Kokios firmos naudojat stalčių ir spintelių pakėlimo mechanizmus? Blumus? Ar yra tokių auksarankių, kurie patys darosi virtuvinius baldus?
esam darę patys virtuvę savo pirmąją
elementarią tokią: dvi spintutės pakabintos su tradiciškai atidaromom durelėm, tarp jų atviros lentynos ir apačioje dvi spintutes sujungtas stalviršiu, tarp jų irgi atviros lentynos, įmontuota į stalviršį plautuvė ir šalia laisvai pastatoma elektrinė viryklė
mėlyni fasadai buvo
dariau projektėlį - nusibraižiau, kokių išmatavimų plokščių reikės, užsakm jas berods Ulme ir susisukom viską
dėl furnitūros - dabar, naujai virtuvei, naudosim Blum
elementarią tokią: dvi spintutės pakabintos su tradiciškai atidaromom durelėm, tarp jų atviros lentynos ir apačioje dvi spintutes sujungtas stalviršiu, tarp jų irgi atviros lentynos, įmontuota į stalviršį plautuvė ir šalia laisvai pastatoma elektrinė viryklė
mėlyni fasadai buvo
dariau projektėlį - nusibraižiau, kokių išmatavimų plokščių reikės, užsakm jas berods Ulme ir susisukom viską
dėl furnitūros - dabar, naujai virtuvei, naudosim Blum
QUOTE(Elenna @ 2013 03 27, 02:21)
o jei nesunku, gal galit pasakyt ar pamatuot koks ilgis jusu rankeneliu, as sitas buvau isirinkus irgi, bet kaip durna persakiau, maniau kad man jos netiks nesiziures, jas maciau ulme gyvai ant suprojektuotos virtuves patiko, uzsisakiau, paskui kas man susisuko ir i kitas persirinkau ir gal gailiuos ir situ noriu, nes graziai ir pas jus lb dera, gal man jamt ir pasikesit
27,5 cm
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 27, 22:44)
27,5 cm
aciu, pagal esancias dabar skyles tiktu, ech nzn ka daryt net kam persigalvojau,,,
o kas zinot kiek to dazyto ar kaip jis vadinas stiklo kur dedas i ta sienele tarp spinteliu kv kaina be jokio vaizdo, vienspalvio.
QUOTE(rsc @ 2013 03 26, 20:23)
Ko gero, jo net nedaro iki sutarties pasirasymo mano atveju. Bet neuzsakinesiu pas si baldininka, tad ir neskambinau-neklausiau
pagarbiu zodziu ta antana vadinate-baldininkas
QUOTE(vedeja @ 2013 03 27, 21:22)
Kokios firmos naudojat stalčių ir spintelių pakėlimo mechanizmus? Blumus? Ar yra tokių auksarankių, kurie patys darosi virtuvinius baldus?
mes pasidare ir dabar darom sode aisku be blumu
QUOTE(Elenna @ 2013 03 27, 23:02)
o kas zinot kiek to dazyto ar kaip jis vadinas stiklo kur dedas i ta sienele tarp spinteliu kv kaina be jokio vaizdo, vienspalvio.
"Dažytas blizgus stiklas Lacobel (1 kv/m kaina nuo 200 Lt)"
citata iš http://baldaivirtuvei.lt/stiklas/
google paieškoje - "stiklas virtuvėje", pirmas rezultatas
QUOTE(Juodai @ 2013 03 28, 01:40)
"Dažytas blizgus stiklas Lacobel (1 kv/m kaina nuo 200 Lt)"
BET ši firma pardudoa stiklą tik užsakant pas juos ir baldus
AJ nors "Atskirai stiklo gaminiai parduodami be matavimo/montavimo paslaugų ir jei užsakoma daugiau nei 3 kv/m", tik įdomu, ar kaina tokia pati
gal kas turit ties sudurimu isistate kriaukle? Diskutuojam su vyru ka daryti, nes jam neva nepatogu bus, o as nenoriu daryt to lauzyto kampo..jau tokia senove
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 28, 10:26)
AJ nors "Atskirai stiklo gaminiai parduodami be matavimo/montavimo paslaugų ir jei užsakoma daugiau nei 3 kv/m", tik įdomu, ar kaina tokia pati
Laba diena,
Kaip matau, esate iš Alytaus, užsukite į UAB Maristika. Nors įmonė ir yra didmenininkas, tačiau manau rasite ko ieškote (vykdami ten turėtumėte jau žinoti stiklo išmatavimus, jei jis bus su kiaurymėmis ar išfrezavimais, turite būti pasiruošusi tikslų brėžinį, pagal kurį būtų galima pagaminti gaminį)
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 28, 11:26)
ta va va , kad as pagoglinus irgi sita radau , bet norejau tiksliau gal kas is cia yra dare ir zino tiksliau, nes kiek perzvelgau ne kazka radau,,, arba reik skambint tikslint, nes man reiktu tik 1,5 kv kazkur
gabbyz tu ten buvai kazka panasaus isideliojus anasyk ane