Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Tiksliai, kelios tai tikrai turėjo prisibaigt virtuves, bet matyt taip džiaugiasi, kad mums pamiršo parodyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 03, 21:22)
Prie ekonomiškos virtuvės ekonomiškas ir katinas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kuria prasme ekonomiškas? ax.gif
Pas mane jie du, avatare katė... smile.gif
Atsakyti
Neveislinė virtuvė, ir katinas toks pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 03, 21:28)
Neveislinė virtuvė, ir katinas toks pats  lotuliukas.gif

biggrin.gif

------------------------------------------------------

Tiesa, nepasigyriau ax.gif Gavau jau kaitlentę, atsidarau dėžę ir žiūriu žiūriu, atsigerėt negaliu doh.gif lotuliukas.gif Visai durna aš doh.gif
Gartraukį irgi šią savaitę atveš, beliks plautuvė su maišytuvu ir jau tik baldų reiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 03, 16:57)
...Puikiai žinau pvz aqua.sanitos tiek pirkimo, tiek pardavimo kainas, tai skirtumas nemažas...

Buvau isitikinusi, kad jie patys/ju dukterine imone gamina plautuves rolleyes.gif Tikrai nemaisot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 03, 20:37)
biggrin.gif

------------------------------------------------------

Tiesa, nepasigyriau ax.gif Gavau jau kaitlentę, atsidarau dėžę ir žiūriu žiūriu, atsigerėt negaliu doh.gif  lotuliukas.gif Visai durna aš doh.gif
Gartraukį irgi šią savaitę atveš, beliks plautuvė su maišytuvu ir jau tik baldų reiks thumbup.gif

Kuom ta kaitlentė tokia ypatinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2013 04 03, 18:59)
Nesigailiu. Dėčiau tokias pat, naudojuosi beveik metus, dar neišklero  biggrin.gif

metai tai labai mažai,kad įvertinti...O penkis turbūt niekas tokių mechanizmų neturi. smile.gif
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 03, 20:37)
Na jau esu rašiusi - ekonominė čia mūsų ta virtuvytė, be jokių įmantrybių, furnitūra paprasta, tik kad ta šiukšlinė su atmetimu, ir tai paprastu, tai įsitekom į tris štukytes smile.gif

man Jūsų virtuvė irgi labai patinka,gerai suplanuota ir vidus,kiek rodėte,super thumbup.gif
Gabby ,o stalčiai paprastai užsidaro,ar su pritraukimu?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 03, 18:59)
Na na, tai jaurėžkit, kur dirbat  bigsmile.gif  biggrin.gif Galit až biggrin.gif

Va va, todėl ir mes dėjom tokias, nes užkniso guzuotai vaikščiot biggrin.gif O dabar tai suuuuuper thumbup.gif Mano per pusę padalinta...

O kaip ta virsutine sviesi dalis atsidaro? blush2.gif
Rankeneliu nematau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 04 03, 21:50)
Buvau isitikinusi, kad jie patys/ju dukterine imone gamina plautuves rolleyes.gif Tikrai nemaisot? g.gif

Taip. Gamina Kaune. Gal ne taip parašiau, turėjau uomeny pirkimo iš jų (o ne už kiek jie perka ir parduoda) ir pardavimo klientams kainas. Jie patys gi ir už savikainą nepardavinėja.

QUOTE(irisas @ 2013 04 03, 21:54)
Kuom ta kaitlentė tokia ypatinga  biggrin.gif

lotuliukas.gif Niekuom. Gi visą gyvenimą ant dujinės viryklės gaminau, tai šita indukcinė kaip 8 pasaulio stebuklas man blush2.gif Kad ir dėžėj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 04, 06:11)
lotuliukas.gif Niekuom. Gi visą gyvenimą  ant dujinės viryklės gaminau, tai šita indukcinė kaip 8 pasaulio stebuklas man blush2.gif Kad ir dėžėj lotuliukas.gif

aaaa, pažįstamas jausmas biggrin.gif thumbup.gif Aš kai nueinu į namą visų pirma einu į virtuvę ir paglostau savo kaitlentę lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip pat negaliu atsidžiaugt ir laukiu nesulaukiu kada jau pagal paskirtį naudosiu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

laukiu kritikos apie sia virtuve
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti