QUOTE(Mindija @ 2013 03 25, 21:43)
O mano patirtis dėl projekto buvo tokia: paskambinu į firmą, sakau, reikia virtuvės baldų projektėlio... Dvi firmos neatsisakė ir paprašė 200Lt sumokėt už paslaugą. Tiesa kažkuri paminėjo, jei pas juos užsakinėsiu baldus pagal tą projektą, tada tuos 200 Lt išminusuos iš baldų kainos
Kitoj firmoj, kaip supratau, tai papildomos dizainerio pajamos.
O aš išsiuntinėjau kur kokių spintelių man reikia, tai tik Žemaitijos baldai atsiuntė normalų komercinį pasiūlymą su nubraižytu projektėliu (kurį vistiek pakeičiau), o kiti tik kainą sugebėjo parašyti (turbūt nemoka pasiūlymų rašyti
)
Bet galutiniam variante vistiek pati nusibraižiau brėžinuką, kurio pilnai užteko 2m mamos virtuvikei įgyvendinti, nors įmonės projektuotojas vistiek man neprašius atsiuntė kompiuterinio vaizdo virtuvėlę už kurios projektavimą dar ir pinigus paskaičiavo (tiksliau įtraukė į darbą, nors mano jau viskas nubraižyta buvo ir nieko ten vaizdo tas 3D man kitokio neparodė
)
QUOTE(vedeja @ 2013 03 25, 23:33)
Merginos, o spintelių aukštį darotės maždaug pagal savo ūgį ar pagal standartus?
Mamai savaitgalį montavo virtuvę, tai apatinės spintelės 85cm (mamai gerai, nes patogu dirbti atsisėdus), o viršutinių aukštį pareguliavo ir džiovykloje žemiau viską sumontavo, nes žemaūgiai naudosis.
Pas mane 92cm darbastalis - labai tuo džiaugiuosi
QUOTE(rsc @ 2013 03 26, 00:01)
Dėl minėto projekto. Tik pasirašius sutartį pamatyti ką jums pagamins, tai visiška nesamonė.
Kai užsakinėjom prieš 6-7m savo virtuvės komplektą 5metrų, tai salone vietoje greitai mums viską subraižė ir dar sutarties nebuvome pasirašę. Kadangi ten mums patiko, tai ten ir užsakinėjom. Nesamonė pasirašinėti sutartį nesuderinus projekto tokio kokio norite.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 26, 09:49)
Oj, tie standartai....
Dariaus pagal ūgį, nors visi aplinkiniai pirštu sukiojo prie smilkinio, nes dariau 94cm
O pati tai neatsidžiaugiu! Nes žiauriai patogu, gerai, kad nepaklausiau kitų.
Mano ūgis 164cm, bet labai džiaugiuosi, nes patogu dirbti man prie 92cm darbastalio