QUOTE(bitute_ @ 2013 03 25, 18:48)
Labas, merginos. Permečiau temą, bet neradau info apie stiklą virtuvėje tarp spintelių. Tos, kurios turite, pasakykite kaip jo priežiūra. Ar labai matosi pirštų antspaudai? Koks geriau - matinis ar skaidrus? Turiu mintį klijuoti tapetą ir ant jo tada dėti stiklą... Ar praktiška? Ačiū labai už atsakymus
Draugai turi pasidarę stiklą - priežiūra kaip ir lango, nuvalai ir tiek
pirštų atspaudai nelabai matosi, nes stiklas su piešiniu, ar po stiklu piešinys... nu žodžiu, supratot tikiuosi
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 25, 19:57)
Sveiki,
jau ir baldininkas ikele musu virtuves nuotraukas i savo interneto svetaine, kam idomu galite pasiziureti cia
http://www.ievutakas.lt/rosso-ferrari/
super
Standartai, nestandartai... Man tai primena vaikystę, kuomet pas visus buvo vienodos sekcijos, berods Neris, vienosdos virtuvės spintelės ir kita...
Dabar, kaip suprantu, yra standartiniai dydžiai, pvz. stalčiai - 900, 600, 450 mm, ar spintelių pločiai - 600, 450, 150, na gal dar 300mm... Tad jeigu telpa tokie matmenys pas tave virtuvėje ir nelieka plyšių, tai virtuvė - standartinė
, o jei lieka pvz koks 545 ar 176mm plyšys ir tu ten nori pasidaryt spintelę, tai jau manau nestandartas...
. Būtent taip aš įsivaizduoju nestandartinių baldų gamintojus, kad jie tai pagamins viską taip, kaip pageidauji, o vat pvz Nabukas - standartinių baldų gamintojas, nes pas juos gaminamos tik tam tikro dydžio spintutės ir jokių nukrypimų nėra ir nebus
Na, bet čia tik aš teip įsivaizduoju...