Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Kokios firmos naudojat stalčių ir spintelių pakėlimo mechanizmus? Blumus? Ar yra tokių auksarankių, kurie patys darosi virtuvinius baldus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vedeja: 27 kovo 2013 - 19:23
lotuliukas.gif esam darę patys virtuvę thumbup.gif savo pirmąją mirksiukas.gif
elementarią tokią: dvi spintutės pakabintos su tradiciškai atidaromom durelėm, tarp jų atviros lentynos ir apačioje dvi spintutes sujungtas stalviršiu, tarp jų irgi atviros lentynos, įmontuota į stalviršį plautuvė rolleyes.gif ir šalia laisvai pastatoma elektrinė viryklė mirksiukas.gif
mėlyni fasadai buvo ax.gif bigsmile.gif
dariau projektėlį - nusibraižiau, kokių išmatavimų plokščių reikės, užsakm jas berods Ulme ir susisukom viską thumbup.gif lotuliukas.gif

dėl furnitūros - dabar, naujai virtuvei, naudosim Blum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 27 kovo 2013 - 21:31
QUOTE(Elenna @ 2013 03 27, 02:21)
o jei nesunku, gal galit pasakyt ar pamatuot koks ilgis jusu rankeneliu, as sitas buvau isirinkus irgi, bet kaip durna persakiau, maniau kad man jos netiks nesiziures, jas maciau ulme gyvai ant suprojektuotos virtuves patiko, uzsisakiau, paskui kas man susisuko ir i kitas persirinkau  doh.gif  ir gal gailiuos ir situ noriu, nes graziai ir pas jus lb dera, gal man jamt ir pasikesit  lotuliukas.gif

27,5 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 27, 22:44)

aciu, pagal esancias dabar skyles tiktu, ech nzn ka daryt net doh.gif biggrin.gif kam persigalvojau,,,
o kas zinot kiek to dazyto ar kaip jis vadinas stiklo kur dedas i ta sienele tarp spinteliu kv kaina g.gif be jokio vaizdo, vienspalvio.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 03 26, 20:23)
Ko gero, jo net nedaro iki sutarties pasirasymo mano atveju. Bet neuzsakinesiu pas si baldininka, tad ir neskambinau-neklausiau schmoll.gif

pagarbiu zodziu ta antana vadinate-baldininkas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2013 03 27, 21:22)
Kokios firmos naudojat stalčių ir spintelių pakėlimo mechanizmus? Blumus? Ar yra tokių auksarankių, kurie patys darosi virtuvinius baldus?

mes pasidare ir dabar darom sode mirksiukas.gif aisku be blumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 03 27, 23:02)
o kas zinot kiek to dazyto ar kaip jis vadinas stiklo kur dedas i ta sienele tarp spinteliu kv kaina  g.gif  be jokio vaizdo, vienspalvio.

"Dažytas blizgus stiklas Lacobel (1 kv/m kaina nuo 200 Lt)"
citata iš http://baldaivirtuvei.lt/stiklas/ 4u.gif

google paieškoje - "stiklas virtuvėje", pirmas rezultatas 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 28, 01:40)
"Dažytas blizgus stiklas Lacobel (1 kv/m kaina nuo 200 Lt)"
citata iš http://baldaivirtuvei.lt/stiklas/ 4u.gif

google paieškoje - "stiklas virtuvėje", pirmas rezultatas  4u.gif  mirksiukas.gif

BET ši firma pardudoa stiklą tik užsakant pas juos ir baldus mirksiukas.gif
AJ nors "Atskirai stiklo gaminiai parduodami be matavimo/montavimo paslaugų ir jei užsakoma daugiau nei 3 kv/m", tik įdomu, ar kaina tokia pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 28 kovo 2013 - 10:27
gal kas turit ties sudurimu isistate kriaukle? Diskutuojam su vyru ka daryti, nes jam neva nepatogu bus, o as nenoriu daryt to lauzyto kampo..jau tokia senove doh.gif
Atsakyti
nerandu temos apie valgomojo baldus, tai cia paklausiu 4u.gif

kaip jums tokios prie valgomojo stalo? ar tiktu skandinavisko stiliaus virtuvei-valgomajam? ar 80,5cm aukstis tinkamas tokiom kedem prie valgomojo stalo, nebus per aukstai ar per zemai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 28, 10:26)
BET ši firma pardudoa stiklą tik užsakant pas juos ir baldus  mirksiukas.gif
AJ nors "Atskirai stiklo gaminiai parduodami be matavimo/montavimo paslaugų ir jei užsakoma daugiau nei 3 kv/m", tik įdomu, ar kaina tokia pati smile.gif

Laba diena,

Kaip matau, esate iš Alytaus, užsukite į UAB Maristika. Nors įmonė ir yra didmenininkas, tačiau manau rasite ko ieškote (vykdami ten turėtumėte jau žinoti stiklo išmatavimus, jei jis bus su kiaurymėmis ar išfrezavimais, turite būti pasiruošusi tikslų brėžinį, pagal kurį būtų galima pagaminti gaminį) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 28, 11:26)
BET ši firma pardudoa stiklą tik užsakant pas juos ir baldus  mirksiukas.gif

ta va va , kad as pagoglinus irgi sita radau biggrin.gif , bet norejau tiksliau gal kas is cia yra dare ir zino tiksliau, nes kiek perzvelgau ne kazka radau,,, g.gif arba reik skambint tikslint, nes man reiktu tik 1,5 kv kazkur
gabbyz tu ten buvai kazka panasaus isideliojus anasyk ane g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 28 kovo 2013 - 14:41