Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(aiduke @ 2013 03 15, 21:27)
Man atrodo pagal tai kiek skaičiau,kad buitinės technikos nebūtina turėti užsakant baldus g.gif Pakanka žinot pavadinimus,o charakteristikas baldininkas susižino ar kaip  g.gif MB spaudžia,kad viską iš anksto susipirkt,o po to baldininką kviestis,nes neva gali norimo modelio negaut ir t.t. ir paskui netiks skylės ir t.t.
Kuris iš mūsų teisus blush2.gif  4u.gif

geriausia aišku būtų turėt nusipirkus, kad paskui neiškiltų kokių nors siurprizų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 03 15, 13:05)
oho, nu ir pliurpimas merginu  bigsmile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
Patarimu ir minciu cia gausu. As ir, tik uz stalcius  thumbup.gif . Pas mane virtuvej viena tik spintele, vargas, kol kazka pasiekiu. Gerai, bent , kad reciau naudojami daikta ten sudeti.
Sita varianta irgi svarstem, bet tada pati plautuve, labai jau arti spinteles krasto. jauciu ten pastoviai nutaskyta butu  doh.gif . Pas mane pacia dabartine virtuve, kriaukle arti sienos, nu tai taskos tikrai  unsure.gif .
Krosneles taip nestatem, todel, kad praejimas labai nepatogus butu. O pati krosnele turi lenkta stikla, todel puikiai matysis tiek nuo sedimosios vietos, tiek nuo stalo  mirksiukas.gif

na, jei krosnelė svarbiau už ergonomiką, tuomet neturiu ką patart. Aš ją siūliau stumti ne dėl to jog ji blogai matysis, bet todėl, jog ji ne vietoje ir viską griauna.
jeigu negalima pagal kaminą padaryti uždaro bloko iš šaldytuvo/orkaitės ir/ar ūkinės spintos o darbinio paviršiaus pagal lango sieną (ne L formą, bet du lygiagrečius paviršius), arba virtuvę tempti tik pagal lango sieną, arba daryti kaip RIM rekomendavo, tuomet lieka tik L forma, kurios aš nemėgstu iš principo, todėl patarimai iš mano pusės tokie kompromisiniai gali būti. L ar U formos virtuvės turi teisę gyvuoti, kai jos yra didelės pvz kaip pas Lietingą, kitu atveju tai kompromisas, kuris man asmeniškai nepriimtinas. pas mane ta pati problema, ir architektas ir dizaineriai papaišė L formą, bet kadangi virtuvė turi būti kartu su valgomuoju, o vietos labai nedaug, nedariau L formos, nes nenoriu aukoti nei darbastalio nei vietos pasidėjimui.
bet jei ten nebus intensyviai šeimininkaujama - gal galima ir taip. tik prieš langą nedaryčiau nei kriauklės, nei viryklės ir jei vietos darbui mažai, kriauklę daryčiau be jokio padėklo ir kampą laužčiau ne 90 laipsnių bet du po 45 laipsnius ir per tą kraštinė dėčiau ar viryklę ar kriauklę. gal viryklę. be to, jei neintensyvus šeimininkavimas yra labai fainos 3 skyliu kaitlentės, gal 40 ar 45cm pločio - labai pasitarnauja taupant vietą. PVZ aš visas 4 kaitvietęs esu sujungęs gal tik 3 kartus per paskutinius 15 metų.

Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 14, 23:32)
Tai va, kad jiems tik grikiai, striptizas ir krentantys puodai galvoj (kam reiks tas supras) doh.gif  lotuliukas.gif

nu kam taip žiauriai smile.gif
aš labai rimtai, o lyriniai nukrypimai tik pagyvina diskusiją 4u.gif

man virtuvė - žiauriai svarbi zona, ypač kai planuoju ją apjungti su valgomuoju, o tai jau signalas, jog didesnioji laiko dalis bus praleidžiama būtent čia. skirsiu jai išskirtinį dėmesį, nesvarbu jog esu ne moteris. Aišku tai trūkumas na bet juk niekas negimė be trūkumų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 22:11)
geriausia aišku būtų turėt nusipirkus, kad paskui neiškiltų kokių nors siurprizų  4u.gif

pritariu thumbup.gif

gerai jei viskas gerai, bet jei meistrai prigrybaus, turės labai plačias galimybes nurašyti viską ant to, kad nedavėt konkrečių matmenų. nebent pateiktumėt visus matmenis iki milimetro ir paimtumėt parašą, kad padarys būtent pagal tuos išmatavimus. nedaug, bet skirtumų tarp skirtingų BT gamintojų būna.
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 15, 22:21)
man virtuvė - žiauriai svarbi zona, ypač kai planuoju ją apjungti su valgomuoju, o tai jau signalas, jog didesnioji laiko dalis bus praleidžiama būtent čia. skirsiu jai išskirtinį dėmesį, nesvarbu jog esu ne moteris. Aišku tai trūkumas na bet juk niekas negimė be trūkumų  mirksiukas.gif

na jau tikrai ne trūkumas 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 kovo 2013 - 21:25
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 22:24)
na jau tikrai ne trūkumas  4u.gif  bigsmile.gif

saunu ,kad uzejo....bus ir man linksmiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu velnias, noriu balto/šviesaus granitinio stalviršio, nors tu ką... wub.gif
gal kas turit? ar TIKRAI įsigeria riebalų/rūgščių dėmės net tinkamai impregnuojant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 22:35)
nu velnias, noriu balto/šviesaus granitinio stalviršio, nors tu ką...  wub.gif
gal kas turit? ar TIKRAI įsigeria riebalų/rūgščių dėmės net tinkamai impregnuojant? g.gif

nu tai jei norite, tai ir pirkite. gyvenate tik kartą rolleyes.gif nu prisigers po kiek laiko - pasikeisite 4u.gif bet būsite įgyvendinusi svajonę, kas gali būti geriau?
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 15, 22:39)
nu tai jei norite, tai ir pirkite. gyvenate tik kartą  rolleyes.gif  nu prisigers po kiek laiko - pasikeisite  4u.gif  bet būsite įgyvendinusi svajonę, kas gali būti geriau?

logiška drinks_cheers.gif ale anokia čia svajonė, tiesiog baltas geraiu tinka mūs virtuvės atveju ax.gif o, jei po kelių metų reiks keisti, brangokai gaunas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 kovo 2013 - 21:59
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 15, 21:39)
nu tai jei norite, tai ir pirkite. gyvenate tik kartą  rolleyes.gif  nu prisigers po kiek laiko - pasikeisite  4u.gif  bet būsite įgyvendinusi svajonę, kas gali būti geriau?

Manifestas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2013 03 15, 13:44)
Toje foto kuri buvo ikelta, realiai buvo daroma iskart sustatyta, sumontuota.
O kai zmones pradeda gyventi atsiranda jaukios detales, kurios ir sukuria visa "ne ofiso" jausma.
Ne tik dabar, bet daug kartu esu maciusi, kaip zmones sukritikuoja bet kokia erdve, kuri nuotraukoje yra katik padaryta.
Detalems reikia laiko. Jos neatsiranda per diena.
Zurnaluose kur matote irengtas erdves, kur dizaineriai padirbejo prie viso meno kurinio, daznai dedamos dekoracijos tik tam kad papuosti ta nykia erdve.
Dazniausiai, kad ir kokia grazi virtuve, kambarys niekada neatsiskleidzia iki tol, kol ten nera detaliu, aksesuaru, kurie ne visada tik del grozio stovi.
Jei imant si konkretu atveji, tai nemanau, kad apsoliuciai visos moterys ant tiek butu sterilios, kad net sleptu arbatinuka.
Ziurekit atlaidziau i tuos pavyzdzius.. Garantuotai sitas pavyzdys atrodytu kur kas graziau su virtuves atributais  smile.gif

Bet as juk irgi suprantu, kad ta patalpa visiskai nauja. Tik spinteles kaip is buchalterinio ofiso atrodys taip pat, pristatysi vazonu aplink ar ne 4u.gif Grindys irgi ne mano skonio, kaip mokykloje kokioje ar ligonineje.
Ar tiesiog geriau nesakyti jei nepatinka ?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 20:49)
o tai šituo atveju valgomojo stalo nesat numatę?
iš kur veda tos durys, kur viršutinėj sienoj?
jeigu tas duris perkelti ant kairiau esančios sienos, kad iškart neįpult į virtuvę, ant baro hihihi.gif , tada gal geriau prie tos sienos virtuvinį sukt (jei jau norit L formos) ir valgomąjį stalą prie lango  bigsmile.gif

jau anksčiau porakart rašiau, kad šaldytuvą daryčiau prie stalviršio, apkeisčiau šiuo atveju su orkaitės spinta, dėl to, kad taip patogiau:
- susimažina darbinis trikampis šaldytuvas/kaitlentė/plautuvė - tas svarbu, nes kasdien belekiek kursuojam juo  ax.gif
- patogiau parsinešus produktus susidėt į jį (prieš tai susidedi ant stalviršio ir netrypčiodama į dešinę/į kairę susikrauni) mirksiukas.gif

O orkaitė iš esmės nėr jau toks dažnai naudojamas prietaisas, o ir kai naudoji, tai įjungi ir pamiršti kepimo laikui (dažniausiai)  bigsmile.gif

kaip nesu numacius, stalvirsio ausktis butu 90cm, tai jis tarnautu kaip ir valgomas stalas, po juo nebutu spinteliu, kad kojos laisvai butu.. namukas mazas del to reikia rinkti arba stalas, arba ale baras/stalas

tos durys i sandeliuka kur bus saldiklis ir skalbianke.. is prinsipo jas galima kelti ne is galo bet is virsaus daryt iejima

situo atveju gaunasi L forma, bet tada prarandu darbastali prie lango.. o man taip patinka prie jo dirbti.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 03 15, 21:01)
kristinka_2010 pas mane bus labai panašu, tik plautuvė su kaitlentė sukeista vietomis ir orkaitė apačioje po kaitlente, tai ryt jeigu viskas bus gerai galėsiu parodyti smile.gif Pas mane aukštis 2,70, dariau ne iki lubų, palikau gal 10 cm  g.gif Nepamenu smile.gif Aš asmeniškai nemėgstu barų, man jie tokia atgyvena  ax.gif Be to, pagalvok, kaip tavo vaikai ropšis ant tų baro kėdžių smile.gif Kažkaip man tie barai visai ne naminiai, aš pasirinkau paprastą pietų stalą su 4 kėdėm, kad viesi vienas prieš kitą sėdėtume smile.gif

lauksim rytojaus.. sutinku del kedziu, bet klausimas ar stalvirsio aukstis 90cm, nera panasus i normalaus pietu stalo auksti??
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 15, 22:59)
namukas mazas del to reikia rinkti arba stalas, arba ale baras/stalas

aš rinkčiausi stalą, o ne barą 4u.gif man baras schmoll.gif - visai netinkama vieta šeimos pietums blush2.gif, o mano nuomone bent kartą dienoje reikia susėst visai šeimai prie vieno stalo pietums ar vakarienei mirksiukas.gif dėl to dabar bute turim užsigriozdinę erdvę prie virtuvinio, bet sėdim prie stalo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 kovo 2013 - 22:12
QUOTE(Juodai @ 2013 03 15, 21:42)
logiška drinks_cheers.gif ale anokia čia svajonė, tiesiog baltas geraiu tinka mūs virtuvės atveju  ax.gif o, jei po kelių metų reiks keisti, brangokai gaunas  unsure.gif

juk granitą galima nušlifuoti g.gif Pirmadienį galėčiau sužinoti daugiau smile.gif Kolegės vyras dirba su akmenimis, jis pasakys, ar galimas toks variantas smile.gif Bet manau kokį milimetrą kas kelis metus galima drąsiai šlifuot smile.gif

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 15, 21:59)
lauksim rytojaus.. sutinku del kedziu, bet klausimas ar stalvirsio aukstis 90cm, nera panasus i normalaus pietu stalo auksti??

Pasirodysiu tik tuo atveju, jeigu man patiks vaizdas ir būsiu patenkinta lotuliukas.gif Nebent tau asmeniškai persiūsiu biggrin.gif
Pietų stalas žemesnis negu 91 cm, kokių 10-15 cm, jeigu ne daugiau g.gif Čia gal dešimtukas pakomentuos smile.gif Ir dar pagalvok apie kėdes, prie pietų stalo jos standartinės, o tavo baras nestandartinio aukščio bus, kažin ar būna tokių pusaukščių kėdžių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 15 kovo 2013 - 22:19