QUOTE(Ajste @ 2013 04 01, 21:35)
Jei gretimoje tai nieko, o ar stalcius ar durelės manau pagal dizainą ir poreikius, nemanau, kad didelis skirtumas naudojimo prasme
Šiaip man kampinės spintelės patinka, vis pasibovyji tuos "padėklus" traukant, nepalyginsi su senoviškais variatais kr paprastos lentynos ir reikia per viską siekti iki galo ar kraustyt pusę spintelės, kad rast ko reikia. O reikia juk visad to, kas pačiam pačiam gale
Tai va, dabar galvoju ar dėl vaizdo paaukot kampinę spintelę ir į ją bandyt įkišt skalbimo mašiną ar visą tecniką rikiuot palei sieną ir tada kažkaip laviruot su norima kriaukle
daznai darinejamos sonines dureles isklera, tai masciau daukur stalcius montuoti.
O skalbimo masina ta is didesniu? esu macius kad ja pasliapia tiesiog uz dvejaduriu spintelej, bet cia ir priklauso nuo to, kiek daznai daudojates ja ir ka reciausiai naudojate.
Kai yra retai naudojamu arba proginiu indu, tai gerai susideti, kad nesimaisytu i kampine, bet jei yra galimybe isnaudoti kampa, tai tada dziugu. Man kolkas nepavyskasta nieko sugalvoti, kas butu patogu ir praktiska
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 01, 21:44)
Koks čia gali būti viršutinių spintelių aukštis?
1 foto
2 foto
Padaryta atrodo iki pat lubu.
Matuoju jei pas save daryčiau iki pat lubų jų aukštis būtų virš 1 metro...
Ar nebus per daug "griozdiška"...
manau mazesnis nei metras.
Jei norima isnaudoti auksti, tai siulau auksti isnaudoti dutelems gulscioms ir stacioms. Gaila dabar nerandu nuotraukos, bet siaurai virtuvej buvo isnaudojama taip siena. Is desines krieukles, virs jos indauja dvejadure, virs jos gulcios dureles. Salia krieukles skalbimo masina ir virs jos stalcius irankiams. Auksciau pakabinama gulscia lentyna (arbatom, kavom ir pan), o dar auksciau dvejadure. Salia stovi imontuojama orkaite. Virs jos gartraukis pasleptas dviem durelem, virs kuriu vel gulcia lentyna. Taip gaunasi is gulciu lentyneliu (jei ju dureles matinio ar kt stiklo) trikampis