Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Eglu @ 2013 03 27, 01:21)
Gal ne taip parasiau..numatyta yra sala 200cm*120cm..is virtuves puses bus stalciai..is sono, kuris I svetaine-vyno buteliams susideti, is kitos puses pusbario kedes...numatyti trys sviestuvai virs salos..plane ryskus, kuo nors issiskiriantys, kad pagyvintu baltuma..
prie progos galesiu bendra vaizda ikelti...virtuve yra su svetaine..namas pailgas..

drinks_cheers.gif thumbup.gif turėtų būti labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 27, 02:38)
Panos, tos rudos ir baltos spintelės dabar Lietuvoje " ant bangos" ? Nes kiek žiūriu nuotraukų, visur vienodos, tik rankenos kai kur skiriasi  g.gif

nežinau iš tikrųjų, kas dabar ant bangos, bet kiek matau populiaru griežtos formos, blizgūs arba praktiški šiek tiek grublėti fasadai (pastarieji neutralios spalvos), nu žodžiu tas vadinamas modernas, ar kaip ten g.gif bigsmile.gif
man dabar ant bangos yra padaryti raudoną/pilką masyvo fasadais lengvai klasikinę virtuvę, nes tie griežti stačiakampiai ir blankios spalvos jau nusibodo... doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 26, 17:40)
Kaip tik dar galvojau ar verta daryt tuos griovelius ax.gif
Bet va paskaičiau ir šventa- nedarysiu biggrin.gif

lotuliukas.gif Tai jei patinka, darykites! Manau butu ir zmoniu uz toki dalyka. As kazkaip tingia virtuve galvoju, kad butu kuo maziau valyt, kuo paprastesnis tas valymas ir t.t. Jau berods buvau ikelus foto kokios dziovykles prie kriaukles noreciau. Vienas is jos pliusu, kad kai nieko rankom neplauni ir nevarvini, nukeli nuo stalvirsio ir viskas grazu, o ta stalvirsio dalis "nesuzalota" grioveliu, galima naudot kaip paprasta stalvirsi biggrin.gif
Reik susirast nuotrauku ikelimo taisykles ir ikelt musu varganos virtuves foto, gal kas atpazins is ko musu NAS lotuliukas.gif
Atsakyti
Ajste, įsikelkit savo foto į kokią nors talpyklą, pvz fotki.com, tada nukopijuokit paveikslėlio URL nuorodą ir kelkite čia per IMG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 27, 12:03)
Ajste, įsikelkit savo foto į kokią nors talpyklą, pvz fotki.com, tada nukopijuokit paveikslėlio URL nuorodą ir kelkite čia per IMG  4u.gif

Pirmiausia, tai TU, o ne Jus wink.gif Cia butina!!!!
Zinau, kad taip turetu but patogiausia, bet rankos nekyla dar vienos saskaitos kurtis kazkur doh.gif: jau ir taip nespeju susitikrint visu emailu ir t.t. Bet kogero teks prisiruost, nes per visus remontus ir t.t. pravers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 03 27, 15:01)
1. Pirmiausia, tai TU, o ne Jus wink.gif Cia butina!!!!
2. Zinau, kad taip turetu but patogiausia, bet rankos nekyla dar vienos saskaitos kurtis kazkur doh.gif: jau ir taip nespeju susitikrint visu emailu ir t.t. Bet kogero teks prisiruost, nes per visus remontus ir t.t. pravers ax.gif

1. no problem bigsmile.gif to paties prašau ir Tave mirksiukas.gif
2. tai iš kokio facebook'o irgi turėtų veikti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 27 kovo 2013 - 14:45
Sveiki, musu virtuve prie musu arteja labai labai pamazu.. Siuo metu planuojame nuleisti siek tiek lubas virs virtuves komplekto, kur bus apsvietimas ir slepsis gartraukio zarna. Tai va iskilo klausimas kiek nuleisti.. g.gif Lubu aukstis2.7 , planuojame daryti tradiciskai i sonus atsidarancias spinteles iki lubu. Gal kas parasytu, koks butu optimalus virsutiniu spinteliu aukstis, jei jose darytumem tarkim 3 lentynas.
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2013 03 27, 15:12)

na nežinau, galvokite, kokiam aukštyje galėsite pasiekti lentynas 4u.gif . pas mus dabar lubų aukštis toks pat, kaip ir pas Jus, tai nuo spintelės viršaus iki lubų yra kažkur apie 42cm - viršutinę lentyną pasiekiu niekur nepasilipus (mano ūgis 165)... bet pagalvokit gerai, ar tikrai norit nusižemint lubas? O gal spinteles daryt iki lubų, juk visada atsiras ką į jas padėti, kokius rečiau naudojamus daiktus ax.gif . Kad ir kokia ta virtuvė būtų, visad vietos pritrūksta doh.gif lotuliukas.gif
nors, jeigu žarną reikia slėpti, tai ir leiskit per žarnos storį... unsure.gif
pas mane spintelės aukštis ~72cm, yra dvi lentynos, t.y. 3 skyriai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 27 kovo 2013 - 14:43
QUOTE(Juodai @ 2013 03 27, 14:40)
QUOTE(baltasakne @ 2013 03 27, 15:12)

na nežinau, galvokite, kokiam aukštyje galėsite pasiekti lentynas 4u.gif . pas mus dabar lubų aukštis toks pat, kaip ir pas Jus, tai nuo spintelės viršaus iki lubų yra kažkur apie 42cm - viršutinę lentyną pasiekiu niekur nepasilipus (mano ūgis 165)... bet pagalvokit gerai, ar tikrai norit nusižemint lubas? O gal spinteles daryt iki lubų, juk visada atsiras ką į jas padėti, kokius rečiau naudojamus daiktus ax.gif . Kad ir kokia ta virtuvė būtų, visad vietos pritrūksta doh.gif lotuliukas.gif
nors, jeigu žarną reikia slėpti, tai ir leiskit per žarnos storį... unsure.gif
pas mane spintelės aukštis ~72cm, yra dvi lentynos, t.y. 3 skyriai 4u.gif

Reikia ir zarna slept ir apsvietimo noriu nuo virsaus, ir ventiliacijos vamzdi slept reikia, nes nuo lubu padarytas, o ne sienoj, leisti kazkiek reikia bet kuriuo atveju.

72 cm sakot g.gif Ir trys skyriai g.gif O jums i ta lentyna pvz asotis telpa ? As kazkaip galvojau apie 90 cm auksti. Bet ar neiskryps man dureles per laika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2013 03 26, 19:54)

Pas mane apacia 91cm...tada langas tarp spinteliu ~90cm ir virsutiniu spinteliu ilgos ~80cm..o paciame virsuje iki lubu dar ~25cm plintusas...as su 165 ugiu, pasiekiu tik pirmaja virsutiniu spinteliu lentyna..bet man ne problema..nusipirksiu patogu palipuka...o kaip sake JUodai..visada atrasim kuo jas uzpildyti:)..zodziu as patenkinta..pakankamai erdves gaminti..galva nesiremia I spinteles..
lubos pas mus ~290
p.s. del sutalpinimo asociu ar kitu dideliu daiktu..tai galima lentyna tiesiog isimti, ir vienoje spinteleje laikyt tai kas netelpa I kitas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglu: 27 kovo 2013 - 16:40
Sveiki
kas pasufleruos man kaip reikia sugalvoti ir pasidaryti kampinems spintelems pakeliamas duris. Gal kas turit kokia fotke su atidarytomis durelemis. Dureles bus pakeliamos i virsu
Dabar kaip yra padaryta tai dureles kliuna i kitas dureles jas atidarantuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juska999: 27 kovo 2013 - 17:03
QUOTE(baltasakne @ 2013 03 27, 17:25)
72 cm sakot  g.gif Ir trys skyriai  g.gif O jums i ta lentyna pvz asotis telpa ? As kazkaip galvojau apie 90 cm auksti. Bet ar neiskryps man dureles per laika  g.gif

ąsočio ten nelaikau ir netilptų.. bet, kaip minėjo Eglu, galima išimt vieną lentyną, ar išvis vieną spintelę daryti su 2 skyriais, vienu didesniu, kitu mažesniu mirksiukas.gif
o kodėl tuėtų iškrypti durelės? g.gif juk tradiciškai atsidarančias planuojate... nedarykit labai plačių, arba, jei norit latesnės spintelės, darykit ją su 2 durelėm 4u.gif
Atsakyti