Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 03, 16:58)
Na jei ir tenka kartais, tai išmetant likučius lėkštė nesušlampa ir sausą neši sau indaplovėn, nes čia kalba ėjo apie taškymąsi  ax.gif

na, aš iš tų, kuriai indai turi prieš indaplovę plautuvėj pabūt... lotuliukas.gif , tada sušlampa, atmirksta ir garantuotai indaplovėje išsiplauna mirksiukas.gif Ne visada būnu indaplovę iškrausčius, tad pavalgius reikalauju idus į plautuvę sudėt, kad nerankiot paskui iš visų kampų doh.gif

QUOTE(Flirt @ 2013 04 03, 16:59)
tai, kad ne pas visus siuksline po plautuve mirksiukas.gif

dažniausiai būna po plautuve mirksiukas.gif standartiškai... lotuliukas.gif
o pas Jus kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 03, 17:16)
dažniausiai būna po plautuve  mirksiukas.gif standartiškai...  lotuliukas.gif
o pas Jus kur?  g.gif

pas mus stovi pastatyta virtuves kampe, kad butu patogu naudotis tiek esant virtuveje, tiek svetaineje mirksiukas.gif neikista i spentele, pas mus ji didele, su maza nei kaip neapsieitume mirksiukas.gif

ei, mergai, rimtai imeskit kokia programele, kur butu galima pazaisti su virtuve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 03, 17:57)

Pasirodo mes su Gabby vyru beveik kolegos lotuliukas.gif

Na na, tai jaurėžkit, kur dirbat bigsmile.gif biggrin.gif Galit až biggrin.gif
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 03, 18:32)

Dabar pas mane tradiciškai atsidarančios spintelės ir tiesą sakant atsibodo pastoviai trankytis kaktą į dureles. Todėl su MB svarstom tokias dureles darytis - atsidarai ir gali sukiotis nebijodamas gauti galvon. doh.gif
O pas jus viršus į kelias horizontalias dalis padalintas? Gal galima foto? blush2.gif

Va va, todėl ir mes dėjom tokias, nes užkniso guzuotai vaikščiot biggrin.gif O dabar tai suuuuuper thumbup.gif Mano per pusę padalinta...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 03, 17:59)
Va va, todėl ir mes dėjom tokias, nes užkniso guzuotai vaikščiot biggrin.gif O dabar tai suuuuuper thumbup.gif Mano per pusę padalinta...

cia jusu virtuve wub.gif jei taip, tai gal isduotumet kiek kainavo be buitines technikos g.gif
Atsakyti
Na jau esu rašiusi - ekonominė čia mūsų ta virtuvytė, be jokių įmantrybių, furnitūra paprasta, tik kad ta šiukšlinė su atmetimu, ir tai paprastu, tai įsitekom į tris štukytes smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 03, 18:37)
Na jau esu rašiusi - ekonominė čia mūsų ta virtuvytė, be jokių įmantrybių, furnitūra paprasta, tik kad ta šiukšlinė su atmetimu, ir tai paprastu, tai įsitekom į tris štukytes smile.gif thumbup.gif

nieko sau, man tai tokios pacios paciausios wub.gif aciu uz atsakyma 4u.gif pas mus tikriausiai identisko planavimo butukas, sorry bet ko gero kopija darysiu blush2.gif
Atsakyti
ax.gif
Tikrai negail, net faina kažkaip thumbup.gif

Bet tikrai galiu pasakyt, kad viskas patogu ir net nežinau, ar ką keisčiau, nebent po kriaukle ne vieną, o du stalčius, kaip ir norėjau pradžioj, tik baldininkas sudūrino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 03 balandžio 2013 - 20:20
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 03, 18:43)
ax.gif
Tikrai negail, net faina kažkaip  thumbup.gif

Bet tikrai galiu pasakyt, kad viskas patogu ir net nežinau, ar ką keisčiau, nebent po kriaukle ne vieną, o du stalčius smile.gif

Vyrui parodziau ir tam grazu thumbup.gif O dar jei patogu tai isvis thumbup.gif Mes rugpjuti viska griausim ir lipdysim, tai pasirodysim blush2.gif Pagaliau baigesi mano galvos yahoo.gif
Atsakyti
Irisas, kaip Jūsų virtuvė? Gal jau baigta? g.gif Gal jau galutinai galit įvertinti gamintoją? Beje, jie man bene pigiausią baldelių kainą iš visų užklausų pasiūlė ax.gif Bet nesirinkau jų dėl to, kad neradau jų tinklapyje darbų pavyzdžiuose nė vieno klasikinio komplekto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 03, 20:13)
Irisas, kaip Jūsų virtuvė? Gal jau baigta?  g.gif Gal jau galutinai galit įvertinti gamintoją? Beje, jie man bene pigiausią baldelių kainą iš visų užklausų pasiūlė  ax.gif Bet nesirinkau jų dėl to, kad neradau jų tinklapyje darbų pavyzdžiuose nė vieno klasikinio komplekto  unsure.gif

Gerai virtuvė thumbup.gif Iš viso važiavo meistrai pas mane 4 kartus biggrin.gif Bet jų darbu esu patenkinta, nors priežiūros jiems reikėjo, kai ką perdarė, kas mano akiai buvo kreiva, bet jokių kalbų ar nepasitenkinimo nebuvo biggrin.gif Priekaištų neturiu smile.gif Dabar laukiu plytelių ir matysis visas vaizdas, dar man jie skaičiuoja kitus baldus, bet jaučiu dar ir kitų baldžių prašysiu paskaičiuot, pas juos vienas blogumas yra, kad neturi dizainerio, man vaikų kambariui norėtųsi, kad idėjų mesteltų, nes pati be fantazijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 03, 19:59)
Na na, tai jaurėžkit, kur dirbat  bigsmile.gif  biggrin.gif Galit až biggrin.gif

Santechnikė lotuliukas.gif Ne neeee, juokauju, darbas tik susiijęs su santechnika ir šildymu biggrin.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 03, 19:59)
user posted image

O bigsmile.gif Katinas beveik kaip mano bigsmile.gif
Atsakyti
Ale dabar kai pagalvoju, tai aš labai nereikli klientė biggrin.gif Nes jei ir mačiau kokį brokelį, kažkaip nieko nepasakiau, nu aišku pamačiau po išvažiavimo, o kviest iš už 100km kažkaip net nepagalvojau, vis galvoju, aj bet ir kaina tokia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 04 03, 21:21)
Santechnikė lotuliukas.gif  Ne neeee, juokauju, darbas tik susiijęs su santechnika ir šildymu biggrin.gif

O bigsmile.gif Katinas beveik kaip mano bigsmile.gif

Prie ekonominės virtuvės ekonominis ir katinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 03 balandžio 2013 - 20:28