graži, graži, Gabby visa virtuvikė graži puikiai susiplanavot viską
aš, kaip dabar gyvenanti tarp lašišos spalvos sienų , dar būtinai spalvinčiau kažką pas Jus šitoj virtuvės-svetainės zonoj akcentais
Naują virtuvę-svetainę planuojam irgi baltą daryt - nežinau, ar pavyks išvengti blankumo, juolab, kad patalpa didelė... Jei nepavyks, perdažysim bent 2 sienas lašiša
Aj aš jau visai susibalamūtinau su tom spalvom..... Iš pat pradžių laaabai norėjau rudo kolorito (kaip toj elennos nuorodoj ), ir dabar noriu, BET.... Nu visaip bandau žiūrėt, tai jaučiu pas mus taip jau niekaip nesigautų.... Virtuvė gi pilka, svetainės tapetas irgi gelsvas su pilkšvu... Man tai pilna tapetų gražių buvo rudų, bet gi vyrui
nieko su laiku atrasit tinkamas spalvas, tik neskubėkit
o čia tiems, kas turi virtuvėje laisvą sieną :
http://www.houzz.com...tchen-vancouver
o čia tiems, kas turi virtuvėje laisvą sieną :
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 22, 11:33)
Aj aš jau visai susibalamūtinau su tom spalvom..... Iš pat pradžių laaabai norėjau rudo kolorito (kaip toj elennos nuorodoj ), ir dabar noriu, BET.... Nu visaip bandau žiūrėt, tai jaučiu pas mus taip jau niekaip nesigautų.... Virtuvė gi pilka, svetainės tapetas irgi gelsvas su pilkšvu... Man tai pilna tapetų gražių buvo rudų, bet gi vyrui
Man pilka spalva gražiai derinasi su cinko geltonumo spalva, su lengvai alyvine
Greyblackpink
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 22, 11:43)
Greyyellow
Va dar kokie akcentai derinyje su pilka (pas mane irgi bus raudona/pilka/balta derinys, tik raudonos šiek tiek daugiau )
Man rodos, prie pilkos daaaaug kas tinka, svarbu kad tiktų ta spalva šeimininkam
QUOTE(Juodai @ 2013 03 22, 11:48)
Man rodos, prie pilkos daaaaug kas tinka, svarbu kad tiktų ta spalva šeimininkam
Pritariu Kas tinka vienam, nebūtinai tinka kitam
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 22, 11:46)
Man pilka spalva gražiai derinasi su cinko geltonumo spalva, su lengvai alyvine
Greyblackpink
Papildyta:
Greyyellow
Greyblackpink
Papildyta:
Greyyellow
Ale gal tada turiu šiokį tokį skonį Nes apie šitas dvi spalvas ir galvojau pirmiausia O BET TAČIAU...... NORIU RUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 22, 13:02)
Ale gal tada turiu šiokį tokį skonį Nes apie šitas dvi spalvas ir galvojau pirmiausia O BET TAČIAU...... NORIU RUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, čia ašaros jau nepadės, bet nosinę ištiesčiau
Pilka dera ir su ruda, žiūrint, ko iš tos rudos norit: baldų, užuolaidų, detalių?
Baldų Gal net kilimo. Šviestuvo miegamajam. Gal dar kažko
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 21, 11:12)
O dėl šito, tai žinok koks pravalas gavosi Man kaip visada sekasi, ypač su tavo nuorodom Tada pfleiderer katalogų prisiuntei, jau kai virtuvė buvo užsakyta Dabar tą butą užrodei, kad net naktį nemiegojau, ***** iškart vyrui sakiau, kad noriu tamsių vidaus durų, bet jis man vis aiškino, kad prie grindų derinam ir viskas, nu voniai jau buvom užsakę vis tik šviesias, nu ir gaidys man jos, o miegamiem mąstėm mąstėm, aš suabejojau, ar tikrai tiks tamsios, jei grindys ir plintusai šviesūs, ir susidūrinau, o dar spaudė vyras, kad dedam tokias pat ir viskas, kad tipo šitas greičiau pagamins, kad tamsias bus sunku suderint su baldais, nes atspalviai gali skirtis ir pan, nu ir prieš kelias dienas sakau aj nu ir užsakinėk O kai pamačiau tą butą, nu tai ***** tokius namus ir įsivaizdavau, ir viskas ten gerai žiūris su tom šviesiom grindim ir tamsiom durim.... Sakau atšauk tas duris, nes nedėsim jų, man tas pats, tai aišku jau pagamintos kaip tyčia greičiau nei turėjo būt Gaila kelių šimtų, bet tikrai nedėsiu jų ir nesinervuosiu kaskart pažiūrėjus į jas Tai va, vis per vėlai tu man ką užrodai
Sorrrryyyyyyyyyyyyyyyy Bet sėdžiu ir nervuojuos. NORIU KONTRASTŲ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorrrryyyyyyyyyyyyyyyy Bet sėdžiu ir nervuojuos. NORIU KONTRASTŲ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeigu jos faneruotos ar iš masyvo - nulakuokite tamsiai arba nubeicuokite