Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(xde @ 2013 04 02, 22:00)

Kriauklės spintelės bent 4u.gif
Atidaromomis durelėmis spintelė,ar ne?

Kriaukles spintele atidaromis, bet dabar siek tiek gailiuosi, kad ne stalcius... manau kur kas patogiau butu buve, ir siuksline didesne butume isideje, nes dabar ta tvirtinama prie dureliu siek tiek mazoka....kai uzsakinejau baldus siek tiek zalia tuo metu buvau ir galvojau, kad bus nepatogu stalcius kadangi dejau dozatoriu indu plovikliui ir isivaizdavau, kad teks lyst i ta spintele norint atsargas ploviklio papildyt blush2.gif
Parasykit i az email, atsiusiu nuotraukele padarius, kompe tik bendra vaizda turiu, atskirai kriaukles ne 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors girdėjote ką nors apie LIO virtuvės baldų gamintojus iš Klaipėdos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 02, 22:23)
Gal kas nors girdėjote ką nors apie LIO virtuvės baldų gamintojus iš Klaipėdos? 4u.gif

daug buvo teigiamų diskusijų.Su paieška nesunkiai rastumėte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maikutee @ 2013 04 02, 22:14)
galvojau, kad bus nepatogu stalcius kadangi dejau dozatoriu indu plovikliui ir isivaizdavau, kad teks lyst i ta spintele norint atsargas ploviklio papildyt  blush2.gif

įdomu,o kaip jis papildomas?Parašykite,galbūt ne aš viena dar nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajote @ 2013 04 02, 19:43)
Sveiki,

planuojuosi savo virtuvę ir nei šiaip, nei taip gaunasi.. Noriu paprašyti jūsų patarimų..
Virtuvė bus L formos. Pagrindinė siena - 315 cm, prie jos turės tilpti plautuvė, kaitlentė ir orkaitė (orkaitė turėtų būti virš stalviršio).
Kita siena - 220-230 cm. (čia pagal poreikį smile.gif)
kaip manote, ar apatines spinteles daryti tokias pat kaip viršutines? Jos tada butų mažesnės..
Indaplovė bus prie kitos sienos.. kažin, ar taip patogu..
Gal dar turite kokių minčių?
Labai ačiū už komentarus ir pasiūlymus

Pritariu Juodai ir Natejai drinks_cheers.gif sakyčiau kriauklę kelt į paskutinę spintelę kur 230 siena. Ir dar viryklę daryčiau, kad lygiuotųsi su spintelėm (manau dar ir gamint nepatogu kai per dvi spinteles), traukčiau kairiau. Atsirastų padoresnis plotas iš orkaitės ištraukoms gėrybėms pasidėt ir puodam patraukt. Tada galima ir spinteles tiek viršui tiek apačioj daryt vienodų pločių. Vistik manyčiau platesnes, o ne siauresnes. Beje, o kur bus šaldytuvas? reikėtų į jo padėtį atsižvelgt, kad būtų patogus trikampis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 04 03, 00:02)
daug buvo teigiamų diskusijų.Su paieška nesunkiai rastumėte 4u.gif
Papildyta:

įdomu,o kaip jis papildomas?Parašykite,galbūt ne aš viena dar nežinau blush2.gif

Iš viršaus išsitraukia pats dozatorius ir įsipila ploviklio 4u.gif į spintelę lįsti kaip aš išsivaizdavau nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajote @ 2013 04 02, 21:43)
Sveiki,

planuojuosi savo virtuvę ir nei šiaip, nei taip gaunasi.. Noriu paprašyti jūsų patarimų..
Virtuvė bus L formos. Pagrindinė siena - 315 cm, prie jos turės tilpti plautuvė, kaitlentė ir orkaitė (orkaitė turėtų būti virš stalviršio).
Kita siena - 220-230 cm. (čia pagal poreikį smile.gif)
Pasiplanavau maždaug taip:
Iš viršaus
http://imageshack.us...veisvirsaus.jpg

Pagrindinė siena:
http://img9.imagesha...26/virtuve4.jpg

kaip manote, ar apatines spinteles daryti tokias pat kaip viršutines? Jos tada butų mažesnės..
Indaplovė bus prie kitos sienos.. kažin, ar taip patogu..
Gal dar turite kokių minčių?
Labai ačiū už komentarus ir pasiūlymus

va, kaip žadėjau, papaišiau savo dabartinę virtuvę:
user posted image
Man jin labai patogi, ypatingai, kai tvarkausi indus vakare. Plautuvės kairėje stalčius indams, spintutėse su stiklais puodeliai ir stiklai. Žodžiu, tam kampe stovėdama viską susitvarkau, niekur žingsniuot nereikia, tik sukiotis mirksiukas.gif aišku, jeigu prieš tai visi tvarkingai man indus į plautuvę sudeda, arba bent jau šalia jos.
Darbinis stalviršis nėra labai didelis, apie 90cm, tačiau užtenka - ir pyragus išminkau ir tortus padarau ax.gif Tiesa, turiu dar stalą nemažą 6-vietį prie virtuvinio (maždaug toj vietoj, kur pirmam brėžiny užrašas "Vaizdas B" prasideda jis), tai jis dar pasitarnauja kaip darbastalis mirksiukas.gif
Aišku, virtuvinio viršus nėra tobulas, rašiau jau kažkada prie Top minusų rolleyes.gif
Beje, Svajote, o kur pas Jus šaldytuvas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 balandžio 2013 - 23:35
QUOTE(Juodai @ 2013 04 02, 22:47)
Na, man, teip greit užmetus akį, tai plautuvė visai ne vietoj... unsure.gif per arti kaitlentės. Kaip rašė Nateja, darbinis stalviršis patogiausias esantis tarp plautuvės ir kaitlentės. Siūlyčiau plautuvę kelti prie kitos sienos, šalia indaplovės, arba sukeisti indaplovę su plautuve vietomis  4u.gif Pas mane dabar panaši virtuvė, pabraižysiu planelį ir įmesiu  mirksiukas.gif . Manoji man labai patogi naudotis, gal pritaikysit ką ir sau  4u.gif

Ačiū, labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 02, 11:54)
Nu ir aš pakomentuosiu, kur turiu ką pasakyt biggrin.gif

Na pas mane stalčius ne toks ilgas, bet jei būtų ilgesnis kaip foto, nesupykčiau biggrin.gif Dabar jau neįsivaizduoju kitaip, nei šiukšlinė stalčiuj ir su atmetimo mechanizmu  thumbup.gif
...

O kaip irengtas tas atmetimo mechanizmas nes nelabai esu macius ir idomu butu suzinoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajote @ 2013 04 03, 08:43)
Ačiū, labai lauksiu smile.gif

Ikeliau jau, kaip tik zinuteje virs Jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 04 02, 14:32)
kad stalčius išvažiuotų paspaudus ne viršuje ranka,o apačioje koja...Tik neįsivaizduoju ,ar praktiškiau ir ar taip įmanoma?
Ar pas Jus šis stalčius 60cm ar mažiau?

Aš ir spardau jį koja thumbup.gif Nes tas atmetimas yra apačioj, bėgeliuose, tai ranka viršuj net ir prasčiau suveikia.
60cm ir yra tas stalčius smile.gif Būtų gerai didesnis, bet kadangi visa siena tik 210cm, tai norėjau kitų stalčių po 75cm, tai šitam teliko 60cm smile.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 02, 16:07)
beje ir pigiau, nes baldininkai turi sutartis ir nuolaidas pas didmenininkus.  smile.gif

... na bet jei vyras dirba santechnikos parduotuvėj ir iš tiekėjų gali tiesiogiai nusipirkt, tai šis variantas atkrenta biggrin.gif
QUOTE(xde @ 2013 04 02, 22:00)
bet baldininkas kažin ar pasiūlys 30 proc. nuolaidą,kaip "Senukai"...

Na arba ir šis variantas tikėtinas 4u.gif
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 02, 20:51)

Tuomet turiu klausimą - kokiu atstumu virš stalviršio kabinat viršutines spinteles? blush2.gif
Pas mane kreivos lubos kur virtuvė. Apie ~2,3 - 2,4 m.
Tai skaičiuoju - stalviršis 91 cm aukštyje, tarpas tarp stalviršio ir viršutinių spintelių 50 cm, tai jei palikti nuo lubų kokias 10 cm, viršutinėms spintelėms lieka 89cm. Išeina, kad viršutinės ir apatinės spintelės beveik vienodo aukščio.

Ar įmanoma tokio aukščio spinteles daryti kaip čia tos pakeliamos į viršų?
user posted image
user posted image

Pas mus tai tarpas 60cm smile.gif Tai ir gavos viršus apie 80cm. O taip atidaromas dėt įmanoma, manau, ir metrines biggrin.gif Bet mes tai darmė atskirai atidaromas, pačiam viršuj retai naudojami daiktai, be to su savo ūgiu pasiekiu ir viršutinę lentyną pasistiebus thumbup.gif

QUOTE(Nateja @ 2013 04 02, 22:01)
Ir Jusu planelis is principo neteisingas, nes po kriaukle negali eiti stalciai, ten dazniausiai buna siuksliadezes, nes jos geriausiai issitenka tarp kriaukles sifonu ir pan.

Čia paprieštaraučiau, nes ir šiukšiadėžėm šiais laikais daro stalčius 4u.gif Aš dariau tik vieną gilų, nes baldininkas irgi sakė, kad netilps sifonai ir pan, o dabar jau rezgu planus, kaip persidaryt tas dureles ir padaryt ten du stalčius, nes sudėjus sifonus matau, kad pilnai ten tilptų tokio pat gylio stalčius (jis pas mus tik 40cm gylio, bet kaip minėjau, galėjo baldininkas daryt ir gilesnį, nes už jo dar pilna vietos....)

QUOTE(indre-g. @ 2013 04 03, 09:03)
O kaip irengtas tas atmetimo mechanizmas nes nelabai esu macius ir idomu butu suzinoti? smile.gif

Na pas mus kaip minėjau aukščiau, tai tiesiog bėgeliai su tuo atmetimo mechanizmu, bet kaip jau esu minėjus, kadangi ne iš brangiųjų, tai fasadai nelabai lygiai sueina, lieka keli mm, kad būtų kur stumtelt ir kad atšoktų tos durelės, o va bluminiai nežinau kaip veikia, bet ten jau daug jautresni ir fasadai lygiai gražiai eina, kiek esu salonuose čiupinėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 04 02, 21:00)
bet baldininkas kažin ar pasiūlys 30 proc. nuolaidą,kaip "Senukai"...
Apie Teka yra ir teigiamų,ir neigiamų atsiliepimų

Pasiūlys, pasiūlys. Baldininkai nieko neperka Senukuose. Visos akcijos - marketinginis triukas. Jei Senukai padaro kartais kokią akciją ir kažką parduoda - 30 %, tai vadinasi kiti šį daiktą nuolat gali pardavinėti tokia kaina, nes ir - 30% parduodami jie uždirba. smile.gif

Noriu pasakyti, kad jei baldininkai kažką perka, tai jie ir atsakingi už šį daiktą, už jo kokybę. Negalės pasakyti, kad šį daiktą sunku įmontuoti, blogai veikia, nes Jūs ne tokį nupirkote. smile.gif

Būna ir Mercedes sugenda, o Teka tik Volkswagen prilygsta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 03 balandžio 2013 - 09:56
Sveiki,

ačiū už patarimus, tikrai reikės pasinaudoti smile.gif

O šaldytuvą planuoju visai atskirai prie kitos sienos statyti.. Man jis kažkaip netelpa prie tokio kampo.. Hmm.. g.gif Nes orkaitės noriu virš stalviršio.

Atsakyti