QUOTE(Llaume @ 2013 03 16, 13:21)
Kokia kaitlente zadat det? pas Jus dujine ar elektrine? Man reikia dujines, niekaip neapsisprendziu kokia imti, kokia praktiskiau: stikline, metaline ar emaliuota
Pas mane balta indukcinė, labai ilgai vyrą įtikinėjau, kad mano naujuose namuose dujų baliono NEBUS ir kailentės visus gelžgalius nevalysiu Gerai, kad jis ne tokio kieto charakterio kaip aš
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 16, 13:28)
O man sitas virtuves modelis labai grazus
tik vietoj kriaukles deciau kaitlente, kriaukle stumciau i priki ir daryciau ten langa..
tik kazin koks orptimalus tas vidinis atstumas tokioj U formos vituvej, kad butu patogu sukinetis
tik vietoj kriaukles deciau kaitlente, kriaukle stumciau i priki ir daryciau ten langa..
tik kazin koks orptimalus tas vidinis atstumas tokioj U formos vituvej, kad butu patogu sukinetis
Nė už ką nedėčiau plautuvės prie lango Dabar turiu ir pas mane apsitaško visas langas. Nežinau, ar čia kaltas paprastas papigianskas čiaupas ir negili plautuvė. Taip pat tam bare nedėčiau kaitlentės, nes nelaimė garantuota
Mano situacija dabar tokia, kad kiek galėjo, meistriukai sumontavo, stalviršį reiks perpjaut naujai ir atvažiuos kita arba dar kitą savaitę Buitinė nesumontuota, dar ir spinteles truputį perkabins per 2 cm į šoną. Žodžiu vaizdas tik pusėtinas, nežinau arverta čia rodyt Bet kol kas man labai gražu Gal tik grindys galėtų būti arba šviesesnės arba tamsesnės. Bet mum apskritai nelabai pasisekė su jom Širdies skausmas ir kasdienis nervas