Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 26, 12:28)
jus norit prisisaukt,kad viena is spurgyciu idetu cia istatymus,seimo posedziu stenogramas ir kitus normatyvinius aktus apie standartus thumbup.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Reiktų rankoves pasiraitot ir ką nors surasčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 26, 11:23)
Tai kaip atrodo standartiniai baldai? Su standartine spalva ir stanartiniais poreikiais? blink.gif
Nors vieną pvz prašau blush2.gif
Pinas "Baldų rojus" standartinių baldų. Pvz. knygų lentynų, rašomųjų stalų, spintų, spintelių, komodų, virtuvinių spintelių ir t.t. Lenkijos baldų fabrikai tūkstančiais kepą vienodus baldus. Beje, lenkai dabar labai pamėgo slyvos spalvą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 kovo 2013 - 11:36
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 26, 11:31)
Pinas "Baldų rojus" standartinių baldų. Pvz. knygų lentynų, rašomųjų stalų, spintų, spintelių, komodų, virtuvinių spintelių ir t.t. Lenkijos baldų fabrikai tūkstančiai kepą vienodus baldus.

Ne neeee, ne tai turėjau uomeny doh.gif
Patikslinsiu klausimą. Kas/kokia yra standartinė patalpa? Standartiniai virtuvės baldai? Standartinė baldų spalva ir standartiniai poreikiai?
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 26, 11:28)
jus norit prisisaukt,kad viena is spurgyciu idetu cia istatymus,seimo posedziu stenogramas ir kitus normatyvinius aktus apie standartus thumbup.gif  lotuliukas.gif
cia radau kazkoki alia standarta.......500lt ir jusu biggrin.gif

user posted image

lotuliukas.gif thumbup.gif

Man netinka "alia" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 26, 11:51)
Bet ar būtumėt sutikusi gamintis baldus be vizualizacijos? Jei pati pasidarėt, tai matėt, kas ir kaip  - galėjot baldininkui patvirtint, kad nusibraižėt tai, ko norėjot  smile.gif

Aš taip aklai neužsakinėčiau, juk ne vieną tūkstantį už tai reikia pakloti  g.gif

Na kaip jau minėjo vyrai - juk priklauso ir nuo virtuvės dydžio ir sudėtingumo smile.gif Jei ir nežinočiau paie tokį dalyką kaip Alno, man būtų pilnai užtekę ir ant popieriaus pačios pabraižyto brėžinuko smile.gif Jei mano virtuvė būtų buvus 15 kvadratų, gal kalbėčiau kitaip. Nors....... Manau, vis tiek pakaktų savo brėžinuko, nes mėgstu pati smulkintis ir dėliotis viską pasipaišant, kur ir kas bus lotuliukas.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 26, 12:20)
viskas ok su jusu auksciu..... 4u.gif

Nors kartą su manim viskas ok lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 26, 12:31)
Beje, lenkai dabar labai pamėgo slyvos spalvą.  smile.gif

Aha, ir aš šitai pastebėjau biggrin.gif Ypač sekcijose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 26 kovo 2013 - 11:41
QUOTE(Mindija @ 2013 03 26, 11:38)
Ne neeee, ne tai turėjau uomeny  doh.gif
Patikslinsiu klausimą. Kas/kokia yra standartinė patalpa? Standartiniai virtuvės baldai? Standartinė baldų spalva ir standartiniai poreikiai?

Jėzus, Marija, kur rašiau apie standartinę patalpą, standartinius poreikius...
BALDAI būna standartiniai, kur galima rinktis iš vieno dydžio, vienos spalvos, parsinešiei į savo patalpą, padrėbei ir jau kaip yra taip yra, susitaikai su mintimi, kad geriau nei maišuose daiktus sukištus laikyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 kovo 2013 - 11:50

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 26, 11:45)
Jėzus, Marija, kur rašiau apie standartinę patalpą, standartinius poreikius...

O ką aš žinau g.gif Gal rimtai Jėzus su Marija rašė unsure.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 26, 10:41)
Jeigu virtuvė sudėtinga, labai nestandartinė, tada kas kita, tenka ir prie kompiuterio pasėdėti.

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 26, 11:02)
Jie vadinasi nestandartiniai, nes bus pagaminti pagal kliento patalpos dydį, norimą spalvą ir kitus poreikius ir pageidavimui.

Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 26, 11:51)
O ką aš žinau g.gif Gal rimtai Jėzus su Marija rašė unsure.gif

Kur čia yra standartinis patalpos dydis minimas ir kur čia minimi standartiniai poreikiai?
Sąvokos "standartiniai baldai" ir "gamybos standartai" Jūs suklaidino. Labai ne standarinė virtuvė būtų tokia, kur negalėtų baldininkai pritaikyti savo gamybos standartų. Tada tenka kurti nuo nulio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 kovo 2013 - 12:06
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 25, 18:57)
Sveiki,

jau ir baldininkas ikele musu virtuves nuotraukas i savo interneto svetaine, kam idomu galite pasiziureti cia http://www.ievutakas.lt/rosso-ferrari/

super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki

neuzilgo irenginesim savo nauja virtuve thumbup.gif tai daznai cia uzsuku minciu paieskoti smile.gif galvoju apie pakelta orkaite, ar patogu kai ji auksciau g.gif
Atsakyti
Labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute_ @ 2013 03 25, 18:48)
Labas, merginos. Permečiau temą, bet neradau info apie stiklą virtuvėje tarp spintelių. Tos, kurios turite, pasakykite kaip jo priežiūra. Ar labai matosi pirštų antspaudai? Koks geriau - matinis ar skaidrus? Turiu mintį klijuoti tapetą ir ant jo tada dėti stiklą... Ar praktiška? Ačiū labai  už atsakymus 4u.gif

Draugai turi pasidarę stiklą - priežiūra kaip ir lango, nuvalai ir tiek 4u.gif pirštų atspaudai nelabai matosi, nes stiklas su piešiniu, ar po stiklu piešinys... nu žodžiu, supratot tikiuosi ax.gif

QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 25, 19:57)
Sveiki,

jau ir baldininkas ikele musu virtuves nuotraukas i savo interneto svetaine, kam idomu galite pasiziureti cia http://www.ievutakas.lt/rosso-ferrari/

super thumbup.gif

Standartai, nestandartai... Man tai primena vaikystę, kuomet pas visus buvo vienodos sekcijos, berods Neris, vienosdos virtuvės spintelės ir kita...
Dabar, kaip suprantu, yra standartiniai dydžiai, pvz. stalčiai - 900, 600, 450 mm, ar spintelių pločiai - 600, 450, 150, na gal dar 300mm... Tad jeigu telpa tokie matmenys pas tave virtuvėje ir nelieka plyšių, tai virtuvė - standartinė mirksiukas.gif , o jei lieka pvz koks 545 ar 176mm plyšys ir tu ten nori pasidaryt spintelę, tai jau manau nestandartas... unsure.gif . Būtent taip aš įsivaizduoju nestandartinių baldų gamintojus, kad jie tai pagamins viską taip, kaip pageidauji, o vat pvz Nabukas - standartinių baldų gamintojas, nes pas juos gaminamos tik tam tikro dydžio spintutės ir jokių nukrypimų nėra ir nebus ax.gif
Na, bet čia tik aš teip įsivaizduoju... blush2.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 kovo 2013 - 12:39
Su tom vizualizacijom, tai aš įsivaizduoju, kad koks bebūtų vaizdas papaišytas, visus paviršius turi matyti gyveai artai baldų salone ar ofise ar dar kur, kitaip gali labai apsimauti. O teoriškai klientas visada teisus ir jei jis nori vizualizacijos...
Ir visgi jei yra laiko, pati programoj susidėliočiau, tada galima eiti per baldininkus ir lyginti kainas. Tiesą sakant mes taip ir darysim ax.gif Iš mūsų pusės tai sąžiningiau baldininkų atžvilgiu, nes pirmiau tarpusavy susitarsim, o tada pas juos ir nereikės dalyvaut šeimyninėse dramose lotuliukas.gif
Atsakyti