Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 01:46)
http://www.1000plyte...is_ak_m_plytele
buvo kilus  mintis del tokio daikto, ka manot, bet gali but per marga turbut  g.gif
susitempiau kruva tapetu likuciu ir bandziau kaip gaby deliotis, nu man nieks neisipaiso i ta tarpa, ba visi margi ir matyt to margumo nereikia,,,
labiausiai tai mane sirdutes plyteles pakerejo kad rasciau tokias tik su sampanine ar rusva kremine kazka tokio gal ir noreciau ciut biski lengvai pereinancio naujovinio dekoriuko,,,

schmoll.gif , tikrai nepatarciau. Turime tokias laiptineje, visa sienele, tai thumbup.gif , bet virtuvej butu per marga , o dar ir valyti doh.gif , nes ji nelygi...
Mano galva tiktu vienspalves plyteles....
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 20, 00:43)
Didelė virtuvė, daug spintelių spinteliukių...smile.gif . Aš stengčiausi daryti vien stalčius apačioje, nu žiauriai man jie patogu ir niekas neįtikins, kad spintelės patogiau  rolleyes.gif  ir daryčiau didesnius - 900mm, metriniai jau gal per dideli  g.gif
Prie kaitlentės - ne siaurą konteinerį aliejams, o siauresnį stalčių bloką, 450mm irgi aliejams, prieskoniams. Kažkodėl man nepatinka tokie siauručiai konteineriukai, ar rankšluoščių kabyklos - šituos daryčiau tik paskutiniu atveju, likus vietai.
Nepatiko, ta baras, ar kas ten toks išsikišęs  schmoll.gif . Atsiverskit 10, 14 temos puslapius, Sirdute neblogai isprendus panašų variantą, jeigu Jums išvis reikia jo (baro). Apie salą negalvojote? 
Viršuje, kaip supratau, spintutės pakeliamom durim? Aš irgi tokių norėjau, ir turiu jau 6 metai, tik lankstai jau susidėvėjo ir galva reikia prilaikyt dureles  lotuliukas.gif. Aišku, ne blum'ai pas mane rolleyes.gif. Dabar, naujai virtuvei jau nebenoriu taip atsidarančių spintelių hihihi.gif, planuoju tradiciškai atidaromas. Beje, pačią galinę pakabinamą spintutę prie sienos sunkiai pasieksite atidaryti  mirksiukas.gif
Pasižiūrėkit, pasimatuokit, ar ne per ilgas gaunasi vadinamas "darbinis" trikampis šaldytuvas/kaitlentė/plautuvė. Jei gerai prisimenu optimalus variantas yra iki 5,2m, nes jei ilgesnis - nuvargsit savo virtuvėje bėgioti pirmyn-atgal  4u.gif.

Dekui uz issamu komentaru, del stalciu gal ir gerai, kuo daugiau tuo geriau, bet spinteles palikciau tik prie lango sienos...virsutines spinteles atsidarys ne i virsu, paprastai sonu, man nepatinka i virsu...o sala tai tikrai netilptu, man baras atrodo reikalingas daiktas, prisest greitam uzkandimui, arba siaip prisedimui, kai kas nors valgyt gamina mirksiukas.gif
Vien zodziu dar reiks apgalvot ir tobulint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 20, 17:43)
... o virtuvėje bandėt?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne kazkaip mes tokie senoviniai zmones tradiciskai blush2.gif lotuliukas.gif , nors jei zinotume kad taip trecias bernas tai tikrai ropstumes ant to musu pusbario biggrin.gif tik dabar dar negalim, ba roletu ner, o langai tiesiai i ji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 20 kovo 2013 - 17:31
Tai va matot, kaip su tom tradicijom išeina... tradiciškai teip pat ir gaunas 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2013 03 20, 18:28)
schmoll.gif , tikrai nepatarciau. Turime tokias laiptineje, visa sienele, tai  thumbup.gif , bet virtuvej butu per marga , o dar ir valyti  doh.gif , nes ji nelygi...
Mano galva tiktu vienspalves plyteles....

kazkaip jo turbut, nereik to margumo per daug,,,nebent su viena kokia detale ta plytele , jei rasiu, jei net nzn o jei man det stikla toki kur gabby buvo sustacius spalvu visokiu jie buna nepermatomi nesupratau matiniai spalvoti, man tas but nieko toks vientisumas ir spalva kokia lb svelnia
o kur juos uzsakyt kad zinot nuoroda kas kur kokiu pvz ir kainos
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 20, 18:33)
Tai va matot, kaip su tom tradicijom išeina... tradiciškai teip pat ir gaunas  4u.gif  lotuliukas.gif

turbut, nes girdejau kad reik ir pozos tam tikros lotuliukas.gif bet cia gi virtuviu tema tiek to jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 20, 16:23)
Oho, kokie valgytojai  blink.gif  lotuliukas.gif
Aš jei gaminu orkaitėj, tai kaitlentė tuščia būna, dažniausia  mirksiukas.gif
Žinoma, čia kaip kas  ax.gif . Mes tik variantus pasakom, o planelio šeimininkei rinktis  4u.gif

blush2.gif Šitą virtuvės parodiją tai dar pamatyt reikia doh.gif Vietos mažai ir išplanavimas be minčių apie patogumą, tiesiog, kad atrodytų normaliai ir pritaikyta gaminantiems mikrobangėj tongue.gif Dabar bandžiau suskaičiuot su kiek spintelių prasisukam, tai net kraujas užvirė kai "dašilo", kad kampas tuščias blink.gif doh.gif Pasiguosiu dabar: stovi įmontuojamas šaldytuvas, prie jo indaplovė (darbinis paviršius nuo kurio neapskentę nukraustėm mikrobengę, aukščiau pakabinama spintelė), toliau orkaitė ir stalčiukas po ja (virš jos kaitlentė, gartraukis be jokių lentynėlių, tiesiog "lenta" užkalta), kampas-darbinis paviršius, kur stovi kavos aparatas ir kombainas (virš jo dvidurė spintelė), užsukus spintelė su stalčiais (virš jos džiovyklė) ir visas gėris baigiasi kriaukle ir spintele po ja kaip tokioj virtuvėj gyvent kai mėgsti gamint? doh.gif Dar tiesa turim tokią lentyną įsitaisę, kur sudėti visi puodai, keptuvės, kombaino priedėliai, vyno laikyklė, o ant viršaus sukrautos daržovės, vaisiai, sustatyti aliejai ir t.t. Na bet kokiu atveju tai vietos, bent mums, žiauriai trūksta, nes viso buto toks išplanavimas, kad nėra kur pasidėt rečiau naudojamų daiktų verysad.gif Skaičiuoju dienas kai išsikraustysim rolleyes.gif

Čia nieko virtuvėlė, gražiai atrodo plytelės ant sienos, tokia gaivi spalva. Ir daugiau visokių projektų ne tik virtuvėj tam puslapiuke užmačiau, gal kam pravers mirksiukas.gif
Beje, o kas svarstote sienų dekoravimo variantus, apie dažymą negalvojate? g.gif Manau pigiausias ir lengviausiai keičiamas variantas kai norisi atsinaujinti, o kaip akcentą galima kabinti kokį paveiksliuką (ar mėgstamiausią receptą blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 20 kovo 2013 - 18:22
QUOTE(Grantee @ 2013 03 20, 13:48)
bet kuo daugiau žiūriu,tuo labiau abejoju  g.gif  stalviršis, siena tos pačios splavos, ar įmanoma tai įgyvendinti už padorią sumą?  doh.gif

Aš tai čia matau juodą blizgų stalviršį ant kurio atsispindi ta violetinė spalva g.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 20, 15:23)
blush2.gif  thumbup.gif
Nu va įkeliu, viskas paprastai, net nežinau, kas domino pamatyt... biggrin.gif
4u.gif

thumbup.gif Geeeras, vos triūbą radau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 03 20, 18:54)

Čia nieko virtuvėlė, gražiai atrodo plytelės ant sienos, tokia gaivi spalva.

Va apie tokią žalią ir kalbėjau, patinka man rolleyes.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 03 20, 19:21)

thumbup.gif Geeeras, vos triūbą  radau lotuliukas.gif

biggrin.gif nu netyčia taip gavos, kad tam didžiausiam inde - cukrus - dažniausiai naudojamas dalykas iš tos spintelės, tai ir stovi pasiekiamiausioj vietoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 03 20, 11:48)
Ačiū, Juodai 4u.gif Terminas sutartyje- 4 savaitės, bet sutartyje nurodyto termino nesilaiko

O tai sutartyje neįrašyta delspinigiai jeigu nepateikia gaminio nurodytą datą g.gif
Pas man buvo įrašyta, tai dar paprašiau, kad kaip ir prie savo reikalavimų įrašę buvo, jog už kiekvieną pavėluotą dieną 0,5 proc.

QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 18:30)
ne kazkaip mes tokie senoviniai zmones tradiciskai  blush2.gif  lotuliukas.gif , nors jei zinotume kad taip trecias bernas tai tikrai ropstumes ant to musu pusbario biggrin.gif tik dabar dar negalim, ba roletu ner, o langai tiesiai i ji  biggrin.gif

Šarminę aplinką sudarykite ir gausis berniukas, nes mergaitėms rūgštinė aplinka patinka mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 20, 17:26)
Va apie tokią žalią ir kalbėjau, patinka man  rolleyes.gif

biggrin.gif nu netyčia taip gavos, kad tam didžiausiam inde - cukrus - dažniausiai naudojamas dalykas iš tos spintelės, tai ir stovi pasiekiamiausioj vietoj  thumbup.gif

O kaip Jums kvadratinės plutelės kaip čia trečioj foto nuo galo? Tiksliai nepasakysiu, bet taip įsivaizduoju, kad tokios formos plytelės turėtų būti pigesnės, nei anksčiau rodytos, bet atrodo irgi neblogai blush2.gif Be to manau pliusas, kad kai mažesnės plytelės, esant reikalui galima naudoti keletą spalvų įterpiant ar po vieną ar grupelėm smile.gif
Arba čia trečioj foto, patogiausias variantas lotuliukas.gif
Dar kelios nuorodos į spalvotas virtuves:
tamsiai mėlyna (navy blue)
visokių spalvų
pilkos
geltonos
žalsvos
oranžinės
elektrinės
spalvingi stalviršiai
Idėjos plytelių panaudojimui
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 03 20, 19:26)
O tai sutartyje neįrašyta delspinigiai jeigu nepateikia gaminio nurodytą datą  g.gif
Pas man buvo įrašyta, tai dar paprašiau, kad kaip ir prie savo reikalavimų įrašę buvo, jog už kiekvieną pavėluotą dieną 0,5 proc.
Šarminę aplinką sudarykite ir gausis berniukas, nes mergaitėms rūgštinė aplinka patinka  mirksiukas.gif  biggrin.gif

matet ten kur buvo mano atvira spintele toliau soda stovejo ne be reikalo biggrin.gif
oj kazi kazi kas cia ka lemia, labiau gal menuliu tikiu, nors ir ph manau daug duoda smile.gif o galu gale tai kaip Dievulis turbut duoda 4u.gif
Atsakyti
pasiprojektavau pati virtuve su alno programa, taciau neleidzia issaugot paveiksliuko, rodo tik pilka fona, gal zinot kame problema? ax.gif
Atsakyti