gleivine?  4u.gif

pas mane irgi mmm trumpos - praktiškai dvi dienos, negausios. visi gydytojai kabinasi dėl to, bet kad visada taip buvo, ir mamai taip. tai gal genetiškai g.gif gleivinė visada gera. svarbu, kad ji gera būtų per O, kad būtų kur kabintis.
Atsakyti