QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 16:23)
nu matai kokia gera as tau rupinuos ziuriu gabytei tiktu,tai ir imeciau, dabar tu man turesi pagelbet
O dėl šito, tai žinok koks pravalas gavosi
Man kaip visada sekasi, ypač su tavo nuorodom
Tada pfleiderer katalogų prisiuntei, jau kai virtuvė buvo užsakyta
Dabar tą butą užrodei, kad net naktį nemiegojau, ***** iškart vyrui sakiau, kad noriu tamsių vidaus durų, bet jis man vis aiškino, kad prie grindų derinam ir viskas, nu voniai jau buvom užsakę vis tik šviesias, nu ir gaidys man jos, o miegamiem mąstėm mąstėm, aš suabejojau, ar tikrai tiks tamsios, jei grindys ir plintusai šviesūs, ir susidūrinau, o dar spaudė vyras, kad dedam tokias pat ir viskas, kad tipo šitas greičiau pagamins, kad tamsias bus sunku suderint su baldais, nes atspalviai gali skirtis ir pan, nu ir prieš kelias dienas sakau aj nu ir užsakinėk
O kai pamačiau tą butą, nu tai ***** tokius namus ir įsivaizdavau, ir viskas ten gerai žiūris su tom šviesiom grindim ir tamsiom durim.... Sakau atšauk tas duris, nes nedėsim jų, man tas pats, tai aišku jau pagamintos kaip tyčia greičiau nei turėjo būt
Gaila kelių šimtų, bet tikrai nedėsiu jų ir nesinervuosiu kaskart pažiūrėjus į jas
Tai va, vis per vėlai tu man ką užrodai
Sorrrryyyyyyyyyyyyyyyy
Bet sėdžiu ir nervuojuos. NORIU KONTRASTŲ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!