QUOTE(Tino @ 2013 03 30, 15:12)
truputį ne taip. negąsdinkit anksčiau laiko
teisybė dėl didelio estradiolio, bet juk reikia atkreipti dėmesį į matavimo vienetus. čia yra pmol, o ta 80-100 riba yra pg. taigi perskaičiavus 162pmol į pg gaunasi 74pg, kas net nesiekia 80pg. taigi viskas liuks
Tai va ir sakau kad nesu tikra, nes matavimo vienetai kartais labai klaidina. Valio kad viskas liuks
Sekmes tapti
Papildyta:
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 03 30, 13:06)
hmmm... tada man toks dar klausimas, o man pries mmm rode NT teigiama ir poto kraujuot pradejau, gal del to taip rodo
Tai gal buvo chemical pregnancy- arba dar vadinamas ankstyvas persileidimas, nestumas turbut uzsimezge bet nepradejus vystytis organizmas issivale. Tai gan iprastas reiskinys gal nebuvo stiprus embrionas ar pan. Kazin ar del estradiolio NT butu teigiamas, jis juk iesko Hcg hormono, butent kuris pradeda gamintis uzsimezgus nestumui
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2013 03 30, 12:54)
yra vaistukai gleivinei storinti. logiskai mastant kuo storesne gleivine, tuo ilgiau ji valytis turetu, bet man tai nepasitvirtino, gleivine pries abu nestumus naturaliai budavo labai skurdi, o menesines trukdavo iki 7 dienu.
Aha, logikos nelabai yra
o ta gleivine echoskopu matuoja ar kaip? Pas mane mmm labai trumpos, bet kiek gyd ziurejo echoskopu, sake viskas gerai.. Cia gal tam tikra ciklo diena reikia tikrint ta gleivine?