Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Na va, mamos virtuvės spintelės sakė jau pagaminta, tik kad galėtų penktadienį, kaip ir tartasi, sumontuoti, tai būtų idealu.
Dar nuolaidą padarys, nes korpuso raštą pagamino ne horizontalų kaip užsakiau, bet vertikalų doh.gif Na, bet svarbu kad fasadą padarė horizontaliai.

QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 21:16)
matet ten kur buvo mano atvira spintele toliau soda stovejo ne be reikalo  biggrin.gif
oj kazi kazi kas cia ka lemia, labiau gal menuliu tikiu, nors ir ph manau daug duoda  smile.gif o galu gale tai kaip  Dievulis turbut duoda  4u.gif

Tai linkiu, kad dievulis duotų jums berniuką 4u.gif Man būtų gerai mergaitė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2013 03 21, 00:10)
sveikos , vienas klausimelis  4u.gif planuojam daryti baltas blizgias virtuves spinteles su juodu stalvirsiu , skambimo masina ir saldytuvas balti o tai td mikrobange ir virduli prie ko derint? daryt balta ar juoda ? g.gif

Kai sumontuos virtuvės baldus, tai tada ir matysit kokios spalvos reikia virdulio ar mikrobangės biggrin.gif Bet čia jau tokios smulmkenos...kad irnesakyk.gif

QUOTE(juratela @ 2013 03 21, 00:17)
Na va, mamos virtuvės spintelės sakė jau pagaminta, tik kad galėtų penktadienį, kaip ir tartasi, sumontuoti, tai būtų idealu.
Dar nuolaidą padarys, nes korpuso raštą pagamino ne horizontalų kaip užsakiau, bet vertikalų  doh.gif Na, bet svarbu kad fasadą padarė horizontaliai.
Tai linkiu, kad dievulis duotų jums berniuką  4u.gif Man būtų gerai mergaitė  ax.gif

Baikit čia su tais "noriu berniuko... noriu mergaitės" biggrin.gif
Vieno tėvo vienodi ir vaikai būna biggrin.gif Vo tep va biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 21 kovo 2013 - 06:59
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 20, 15:23)

Nu va įkeliu, viskas paprastai, net nežinau, kas domino pamatyt... biggrin.gif

Norėjau vamzdį pamatyti ir dar galvojau , kad pamatysiu kur dujų skaitiklis, nes jis mane žiauriai nervina unsure.gif Ir aišku, kokią kavą geri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2013 03 20, 22:18)
pasiprojektavau pati virtuve su alno programa, taciau neleidzia issaugot paveiksliuko, rodo tik pilka fona, gal zinot kame problema? ax.gif

Man ta pati bėda buvo, maniau, kad problemos su mano kompu, bet ko gero čia bus pakeitimų pačioje programoje. O dariau taip: kompiuteryje išsisaugojau projektą, tada atsidariusi Alno programą viršuje meniu juostoje Planning/ Open/ ir susirasti savo projektą. O, kad nereiktų kaskart taip atsidarinėti projekto, tai aš nusifotkinau ekrano vaizdą (prt sc mygtukas) ir išsisaugojau kaip nuotrauką. Čia gal ir žaidimasis išeina, bet kito varianto nežinau, svarbu, kad rezultatą gavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2013 03 21, 09:54)
Norėjau vamzdį pamatyti ir dar galvojau , kad pamatysiu kur dujų skaitiklis, nes jis mane žiauriai nervina  unsure.gif  Ir aišku, kokią kavą geri mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Čia dėžutės senos, geriu Lavazza lotuliukas.gif Skaitiklis antram aukšte.... Nufotkint ir jį? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 16:23)
nu matai kokia gera as tau rupinuos ziuriu gabytei tiktu,tai ir imeciau, dabar tu man turesi pagelbet  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

O dėl šito, tai žinok koks pravalas gavosi doh.gif Man kaip visada sekasi, ypač su tavo nuorodom lotuliukas.gif Tada pfleiderer katalogų prisiuntei, jau kai virtuvė buvo užsakyta lotuliukas.gif Dabar tą butą užrodei, kad net naktį nemiegojau, ***** iškart vyrui sakiau, kad noriu tamsių vidaus durų, bet jis man vis aiškino, kad prie grindų derinam ir viskas, nu voniai jau buvom užsakę vis tik šviesias, nu ir gaidys man jos, o miegamiem mąstėm mąstėm, aš suabejojau, ar tikrai tiks tamsios, jei grindys ir plintusai šviesūs, ir susidūrinau, o dar spaudė vyras, kad dedam tokias pat ir viskas, kad tipo šitas greičiau pagamins, kad tamsias bus sunku suderint su baldais, nes atspalviai gali skirtis ir pan, nu ir prieš kelias dienas sakau aj nu ir užsakinėk doh.gif O kai pamačiau tą butą, nu tai ***** tokius namus ir įsivaizdavau, ir viskas ten gerai žiūris su tom šviesiom grindim ir tamsiom durim.... Sakau atšauk tas duris, nes nedėsim jų, man tas pats, tai aišku jau pagamintos kaip tyčia greičiau nei turėjo būt doh.gif Gaila kelių šimtų, bet tikrai nedėsiu jų ir nesinervuosiu kaskart pažiūrėjus į jas verysad.gif Tai va, vis per vėlai tu man ką užrodai biggrin.gif
Sorrrryyyyyyyyyyyyyyyy poster_offtopic.gif Bet sėdžiu ir nervuojuos. NORIU KONTRASTŲ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 21, 11:12)
O dėl šito, tai žinok koks pravalas gavosi  doh.gif Man kaip visada sekasi, ypač su tavo nuorodom  lotuliukas.gif Tada pfleiderer katalogų prisiuntei, jau kai virtuvė buvo užsakyta  lotuliukas.gif Dabar tą butą užrodei, kad net naktį nemiegojau, ***** iškart vyrui sakiau, kad noriu tamsių vidaus durų, bet jis man vis aiškino, kad prie grindų derinam ir viskas, nu voniai jau buvom užsakę vis tik šviesias, nu ir gaidys man jos, o miegamiem mąstėm mąstėm, aš suabejojau, ar tikrai tiks tamsios, jei grindys ir plintusai šviesūs, ir susidūrinau, o dar spaudė vyras, kad dedam tokias pat ir viskas, kad tipo šitas greičiau pagamins, kad tamsias bus sunku suderint su baldais, nes atspalviai gali skirtis ir pan, nu ir prieš kelias dienas sakau aj nu ir užsakinėk  doh.gif O kai pamačiau tą butą, nu tai ***** tokius namus ir įsivaizdavau, ir viskas ten gerai žiūris su tom šviesiom grindim ir tamsiom durim.... Sakau atšauk tas duris, nes nedėsim jų, man tas pats, tai aišku jau pagamintos kaip tyčia greičiau nei turėjo būt  doh.gif Gaila kelių šimtų, bet tikrai nedėsiu jų ir nesinervuosiu kaskart pažiūrėjus į jas  verysad.gif Tai va, vis per vėlai tu man ką užrodai biggrin.gif
Sorrrryyyyyyyyyyyyyyyy poster_offtopic.gif  Bet sėdžiu ir nervuojuos. NORIU KONTRASTŲ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  doh.gif

nejuokink lotuliukas.gif
as irgi lavazza geriu lotuliukas.gif kiek sutapimu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 21, 07:58)
Baikit čia su tais "noriu berniuko... noriu mergaitės" biggrin.gif
Vieno tėvo vienodi ir vaikai būna  biggrin.gif Vo tep va  biggrin.gif

tipo jei skirtingas, vyrui dziaugtis ar verciau susimastyt g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 21 kovo 2013 - 12:04
QUOTE(juratela @ 2013 03 21, 01:17)
Tai linkiu, kad dievulis duotų jums berniuką  4u.gif Man būtų gerai mergaitė  ax.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Štai ji, gražuolė wub.gif
user posted image
Atsakyti
Plačiau apie kriauklę gal galima: gamintojas, medžiaga, pardavėjas, kaina? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 21 kovo 2013 - 14:41
4u.gif
http://www.tapsuk.co...-and-waste.html

Astini, keraminė, tapsUK, 149 svarai (su pristatymu UK), pristatymas LT iki durų ~150Lt mirksiukas.gif

Yra analogiška 1 prie 1 Franke plautuvė, tik jos kaina x2 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 21 kovo 2013 - 14:56
Kaip suprantu skylės maišytuvui nėra? Maišytuvas bus stalviršyje?
Atsakyti