Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 26, 09:49)
Oj, tie standartai.... biggrin.gif Dariaus pagal ūgį, nors visi aplinkiniai pirštu sukiojo prie smilkinio, nes dariau 94cm biggrin.gif O pati tai neatsidžiaugiu! Nes žiauriai patogu, gerai, kad nepaklausiau kitų.

o tai koks jusu ugis?...nes ir as noreciau ta pirsta pasukineti...nes dabar tai visi sukineja i mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 03 26, 09:15)
Vardo nezinau schmoll.gif  Bet kazkas panasaus...

Paklauskit biggrin.gif
Kaip tikra lietuvė džiaugiuos už jus- gerą meistrą radot thumbup.gif

--------------------------------------------------------------------

Aš ir už standartus drinks_cheers.gif Buvo pas mus 85cm spintelės, nu žiauriai nepatogu schmoll.gif Dabar bus 86,7cm thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 26, 09:34)
Paklauskit biggrin.gif
Kaip tikra lietuvė džiaugiuos už jus- gerą meistrą radot thumbup.gif

Kadangi pinigu dar nemokejom - tai bigsmile.gif Be to, turim kur gyvent - tad galesim ir kitur pasiieskot neskubedami rolleyes.gif
(dziaugsmas lietuviskas 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 25, 21:50)
Visiškai teisingai. Kompiuteriu sukurtas vaizdas, daugeliu atveju reikalingas tik klientui, todėl baldininkui tai tik papildomas darbas, kuris užima laiką. Jei virtuvė nėra kažkokia labai sudėtinga, baldininkui kompiuterio iš vis nereikia. Mokate papildomai - gaunate kompiuterinį vaizdą iki pasirašant sutartį. Jei virtuvė nedidelė ir nesudėtinga, o jūs žūt būt norite kompiuterinio vaizdo, jis tikrai bus priskaičiuotas prie baldų kainos ir baldai pabrangs. Jokie įstatymai nereglamentuoja, kad prie sutarties turi būti kažkokia vizualizacija. Nors kompiuterinį baldo vaizdą ir aprašymą baldininkai patys sumanė prisegti prie sutarties, nes jiems tai naudinga. Klientai visokie būna, tad kilus konfliktui bus dokumentas kurį pasirašė abi pusės.

O tai kas tuos baldus užsakinėja? Ne klientai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif O baldininkui tai nėra papildomas darbas, nes iš vizualizacijos daroma specifikacija ir skaičiuojamos medžiagos ax.gif Nesutinku, kad tai papildomas darbas, nes tai - dalis darbo. Jeigu ją praleidžia, tai jau sorry, kažkas čia ne taip... g.gif Ir dėl vizualizacijos baldai neišbrangsta - jei nori tikrojo brėžinio su matmenimis, tai taip - mokėk pinigus ir vaikščiok per kitas firmas kainų geresnių ieškot. Bet yra firmų, kurios nemokamai tai daro biggrin.gif Be to, vizualizacija klientui padeda geriau įsivaizduoti savo būsimą baldą - to jie ir nori. Tai kad spalvos 100proc. neatitiks realybės, visi žino, bet tai vis tiek yra geriau nei nieko!
Aš ir nesakau, kad įstatymais yra reglamentuota, kad brėžinys turi būti su sutartimi, bet gerai pasiknisus, manau, kad rastume mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(rsc @ 2013 03 25, 23:46)
Virtuve nedidele. Bet nors isivaizduoti, kaip pasirinktos spalvos deres/atrodys vis tiek norisi rolleyes.gif O gal visai neatitiks mano isivaizdavimo g.gif
O tas simtas-du tai toks lasas juroje, palyginus su baldininko pateikta kaina cool.gif

Galiu iš patirties pasakyt, vizualizacija tikrai padeda, nors spalvos kompiuterio ekrane ir neatitinka 100proc. Bet svarbu ne tik kaip spalvos atrodys, bet ir pačių spintelių/stalčių išdėstymas 4u.gif
Į baldininko kainą įeina tik brėžinio atidavimas prieš pasirašant sutartį, nes yra rizika, kad su brėžiniu nueisite į kitą firmą ir užsisakysite kitur. o baldininko atliktas darbas šitaip lieka apmokėtas.
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 26, 10:17)
o tai koks jusu ugis?...nes ir as noreciau ta pirsta pasukineti...nes dabar tai visi sukineja i mane lotuliukas.gif

Pasukiokit, pasukiokit, jau pripratus thumbup.gif
Aš 180cm, sulenkta alkūnė 110cm aukšty gaunas, taip kad..... Tikrai nepersistengiau, jei 10-15cm reik atimt, galėjau net ir metrą daryt, ir dar būčiau nenusigrybavus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 26, 10:19)
O tai kas tuos baldus užsakinėja? Ne klientai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O baldininkui tai nėra papildomas darbas, nes iš vizualizacijos daroma specifikacija ir skaičiuojamos medžiagos  ax.gif  Nesutinku, kad tai papildomas darbas, nes tai  - dalis darbo. Jeigu ją praleidžia, tai jau sorry, kažkas čia ne taip... g.gif  Ir dėl vizualizacijos baldai neišbrangsta  - jei nori tikrojo brėžinio su matmenimis, tai taip - mokėk pinigus ir vaikščiok per kitas firmas kainų geresnių ieškot. Bet yra firmų, kurios nemokamai tai daro  biggrin.gif  Be to, vizualizacija klientui padeda geriau įsivaizduoti savo būsimą baldą - to jie ir nori. Tai kad spalvos 100proc. neatitiks realybės, visi žino, bet tai vis tiek yra geriau nei nieko!
Aš ir nesakau, kad įstatymais yra reglamentuota, kad brėžinys turi būti su sutartimi, bet gerai pasiknisus, manau, kad rastume  mirksiukas.gif
Jūs viską įsivaizduojate teoriškai, aš praktiškai. smile.gif Jeigu virtuvė sudėtinga, labai nestandartinė, tada kas kita, tenka ir prie kompiuterio pasėdėti. Tad, vien tam, kad sukurti vaizdelį kurį nori pamatyti klientas, papildomai gaišti nebereikia, nes jis atsiranda projektuojant. Jei viskas paprasta, tai viskas jau seniai suprojektuota, ištobulinta, pjauta, gręžta, sukta, klijuota... viskas mintai žinoma, o jeigu kas nors pamirštama, tam archyvas yra, nieko braižyti ar vaizdelių piešti nebereikia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 kovo 2013 - 10:46
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 26, 11:28)
Galiu iš patirties pasakyt, vizualizacija tikrai padeda, nors spalvos kompiuterio ekrane ir neatitinka 100proc. Bet svarbu ne tik kaip spalvos atrodys, bet ir pačių spintelių/stalčių išdėstymas   4u.gif 

Na nežinau..... AŠ irgi iš patirties sakau - pati išsidėliojau su alno, ir rezultatas gavos labai panašus į tą mano pačios kurtą brėžinuką thumbup.gif Taip kad vaizdą bendrą mačiau ir be baldininkų vizualizacijų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 26 kovo 2013 - 10:42
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 26, 11:41)
Jūs viską įsivaizduojate teoriškai, aš praktiškai.  smile.gif Jeigu virtuvė sudėtinga, labai nestandartinė, tada kas kita, tenka ir prie kompiuterio pasėdėti. Tad, vien tam, kad sukurti vaizdelį kurį nori pamatyti klientas papildomai gaišti nebereikia, nes jis atsiranda projektuojant. Jei viskas paprasta, tai viskas jau seniai suprojektuota, ištobulinta, pjauta, gręžta, sukta, klijuota... viskas mintai žinoma, o jeigu kas nors pamirštama, tam archyvas yra, nieko braižyti ar vaizdelių piešti nebereikia. smile.gif

Na, juk užsisakinėjami dažniausiai nestandartiniai baldai, kuriuos reikia projektuoti. Standartinių pilnos parduotuvės, tik rinktis realiai nėra iš ko. O standarto mažai kas nori, jei jau gaminasi individualiai, ar ne?
Dėl standartinių sutinku, archyve viskas sudėliota biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 26, 11:41)
Na nežinau..... AŠ irgi iš patirties sakau - pati išsidėliojau su alno, ir rezultatas gavos labai panašus į tą mano pačios kurtą brėžinuką  thumbup.gif Taip kad vaizdą bendrą mačiau ir be baldininkų vizualizacijų  thumbup.gif

Bet ar būtumėt sutikusi gamintis baldus be vizualizacijos? Jei pati pasidarėt, tai matėt, kas ir kaip - galėjot baldininkui patvirtint, kad nusibraižėt tai, ko norėjot smile.gif

Aš taip aklai neužsakinėčiau, juk ne vieną tūkstantį už tai reikia pakloti g.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 26, 10:51)
Na, juk užsisakinėjami dažniausiai nestandartiniai baldai, kuriuos reikia projektuoti. Standartinių pilnos parduotuvės, tik rinktis realiai nėra iš ko. O standarto mažai kas nori, jei jau gaminasi individualiai, ar ne?
Dėl standartinių sutinku, archyve viskas sudėliota  biggrin.gif
Papildyta:
Bet ar būtumėt sutikusi gamintis baldus be vizualizacijos? Jei pati pasidarėt, tai matėt, kas ir kaip  - galėjot baldininkui patvirtint, kad nusibraižėt tai, ko norėjot  smile.gif

Aš taip aklai neužsakinėčiau, juk ne vieną tūkstantį už tai reikia pakloti  g.gif
Jie vadinasi nestandartiniai, nes bus pagaminti pagal kliento patalpos dydį, norimą spalvą ir kitus poreikius ir pageidavimui. Gamybos standartus turi visi gamintojai. smile.gif Bendri skirtingų virtuvių vaizdai gali labai skirtis, bet jos gali būti pagamintos naudojant tuos pačius standartus. smile.gif Čia per plati ir neįdomi profesinė tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 kovo 2013 - 11:25
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 26, 11:39)
Pasukiokit, pasukiokit, jau pripratus  thumbup.gif
Aš 180cm, sulenkta alkūnė 110cm aukšty gaunas, taip kad..... Tikrai nepersistengiau, jei 10-15cm reik atimt, galėjau net ir metrą daryt, ir dar būčiau nenusigrybavus  lotuliukas.gif

nesukiosiu,nes nera del ko...mano ugis toks pat ir aukstis "standartinis"- 91cm.....viskas ok su jusu auksciu..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 26, 11:02)
Jie vadinasi nestandartiniai, nes bus pagaminti pagal kliento patalpos dydį, norimą spalvą ir kitus poreikius ir pageidavimui. Gamybos standartus turi visi gamintojai.  smile.gif Bendri skirtingų virtuvių vaizdai gali labai skirtis, bet jos gali būti pagamintos naudojant tuos pačius standartus.  smile.gif Čia per plati ir neįdomi profesinė tema.

Tai kaip atrodo standartiniai baldai? Su standartine spalva ir stanartiniais poreikiais? blink.gif
Nors vieną pvz prašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 26, 12:23)
Tai kaip atrodo standartiniai baldai? Su standartine spalva ir stanartiniais poreikiais? blink.gif
Nors vieną pvz prašau blush2.gif

jus norit prisisaukt,kad viena is spurgyciu idetu cia istatymus,seimo posedziu stenogramas ir kitus normatyvinius aktus apie standartus thumbup.gif lotuliukas.gif

cia radau kazkoki alia standarta.......500lt ir jusu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 26 kovo 2013 - 11:31