Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 13, 19:47)
Sveikos 4u.gif

O kaip pvz, jei Lh:Fsh santykis yra pvz 0.83 , ka tada reiskia?  unsure.gif

viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 05 13, 20:20)
viskas gerai. 4u.gif

Tikrai? bigsmile.gif cia jum taip daktarai sake? nes kazkaip neramu buvo ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 13, 20:53)
Tikrai?  bigsmile.gif cia jum taip daktarai sake?  nes kazkaip neramu buvo  ax.gif
4u.gif

padalinus lh:fsh geriausias rezultatas yra apie 1, neturi buti 0,99 ar 1,01. blogu laikyciau iki 0,5 ir netoli 1,5. o siaip, as jau pati sau daktare. biggrin.gif turejau begale bedu su hormonais, kiausidem, skydliauke ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 05 13, 21:15)
padalinus lh:fsh geriausias rezultatas yra apie 1, neturi buti 0,99 ar 1,01. blogu laikyciau iki 0,5 ir netoli 1,5. o siaip, as jau pati sau daktare. biggrin.gif  turejau begale bedu su hormonais, kiausidem, skydliauke ir t.t.

Na aciu uz pasidalinima patirtim, viskas gerai tai viskas gerai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 05 13, 21:15)
padalinus lh:fsh geriausias rezultatas yra apie 1, neturi buti 0,99 ar 1,01. blogu laikyciau iki 0,5 ir netoli 1,5. o siaip, as jau pati sau daktare. biggrin.gif  turejau begale bedu su hormonais, kiausidem, skydliauke ir t.t.

o ką reiškia per mažas santykis? Per didelis jau žinau, PKS...
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 05 13, 21:23)
o ką reiškia per mažas santykis? Per didelis jau žinau, PKS...

tuo atveju buna mazas LH kiekis, kuris atsakingas uz subrendusiu folikulu ovuliacija, skatina estrogenu bei progesterono gamyba. gali buti, kad neivyksta ovuliacija arba ivyksta nepilnaverte.
Atsakyti
Ramce, ar galiu paklausti, ka reiskia jei 3cd progesteronas 3.9ng/ml ? Visi kiti 3cd rodikliai buvo geri, tik sis ne normos ribose g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 14, 19:44)
Ramce, ar galiu paklausti, ka reiskia jei 3cd progesteronas 3.9ng/ml ?  Visi kiti 3cd rodikliai buvo geri, tik sis ne normos ribose g.gif

kodel daret progesterona 3c.d.? jokio informatyvumo is jo tokiu laiku. reikia daryti 21c.d. arba jei ciklas ne 28 dienos, tai 7 diena po ovuliacijos. 4u.gif tada butu aisku ar viskas ok. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 05 14, 20:05)
kodel daret progesterona 3c.d.? jokio informatyvumo is jo tokiu laiku. reikia daryti 21c.d. arba jei ciklas ne 28 dienos, tai 7 diena po ovuliacijos. 4u.gif tada butu aisku ar viskas ok. unsure.gif

Na man ji tiesiog israse su visais kitais 3cd hormonais. pasak gydytojos 3cd prog tureti buti daug zemesnis nei 3.9. 21cd tirtis man neisraso, paklausiau kodel, pasake todel kad nera prasmes, kadangi pagal kitus rodiklius mato kad ovuliacija vyksta. As ruosiuos dabar ivf, nes pas mane nepraeinami kiausintakiai, tai daktare sake nera prasmes 21 cd daryt, nes vistiek darysi ivf.. zodziu nezinau, man paciai truputi neaisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 14 gegužės 2013 - 20:15
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 14, 20:14)
Na man ji tiesiog israse su visais kitais 3cd hormonais.  pasak gydytojos 3cd prog tureti buti daug zemesnis nei 3.9.  21cd tirtis man neisraso, paklausiau kodel, pasake todel kad nera prasmes, kadangi pagal kitus rodiklius mato kad ovuliacija vyksta. As ruosiuos dabar ivf, nes pas mane nepraeinami kiausintakiai, tai daktare sake nera prasmes 21 cd daryt, nes vistiek darysi ivf.. zodziu nezinau, man paciai truputi neaisku.

negaliu pakomentuoti, nes pirma karta girdziu jog PRG tiriamas 3c.d. g.gif galbut pries IVF ziurimi siek tiek kitaip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 05 14, 20:23)
negaliu pakomentuoti, nes pirma karta girdziu jog PRG tiriamas 3c.d. g.gif galbut pries IVF ziurimi siek tiek kitaip. g.gif

Aiskutis, bandysiu ieskoti atsakymu kitur. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 14, 20:27)
Aiskutis, bandysiu ieskoti atsakymu kitur. Aciu  4u.gif

jei rasit, pasidalinkit info, butu idomu suzinot. 4u.gif
Atsakyti