Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Llaume @ 2013 03 16, 13:21)
Kokia kaitlente zadat det? pas Jus dujine ar elektrine? Man reikia dujines, niekaip neapsisprendziu kokia imti, kokia praktiskiau: stikline, metaline ar emaliuota  g.gif

Pas mane balta indukcinė, labai ilgai vyrą įtikinėjau, kad mano naujuose namuose dujų baliono NEBUS ir kailentės visus gelžgalius nevalysiu smile.gif Gerai, kad jis ne tokio kieto charakterio kaip aš biggrin.gif
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 16, 13:28)
O man sitas virtuves modelis labai grazus
tik vietoj kriaukles deciau kaitlente, kriaukle stumciau i priki ir daryciau ten langa..

tik kazin koks orptimalus tas vidinis atstumas tokioj U formos vituvej, kad butu patogu sukinetis

Nė už ką nedėčiau plautuvės prie lango biggrin.gif Dabar turiu ir pas mane apsitaško visas langas. Nežinau, ar čia kaltas paprastas papigianskas čiaupas ir negili plautuvė. Taip pat tam bare nedėčiau kaitlentės, nes nelaimė garantuota unsure.gif

Mano situacija dabar tokia, kad kiek galėjo, meistriukai sumontavo, stalviršį reiks perpjaut naujai ir atvažiuos kita arba dar kitą savaitę doh.gif Buitinė nesumontuota, dar ir spinteles truputį perkabins per 2 cm į šoną. Žodžiu vaizdas tik pusėtinas, nežinau arverta čia rodyt lotuliukas.gif Bet kol kas man labai gražu smile.gif Gal tik grindys galėtų būti arba šviesesnės arba tamsesnės. Bet mum apskritai nelabai pasisekė su jom sad.gif Širdies skausmas ir kasdienis nervas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 16 kovo 2013 - 14:02
QUOTE(irisas @ 2013 03 16, 14:01)
Pas mane balta indukcinė, labai ilgai vyrą įtikinėjau, kad mano naujuose namuose dujų baliono NEBUS ir kailentės visus gelžgalius nevalysiu smile.gif Gerai, kad jis ne tokio kieto charakterio kaip aš  biggrin.gif

Nė už ką nedėčiau plautuvės prie lango  biggrin.gif Dabar turiu ir pas mane apsitaško visas langas. Nežinau, ar čia kaltas paprastas papigianskas čiaupas ir negili plautuvė. Taip pat tam bare nedėčiau kaitlentės, nes nelaimė garantuota  unsure.gif

Mano situacija dabar tokia, kad kiek galėjo, meistriukai sumontavo, stalviršį reiks perpjaut naujai ir atvažiuos kita arba dar kitą savaitę  doh.gif Buitinė nesumontuota, dar ir spinteles truputį perkabins per 2 cm į šoną. Žodžiu vaizdas tik pusėtinas, nežinau arverta čia rodyt  lotuliukas.gif Bet kol kas man labai gražu smile.gif Gal tik grindys galėtų būti arba šviesesnės arba tamsesnės. Bet mum apskritai nelabai pasisekė su jom sad.gif Širdies skausmas ir kasdienis nervas  doh.gif

Kaip faina, kad itikinai del baliono.. thumbup.gif

ir as nenoriu plautuves del to gavosi po nakties stai tokia mintis.. tik dabar del lango nezinau koki ji deti ir kaip ji deti..

user posted image

Pasirodyk.. labai smalsu!
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Tik jau spalvos tai doh.gif natūroj šviesesnės, telefonas gerokai pakraipė spalvas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 16, 14:15)
Tik jau spalvos tai  doh.gif natūroj šviesesnės, telefonas gerokai pakraipė spalvas  doh.gif

man tai spalvos grazios.. tik iskilo klausimas ka ten kampe darysi?? stalciai ir ten ir ten..

ir kaip tos pakabinamu spinteliu rankeneles apaliniu virsuje.. ar ten kazkokios juosteles.. koks atidarymo principas?
Atsakyti
Apatinioji spalva labai man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 16, 14:22)
man tai spalvos grazios.. tik iskilo klausimas ka ten kampe darysi?? stalciai ir ten ir ten..

ir kaip tos pakabinamu spinteliu rankeneles apaliniu virsuje.. ar ten kazkokios juosteles.. koks atidarymo principas?

kampas tuščias, jame nieko nebus. Pakabinamos spintelės be rankenų, atsidaro už apačios, o ten dabar priklijuotos juostelės sunumeruotos, kur kokios durys ir neleido man dar jų nulupt smile.gif
Atsakyti
[quote=Llaume,2013 03 16, 13:21]

[/quote]
Kokia kaitlente zadat det? pas Jus dujine ar elektrine? Man reikia dujines, niekaip neapsisprendziu kokia imti, kokia praktiskiau: stikline, metaline ar emaliuota g.gif
[/quote]
Dujinę su stiklo keramika smile.gif

[quote=irisas,2013 03 16, 14:15]
user posted image

user posted image

user posted image

Tik jau spalvos tai doh.gif natūroj šviesesnės, telefonas gerokai pakraipė spalvas doh.gif
[/quote]
Labai graži spalva ir išdėstymas thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mano svajonių virtuvė 4u.gif

O kokią fasadams spalvą dėjot ir kokios firmos g.gif Sorry,jei kur nors minėjot 4u.gif

Ir kaip papulsit į kampinę spintelę ir ką ten žadat laikyt,nes iš abiejų pusių lygtai stalčiai ax.gif

Jau radau atsakymą dėl kampo:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiduke: 16 kovo 2013 - 14:37
QUOTE(irisas @ 2013 03 16, 14:23)
kampas tuščias, jame nieko nebus. Pakabinamos spintelės be rankenų, atsidaro už apačios, o ten dabar priklijuotos juostelės sunumeruotos, kur kokios durys ir neleido man dar jų nulupt smile.gif

Grazus isdestymas,patinka man tokios minimalistines virtuvikes thumbup.gif . Stalvirsis koks bus?sviesus?
Atsakyti
Pažadu nufotkint su fotiku kai bus viskas pabaigta, gal kokybiškiau gausis smile.gif Nes sakau, natūroj bent man daug gražiau atrodo smile.gif
QUOTE(lietinga @ 2013 03 16, 14:37)
Grazus isdestymas,patinka man tokios minimalistines virtuvikes thumbup.gif . Stalvirsis koks bus?sviesus?

Stalviršis beveik baltas, vos vos pilkšvas, storesnis negu standartinis smile.gif
Spalvos ir plokštės: Termopalo apatinės rusvas ąžuolas, viršutinės kreminis ąžuolas, stalviršis Gobi.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 16, 10:23)
a kodėl indaplovę tik po baldų sumontavimo? neįmontuojamą dėsit? g.gif

Įmontuojamą smile.gif Meistras užsiminė, kad jam svarbu būtų kaitlentė (nes jei indukcinė, tai jų aukščiai skiriasi), gartraukis (jei įmontuojamas) ir šaldytuvas, kurių matmenys ir nevienodi. O kas liečia orkaitę ir indaplovę, tai jam maždaug dzin, ar turėsit ar ne, nes matmenys vienodi daugumos ax.gif
Tai kaip ir viską turiu (beveik), kaitlentę užsisakiau, dar liko gartraukis ir plautuvė... Bet kai baldžius stalviršio nedarys, tai jam ir maždaug aktualu tik matmenys, kad į spintelę tilptų.
Galvoju, dabar dar kai dar sužinos kad mikrobangės duris turiu, tai išvis prasikeiks "jau šita visai nenormali" sakys lotuliukas.gif

Irisas thumbup.gif Nu gera pradžia- pusė darbo thumbup.gif
Spalva, kad ir su tlf fotkinta, man vistiek graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 16 kovo 2013 - 15:25
QUOTE(irisas @ 2013 03 16, 15:41)

Spalvos ir plokštės: Termopalo apatinės rusvas ąžuolas, viršutinės kreminis ąžuolas, stalviršis Gobi.

Šiaip ta aptinė bent iš foto tai nu žiauuuuuriai panaši į tą Cleaf sendintą ąžuolą, kurio pradžioj norėjau smile.gif Atrodo veik identiškai thumbup.gif Žodž spalvos kaip aš pati norėjau pradžioj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 03 16, 14:31)
Kokia kaitlente zadat det? pas Jus dujine ar elektrine? Man reikia dujines, niekaip neapsisprendziu kokia imti, kokia praktiskiau: stikline, metaline ar emaliuota  g.gif

Praktiškiausia, tai emaliuota ax.gif Gražiausia (bent man)- stiklas, o metalas.... nie to ryba, nie to miasa... Pirštų anspaudai matyt, valosi šiaip sau sakyčiau, o dar pašveitus susibraižo.... ax.gif
Atsakyti