Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

graži, graži, Gabby visa virtuvikė graži mirksiukas.gif puikiai susiplanavot viską thumbup.gif
aš, kaip dabar gyvenanti tarp lašišos spalvos user posted image sienų rolleyes.gif , dar būtinai spalvinčiau kažką pas Jus šitoj virtuvės-svetainės zonoj akcentais blush2.gif
Naują virtuvę-svetainę planuojam irgi baltą daryt - nežinau, ar pavyks išvengti blankumo, juolab, kad patalpa didelė... g.gif Jei nepavyks, perdažysim bent 2 sienas lašiša lotuliukas.gif
Atsakyti
Aj aš jau visai susibalamūtinau su tom spalvom..... doh.gif Iš pat pradžių laaabai norėjau rudo kolorito (kaip toj elennos nuorodoj biggrin.gif ), ir dabar noriu, BET.... Nu visaip bandau žiūrėt, tai jaučiu pas mus taip jau niekaip nesigautų.... Virtuvė gi pilka, svetainės tapetas irgi gelsvas su pilkšvu... Man tai pilna tapetų gražių buvo rudų, bet gi vyrui schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
nieko irnesakyk.gif su laiku atrasit tinkamas spalvas, tik neskubėkit mirksiukas.gif

o čia tiems, kas turi virtuvėje laisvą sieną 4u.gif :
user posted image
http://www.houzz.com...tchen-vancouver
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 22, 11:33)
Aj aš jau visai susibalamūtinau su tom spalvom.....  doh.gif Iš pat pradžių laaabai norėjau rudo kolorito (kaip toj elennos nuorodoj biggrin.gif ), ir dabar noriu, BET.... Nu visaip bandau žiūrėt, tai jaučiu pas mus taip jau niekaip nesigautų.... Virtuvė gi pilka, svetainės tapetas irgi gelsvas su pilkšvu... Man tai pilna tapetų gražių buvo rudų, bet gi vyrui  schmoll.gif  doh.gif

Man pilka spalva gražiai derinasi su cinko geltonumo spalva, su lengvai alyvine ax.gif
Greyblackpink

Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 22, 11:43)
Man pilka spalva gražiai derinasi su cinko geltonumo spalva, su lengvai alyvine  ax.gif
Greyblackpink

Greyyellow
Atsakyti
Va dar kokie akcentai derinyje su pilka 4u.gif (pas mane irgi bus raudona/pilka/balta derinys, tik raudonos šiek tiek daugiau rolleyes.gif )
user posted image
http://www.houzz.com...tchen-vancouver
Atsakyti
Na, įdomiai aš čia pati save cituoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Man rodos, prie pilkos daaaaug kas tinka, svarbu kad tiktų ta spalva šeimininkam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 22, 11:48)
Man rodos, prie pilkos daaaaug kas tinka, svarbu kad tiktų ta spalva šeimininkam  4u.gif

Pritariu smile.gif Kas tinka vienam, nebūtinai tinka kitam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 22, 11:46)
Man pilka spalva gražiai derinasi su cinko geltonumo spalva, su lengvai alyvine  ax.gif
Greyblackpink

Papildyta:
Greyyellow

Ale gal tada turiu šiokį tokį skonį bigsmile.gif biggrin.gif Nes apie šitas dvi spalvas ir galvojau pirmiausia biggrin.gif O BET TAČIAU...... NORIU RUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cray.gif cray.gif cray.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 22, 13:02)
Ale gal tada turiu šiokį tokį skonį  bigsmile.gif biggrin.gif Nes apie šitas dvi spalvas ir galvojau pirmiausia biggrin.gif O BET TAČIAU...... NORIU RUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  cray.gif  cray.gif  cray.gif  biggrin.gif

Na, čia ašaros jau nepadės, bet nosinę ištiesčiau smile.gif
Pilka dera ir su ruda, žiūrint, ko iš tos rudos norit: baldų, užuolaidų, detalių?
Atsakyti
Baldų smile.gif Gal net kilimo. Šviestuvo miegamajam. Gal dar kažko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 21, 11:12)
O dėl šito, tai žinok koks pravalas gavosi  doh.gif Man kaip visada sekasi, ypač su tavo nuorodom  lotuliukas.gif Tada pfleiderer katalogų prisiuntei, jau kai virtuvė buvo užsakyta  lotuliukas.gif Dabar tą butą užrodei, kad net naktį nemiegojau, ***** iškart vyrui sakiau, kad noriu tamsių vidaus durų, bet jis man vis aiškino, kad prie grindų derinam ir viskas, nu voniai jau buvom užsakę vis tik šviesias, nu ir gaidys man jos, o miegamiem mąstėm mąstėm, aš suabejojau, ar tikrai tiks tamsios, jei grindys ir plintusai šviesūs, ir susidūrinau, o dar spaudė vyras, kad dedam tokias pat ir viskas, kad tipo šitas greičiau pagamins, kad tamsias bus sunku suderint su baldais, nes atspalviai gali skirtis ir pan, nu ir prieš kelias dienas sakau aj nu ir užsakinėk  doh.gif O kai pamačiau tą butą, nu tai ***** tokius namus ir įsivaizdavau, ir viskas ten gerai žiūris su tom šviesiom grindim ir tamsiom durim.... Sakau atšauk tas duris, nes nedėsim jų, man tas pats, tai aišku jau pagamintos kaip tyčia greičiau nei turėjo būt  doh.gif Gaila kelių šimtų, bet tikrai nedėsiu jų ir nesinervuosiu kaskart pažiūrėjus į jas  verysad.gif Tai va, vis per vėlai tu man ką užrodai biggrin.gif
Sorrrryyyyyyyyyyyyyyyy poster_offtopic.gif  Bet sėdžiu ir nervuojuos. NORIU KONTRASTŲ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  doh.gif

jeigu jos faneruotos ar iš masyvo - nulakuokite tamsiai arba nubeicuokite
Atsakyti