Neeee, durys paprastos
Aj, kitoj interjero temoj padiskutavom, tai biškį nurimau Aišku, pradžioj tai kaip tyčia visos pradėjo rašyt, kad pas jas irgi šviesios grindys ir tamsios durys ir jom labai patinka ir gražu, bet paskui ir kitokių nuomonių daugiau atsirado, tai aj, nu lai būna kol kas tos durys... O kai jau su laiku apsistatysim ir matysim, kad trūksta mum to tamsumo, tai vyrs sakė galėsim tada ir pakeist tas duris
Gal galite patarti, jeigu virtuvės baldų fasadai blizgios MDF plokštės, grindims labiau tiktų glazūruotos plytelės ar matinės
QUOTE(*Radvileee @ 2013 03 23, 11:37)
Gal galite patarti, jeigu virtuvės baldų fasadai blizgios MDF plokštės, grindims labiau tiktų glazūruotos plytelės ar matinės
Glazūruotos tai nereiškia blizgios Pas mus plytelės matinės glazūruotos, o baldai bus iš blizgios MDF.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 23, 09:49)
Neeee, durys paprastos
Aj, kitoj interjero temoj padiskutavom, tai biškį nurimau Aišku, pradžioj tai kaip tyčia visos pradėjo rašyt, kad pas jas irgi šviesios grindys ir tamsios durys ir jom labai patinka ir gražu, bet paskui ir kitokių nuomonių daugiau atsirado, tai aj, nu lai būna kol kas tos durys... O kai jau su laiku apsistatysim ir matysim, kad trūksta mum to tamsumo, tai vyrs sakė galėsim tada ir pakeist tas duris
o tai kam tas duris keist.............visa virtuve pakeiskit...kame problemos?
Juodai, paaiškinkit procesą, kaip užsisakėt tą plautuvę? atsiunčia čia? Ar yra prie jos sifonas?
neseniai žiūrėjau ebay plautuves, kaitlentes , bet kad ten siuntėjai tik Uk siunčia. nesu tokių dalykų užsakinėjus. Voniai irgi mačiau įdomių praustuvų, bet kaip juos gauti .
neseniai žiūrėjau ebay plautuves, kaitlentes , bet kad ten siuntėjai tik Uk siunčia. nesu tokių dalykų užsakinėjus. Voniai irgi mačiau įdomių praustuvų, bet kaip juos gauti .
Nerandu ar nėra temos kokią kaitlentę : dujinę ar elektrinę rinktis?
jūsų nuomone, ar patogiai išdėliota technika? šalia kriauklės kairėje tai šaldytuvas, ne ūkinė spinta bus
jūsų nuomone, ar patogiai išdėliota technika? šalia kriauklės kairėje tai šaldytuvas, ne ūkinė spinta bus
Sveiki, pasidalinkite patirtimi apie ifrezuotas rankeneles, man taip grazu kai nesimato issikisusiu, o baldininkas siulo, tas didziules man kazkaip jau pasenusios, ir taip man jos nelimpa
QUOTE(Grantee @ 2013 03 23, 21:50)
seip kiek girdejau tai daug kas uz dujine o ne elektrine.
QUOTE(22kriste @ 2013 03 24, 09:55)
seip kiek girdejau tai daug kas uz dujine o ne elektrine.
aš girdėjau priešingai. Buvo ir tema SM
QUOTE(airise @ 2013 03 23, 18:24)
Juodai, paaiškinkit procesą, kaip užsisakėt tą plautuvę? atsiunčia čia? Ar yra prie jos sifonas?
Taip, parsisiunčiau iki namų durų . Yra sifonas. Galima buvo pirkti ir su maišytuvu kartu, tačiau nenorėjom angliškojo maišytuvo varianto.
Pardavėjas, pas kurį pirkau, irgi į Lietuvą nesiuntė. Pirkau per tarpininkus - pilna firmų, kurios užsiima prekių parsiuntimu iš UK, kitos net ir nuperka, ir parsiunčia. Bendravau su tikrais šauniais tarpininkais pirkanglijoje.lt - puikūs administratoriai, atsakinėjo į visus mano klausimus, konsultavo tiek, kiek reikėjo
Kokia Jums patogiau, tokią rinkitės . Dėl ko klausiat - dėl pigesnio eksploatavimo, ar dėl vaizdo? Aš nieko negirdėjau, tiksliau pasakius nesidomėjau net... , bet pas mus dabar bute yra elektrinė kaitlentė - nėra name dujų įvado, tai ir pasirinkimo nėra . O į naują virtuvę name planuoju irgi elektrinę , tik indukcinę kaitlentę. Net nesvarstėm dujinės varianto ..., gal todėl, kad saloje pas mus ji bus, o gal irgi nėra dujų trasos prie namo ... net nežinau .
Tik vieną variantą noriu paminėt (vienos pažįstamos patirtis), kad jei Jūsų naujoji virtuvė bus name, kuris stovės/stovi ne miesto teritorijoj, o kur nors šalia miesto, kaime kokiam, tai reikėtų įvertinti tai, kad dingus elektrai nebus taip operatyviai sutvarkytas gedimas, dėl kurio ji dingo, ir gali tekti kelias dieneles pasėdėti be karšto maisto, jei susiplanuosite elektrinę kaitlentę Tokiu atveju praverstų turėti kur garaže mini dujinę nešiojamą virykliukę
Jeigu tik dėl buitinės technikos klausiate, tai man rodos visai patogiai . Jeigu dar ir dėl spintučių - tai bardakėlis čia toks .
O indaplovės nebus?
Juodai, klausiu nes girdėjau jog ant dujinės skanesnis maistas deja neturėjau galimybės pabandyt ir palygint abiejų, nes visą laiką su elektrine draugauju o galimybė pas mus yra ir elektrinei ir dujinei , būstas beveik miesto ribose tai nemanau,kad bus problemų su elektra tiesiog norisi išsiaiškint kas geriau/patogiau/taupiau bet turbūt kiekvienai savaip
o virtuvės planelis tai tik dėl buitinės technikos, šiai dienai padaryta vieta kriauklei ten, kur aš noriu kaitlentės, o kaitlentei vieta kur noriu kriauklės tai ir svarstau ar verta aukoti spintelių tūrį dėl nuvesto vamzdžio link kriauklės indaplovę galvoju kriauklės dešinėje (ten kur spintelė su stalčiukais, neturiu normalios programos kad susidėliot kaip ir spintelės turėtų atrodyti)
o virtuvės planelis tai tik dėl buitinės technikos, šiai dienai padaryta vieta kriauklei ten, kur aš noriu kaitlentės, o kaitlentei vieta kur noriu kriauklės tai ir svarstau ar verta aukoti spintelių tūrį dėl nuvesto vamzdžio link kriauklės indaplovę galvoju kriauklės dešinėje (ten kur spintelė su stalčiukais, neturiu normalios programos kad susidėliot kaip ir spintelės turėtų atrodyti)