Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveiki,

O kokius stalvirsius dedates i virtuve? Va man, siulo is betono lieti. Pirma kart girdziu apie tai, gal kas patirties turi?
Atsakyti
QUOTE(dirgle @ 2013 03 20, 21:22)
Sveiki,

O kokius stalvirsius dedates i virtuve? Va man, siulo is betono lieti. Pirma kart girdziu apie tai, gal kas patirties turi?

oj geras tai cia ne juokas, as anadien galvoju durna tokia mintis i galva ilindo jei butu stalvirsis isbetonuotas biggrin.gif bet tai visai rimta taip iseina g.gif biggrin.gif
nes kai rinkaus stalvirsi man patiko betono imitacija , tai pagal panevezi reiktu liet gryna betona galvoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 20 kovo 2013 - 20:32
QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 16:08)
as irgi  biggrin.gif  nesvarbu su savu ar svetimu  lotuliukas.gif bet kazi susikeitus ar kiaulyste desnis nesuveiktu ir vel po ta pati gautume, bet pala kazkas liktu laimingas is tikro , tarkim keiciames vyrais, tai vyram pasisektu, po to tik vaikais susikeiciam ir visi laimingi  thumbup.gif  lotuliukas.gif

na, dėl pačio proceso tartis galima biggrin.gif bet įtariu jog aš jau geriau du svetimus papildomai užauginsiu, negu sugebėsiu peržengti per save ir atiduoti savo vieną biggrin.gif neišskiriant lyties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 19:28)
oj geras tai cia ne juokas, as anadien galvoju durna tokia mintis i galva ilindo jei butu stalvirsis isbetonuotas  biggrin.gif  bet tai visai rimta taip iseina  g.gif  biggrin.gif
nes kai rinkaus stalvirsi man patiko betono imitacija , tai pagal panevezi reiktu liet gryna betona galvoju  biggrin.gif

Tam puslapy iš kurio dėjau nuorodas buvo vienas išbetonuotas stalviršis. Derinta su plienu ir atrodo neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 20, 21:29)
na, dėl pačio proceso tartis galima  biggrin.gif  bet įtariu jog aš jau geriau du svetimus papildomai užauginsiu, negu sugebėsiu peržengti per save ir atiduoti savo vieną  biggrin.gif neišskiriant lyties  4u.gif

faktas drinks_cheers.gif ner ka pridurti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirgle @ 2013 03 20, 21:22)
Sveiki,

pasižiūrėkit 4u.gif
https://www.facebook...183366125007477
dar 4u.gif
http://www.ve.lt/nau...---darbastalis/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 kovo 2013 - 20:42
http://www.esenjoras...lvotas-stiklas/
mazom erdvem patarimai, man reikejo blizgiu pavirsiu, tai tada bent ta stikla gal det tarpe ir blizges ir ples biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 20, 21:39)

tam fb pusl graziu darbeliu yra, tai man va ta sienele tiesiog isbetonuot ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 20:16)
smile.gif o galu gale tai kaip  Dievulis turbut duoda  4u.gif

Aš ir tą patį vyrui sakau biggrin.gif Tiksliau guodžiu, kad ne jis, o Dievulis kaltas biggrin.gif

QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 20:45)
http://www.esenjoras...lvotas-stiklas/
mazom erdvem patarimai, man reikejo blizgiu pavirsiu, tai tada bent ta stikla gal det tarpe ir blizges ir ples  biggrin.gif

Bet kažin kodėl ant miegamojo lubų klijuoja veidrodžius? mastau.gif Ar kad blizgėtų ar kad plėstų? Ar.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 20, 21:54)
*Aš ir tą patį vyrui sakau biggrin.gif Tiksliau guodžiu, kad ne jis, o Dievulis kaltas biggrin.gif
*Bet kažin kodėl ant miegamojo lubų klijuoja veidrodžius? mastau.gif Ar kad blizgėtų ar kad plėstų? Ar.... blink.gif

*lotuliukas.gif
*nu ir pritaikai tu greit, nepescia lotuliukas.gif kad plestu gal didintu kam ko reikia turbut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 20 kovo 2013 - 21:06
QUOTE(Mindija @ 2013 03 20, 21:54)
Bet kažin kodėl ant miegamojo lubų klijuoja veidrodžius? mastau.gif Ar kad blizgėtų ar kad plėstų? Ar.... blink.gif

Greičiausia ar... blink.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 21:28)
oj geras tai cia ne juokas, as anadien galvoju durna tokia mintis i galva ilindo jei butu stalvirsis isbetonuotas  biggrin.gif  bet tai visai rimta taip iseina  g.gif  biggrin.gif
nes kai rinkaus stalvirsi man patiko betono imitacija , tai pagal panevezi reiktu liet gryna betona galvoju  biggrin.gif

as irgi tada juokiausi is betoniniu stalvirsiu thumbup.gif ....siaip tai man irgi siule islieti is aukso...gal zinot ar taip daro kas nors,kaip braizosi,ar galima spalva pasirinkt....nes kiek girdejau taip pas n.causesku toks buvo g.gif
Atsakyti
sveikos , vienas klausimelis 4u.gif planuojam daryti baltas blizgias virtuves spinteles su juodu stalvirsiu , skambimo masina ir saldytuvas balti o tai td mikrobange ir virduli prie ko derint? daryt balta ar juoda ? g.gif
Atsakyti