Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Neeee, durys paprastos biggrin.gif
Aj, kitoj interjero temoj padiskutavom, tai biškį nurimau biggrin.gif Aišku, pradžioj tai kaip tyčia visos pradėjo rašyt, kad pas jas irgi šviesios grindys ir tamsios durys ir jom labai patinka ir gražu, bet paskui ir kitokių nuomonių daugiau atsirado, tai aj, nu lai būna kol kas tos durys... O kai jau su laiku apsistatysim ir matysim, kad trūksta mum to tamsumo, tai vyrs sakė galėsim tada ir pakeist tas duris lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galite patarti, jeigu virtuvės baldų fasadai blizgios MDF plokštės, grindims labiau tiktų glazūruotos plytelės ar matinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 03 23, 11:37)
Gal galite patarti, jeigu virtuvės baldų fasadai blizgios MDF plokštės, grindims labiau tiktų glazūruotos plytelės ar matinės ax.gif

Glazūruotos tai nereiškia blizgios 4u.gif Pas mus plytelės matinės glazūruotos, o baldai bus iš blizgios MDF.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 23, 09:49)
Neeee, durys paprastos biggrin.gif
Aj, kitoj interjero temoj padiskutavom, tai biškį nurimau biggrin.gif Aišku, pradžioj tai kaip tyčia visos pradėjo rašyt, kad pas jas irgi šviesios grindys ir tamsios durys ir jom labai patinka ir gražu, bet paskui ir kitokių nuomonių daugiau atsirado, tai aj, nu lai būna kol kas tos durys... O kai jau su laiku apsistatysim ir matysim, kad trūksta mum to tamsumo, tai vyrs sakė galėsim tada ir pakeist tas duris  lotuliukas.gif

o tai kam tas duris keist.............visa virtuve pakeiskit...kame problemos? thumbup.gif
Atsakyti
Juodai, paaiškinkit procesą, kaip užsisakėt tą plautuvę? atsiunčia čia? blush2.gif Ar yra prie jos sifonas?
neseniai žiūrėjau ebay plautuves, kaitlentes , bet kad ten siuntėjai tik Uk siunčia. g.gif nesu tokių dalykų užsakinėjus. Voniai irgi mačiau įdomių praustuvų, bet kaip juos gauti . blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 23 kovo 2013 - 17:54
Nerandu ar nėra temos kokią kaitlentę : dujinę ar elektrinę rinktis? g.gif

jūsų nuomone, ar patogiai išdėliota technika? šalia kriauklės kairėje tai šaldytuvas, ne ūkinė spinta bus biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Sveiki, pasidalinkite patirtimi apie ifrezuotas rankeneles, man taip grazu kai nesimato issikisusiu, o baldininkas siulo, tas didziules user posted image man kazkaip jau pasenusios, ir taip man jos nelimpa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 23, 21:50)
Nerandu ar nėra temos kokią kaitlentę : dujinę ar elektrinę rinktis?  g.gif

jūsų nuomone, ar patogiai išdėliota technika? šalia kriauklės kairėje tai šaldytuvas, ne ūkinė spinta bus  biggrin.gif
user posted image

seip kiek girdejau tai daug kas uz dujine o ne elektrine.
Atsakyti
QUOTE(22kriste @ 2013 03 24, 09:55)
seip kiek girdejau tai daug kas uz dujine o ne elektrine.

aš girdėjau priešingai. Buvo ir tema SM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 03 23, 18:24)
Juodai, paaiškinkit procesą, kaip užsisakėt tą plautuvę?  atsiunčia čia?  blush2.gif Ar yra prie jos sifonas?
neseniai žiūrėjau ebay plautuves, kaitlentes  , bet kad ten siuntėjai tik Uk siunčia.  g.gif  nesu tokių dalykų užsakinėjus. Voniai irgi mačiau įdomių praustuvų, bet kaip juos gauti .  blush2.gif  g.gif

Taip, parsisiunčiau iki namų durų cool.gif . Yra sifonas. Galima buvo pirkti ir su maišytuvu kartu, tačiau nenorėjom angliškojo maišytuvo varianto.
Pardavėjas, pas kurį pirkau, irgi į Lietuvą nesiuntė. Pirkau per tarpininkus - pilna firmų, kurios užsiima prekių parsiuntimu iš UK, kitos net ir nuperka, ir parsiunčia. Bendravau su tikrais šauniais tarpininkais pirkanglijoje.lt - puikūs administratoriai, atsakinėjo į visus mano klausimus, konsultavo tiek, kiek reikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nerandu ar nėra temos kokią kaitlentę : dujinę ar elektrinę rinktis?  g.gif

Kokia Jums patogiau, tokią rinkitės 4u.gif . Dėl ko klausiat - dėl pigesnio eksploatavimo, ar dėl vaizdo? Aš nieko negirdėjau, tiksliau pasakius nesidomėjau net... blush2.gif , bet pas mus dabar bute yra elektrinė kaitlentė - nėra name dujų įvado, tai ir pasirinkimo nėra rolleyes.gif . O į naują virtuvę name planuoju irgi elektrinę , tik indukcinę kaitlentę. Net nesvarstėm dujinės varianto g.gif ..., gal todėl, kad saloje pas mus ji bus, o gal irgi nėra dujų trasos prie namo blush2.gif... net nežinau doh.gif lotuliukas.gif .
Tik vieną variantą noriu paminėt (vienos pažįstamos patirtis), kad jei Jūsų naujoji virtuvė bus name, kuris stovės/stovi ne miesto teritorijoj, o kur nors šalia miesto, kaime kokiam, tai reikėtų įvertinti tai, kad dingus elektrai nebus taip operatyviai sutvarkytas gedimas, dėl kurio ji dingo, ir gali tekti kelias dieneles pasėdėti be karšto maisto, jei susiplanuosite elektrinę kaitlentę 4u.gif Tokiu atveju praverstų turėti kur garaže mini dujinę nešiojamą virykliukę mirksiukas.gif

jūsų nuomone, ar patogiai išdėliota technika? šalia kriauklės kairėje tai šaldytuvas, ne ūkinė spinta bus  biggrin.gif

Jeigu tik dėl buitinės technikos klausiate, tai man rodos visai patogiai 4u.gif. Jeigu dar ir dėl spintučių - tai bardakėlis čia toks 4u.gif lotuliukas.gif .
O indaplovės nebus?
Atsakyti
Juodai, klausiu nes girdėjau jog ant dujinės skanesnis maistas g.gif deja neturėjau galimybės pabandyt ir palygint abiejų, nes visą laiką su elektrine draugauju smile.gif o galimybė pas mus yra ir elektrinei ir dujinei , būstas beveik miesto ribose tai nemanau,kad bus problemų su elektra g.gif tiesiog norisi išsiaiškint kas geriau/patogiau/taupiau g.gif bet turbūt kiekvienai savaip biggrin.gif

o virtuvės planelis tai tik dėl buitinės technikos, šiai dienai padaryta vieta kriauklei ten, kur aš noriu kaitlentės, o kaitlentei vieta kur noriu kriauklės biggrin.gif tai ir svarstau ar verta aukoti spintelių tūrį dėl nuvesto vamzdžio link kriauklės g.gif indaplovę galvoju kriauklės dešinėje (ten kur spintelė su stalčiukais, neturiu normalios programos kad susidėliot kaip ir spintelės turėtų atrodyti)
Atsakyti