Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Ajste @ 2013 04 01, 21:10)
Man tai pažiūrėjus į tą stalčių kyla klausimas kaip naudotis šiukšledėže kai plauni indus?  g.gif
Kaip ir sakiau, ta siena 2,5 metro (apytiksliai). Kita siena apie 2,49 metro, taigi patalpa beveik kvadratinė  smile.gif  Kriauklės į tą kampą manau neįtalpinčiau, nes ten boileris. Va jį tai bandysim dengt, nes labai negražiai atrodo visi vamzdynai atviri  doh.gif

Manau nebutina kriaukle virs siuksledezes statyti... galima gretimoje spinteleje.

Pas mane virtuve irgi planuojama U formos ir man tie kampai laaabai nepatinka, tai matyt juose spintele irengsiu ir tiek
Atsakyti
QUOTE(indre-g. @ 2013 04 01, 18:24)
Manau nebutina kriaukle virs siuksledezes statyti... galima gretimoje spinteleje.

Pas mane virtuve irgi planuojama U formos ir man tie kampai laaabai nepatinka, tai matyt juose spintele irengsiu ir tiek

Jei gretimoje tai nieko, o ar stalcius ar durelės manau pagal dizainą ir poreikius, nemanau, kad didelis skirtumas naudojimo prasme g.gif
Šiaip man kampinės spintelės patinka, vis pasibovyji tuos "padėklus" traukant, nepalyginsi su senoviškais variatais kr paprastos lentynos ir reikia per viską siekti iki galo ar kraustyt pusę spintelės, kad rast ko reikia. O reikia juk visad to, kas pačiam pačiam gale lotuliukas.gif Tai va, dabar galvoju ar dėl vaizdo paaukot kampinę spintelę ir į ją bandyt įkišt skalbimo mašiną ar visą tecniką rikiuot palei sieną ir tada kažkaip laviruot su norima kriaukle g.gif
Atsakyti
Koks čia gali būti viršutinių spintelių aukštis? ax.gif

1 foto
2 foto

Padaryta atrodo iki pat lubu.
Matuoju jei pas save daryčiau iki pat lubų jų aukštis būtų virš 1 metro... unsure.gif blink.gif
Ar nebus per daug "griozdiška"... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 01 balandžio 2013 - 19:44
QUOTE(Ajste @ 2013 04 01, 21:35)
Jei gretimoje tai nieko, o ar stalcius ar durelės manau pagal dizainą ir poreikius, nemanau, kad didelis skirtumas naudojimo prasme  g.gif
Šiaip man kampinės spintelės patinka, vis pasibovyji tuos "padėklus" traukant, nepalyginsi su senoviškais variatais kr paprastos lentynos ir reikia per viską siekti iki galo ar kraustyt pusę spintelės, kad rast ko reikia. O reikia juk visad to, kas pačiam pačiam gale  lotuliukas.gif  Tai va, dabar galvoju ar dėl vaizdo paaukot kampinę spintelę ir į ją bandyt įkišt skalbimo mašiną ar visą tecniką rikiuot palei sieną ir tada kažkaip laviruot su norima kriaukle  g.gif

daznai darinejamos sonines dureles isklera, tai masciau daukur stalcius montuoti.

O skalbimo masina ta is didesniu? esu macius kad ja pasliapia tiesiog uz dvejaduriu spintelej, bet cia ir priklauso nuo to, kiek daznai daudojates ja ir ka reciausiai naudojate.

Kai yra retai naudojamu arba proginiu indu, tai gerai susideti, kad nesimaisytu i kampine, bet jei yra galimybe isnaudoti kampa, tai tada dziugu. Man kolkas nepavyskasta nieko sugalvoti, kas butu patogu ir praktiska
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 01, 21:44)

1 foto
2 foto

Padaryta atrodo iki pat lubu.
Matuoju jei pas save daryčiau iki pat lubų jų aukštis būtų virš 1 metro...  unsure.gif blink.gif
Ar nebus per daug "griozdiška"... mastau.gif

manau mazesnis nei metras.

Jei norima isnaudoti auksti, tai siulau auksti isnaudoti dutelems gulscioms ir stacioms. Gaila dabar nerandu nuotraukos, bet siaurai virtuvej buvo isnaudojama taip siena. Is desines krieukles, virs jos indauja dvejadure, virs jos gulcios dureles. Salia krieukles skalbimo masina ir virs jos stalcius irankiams. Auksciau pakabinama gulscia lentyna (arbatom, kavom ir pan), o dar auksciau dvejadure. Salia stovi imontuojama orkaite. Virs jos gartraukis pasleptas dviem durelem, virs kuriu vel gulcia lentyna. Taip gaunasi is gulciu lentyneliu (jei ju dureles matinio ar kt stiklo) trikampis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 01, 18:44)

1 foto
2 foto

Trijų mikrobangių aukščio lotuliukas.gif Pirmoj foto tai nelabai didelė mikrobangė, bendras spintelių aukštis turėtų būti apie 60-70 cm g.gif

daznai darinejamos sonines dureles isklera, tai masciau daukur stalcius montuoti.
O skalbimo masina ta is didesniu? esu macius kad ja pasliapia tiesiog uz dvejaduriu spintelej, bet cia ir priklauso nuo to, kiek daznai daudojates ja ir ka reciausiai naudojate.
Kai yra retai naudojamu arba proginiu indu, tai gerai susideti, kad nesimaisytu i kampine, bet jei yra galimybe isnaudoti kampa, tai tada dziugu. Man kolkas nepavyskasta nieko sugalvoti, kas butu patogu ir praktiska

indre-g, o stalčių darinėjant juk irgi dėvisi viskas g.gif Bet čia priklausys viskas nuo įrangos kokybės ir pan, bet daugiau pakomentuot gali kas turi stalčius tokius ax.gif
Skalbimo mašinos dar neturim, bet bus standartas. Naudojam po porą kartų per savaitę, būna dažniau, būna rečiau... Galimybė yra imti siauresnę indaplovę, bet tada teks džniau rankom plaut kogero g.gif Naudojam kartais kas porą dienų, kartais vienąkart per savaitę. Žodžiu panašiai kaip skalbimo mašiną. Į kampines, kurių būtų dvi eitų puodai, keptuvės, dubenys, kruopos, bulvės ir t.t. va tokio tipo lentynom. Manau taip patogiausia, nes per vidurį tarp jų bus viryklė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 01, 22:11)
Trijų mikrobangių aukščio  lotuliukas.gif Pirmoj foto tai nelabai didelė mikrobangė, bendras spintelių aukštis turėtų būti apie 60-70 cm  g.gif 
indre-g, o stalčių darinėjant juk irgi dėvisi viskas  g.gif  Bet čia priklausys viskas nuo įrangos kokybės ir pan, bet daugiau pakomentuot gali kas turi stalčius tokius  ax.gif
Skalbimo mašinos dar neturim, bet bus standartas. Naudojam po porą kartų per savaitę, būna dažniau, būna rečiau... Galimybė yra imti siauresnę indaplovę, bet tada teks džniau rankom plaut kogero  g.gif Naudojam kartais kas porą dienų, kartais vienąkart per savaitę. Žodžiu panašiai kaip skalbimo mašiną. Į kampines, kurių būtų dvi eitų puodai, keptuvės, dubenys, kruopos, bulvės ir t.t. va tokio tipo lentynom. Manau taip patogiausia, nes per vidurį tarp jų bus viryklė  smile.gif

Jei siauresne indaplove, tai indaplove dirbs arba rankytes, nes greitai prisipildo. O su kampinem lentynom tai panasiai ir masciau. O su stalciais tai siak tiek talpumas gal nukencia, bet va dureles, jei platesnes tai virsutinis vyris dazniausiai atsisako darbuotis, bent jau pas dauguma macius ir pas mane taip yra buve sad.gif tai mastau apie kazka naujo
Atsakyti
QUOTE(indre-g. @ 2013 04 01, 19:26)
Jei siauresne indaplove, tai indaplove dirbs arba rankytes, nes greitai prisipildo. O su kampinem lentynom tai panasiai ir masciau. O su stalciais tai siak tiek talpumas gal nukencia, bet va dureles, jei platesnes tai virsutinis vyris dazniausiai atsisako darbuotis, bent jau pas dauguma macius ir pas mane taip yra buve sad.gif tai mastau apie kazka naujo

Aš irgi taip manau. Reiks tiksliai susižiūrėt išmatavimus visų prietaisų kiek įmanoma. Kolkas naudosim seną skalbimo mašiną ir šaldytuvą, bet manau jie plius minus standatinių išmatavimų. Indaplovę pirksim iškart.
Na taip, nepagalvojau apie papildomą svorį, juk čia ne paprastos durelės. Bet iš kitos pusės, gal yra kažkokie sutvirtinimai, kaip tom spintelėm kampe? Trys vyriai pavyzdžiui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 01, 21:11)
Galimybė yra imti siauresnę indaplovę, bet tada teks džniau rankom plaut kogero  g.gif Naudojam kartais kas porą dienų, kartais vienąkart per savaitę.

šiuo metu mes turim mažesnę indaplovę - 45cm pločio - nu ką žinau, kol kas užtenka g.gif ... esam 5 asmenų šeima, ją jungiu kas vakarą su laiko atidėjimu. Telpa daugmaž visi indai, skardų nededu, nes per didelės, o ir neišplautų taip gerai, kaip rankomis išplaunu, didesnių indų irgi nekraunu, bet būna kartais kokius 2 puodus sudedu :ax
Aišku, naujai virtuvei planuojamės 60cm pločio dėti, tačiau juk vaikai auga, indų daugiau prsiterlios... blush2.gif
Pagalvokit, ar Jums reikalinga 60cm indaplovė... 4u.gif Pavyzdžiui man, krauti į ją indus 2 dienas ir juos ten rauginti - ne variantas schmoll.gif . Pustuštės irgi nesinoris jungti... Tačiau gal šiuolaikinės indaplovės turi "protus" atpažįstančius indų kiekį jose ir taip reguliuojančius sunaudojamo vandens kiekį g.gif Jei toks dalykas yra ir išties veikia, gal ir apsimoka didesnę rinktis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 01 balandžio 2013 - 20:55
Prašau praktiškų patarimų:
user posted image
Ar keisti indaplovę vietomis su kriaukle?
Jei palieku indaplovę šioje vietoje,turiu mažą stalviršio dalį pvz.virdulio pasidėjimui...
Jei kriauklė kairiau,atrodytų,kad patogiau iš indaplovės sudėti įrankius į greta būsiančius stalčius...
Ar stalčius planuoti 70+70+15 kargo ,ar tiesiog 2 blokus po 80 cm,atsisakant kargo?
Tokiu atveju kriauklės montavimui telieka leistinas minimumas 45 cm...
Planuojant po 80 cm atrodytų paprasčiau keisti ir viršaus išdėstymą į galbūt paprastai atsiveriančias spinteles...
Lauksiu nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 04 01, 21:55)
Jei palieku indaplovę šioje vietoje,turiu mažą stalviršio dalį pvz.virdulio pasidėjimui...

ar virdulį planuojate laikyti tarp šaldytuvo ir kriauklės? man rodos nelabai saugu... g.gif

QUOTE(xde @ 2013 04 01, 21:55)
Jei kriauklė kairiau,atrodytų,kad patogiau iš indaplovės sudėti įrankius į greta būsiančius stalčius...

jeigu indaplovė bus šalia stalčių, kuriuose laikysit indus, bus nepatogu iš indaplovės juos ten krauti - juk bus atidaryta ir indaplovė, ir stalčius, o kur tuo metu būsite Jūs? Man rodos, taip kaip dabar išdėliota - indaplovė, plautuvė, stalčius - yra patogiau - atidarę indaplovę stovit ties plautuve ir dedat indą į šalia atidarytą stalčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos damos,

parekomeduokit, kokias siuksliadezes renkates i spintele? Perziurejau furnitane, tai kainos nuo... iki doh.gif Nenoriu brangios.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 01, 19:53)
šiuo metu mes turim mažesnę indaplovę - 45cm pločio - nu ką žinau, kol kas užtenka  g.gif ... esam 5 asmenų šeima, ją jungiu kas vakarą su laiko atidėjimu. Telpa daugmaž visi indai, skardų nededu, nes per didelės, o ir neišplautų taip gerai, kaip rankomis išplaunu, didesnių indų irgi nekraunu, bet būna kartais kokius 2 puodus sudedu :ax
Aišku, naujai virtuvei planuojamės 60cm pločio dėti, tačiau juk vaikai auga, indų daugiau prsiterlios... blush2.gif
Pagalvokit, ar Jums reikalinga 60cm indaplovės...  4u.gif Pavyzdžiui man, krauti į ją indus 2 dienas ir juos ten rauginti - ne variantas  schmoll.gif . Pustuštės irgi nesinoris jungti... Tačiau gal šiuolaikinės indaplovės turi "protus" atpažįstančius indų kiekį jose ir taip reguliuojančius sunaudojamo vandens kiekį  g.gif Jei toks dalykas yra ir išties veikia, gal ir apsimoka didesnę rinktis...

Mes dviese, tai būna reik jungt dvi dienas iš eilės jei susimanom ką gamint kur daug indų reikalaujantis patiekalas. Bet jei turėčiau kriauklę kaip tamstos, tai galiu ir kriauklėj plauti tongue.gif
Nežinau kaip sugalvoti, nes mažos neturėję, o didžiosios lyg ir nejungiam be reikalo g.gif Girdėjau apie kažkokias protngas, bet neinvestuosim į tokią schmoll.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 04 01, 20:01)
jeigu indaplovė bus šalia stalčių, kuriuose laikysit indus, bus nepatogu iš indaplovės juos ten krauti - juk bus atidaryta ir indaplovė, ir stalčius, o kur tuo metu būsite Jūs?

Variantas būtų priešais stovėti atsidarius abu stalčius g.gif Pas mus iš dabartinės indaplovės į visus virtuvės pakampius dėliojama - į indų lentynas, įrankių stalčių, puodų lentyną ir t.t.
Atsakyti