QUOTE(xde @ 2013 03 20, 14:54)
Ar vertėtų sukeisti orkaitę su šaldytuvu vietomis?
O galbūt stumti kriauklę link sienos(dėl nuotekų tik tokia vieta galima) ir orkaitę montuoti įprastoje vietoje?
Lauksiu patarimų,ką keistumėte
Aš taip pat už sukeitimą
Ir dar siūlyčiau pagalvoti ką/kokiuose induose gaminate orkaitėje, nes tarpas tarp viryklės ir orkaitės atrodo mažokas ir gaminant dideliam inde ar kepant skardoj (pica pavyzdžiui
) gali nebut vietos pasidėti šalia. Nors tuo pat menu nėra tokia didelė virtuvė, kad kilometrą nešt iki artimiausio paviršiaus, o puodynė sunki, špižinė
Nes aišku atitraukimas nuo sienos kainuos darbinį paviršių. Ir dar man saugiau atrodo jei prie stalo šaldytuvas, o ne orkaitė
Pagal poreikius, jei reikia daug darbinio paviršiaus ir darysit džiovyklę spintelėje galbūt graiu kraiuklė be padėklo džiovinimui
Aš savo virtuvei, bent kol kas svarstau sulankstomą džiovykla su padėklu tokio tipo:
džiovyklė Dabar kol preliminarūs planai, tai norisi kuo daugiau stalviršio turėt, nes nemažai jo suvalgys prietaisai kaipo kavos aparatas, kombainas/blenderis....
Juk kiekvienas pagal save
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.