Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Taip bigsmile.gif
http://www.tapsuk.co...te-and-tap.html
va, kaip su maišytuvu atrodo 4u.gif
Atsakyti
O stalviršis koks bus?
Atsakyti
Planavom granitą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 21, 15:01)
Planavom granitą  bigsmile.gif
Klausiu, nes paprastam stalviršiui kaip parodyta paveikslėlyje, tai taip nepadarysi. Jei ir padarytu kas nors, nebūtų patikima, visgi vandens niekas nesulaikys. smile.gif
Atsakyti
Tai jau tikriausiai drinks_cheers.gif
Bet plautuvė koookio didumo hihihi.gif kaip vonelė lotuliukas.gif ... gali būti, kad sunku bus vandeniui taškytis ant stalviršio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 21, 09:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Čia dėžutės senos, geriu Lavazza  lotuliukas.gif Skaitiklis antram aukšte.... Nufotkint ir jį?  lotuliukas.gif

biggrin.gif jei gali nufotkink blush2.gif biggrin.gif nes aš dar vis neapsisprendžiu dėl viršutinių spintelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 15, 23:17)
juk granitą galima nušlifuoti  g.gif Pirmadienį galėčiau sužinoti daugiau smile.gif Kolegės vyras dirba su akmenimis, jis pasakys, ar galimas toks variantas smile.gif Bet manau kokį milimetrą kas kelis metus galima drąsiai šlifuot smile.gif

Gal sužinojote ką nors dar apie tą velnio granitą g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 16, 08:17)
baldai4u.lt pas mane smile.gif Jau skambino, klausia kaip rast mano namus, o aš dar papusryčiaut nespėjau  doh.gif  biggrin.gif O dar grindis reikia apdengt, kad nesugadintų dar labiau

o aš kaip tik indaplovės labiausiai ir laukiu, jos niekad neturėjau, bet dedu didžiausias viltis į jos funkcionalumą smile.gif Orkaitės neturėjau, bet jos taip nelaukiu  biggrin.gif

O as laukiau ir indaploves ir elektrines orkaites (buvo dujine). Nepkeiciami pagalbininkai virtuveje.
Beveik nieko nebeplaunu rankomis, nebent kai reikia ka nors praskalauti. Super smile.gif Jau ranku oda baigia atsigauti nuo visu plovikliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kotri_ @ 2013 03 20, 10:33)
Sakykite, kurioms gamino baldus, ar normalu, terminas-3 mėn. gamyba ir dar neaišku kada pristatys doh.gif

Taip, normalu. Mes laukem 3 men. Nebrangininkai, tai daug usakymu turi. Super pagamino ir surinko. Reikes kada ikelti ir parodyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kotri_ @ 2013 03 20, 10:48)
Ačiū, Juodai 4u.gif Terminas sutartyje- 4 savaitės, bet sutartyje nurodyto termino nesilaiko

Jeigu jau termino nesilaiko - tai jau blogai. Mums is kart pasake iki kada pristatys (3 men) tai baldus pristatte anksciau numatyto termino trimis dienomis. Gerai kai dar tokiu baldininku yra ...
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 14:02)
gabyzz tai jau visgi tapeta sane bus?
cia va pvz irgi tapetas man graziai jis cia isipaiso, beto daug kur esu macius kad taip jei kokia siena tai ir ta juosta tarp spinteliu einamas dalyas is to paties tapeto
http://www.namointerjeras.lt/?p=368

Isipaisyt tai isipaiso, bet cia nera sviesio sienos kaip pas gabyzz.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 21, 16:09)
Gal sužinojote ką nors dar apie tą velnio granitą  g.gif  blush2.gif

taip, granitinį stalviršį galima atnaujinti šlifuojant, bet reikia nuimti nuo spintelių, ant baldų gerai tai padaryti nepavyks.
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2013 03 21, 16:09)
biggrin.gif  jei gali nufotkink  blush2.gif  biggrin.gif   nes aš dar vis neapsisprendžiu dėl viršutinių spintelių  doh.gif

biggrin.gif štai, "gražiausioji" tuščioji mano spintelė biggrin.gif
user posted image
(prašiau pati baldininkų nedėt šitoj spintelėj jokių lentynų, galvojau bus aukštesniem rakandam, bet kol kas neturiu tokių lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 21 kovo 2013 - 21:07
Bet kiek technikos talpina biggrin.gif
Atsakyti
Na iš tikrųjų, tai tik dabar ir pagalvojau, žiūrėdama į foto, kad trumpesnių spintelių mūsų atveju nelabai ir apsimokėjo daryt, nes triūba jau būsų ėjus per dvi spinteles g.gif O dabar va tik viena tokia graži biggrin.gif
Atsakyti