Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

pas jus zodziai kaip aksiomos (jezau,kas cia per zodis)-"absurdas","butina"........nei ten absurdas,nei ten butina....jei kazkam 2m virtuvei reikia projekto,tai gamintojas vakare gryzes zmonai bent anekdota papasakos....bet,manau projekta tai juk nesunku pabraizyt kokia virtuve bebutu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

jau ir baldininkas ikele musu virtuves nuotraukas i savo interneto svetaine, kam idomu galite pasiziureti cia http://www.ievutakas.lt/rosso-ferrari/
Atsakyti
QUOTE(bitute_ @ 2013 03 25, 18:48)
Labas, merginos. Permečiau temą, bet neradau info apie stiklą virtuvėje tarp spintelių. Tos, kurios turite, pasakykite kaip jo priežiūra. Ar labai matosi pirštų antspaudai? Koks geriau - matinis ar skaidrus? Turiu mintį klijuoti tapetą ir ant jo tada dėti stiklą... Ar praktiška? Ačiū labai  už atsakymus 4u.gif

Na kaip tik apie stiklą ant tapeto čia nemažai neseniai kalbėjom, aš irgi norėjau taip daryt, bet va kilo nauja mintis - bandysim tapetą lakuot smile.gif Neužilgo, tikiuosi, galėsiu pasidalint įspūdžiais biggrin.gif Na bet aišku, apie pirežiūrą gal ir nieks nepasakojo blush2.gif
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 25, 19:57)
Sveiki,

jau ir baldininkas ikele musu virtuves nuotraukas i savo interneto svetaine, kam idomu galite pasiziureti cia http://www.ievutakas.lt/rosso-ferrari/

Nu gražiai, gražiai atrodo, prabangiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 03 25, 10:49)
Su baldininkais aptarem, kur ir kas virtuvej turetu stoveti. Ir zodiu aptarem spalvas. "Vaizdeli" atsiusti zada tik tada, kai pasirasysim sutarti. Ar taip visi daro? O jeigu aptartos spalvos, pamacius vaizda, nepatiks? Kaip jusu baldu gamintojai tokiu atveju elgesi? g.gif

Man projektą parode kai susitikome iš savo kompiuterio, o atsius kai duosime avansa. Neduoda iš pat pradžių dėl to, kad tai yra baldininko nubraizytas darbas, ir kad su jo projektu neitumete i kitas firmas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugdona @ 2013 03 25, 00:45)
Labas vakaras  4u.gif

Kuris virtuvės variantas šios temos dalyviams priimtinesnis? Gal ką darytumėte kitaip? Virtuves ismatavimai 340 (langas150) X 300 cm Kaitlentė dujinė turi buti prie tos sienos, kur ir yra  ax.gif  Ačiū už nuomones  4u.gif

user posted image
Ar
user posted image

Aš rinkčiausi pirmąjį variantą, tik kitaip deliociau apatinius stalcius. Daryciau ilgesnius g.gif
Atsakyti
O mano patirtis dėl projekto buvo tokia: paskambinu į firmą, sakau, reikia virtuvės baldų projektėlio... Dvi firmos neatsisakė ir paprašė 200Lt sumokėt už paslaugą. Tiesa kažkuri paminėjo, jei pas juos užsakinėsiu baldus pagal tą projektą, tada tuos 200 Lt išminusuos iš baldų kainos smile.gif Kitoj firmoj, kaip supratau, tai papildomos dizainerio pajamos.
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2013 03 25, 19:50)
Man projektą parode kai susitikome iš savo kompiuterio, o atsius kai duosime avansa. Neduoda iš pat pradžių dėl to, kad tai yra baldininko nubraizytas darbas, ir kad su jo projektu neitumete i kitas firmas 4u.gif
Visiškai teisingai. Kompiuteriu sukurtas vaizdas, daugeliu atveju reikalingas tik klientui, todėl baldininkui tai tik papildomas darbas, kuris užima laiką. Jei virtuvė nėra kažkokia labai sudėtinga, baldininkui kompiuterio iš vis nereikia. Mokate papildomai - gaunate kompiuterinį vaizdą iki pasirašant sutartį. Jei virtuvė nedidelė ir nesudėtinga, o jūs žūt būt norite kompiuterinio vaizdo, jis tikrai bus priskaičiuotas prie baldų kainos ir baldai pabrangs. Jokie įstatymai nereglamentuoja, kad prie sutarties turi būti kažkokia vizualizacija. Nors kompiuterinį baldo vaizdą ir aprašymą baldininkai patys sumanė prisegti prie sutarties, nes jiems tai naudinga. Klientai visokie būna, tad kilus konfliktui bus dokumentas kurį pasirašė abi pusės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 25 kovo 2013 - 21:10
labas 4u.gif jungiuosi ir as prie virtuves planuotoju....radau foto su tokiu pat virtuves isplanavimu, tik pas mus orkaite po kaitlente, ir pati kaitlente su kriaukle sukeistos vietom...gal kas kokiu pastebejimu ar patarimu turit 4u.gif
http://www.part.lt/i...712b121e773.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 25 kovo 2013 - 21:06
As nieko pries sumoket uz vizualizacija - bet man ja siulo tik po sutarties pasirasymo unsure.gif Todel ir iskilo klausimas...
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 03 25, 21:53)
As nieko pries sumoket uz vizualizacija - bet man ja siulo tik po sutarties pasirasymo unsure.gif  Todel ir iskilo klausimas...

Tai bandykit kitur tartis smile.gif Su tuo projektėliu galėsit pas keletą gamintojų kreiptis, kad paskaičiuotų sąmatą ir jei kaina netenkins- grįšit pas tuos kurie nubraižė ir ten užsisakysit baldus.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 03 25, 22:53)
As nieko pries sumoket uz vizualizacija - bet man ja siulo tik po sutarties pasirasymo unsure.gif  Todel ir iskilo klausimas...

O tai vizualizacijos pakeisti nebus galima, jeigu kažką norėsite koreguoti? unsure.gif
Atsakyti
Merginos, o spintelių aukštį darotės maždaug pagal savo ūgį ar pagal standartus?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 03 25, 21:53)
Kokios dydžio Jūsų virtuvė? Ji kuo nors ypatinga? Jei ne, tai ar verta tik už paveiksliuką mokėti šimtą ar du?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 25 kovo 2013 - 22:41