Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Taurė @ 2013 03 17, 01:04)
Juodai, mes su mb abu sutariam dėl granito spalvos. Mes nesirinksim visai balto, bet rinksimės margą, bet, kad margumas būtų šviesus bendrai paėmus.

Neturim jokių abejonių dėl granito.  Dėmės atsiranda ilgai nenuvalius, bet vistiek mano supratimu į granitą įsigeria ne taip lengvai, kaip į kitokį paviršių. Normaliai prižiūrint paviršių nieko jam nenutiks. Nepjaustysit gi dešros tiesiai ant paviršiaus. Tam aš naudoju storą medinę lentą, kurios net nenuimu nuo spintelės, nes graži  smile.gif Susinaudoja, pakeičiu nauja.
Mes net nesvarstom kitokio varijanto, tik granitas.
Aš visvien negirdėjus apie dėmes ant granito. JAV granitas labai populiarus, daug kas turi, daug kur pati mačiau, niekur jokių dėmių nemačiau  g.gif

aū irgi iš pradžių netikėjau, kol nepamačiau doh.gif doh.gif doh.gif dar pačioj plokštėj doh.gif ir nebuvo ji visai balta, buvo marga mirksiukas.gif tada reikia rinktis baltą su rusvu margumu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 16, 22:39)
atsidaro paprastai, apačioj išfrezuota, tad piršto užkišimu durelės ir atsidaro. Nuo lubų 4,5 cm likę.

4u.gif
o pas Jus standartinis lubų aukštis ar lubos aukštesnės?Koks susumavus viršutinių spintelių aukštis?
Atsakyti
Atrodo issirinkau plautuve savo busimai virtuvei - Maine SQ04 bigsmile.gif Dubens gilis - 20 cm. Atrodo patogi naudojimui...
user posted image
Gal kas turi ir atsiliepimu butu??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 17 kovo 2013 - 16:50
QUOTE(xde @ 2013 03 17, 12:04)
4u.gif
o pas Jus standartinis lubų aukštis ar lubos aukštesnės?Koks susumavus viršutinių spintelių aukštis?

Lubų aukštis 2,66 m, o viršutinės spintelės 1,13 m.

QUOTE(kristal @ 2013 03 17, 16:48)
Atrodo issirinkau plautuve savo busimai virtuvei - Maine SQ04 bigsmile.gif Dubens gilis - 20 cm. Atrodo patogi naudojimui...
user posted image

Man primena valgyklas ir kavines, kur plautuvės pramoninės stovi smile.gif Bet panašios reiktų į katilinę, tik pigios biggrin.gif
Atsakyti
Ale neatrodo, kad 113cm smile.gif Bet aš gal ką praleidau - kaip antras aukštas atsidaro spintelių? bigsmile.gif blush2.gif
Ir žiūriu orkaitė irgi zymenso, ane? smile.gif Koks modelis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 17, 17:06)
Ale neatrodo, kad 113cm smile.gif Bet aš gal ką praleidau - kaip antras aukštas atsidaro spintelių?  bigsmile.gif  blush2.gif
Ir žiūriu orkaitė  irgi zymenso, ane? smile.gif Koks modelis? biggrin.gif

ten dviejų aukštų imitacija biggrin.gif Atsidaro kaip viena durelė, tik skyrimas iš dviejų plokščių smile.gif Orkaitė mano SIEMENS HB73G4240S, tik jaučiu trupučiuką permokėjau doh.gif Man reikėjo baltos, bet baltos labai nedaug čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 17, 18:03)
Lubų aukštis 2,66 m, o viršutinės spintelės 1,13 m.
Man primena valgyklas ir kavines, kur plautuvės pramoninės stovi smile.gif Bet panašios reiktų į katilinę, tik pigios  biggrin.gif

lotuliukas.gif prajuokinot... As i skalbykla susidesiu savo akmens mases panaudota.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 16, 23:51)
O tai gal kas kainą kur užmatėt to kvarco? g.gif

Apie 2000lt. uz metra man tai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 03 17, 09:48)
user posted image

man patinka, tik norėčiau, kad viduje nebūtų tokie aštrūs kampai, užapvalinta gražiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 03 17, 16:48)
user posted image

O man si plautuve labai nebloga. Ne ''folgos" barskaliukas,Kur visokiu raitytu liniju prideta vien del standumo,nes yra labai plonos skardos.o is rimtesniu. Kad gili irgi labai praktiska-nesitaskys. Kaina nemaza,bet verta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 17, 18:11)
man patinka, tik norėčiau, kad viduje nebūtų tokie aštrūs kampai, užapvalinta gražiau būtų.

Uzapvalintais kampais turetu lengviau valytis. Musu vonioj tokia staciais kampais (tik ne plienine), tai valyt sunkiau, greiciau apsinesa tie sudurimai ir atrodo nekaip schmoll.gif: Atrodo graziai, bet manau nelabai praktiska 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi ieškau į katilinę tokios kvadratinės gilios plautuvės,bet pigios. Kažkada senesnėj temoj buvo kalbėta apie jas ir nuoroda buvo kur gaut,bet ieškau visur ir per google ir nerandu. Turėtų būti kažkokioj parduotuvėj , kur pramoninės plautuvės. Buvo tik brangios kažkur. Gal kas užmatysit kur nors,tai praneškit.
Atsakyti