Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(indreta @ 2013 03 24, 10:43)
Sveiki, pasidalinkite patirtimi apie ifrezuotas rankeneles, man taip grazu kai nesimato issikisusiu, o baldininkas siulo, tas didziules user posted image  man kazkaip jau pasenusios, ir taip man jos nelimpa  schmoll.gif

Aj mes tai tokias tik ne blizgias susidėjom ir man gerai biggrin.gif AIšku gal buvo ir fainesnių, bet norėjau ilgų, kad optiškai išilgintų tą trumputę sieną, pasirinkimas nelabai ilgų didelis, o ir dėl kainos ėmėm šitas biggrin.gif Man tai va kaip tik įfrezuotos labai keistas reikalas, nes taip populiaru dabar, o man vis dar mena senoviškas spinteles biggrin.gif Pamenu, išsinuomavom butuką su tuštutuke virtuve, tai per skelbimus visą komplektą už 70lt radau su tom metalinėm įfrezuotom biggrin.gif Tai dar dabar man jos nelimpa biggrin.gif Beje ir fasadai blizgūs balti buvo, turbūt todėl ir jie man nekelia žavesio, nes asociajuojasi su tarybiniais baldais biggrin.gif Bet ale pasirodo, kad madingai gyvenom, aš visai be skonio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 24 kovo 2013 - 12:47
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 24, 13:46)
Aj mes tai tokias tik ne blizgias susidėjom ir man gerai biggrin.gif AIšku gal buvo ir fainesnių, bet norėjau ilgų, kad optiškai išilgintų tą trumputę sieną, pasirinkimas nelabai ilgų didelis, o ir dėl kainos ėmėm šitas biggrin.gif Man tai va kaip tik įfrezuotos labai keistas reikalas, nes taip populiaru dabar, o man vis dar mena senoviškas spinteles biggrin.gif Pamenu, išsinuomavom butuką su tuštutuke virtuve, tai per skelbimus visą komplektą už 70lt radau su tom metalinėm įfrezuotom biggrin.gif Tai dar dabar man jos nelimpa biggrin.gif Beje ir fasadai blizgūs balti buvo, turbūt todėl ir jie man nekelia žavesio, nes asociajuojasi su tarybiniais baldais biggrin.gif Bet ale pasirodo, kad madingai gyvenom, aš visai be skonio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Na del apacios nieko nesakau, bet virsus man grazus kai be rankeneliu, tik nezinau, kaip ten jos darinejasi, ar nesiterlioja. o jus tikrai pagal siuolaikines madas gyvenote biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 24, 12:40)
Juodai, klausiu nes girdėjau jog ant dujinės skanesnis maistas  g.gif

O as maniau, kad maisto skanumas tiesiogiai proporcingas seimininkes sugebejimams unsure.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Grantee @ 2013 03 24, 12:40)
o virtuvės planelis tai tik dėl buitinės technikos, šiai dienai padaryta vieta kriauklei ten, kur aš noriu kaitlentės, o kaitlentei vieta kur noriu kriauklės biggrin.gif tai ir svarstau ar verta aukoti spintelių tūrį dėl nuvesto vamzdžio link kriauklės  g.gif  indaplovę galvoju kriauklės dešinėje (ten kur spintelė su stalčiukais, neturiu normalios programos kad susidėliot kaip ir spintelės turėtų atrodyti)

Manau, kad taip, kaip dabar yra geriau 4u.gif juo labiau, jei kriauklei isvadai jau padaryti... Pasiskirstykit virtuve zonom- maisto ruosimo zona, produktu , indu sudejimo zonos, plovimo zona, gal taip lengviau bus apsisprest, kur ka desit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 24, 11:40)
o virtuvės planelis tai tik dėl buitinės technikos, šiai dienai padaryta vieta kriauklei ten, kur aš noriu kaitlentės, o kaitlentei vieta kur noriu kriauklės biggrin.gif tai ir svarstau ar verta aukoti spintelių tūrį dėl nuvesto vamzdžio link kriauklės  g.gif  indaplovę galvoju kriauklės dešinėje (ten kur spintelė su stalčiukais, neturiu normalios programos kad susidėliot kaip ir spintelės turėtų atrodyti)

as jeigu gerai suprantu tai jusu eskizuotas variantas ne toks - o vamzdziai isdestyti priesingai.

Toks variantas butu idealus, bet jeigu reikia autoki spnteliu turi nuvedant naujus vamzdzius, as ko gero to nedaryciau, palikciau kaip yra vamzdziai, o saldytuva is kaire nesciau i desine ir turetumet analogiska varianta tik is kitos puses.

kas del dujines kaitlentes, maistas gal ir skanesnis, gal ir taupiau, bet nepamirskit kad ja priziureti vienas vargas! Bent jau man.. o elektrines tik su skudureliu brukst ir viskas..
Atsakyti
Tai vat, kad visi įvadai padaryti atvirkčiai negu noriu g.gif kriauklės butent toje vietoje noriu, kad ne taip matytųsi bardakas ,kuris dažniausiai prie kriauklės ir būna biggrin.gif tarpe tarip šaldytuvo ir kriauklės įsivaizduoju arbatinuką, tarp kriauklės ir kaitlentės-darbo zoną.
Dar svarbus dalykas, kad matyčiau vaikus kieme begaminant maistą, langas priešais barą, gal kiek matosi iš brėžinuko g.gif
spintelėse vietos kaip ir užtektų,gal ir negaila būtų jų tūrio, bet ar verta užsiimti tuo pertvarkymu g.gif
aj,dar kažkur dujų katilas turės būt doh.gif
Atsakyti
Supratau, kad eskizas toks, kokio varianto Jūs ir norit, o ne pagal padarytus išvadus doh.gif 4u.gif
O ar neįmanoma tų vamzdžių pravesti sienoje, ar grindyse?
Atsakyti
Na manau jog sienoje įmanoma g.gif grindys jau išlietos ir šildomos padarytos,tai jau gerau nebekišt nagų smile.gif Manau, jog lieku prie savo projektėlio o kaip jį įgyvendinti tegu vyras suka galvą biggrin.gif ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
Teisingai, tegul vyras suka galvą, kaip padaryt žmonai patogią virtuvę drinks_cheers.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Būčau dėkinga jei parodytumėt kur gauti programėles virtuvės pasiprojektavimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreta @ 2013 03 24, 09:43)
Sveiki, pasidalinkite patirtimi apie ifrezuotas rankeneles, man taip grazu kai nesimato issikisusiu, o baldininkas siulo, tas didziules user posted image  man kazkaip jau pasenusios, ir taip man jos nelimpa  schmoll.gif

Nesirinkčiau būtent tokių rankenėlių - turim dabar virtuvėj. Tai sukiojantis virtuvėj su laisvesniu drabužiu (chalatu, suknele laisvesne su kišenėm) vis kas užsikabina už tos atsikišusios rankenėlės dalies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitarija @ 2013 03 24, 21:53)
Nesirinkčiau būtent tokių rankenėlių - turim dabar virtuvėj. Tai sukiojantis virtuvėj su laisvesniu drabužiu (chalatu, suknele laisvesne su kišenėm) vis kas užsikabina už tos atsikišusios rankenėlės dalies  ax.gif

Belieka įsivaizduot tada kaip nukenčia jūsų vyras virtuvėje..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 03 24, 22:15)
Būčau dėkinga jei parodytumėt kur gauti programėles virtuvės pasiprojektavimui  4u.gif

http://en.pro100.eu/
Nebandžiau jos, teip tik ant greičio radau... 4u.gif Pabandykit, gal patiks ir parašykit atsiliepimą, ar gera rolleyes.gif
Atsakyti