Labas vakaras
Kuris virtuvės variantas šios temos dalyviams priimtinesnis? Gal ką darytumėte kitaip? Virtuves ismatavimai 340 (langas150) X 300 cm Kaitlentė dujinė turi buti prie tos sienos, kur ir yra Ačiū už nuomones
Ar
Pas mane labai panaši išdėstymu į pirmąjį variantą.
Man kažkaip patogiau kai plautuvė yra kairiau nei viryklė ir orkaitė aukščiau.
Tik fasadus gal kiek kitaip padėliočiau. Dabar kažkaip nesižiūri.
Man kažkaip patogiau kai plautuvė yra kairiau nei viryklė ir orkaitė aukščiau.
Tik fasadus gal kiek kitaip padėliočiau. Dabar kažkaip nesižiūri.
QUOTE(bitarija @ 2013 03 24, 22:53)
Tai sukiojantis virtuvėj su laisvesniu drabužiu (chalatu, suknele laisvesne su kišenėm) vis kas užsikabina už tos atsikišusios rankenėlės dalies
A man tai kažkaip dar niekas niekad neužkliuvo
QUOTE(Ugdona @ 2013 03 25, 00:45)
O kur stovės indai? Kad iš indaplovės būtų patogu sudėt į vietas, toli nenešiojant
Ugdona, pirmas variantas man mielesnis, tik gal keisčiau kriauklę su indaplove, kad didesnis darbastalis būtų nes pirmam variante jo kaip ir trūksta..
nors antram variante patogiau, jog dauguma spintelių po ranka, bet gaila tos neišnaudotos erdvės prie lango
nors antram variante patogiau, jog dauguma spintelių po ranka, bet gaila tos neišnaudotos erdvės prie lango
QUOTE(rsc @ 2013 03 25, 10:49)
Su baldininkais aptarem, kur ir kas virtuvej turetu stoveti. Ir zodiu aptarem spalvas. "Vaizdeli" atsiusti zada tik tada, kai pasirasysim sutarti. Ar taip visi daro? O jeigu aptartos spalvos, pamacius vaizda, nepatiks? Kaip jusu baldu gamintojai tokiu atveju elgesi?
Galėčiau pasakyt, kad tai absurdas!!!! Projektas turi būti prisegtas prie sutarties. Jeigu pasirašysit tik ant sutarties, galit nemaloniai nustebti, kai sumontuos ne tai, ko norėjot
Na aš tai irgi manau, kad jei jau daro projektą, tai turėtų jį daryt IKI sutarties pasirašymo Va mūsų atveju, tai firmelė paprastesnė buvo, be jokių ten braižymų ir vizualizacijų, bet aišku ir kaina atitinkama, na o šitie gal taip daro, kad atseit braižys, laiką gaiš, o jūs vis tik pvz persigalvosit ir jų nesamdysit?..... AJ nežinau gi aš kaip būna, tai patylėsiu
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 25, 11:32)
Galėčiau pasakyt, kad tai absurdas!!!! Projektas turi būti prisegtas prie sutarties. Jeigu pasirašysit tik ant sutarties, galit nemaloniai nustebti, kai sumontuos ne tai, ko norėjot
nesauk cia taip uztikrintai...apsiskaiciusi ten kazkokiu normatyviniu aktu ..........niekas neturi buti niekur prisegtas,nes cia yra individulaus dalykas.................mano atveju mano gamintojas taip pat buvo paprastesnis kaip ir pas gabiz (pas gabiz ten nera vietos kazka daug projektuoti) ir mes kartu virtuveje su kompu pasidarem projekta...as jau zinojau kur turi buti kaitlente,orkaite,gartraukis,duju skaitiklis,kriaukle,numaciau vieta indaplovei,saldytuvui ir tt...kai as issakiau savo plana,tas vyriskis nubraize ji iskarto ant savo pc...jis tuo paciu metu man pateike patarimu,kuriu as viena pritaikiau ir del to dziaugiuosi( daryti stalcius 80cm ir kitoje vietoje,nes zadejau 50cm).....projekto varianta jis man imete i pasta ir dave kelias savites laiko pakeitimams,nes tada jau prades gaminti,medziagas uzsakys...spalvos pas mane buvo dvi,tad butinai matyti kompiuteryje man nereikejo,nes parduotuveje susidariau vaizda,o taip pat gyvai buvau mates tokiu spalvu virtuves..........cia mano atvejis....ramiai issakau,nerekauju cia
[
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 25, 11:42)
Na aš tai irgi manau, kad jei jau daro projektą, tai turėtų jį daryt IKI sutarties pasirašymo Va mūsų atveju, tai firmelė paprastesnė buvo, be jokių ten braižymų ir vizualizacijų, bet aišku ir kaina atitinkama, na o šitie gal taip daro, kad atseit braižys, laiką gaiš, o jūs vis tik pvz persigalvosit ir jų nesamdysit?..... AJ nežinau gi aš kaip būna, tai patylėsiu
sutinku...kam tos vizualizacijos ir aukstosios materijos kai virtuves ilgis 2 metrai....bet kaip pastebejau,virtuvininkai turi tas programeles ir pabraizyt jiems trunka 15min...nebent didele virtuve........as kai bendravau su savo gamintoju,tai mes per pusvalandi ir mano virtuve ant pc sukomponavom ir visa nuotrauku ir pavyzdziu folderi perziurejom....vo...liuks
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 25, 14:05)
Na, galima ir rėkti, ir isterikuoti, bet čia juk niekas negirdi
Jeigu šauktukus sudėjau sakinio gale, tai jau suprask, kad rėkiu
[
Papildyta:
sutinku...kam tos vizualizacijos ir aukstosios materijos kai virtuves ilgis 2 metrai....bet kaip pastebejau,virtuvininkai turi tas programeles ir pabraizyt jiems trunka 15min...nebent didele virtuve........as kai bendravau su savo gamintoju,tai mes per pusvalandi ir mano virtuve ant pc sukomponavom ir visa nuotrauku ir pavyzdziu folderi perziurejom....vo...liuks
Jeigu šauktukus sudėjau sakinio gale, tai jau suprask, kad rėkiu
[
Papildyta:
O vizualizacijos yra būtinos net ir 2metrų virtuvėje, nes darant brėžinį nusimato begalės įvairių dalykėlių, kurių šiaip gal ir neaptartum, nes brėžinio nematytum
O kai yra brėžinys, jame kiekvieną cm gali matyt ir sugalvot, ko tau išties reikia. Sutinku, kai prie sienos stovi viryklė ir plautuvė, rodos, nieko ten ir neprigalvosi, bet.. yra įvairių niuansų. Neturėdami brėžinio Jūs su gamintoju nepasiginčysit, jei kas netiks, nes žodinis susitarimas ir lieka žodiniu.
Kam aukštosios materijos, o kam - privalomas formalumas. Man neatrodo rimta, kuomet brėžinys daromas kažkur mintyse, ant popieriaus lapo, o ne užfiksuojamas pasirašomuose popieriuose. Mums virtuvę darė su detaliais brėžiniais, ir jie 100proc. atitiko realybę. Kažkam gerai, kai yra ir kitaip. Tegu, kiekvieno teisė spręsti.
QUOTE(rsc @ 2013 03 25, 11:49)
Su baldininkais aptarem, kur ir kas virtuvej turetu stoveti. Ir zodiu aptarem spalvas. "Vaizdeli" atsiusti zada tik tada, kai pasirasysim sutarti. Ar taip visi daro? O jeigu aptartos spalvos, pamacius vaizda, nepatiks? Kaip jusu baldu gamintojai tokiu atveju elgesi?
Kadangi teko bendrauti su keliom baldininkų firmom, pasidalinsiu, kaip mums buvo. Kelios įmonės tiesiog pabraižė ranka tokį ale projektėlį (tas buvo pačioje pradžioje paieškų, kai dar nežinojom, ko norim, tik maždaug norėjom sužinoti, kaip galėtume išdėstyti ir kokia būtų preliminari kaina ). Viena firma padarė projektą, bet mums nedavė, tik pasikvietė ir parodė pas save ofise ir pasakė kainas. Normalų projektą padarė ta firma, su kuria ir pasirašėm sutartį. Iš pradžių suderinom projektą (išdėstymą, spalvas, ir t.t.), tik tada pasirašėm sutartį.
Labas, merginos. Permečiau temą, bet neradau info apie stiklą virtuvėje tarp spintelių. Tos, kurios turite, pasakykite kaip jo priežiūra. Ar labai matosi pirštų antspaudai? Koks geriau - matinis ar skaidrus? Turiu mintį klijuoti tapetą ir ant jo tada dėti stiklą... Ar praktiška? Ačiū labai už atsakymus