Sveiki,
O kokius stalvirsius dedates i virtuve? Va man, siulo is betono lieti. Pirma kart girdziu apie tai, gal kas patirties turi?
QUOTE(dirgle @ 2013 03 20, 21:22)
Sveiki,
O kokius stalvirsius dedates i virtuve? Va man, siulo is betono lieti. Pirma kart girdziu apie tai, gal kas patirties turi?
oj geras tai cia ne juokas, as anadien galvoju durna tokia mintis i galva ilindo jei butu stalvirsis isbetonuotas bet tai visai rimta taip iseina
nes kai rinkaus stalvirsi man patiko betono imitacija , tai pagal panevezi reiktu liet gryna betona galvoju
QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 16:08)
as irgi nesvarbu su savu ar svetimu bet kazi susikeitus ar kiaulyste desnis nesuveiktu ir vel po ta pati gautume, bet pala kazkas liktu laimingas is tikro , tarkim keiciames vyrais, tai vyram pasisektu, po to tik vaikais susikeiciam ir visi laimingi
na, dėl pačio proceso tartis galima bet įtariu jog aš jau geriau du svetimus papildomai užauginsiu, negu sugebėsiu peržengti per save ir atiduoti savo vieną neišskiriant lyties
QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 19:28)
oj geras tai cia ne juokas, as anadien galvoju durna tokia mintis i galva ilindo jei butu stalvirsis isbetonuotas bet tai visai rimta taip iseina
nes kai rinkaus stalvirsi man patiko betono imitacija , tai pagal panevezi reiktu liet gryna betona galvoju
Tam puslapy iš kurio dėjau nuorodas buvo vienas išbetonuotas stalviršis. Derinta su plienu ir atrodo neblogai
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 20, 21:29)
na, dėl pačio proceso tartis galima bet įtariu jog aš jau geriau du svetimus papildomai užauginsiu, negu sugebėsiu peržengti per save ir atiduoti savo vieną neišskiriant lyties
faktas ner ka pridurti
QUOTE(dirgle @ 2013 03 20, 21:22)
Sveiki,
pasižiūrėkit
https://www.facebook...183366125007477
dar
http://www.ve.lt/nau...---darbastalis/
http://www.esenjoras...lvotas-stiklas/
mazom erdvem patarimai, man reikejo blizgiu pavirsiu, tai tada bent ta stikla gal det tarpe ir blizges ir ples
Papildyta:
tam fb pusl graziu darbeliu yra, tai man va ta sienele tiesiog isbetonuot ir viskas
mazom erdvem patarimai, man reikejo blizgiu pavirsiu, tai tada bent ta stikla gal det tarpe ir blizges ir ples
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 20, 21:39)
tam fb pusl graziu darbeliu yra, tai man va ta sienele tiesiog isbetonuot ir viskas
QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 20:16)
o galu gale tai kaip Dievulis turbut duoda
Aš ir tą patį vyrui sakau Tiksliau guodžiu, kad ne jis, o Dievulis kaltas
QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 20:45)
http://www.esenjoras...lvotas-stiklas/
Bet kažin kodėl ant miegamojo lubų klijuoja veidrodžius? Ar kad blizgėtų ar kad plėstų? Ar....
QUOTE(Mindija @ 2013 03 20, 21:54)
*Aš ir tą patį vyrui sakau Tiksliau guodžiu, kad ne jis, o Dievulis kaltas
*Bet kažin kodėl ant miegamojo lubų klijuoja veidrodžius? Ar kad blizgėtų ar kad plėstų? Ar....
*Bet kažin kodėl ant miegamojo lubų klijuoja veidrodžius? Ar kad blizgėtų ar kad plėstų? Ar....
*
*nu ir pritaikai tu greit, nepescia kad plestu gal didintu kam ko reikia turbut
QUOTE(Mindija @ 2013 03 20, 21:54)
Bet kažin kodėl ant miegamojo lubų klijuoja veidrodžius? Ar kad blizgėtų ar kad plėstų? Ar....
Greičiausia ar...
QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 21:28)
as irgi tada juokiausi is betoniniu stalvirsiu ....siaip tai man irgi siule islieti is aukso...gal zinot ar taip daro kas nors,kaip braizosi,ar galima spalva pasirinkt....nes kiek girdejau taip pas n.causesku toks buvo
sveikos , vienas klausimelis planuojam daryti baltas blizgias virtuves spinteles su juodu stalvirsiu , skambimo masina ir saldytuvas balti o tai td mikrobange ir virduli prie ko derint? daryt balta ar juoda ?