QUOTE(Mindija @ 2013 03 16, 20:09)
Va ir aš galvoju, kol išmoksiu paleist tą indaplovę, kol lėkštes sustatysiu, kol priemones ten supilsiu, tai ar nebus greičiau rankom išplaut
Na, bet gal tik aš įsivaizduoju, kad ten labai sudėtinga
Papildyta:
Vistiek nesuprantu, kas gali būt blogai, kad tas akmuo šaltas...?
Kam? Rankom šalta?
Aij, bendrai nu jooooooo, visai nepagalvojau Užpakalis irgi gali kartais nušalt
Aha, užpakaliuko labiausiai gaila
Berods sakiau, kad tešlą duonai minkau, tai man kažkaip atrodo, kad geriau ją būtų minkyti ant "šiltesnio" paviršiaus, pvz medžio ar laminato, šiaip ką šilto padedi tai greičiau atšala. Na gal man čia vaidenasi taip. Draugai dėjosi granitą (ten tikrai granitas) ir kaip sau aišku geresnės kokybės žiūrėjo negu mūsiškis nuomojamam bute. Lyg ir patenkinti. Bet matyt skonio reikalas, man žiūrėt gražu, ypač tie šviesūs, balti
Bet nenorėčiau tokio pas save
O medis traukia, jaukumas nuo jo sklinda ir tinka prie mano idealios virtuvės vizijos, net jei tai tik dalis paviršiaus
Dėl indaplovių, tai tikrai pripratimo reikalas. Dabar net plovimo priemonė yra, kur įmontavai į indaplovę ir užtenka berods 10 plovimų (MB tėvai naudoja ir mums rekomendavo, bet mes vis kapsulių papigiai randam
) taigi su priemonėm užsiimt tenka max kartą per pusantros savaitės naudojant kasdien. Dabartinėj mažoj virtuvėj taip pat gelbėja, nes tiek indų kiek sunaudojam nebūtų kur "padžiauti", vėlgi kaip kažkas minėjo dažnai indai keliauja nuo stalo į indaplovę ir iš indaplovės ant stalo be tarpinės stotelės spintelėj
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.