Uzklausiau MB apie ta akmeni, tai irgi nera tikras, sake reik pasiziuret kas pigiausia buvo tais metai, kai irenginejo virtuve, tai ta ir turim Dabar kai darytsimes sau virtuve, tai kaip sakiau nenoriu akmens, jau geriau laminatas tada :
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 16, 01:59)
...
na išsilankstančių stalų nemačiau. bet vietoje stalčiaus teko. ir nejuokingai, ar ne kokie 3 metrai ar daugiau iš spintelės stalčiaus - atrodo gana įspūdingai. kaina irgi galima ir iš rgzistuojančio stalčiaus perdaryti. aišku stalčius aukojasi.
gali būti atlenkiamas variantas.
priminkit, kas per situacija pas Jus? nebepamenu kokia ta stalo paskirtis turi būti?
na išsilankstančių stalų nemačiau. bet vietoje stalčiaus teko. ir nejuokingai, ar ne kokie 3 metrai ar daugiau iš spintelės stalčiaus - atrodo gana įspūdingai. kaina irgi galima ir iš rgzistuojančio stalčiaus perdaryti. aišku stalčius aukojasi.
gali būti atlenkiamas variantas.
priminkit, kas per situacija pas Jus? nebepamenu kokia ta stalo paskirtis turi būti?
Mamai gaminu virtuvę. Virtuvės komplekto apačia: 900 stalčiai, 500 pintelė kriauklei ir 600 spintelė su lentyna (viršuje dvi spintelės - džiovyklos 800 ir su lentynom 500). Stengiausi kad gautusi bent 90cm darbastalio, nes kitoje vietoje nėra kur pastatyti stalo, nes virtuvėje tik viena siena laisva, kurioje vos įtalpinau šį komplektą, dar trukdė pakabintas boileris, tai iš jo einantys vamzdžiai mažina ir apatinę spintelę su lentyna.
Ateičiai norėtųsi dar vieno papildomo darbo paviršiaus, nes ištraukiamą darant gaila prarasti apatinę spintelę kuri ir taip nepergiliausia, o koks nors išsilankstantis iš kampo labai tiktų, nes virš metro laisvai tilptų virtuvėje ir dar praėjimas liktų (virtuvė praeinama).
Kai sau gaminsiuosi svetainės baldus, reiks klausti, gal ką pasiūlys projektuotoja, nes dabartiniai meistrai tik ištraukiamą variantą siūlė
-------
Kažin ar gerai darinėjasi tokie talčiai, kaip senoje temoje buvo įkelta foto, kur stalčiai vietoj cokolio pagaminti Sakau, visai praverstų retai naudojamiems rakandams susidėti, nes spintelių apatinių su viena lentyna vyras nenori keisti į stalčius. O man vieno bloko 1000 stalčių per mažai
QUOTE(juratela @ 2013 03 16, 16:11)
Kažin ar gerai darinėjasi tokie talčiai, kaip senoje temoje buvo įkelta foto, kur stalčiai vietoj cokolio pagaminti Sakau, visai praverstų retai naudojamiems rakandams susidėti, nes spintelių apatinių su viena lentyna vyras nenori keisti į stalčius. O man vieno bloko 1000 stalčių per mažai
Dariausi viena cokolini stalciu po orkaite. Darinejasi normaliai,yra nepigus,i ji galima susideti skardas ar kokias dedesnio formato keptuves,bet jie nera labai jau talpus.
QUOTE(Taurė @ 2013 03 16, 05:24)
Mes indaplovę paleidžiam minimum vieną kartą į dieną, bet dažniausiai gaunasi du. Visiškai nenoriu grįžti prie rankinio indų plovimo. Mano mama ir brolis pabuvęs pas mane jau galvoja kai psavo virtuvėse indaploves susimontuoti
Indaplovė sunaudoja mažiau vandens nei plauti tokį patį kiekį indų rankomis. Jei pridėsi mažiau, turinčios sensorius indaplovės ir plaus autitinkamai trumpiau.
Prieš balius labai gerai taures praskalauti ir nudžiovinti. Tada nereikia nieko blizginti
Indaplovė sunaudoja mažiau vandens nei plauti tokį patį kiekį indų rankomis. Jei pridėsi mažiau, turinčios sensorius indaplovės ir plaus autitinkamai trumpiau.
Prieš balius labai gerai taures praskalauti ir nudžiovinti. Tada nereikia nieko blizginti
ikisiu trigrasi......apie indaploves yra ir kitokiu variantu-pvz mano,pas mane vanduo nekainuoja,bet indaploves neturiu....nos jau pradedu apie tai galvoti....vis tik indu nera daug (vienas,savaitgali tik uzeina valgytoju)....man tik idomu tas vadinamasis patogumas-juk reikia lekstes deti i ta indaplove,rupintis tais blizgikliais,druskom ir tt...paskui reikia tas lekstes istraukti....valakita vis tiek gaunasi....vis neapsisprendziu
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 16, 16:29)
Šiaip ta aptinė bent iš foto tai nu žiauuuuuriai panaši į tą Cleaf sendintą ąžuolą, kurio pradžioj norėjau Atrodo veik identiškai Žodž spalvos kaip aš pati norėjau pradžioj
del klifo visi kreipiames i gabiuka
QUOTE(lietinga @ 2013 03 16, 17:23)
Dariausi viena cokolini stalciu po orkaite. Darinejasi normaliai,yra nepigus,i ji galima susideti skardas ar kokias dedesnio formato keptuves,bet jie nera labai jau talpus.
Gal galėsite kurią nors dieną nufotografuoti kaip jis atrodo Kad netalpūs tai aišku, nes tik 15cm aukščio pats cokolis, tai gausis panašiai kaip stalčius įrankiams
Bet tada turbūt matosi sudūrimas dedant atskirus stalčius, dabar taip lygu kai vienas sudūrimas, o kai pas mane 3m cokolinės plokštės, tai nebent tvirtinti, kad po kokia 1,5m cokolio plokštės prie stalčiaus tvirtintų
Skardoms aš pasidariusi po orkaite tokį nediduką, tai visos trys skardos telpa man, tai pasidarius cokolyje skardoms, ten tilptų popieriai, folijos ir pan. (pas mane 92cm aukščio virtuvės komplekto apačia).
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 16, 20:39)
ikisiu trigrasi......apie indaploves yra ir kitokiu variantu-pvz mano,pas mane vanduo nekainuoja,bet indaploves neturiu....nos jau pradedu apie tai galvoti....vis tik indu nera daug (vienas,savaitgali tik uzeina valgytoju)....man tik idomu tas vadinamasis patogumas-juk reikia lekstes deti i ta indaplove,rupintis tais blizgikliais,druskom ir tt...paskui reikia tas lekstes istraukti....valakita vis tiek gaunasi....vis neapsisprendziu
Papildyta:
Papildyta:
A kaip gaunat dyką vandenį? Į AŽ prašom
Va ir aš galvoju, kol išmoksiu paleist tą indaplovę, kol lėkštes sustatysiu, kol priemones ten supilsiu, tai ar nebus greičiau rankom išplaut
Na, bet gal tik aš įsivaizduoju, kad ten labai sudėtinga
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 03 16, 15:56)
Uzklausiau MB apie ta akmeni, tai irgi nera tikras, sake reik pasiziuret kas pigiausia buvo tais metai, kai irenginejo virtuve, tai ta ir turim Dabar kai darytsimes sau virtuve, tai kaip sakiau nenoriu akmens, jau geriau laminatas tada :
Vistiek nesuprantu, kas gali būt blogai, kad tas akmuo šaltas...? Kam? Rankom šalta?
Aij, bendrai nu jooooooo, visai nepagalvojau Užpakalis irgi gali kartais nušalt
QUOTE(Mindija @ 2013 03 16, 22:09)
A kaip gaunat dyką vandenį? Į AŽ prašom
Va ir aš galvoju, kol išmoksiu paleist tą indaplovę, kol lėkštes sustatysiu, kol priemones ten supilsiu, tai ar nebus greičiau rankom išplaut
Papildyta:
Vistiek nesuprantu, kas gali būt blogai, kad tas akmuo šaltas...? Kam? Rankom šalta?
Papildyta:
nerasysiu az,nes budas negrazus ...cia karstas,prie salto nelendu,nes pigus
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 16, 21:13)
nerasysiu az,nes budas negrazus ...cia karstas,prie salto nelendu,nes pigus
Mano amžius jau toks, kad nieko nėra negražaus
Vanduo pas mus elektra šildomas, tai reiks eit į elektrikių temą jaučiu ir paklaust
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 16, 13:39)
Na čia pripratimo reikalas. Man jokio skirtumo ar pavalgius lėkštes dėti į kriauklę, ar tieisiai į indaplovę. Vaikai net išmokyti susidėti tiesiai į indaplovę panaudotus indus. Pačios iškrato liekanas į šiukšlių dėžę prieš dėdamos.
Paskui mes prieš įjungiant tik pataisom padėtis jei nekompaktiškai sudėta ir viskas.
Druskų jokių nežinau, bet reikia dapilti skalavimo skystį. Jis pilasi į bakelį ir ne kaskart, o vieno užpilimo užtenka ant daug plovimų. Ploviklį naudojam kapsules, tai nematau problemos įdėti kapsulę prieš įjungiant.
Nesuprantu koks ten rūpestis, jei vieną kart įpilti skalavimo/blizginimo skysčio į bakiuką skaitomas rūpesčiu.
Rankom plaunant reikia išplauti, plaunant mano oda labai skirsta, po to kažkur sudėti nuvarvėti, arba dar geriau ,šluostyti indus Neturiu nei kur tų indų nuvarvinti, nei noriu rankų odą vėl susivaryti. Iš indaplovės išimi sausus indus, belieka susidėti į vietas. Dažnai net sudėti netenka, naudojam tiesiai iš indaplovės
Čia pripratimo reikalas ir jei jums patogiau rankom plauti, tai nebūtina indaplovės statyti
Papildyta:
Aš irgi niekaip nesuvokiu kuo blogas granitas ? Man kaip tik jis geriausias atrodo, nes nei paviršius susigadina taip lengvai kaip mediniai, plastikiniai ar dar kokie jie bebūtų, nei atrodo " po pigiai" ir šiaip man malonu liesti granitą Kolkas savo namuose granito neturėjus, bet labai svajoju. Kiek teko apsistoti namuose su granitinėm virtuvėm, negalėjau atsigrožėti ir šeimininkauti malonumas.
Papildyta:
Mindija, neįsivaizduojate. Pagalvokit po baliaus pvz. taures, kad sukabinti ar sustatyti švarias atgal į jų laikymo vietą. ar lengviau sukišti į indaplovę, paskui išimti ir sudėti, ar lengviau tas niolika tauriu išplauti, išdžiovinti, po to išblizginti rankom ? Iš indaplovės taurės išimamos jau spindinčios, visi kiti indai irgi
Pas man didelė indaplovė, daug telpa.
Dabar kai tenka kažką išplauti rankom, nes negalima to indo kišti į indaplovę, tai esu labai nepatenkinta
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 16, 21:39)
Be be be Ne tik dėl klyfo, galit ir dėl kitų - eidama po baldų salonus, 80% baldų galiu įvardint plokštes, iš kokios pagaminta
Dėl indaplovės - gryyyn įpratimo reikalas, aš irgi taip mąsčiau, kol neturėjau, juoba, kad mačiau pavyzdį tokį, kad man atrodė nesąmonė ta indaplovė - uošviai dažnai po valgio krauna viską kriauklėn, tada vos ne viską ten apiplauna, nu tirščius aišku išmeta, ir tik tada deda plaut, nu man atrodė dar didesnis rankų purvinimas ir gaišimas Nežinau, kodėl jie taip daro, bet ačiū d neužsiciklinau ties matoma situacija pas juos ir nusprendžiau, kad užkniso ir man dirgint rankas ir tiek laiko gaišt plaunant indus Dabar po valgio tiesiai indaplovėn, ir greitai tvarka
QUOTE(Taurė @ 2013 03 16, 22:03)
Mindija, neįsivaizduojate. Pagalvokit po baliaus pvz. taures, kad sukabinti ar sustatyti švarias atgal į jų laikymo vietą. ar lengviau sukišti į indaplovę, paskui išimti ir sudėti, ar lengviau tas niolika tauriu išplauti, išdžiovinti, po to išblizginti rankom ? Iš indaplovės taurės išimamos jau spindinčios, visi kiti indai irgi
Dabar kai tenka kažką išplauti rankom, nes negalima to indo kišti į indaplovę, tai esu labai nepatenkinta
Tai aš pusiau juokais rašiau Viskas gerai, jei reiks ir iki ryto dėliosiu, kad tik rankom nereiktų plaut
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 16, 22:14)
užkniso ir man dirgint rankas ir tiek laiko gaišt plaunant indus Dabar po valgio tiesiai indaplovėn, ir greitai tvarka
Aš tai reklamos auka Nenoriu, kad dukros po 10 metų sakytų "Eik plaut indų, maaaaama"
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 16, 15:14)
Be be be Ne tik dėl klyfo, galit ir dėl kitų - eidama po baldų salonus, 80% baldų galiu įvardint plokštes, iš kokios pagaminta
Dėl indaplovės - gryyyn įpratimo reikalas, aš irgi taip mąsčiau, kol neturėjau, juoba, kad mačiau pavyzdį tokį, kad man atrodė nesąmonė ta indaplovė - uošviai dažnai po valgio krauna viską kriauklėn, tada vos ne viską ten apiplauna, nu tirščius aišku išmeta, ir tik tada deda plaut, nu man atrodė dar didesnis rankų purvinimas ir gaišimas Nežinau, kodėl jie taip daro, bet ačiū d neužsiciklinau ties matoma situacija pas juos ir nusprendžiau, kad užkniso ir man dirgint rankas ir tiek laiko gaišt plaunant indus Dabar po valgio tiesiai indaplovėn, ir greitai tvarka
Aš irgi mačius, kad žmonės dar perskalauja lėkštes prieš kišant į indaplovę, bet mes neskalaujam. Iškratom likučius ir viskas. Net pridžiuvusių puodų nemirkau, tik dedu tokius į apatinę lentyną. Viskas normaliai išsiplauna. Indaplovė mano tikrai ne pati geriausia, nes pirkau nuomojamam namui, stumdomą. Nesinorėjo investuoti labai, bet esu be galo patenkinta, ketvirti metai naudoju.