QUOTE(xde @ 2013 04 02, 14:32)
kad stalčius išvažiuotų paspaudus ne viršuje ranka,o apačioje koja...Tik neįsivaizduoju ,ar praktiškiau ir ar taip įmanoma?
Ar pas Jus šis stalčius 60cm ar mažiau?
Aš ir spardau jį koja
Nes tas atmetimas yra apačioj, bėgeliuose, tai ranka viršuj net ir prasčiau suveikia.
60cm ir yra tas stalčius
Būtų gerai didesnis, bet kadangi visa siena tik 210cm, tai norėjau kitų stalčių po 75cm, tai šitam teliko 60cm
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 02, 16:07)
beje ir pigiau, nes baldininkai turi sutartis ir nuolaidas pas didmenininkus.
... na bet jei vyras dirba santechnikos parduotuvėj ir iš tiekėjų gali tiesiogiai nusipirkt, tai šis variantas atkrenta
QUOTE(xde @ 2013 04 02, 22:00)
bet baldininkas kažin ar pasiūlys 30 proc. nuolaidą,kaip "Senukai"...
Na arba ir šis variantas tikėtinas
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 02, 20:51)
Tuomet turiu klausimą - kokiu atstumu virš stalviršio kabinat viršutines spinteles?
Pas mane kreivos lubos kur virtuvė. Apie ~2,3 - 2,4 m.
Tai skaičiuoju - stalviršis 91 cm aukštyje, tarpas tarp stalviršio ir viršutinių spintelių 50 cm, tai jei palikti nuo lubų kokias 10 cm, viršutinėms spintelėms lieka 89cm. Išeina, kad viršutinės ir apatinės spintelės beveik vienodo aukščio.
Ar įmanoma tokio aukščio spinteles daryti kaip čia tos pakeliamos į viršų?
Pas mus tai tarpas 60cm
Tai ir gavos viršus apie 80cm. O taip atidaromas dėt įmanoma, manau, ir metrines
Bet mes tai darmė atskirai atidaromas, pačiam viršuj retai naudojami daiktai, be to su savo ūgiu pasiekiu ir viršutinę lentyną pasistiebus
QUOTE(Nateja @ 2013 04 02, 22:01)
Ir Jusu planelis is principo neteisingas, nes po kriaukle negali eiti stalciai, ten dazniausiai buna siuksliadezes, nes jos geriausiai issitenka tarp kriaukles sifonu ir pan.
Čia paprieštaraučiau, nes ir šiukšiadėžėm šiais laikais daro stalčius
Aš dariau tik vieną gilų, nes baldininkas irgi sakė, kad netilps sifonai ir pan, o dabar jau rezgu planus, kaip persidaryt tas dureles ir padaryt ten du stalčius, nes sudėjus sifonus matau, kad pilnai ten tilptų tokio pat gylio stalčius (jis pas mus tik 40cm gylio, bet kaip minėjau, galėjo baldininkas daryt ir gilesnį, nes už jo dar pilna vietos....)
QUOTE(indre-g. @ 2013 04 03, 09:03)
O kaip irengtas tas atmetimo mechanizmas nes nelabai esu macius ir idomu butu suzinoti?
Na pas mus kaip minėjau aukščiau, tai tiesiog bėgeliai su tuo atmetimo mechanizmu, bet kaip jau esu minėjus, kadangi ne iš brangiųjų, tai fasadai nelabai lygiai sueina, lieka keli mm, kad būtų kur stumtelt ir kad atšoktų tos durelės, o va bluminiai nežinau kaip veikia, bet ten jau daug jautresni ir fasadai lygiai gražiai eina, kiek esu salonuose čiupinėjus