Mes indaplovę paleidžiam minimum vieną kartą į dieną, bet dažniausiai gaunasi du. Visiškai nenoriu grįžti prie rankinio indų plovimo. Mano mama ir brolis pabuvęs pas mane jau galvoja kai psavo virtuvėse indaploves susimontuoti
Indaplovė sunaudoja mažiau vandens nei plauti tokį patį kiekį indų rankomis. Jei pridėsi mažiau, turinčios sensorius indaplovės ir plaus autitinkamai trumpiau.
Prieš balius labai gerai taures praskalauti ir nudžiovinti. Tada nereikia nieko blizginti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 23:38)
baldai4u.lt pas mane Jau skambino, klausia kaip rast mano namus, o aš dar papusryčiaut nespėjau O dar grindis reikia apdengt, kad nesugadintų dar labiau
QUOTE(aiduke @ 2013 03 16, 00:45)
Indaplovės aš gyvenime neturėjau,o kol neturiu,tai vistiek nuomonės nekeičiu,kad ji man bus reikalinga tik po baliuškų indams suplauti,ypač visoms stiklinėms taurėms,kurias reikia blizgini,blizgini,o žiūrint prieš šviesą vistiek koks šlioriukas lieka Bet įtariu,kad mąstymas keisis,kai aš ją turėsiu
o aš kaip tik indaplovės labiausiai ir laukiu, jos niekad neturėjau, bet dedu didžiausias viltis į jos funkcionalumą Orkaitės neturėjau, bet jos taip nelaukiu
QUOTE(aiduke @ 2013 03 15, 17:58)
Kokiose internetinėse pardėse perkat buitinę techniką
O mes pirkom iš baltameska.lt Kainos buvo biiiiškį mažesnės, nei kitur, o dar atvežimas nekainavo, kai kitur 20-40lt
QUOTE(aiduke @ 2013 03 16, 01:45)
Gabby jz,ar radot stalą sostinėj Mane įtikino jūsų džiaugsmas dėl savo virtuvės funkcionalumo ir viso kito Tad jamsiu jūsų baldininkus ir net nesimėtysiu kitur.
Tada sėkmės su tais baldininkais O Vilniuj tai ieškojom labiau ne stalo, o kėdžių.... Grįžom tuščiom, ***** Kur buvom sužiūrėję internetinėj pardėj atrodė nebrangias bet identiškas kitom, kurias matėm čia pas save mieste, tai eina saaaaaau, niekad nebūtume pagalvoję, koks šlamštas gali būt tose internetinėse Modelis atrodo toks pat, bet tokia pigiena! Dar tik iš dėžės ištrauktos, o jau sudrąskytos ir pan Tai apvarėm dar kelis centrus, baldų rojuj atrodo pilna visko, bet tinkamo nieko neradom Jei modelis dailesnis, taiu spalvos tinkamos nebuvo (pabijojom imt ryškiai raudonas ar oranžines ), o jei spalva normalesnė ir modelis tvirtesnis, tai jau daugiau valgomajam tinkami, ne virtuvėj... (nu su gobelenu kažkaip virtuvėj man nea....)
QUOTE(irisas @ 2013 03 16, 09:17)
o aš kaip tik indaplovės labiausiai ir laukiu, jos niekad neturėjau, bet dedu didžiausias viltis į jos funkcionalumą Orkaitės neturėjau, bet jos taip nelaukiu
Aš irgi labiausiai indaplovės laukiau
QUOTE(irisas @ 2013 03 16, 08:17)
baldai4u.lt pas mane Jau skambino, klausia kaip rast mano namus, o aš dar papusryčiaut nespėjau O dar grindis reikia apdengt, kad nesugadintų dar labiau
Tai jau lauksim pasirodant
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 16, 08:40)
O mes pirkom iš baltameska.lt Kainos buvo biiiiškį mažesnės, nei kitur, o dar atvežimas nekainavo, kai kitur 20-40lt
Tada sėkmės su tais baldininkais O Vilniuj tai ieškojom labiau ne stalo, o kėdžių.... Grįžom tuščiom, *****
Tada sėkmės su tais baldininkais O Vilniuj tai ieškojom labiau ne stalo, o kėdžių.... Grįžom tuščiom, *****
Va su baltameska.lt, nepamenu, reiks paštą pakuist Lyg kažką įdomaus atrašė, jei nebūsiu ištrynus.
Paguosiu tik tuom, kad visada, bent jau man tai tikrai VISADA taip būna Kai taip tai visko yra pilnos parduotuvės, visko tiek gražaus, kad kaip aš sakau tik pinigų turėk, bet jei jau tau ko prireikė, tai nors užsimušk, arba kaina nenormali, arba nerandi nieko tinkamo
O dėl indaplovės.... Mano paskutinių 16 metų svajonė Kas mane kaip gyvą atsimena, tai ir atsimena, kaip aš labiausiai nekenčiu indų plaut ir vis kartoju kaip man reikia indaplovės
Beje, ją pirksiu paskutinę, jau kai bus sumontuoti baldai Visą kitą buitinę techniką ir santechniką žadu susipirkt iki baldų gaminimo
QUOTE(Ajste @ 2013 03 16, 02:37)
Pas mus virtuvėje paviršiai granitas (ar koks tai akmuo) tokios kaip šlapio smėlio spalvos, margas, tai prie kriauklės nuo drėgmės tamsesnis, taip pat jei tenka ką išplovus padėti ant to akmens, lieka ratilai, dėmės. Išdžiūna ir nebėr. Tik negaliu komentuot dėl impregnacijos, nes ne mūsų daryta ir patys tokios info neturim
ar tikrai granitas pas Jus? gal marmuras?
Papildyta:
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 16, 02:13)
aha, mane iš viso balintas masyvas žiauriai veža. ąžuolas uosis ar net beržas. aš rezgu mintį virtuvėje daryti stalviršį medžio masyvo. aišku praktiškumo "0" nu bet va durnumo jaučiu užteks
aš irgi mąsčiau: masyvas ar granitas masyvas žiauriai gražu bet kiek klausinėjau, aišku ne tiek ir daug, niekas jo negamina - čia apie virtuvių gamintojus kalbu
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 03 16, 09:17)
na, sėkmės
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 16, 09:40)
Jei modelis dailesnis, taiu spalvos tinkamos nebuvo (pabijojom imt ryškiai raudonas ar oranžines )
a ko teip bijot ryškesnių spalvų?
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 16, 10:12)
Beje, ją pirksiu paskutinę, jau kai bus sumontuoti baldai Visą kitą buitinę techniką ir santechniką žadu susipirkt iki baldų gaminimo
a kodėl indaplovę tik po baldų sumontavimo? neįmontuojamą dėsit?
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 16, 02:13)
aha, mane iš viso balintas masyvas žiauriai veža. ąžuolas uosis ar net beržas. aš rezgu mintį virtuvėje daryti stalviršį medžio masyvo. aišku praktiškumo "0" nu bet va durnumo jaučiu užteks
O kodel medzio masyvo stalvirsis nepraktiskas? As tai tik toki ir ne kitoki desiu, lietuvoje tai nepopuliaru, niekas negamina(pasiule man padaryt, ant plonos plokstes klijuot plonai medzio ir bus laaabai panasu )o skandinavijoj tai pagrinde visose virtuvese mediniai stalvirsiai, kokybiski, devisi tikrai gerai, dedasi aliejuotus, o paskui patys atnaujina. Man tai jie graziausi
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 15, 23:13)
Turit omeny apdirbta medini stalvirsi ar va toki neapdirbta (nekreipkit demesio spalva)? http://www.facebook....1...e=3
[quote=irisas,2013 03 16, 08:17
[/quote]
O aš kaip tik apie orkaitę svaigau,tad įsikraustę į namą,bet neturėdami naujos virtuvės, pirkom įmontuojamą kaitlentę ir orkaitę,kad tik ja greičiau naudotis.Aišku orkaitė perkeliaus į naujus baldus,o vat kaitlentę keisiu,nes turkiškas š... ir dar juodas stiklas Metai laiko naudoju,o susiraižiusi jau,o be to nusibodo vergaut.Geriau langus blizgint
[/quote]
O aš kaip tik apie orkaitę svaigau,tad įsikraustę į namą,bet neturėdami naujos virtuvės, pirkom įmontuojamą kaitlentę ir orkaitę,kad tik ja greičiau naudotis.Aišku orkaitė perkeliaus į naujus baldus,o vat kaitlentę keisiu,nes turkiškas š... ir dar juodas stiklas Metai laiko naudoju,o susiraižiusi jau,o be to nusibodo vergaut.Geriau langus blizgint
[quote=aiduke,2013 03 16, 13:16]
[/quote]
[/quote]
Kokia kaitlente zadat det? pas Jus dujine ar elektrine? Man reikia dujines, niekaip neapsisprendziu kokia imti, kokia praktiskiau: stikline, metaline ar emaliuota
[/quote]
[/quote]
Kokia kaitlente zadat det? pas Jus dujine ar elektrine? Man reikia dujines, niekaip neapsisprendziu kokia imti, kokia praktiskiau: stikline, metaline ar emaliuota
Nezinau ar granitas ar marmuras ar dar koks biesas : : Zinau tik, kad saltas akmuo ir tokio daugiau nenoriu : naujoj virtuvej svarstom arba visa medzio masyva (man super grazu ir jauku, jau nekalbant, kad tesla minkyt daug smagiau ant "silto" pavirsiaus ) arba ten kur visokie prietaisai koks akmuo ar pan, o ta dalis kur vyks darbas - medzio masyvas Pirmiausia dar senoj virtuvej pasisukinesim, kad apsiziuret kas kur patogiausia, kas kur tilps. Pvz svajoju apie paaukstinta orkaite, bet nezinau ar del to verta aukot pavirsiaus plota, kai ir taip ji suvalgys visokie kavos aparatai
O man sitas virtuves modelis labai grazus
tik vietoj kriaukles deciau kaitlente, kriaukle stumciau i priki ir daryciau ten langa..
tik kazin koks orptimalus tas vidinis atstumas tokioj U formos vituvej, kad butu patogu sukinetis
tik vietoj kriaukles deciau kaitlente, kriaukle stumciau i priki ir daryciau ten langa..
tik kazin koks orptimalus tas vidinis atstumas tokioj U formos vituvej, kad butu patogu sukinetis
QUOTE(irisas @ 2013 03 15, 22:17)
Pietų stalas žemesnis negu 91 cm, kokių 10-15 cm, jeigu ne daugiau Čia gal dešimtukas pakomentuos Ir dar pagalvok apie kėdes, prie pietų stalo jos standartinės, o tavo baras nestandartinio aukščio bus, kažin ar būna tokių pusaukščių kėdžių
Stalo aukštis turi būti nuo 73 iki 75 cm (+/- 1cm) todėl ir yra toks 71 cm stalo kojų standartas. Toks auštis yra patogus sėdint. Stalviršio aukštis būna nuo 86cm (+/- 1 cm) žemaūgiams žmonėms iki 91cm aukštesniems. Toks aukštis yra patogus dirbti stovint. Yra dar vienas būdas tiksliau sužinoti pagal savo ūgį kokio aukščio jums reikia darbino paviršiaus. Stovint prie stalviršio nuo 90 laipsniu sulenkotos rankos apačios iki darbino paviršiaus turi būti 15 cm. Baro aukštis būna apie 1m ir 15 cm. Šis aukštis pakenčiamas tik išgėrus, bet gal geriau į tikrą barą nueiti.