QUOTE(plyta @ 2013 03 15, 20:47)
Man reikiamas saldytuvas pas juo kainavo ir brangiau tai as jiem parasiau uz kiek randu ir jie nuleido iki mano rastos pigiausios kainos, tas pats buvo su kaitlente. Bandykit deretis jie kazkaip pakankamai man lankstus buvo lyginant su kitais.
Bandysim imti juos už krapo,tikiuosi pavyks,nes jų kainos kolkas priimtiniausios:4u:
QUOTE(irisas @ 2013 03 15, 21:01)
Pažiūrėkit max24.lt, o jeigu nerasite reikiamos prekės, užklauskite, tikrai bus
Mes susiradom buitinę techniką, apsisprendėm, užsakėm ir apie porą mėnesių jie prabuvo pas pardavėjus sandėlyje, atvežė tik prieš kelias dienas dėl virtuvės montavimo. Nebūtina jų turėt, bet modelius reikia žinot. O dar gali būti toks dalykas, kad kokį mėnesį reiks laukt, kol atvež reikalinga modelį, ne viskas būna sandėliuose
Vat šitų į sąrašą nebuvau įsitraukusi
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 15, 21:21)
gerai jei viskas gerai, bet jei meistrai prigrybaus, turės labai plačias galimybes nurašyti viską ant to, kad nedavėt konkrečių matmenų. nebent pateiktumėt visus matmenis iki milimetro ir paimtumėt parašą, kad padarys būtent pagal tuos išmatavimus. nedaug, bet skirtumų tarp skirtingų BT gamintojų būna.
Teks pirkti geriau iš anksto,nes ir taip įsivaizduoju vargo turėsiu su pačia virtuve
Indaplovės aš gyvenime neturėjau,o kol neturiu,tai vistiek nuomonės nekeičiu,kad ji man bus reikalinga tik po baliuškų indams suplauti,ypač visoms stiklinėms taurėms,kurias reikia blizgini,blizgini,o žiūrint prieš šviesą vistiek koks šlioriukas lieka
Bet įtariu,kad mąstymas keisis,kai aš ją turėsiu
Ar bandėt kas indaplovėj plaut dujinio paviršiaus groteles
Nes kai kurie gamintojai rašo,kad gali būt plaunamos indaplovėj...Įdomu ar pasiteisina toks plovimas
Gabby jz,ar radot stalą sostinėj
Mane įtikino jūsų džiaugsmas dėl savo virtuvės funkcionalumo ir viso kito
Tad jamsiu jūsų baldininkus ir net nesimėtysiu kitur.Juolab ryt einu į klasės susitikimą,kur bus vieno meistriuko žmona (mano klasiokė),tad biškį pasiciekavinsiu apie jų darbą.Juolab,kad girdėjus gerus atsiliepimus,bet tik iš trečių asmenų