Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(xde @ 2013 03 20, 16:54)
Ar vertėtų sukeisti orkaitę su šaldytuvu vietomis?

Aš siūlyčiau sukeisti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, dalinatės patarimais ir mintimis apie virtuvę, gal kas turite ir galėtumėte pakomentuoti ar patogu metalinės įfrezuotos rankenėlės, grožio tai gražu, bent jau man bet kažin naudojant ar praktiška.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 20, 16:44)
man atvirkščiai - iš 3 trys bahurai  lotuliukas.gif tai arba mums reikia su jūsų vyru tartis arba jau Jūs derinkite su mano nuostabiąja žmona.
sako būna, kad patamsėle ir neatskiria kartais  biggrin.gif o gal iš serijos kvailas nepastebės, o protingas patylės  mirksiukas.gif kito kelio nežinau  lotuliukas.gif bet jei žinočiau, jog bus sesytė - rizikuočiau ir su ketvirtu  mirksiukas.gif

as irgi biggrin.gif nesvarbu su savu ar svetimu lotuliukas.gif bet kazi susikeitus ar kiaulyste desnis nesuveiktu ir vel po ta pati gautume, bet pala kazkas liktu laimingas is tikro , tarkim keiciames vyrais, tai vyram pasisektu, po to tik vaikais susikeiciam ir visi laimingi thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

apsilankiau si savaigali Berry baldu salone (buv. SBA baldai) Kaune ir i akis labai krito sis virtuvinis valgomojo komplektas, Nors anksciau jis man atrode labiau butu tikes terasoj ar pan, o dabar taip graziai buvo nudekoruotas.. kad mano sauletoje vrituvej atrodo butu pats tas. Kokia jusu nuomone? Ar praktiska? blink.gif

http://www.berrybald...85#.UUnEBBz-G30
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 20, 17:57)
Aš siūlyčiau sukeisti  4u.gif

Pritariu, jei tik įmanoma keiskit vietomis. Eilškumas būtų labai patogus, iš kairės į dešinę, produktus imi, plauni, pjaustai ir gamini.
Atsakyti
QUOTE(poofia @ 2013 03 20, 17:19)
Ar praktiska? blink.gif

Gražumo - tai gražu wub.gif
O praktiškumas... g.gif Draugė turi stiklinį staliuką virtuvėj, bišk keikiasi... doh.gif
O Jūsų saulėtoj virtuvėj, kiekviena dulkelė ant stiklo matysis unsure.gif
Gabby gal tiksliau atsakys 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 kovo 2013 - 16:31
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 03 20, 16:44)
man atvirkščiai - iš 3 trys bahurai  lotuliukas.gif tai arba mums reikia su jūsų vyru tartis arba jau Jūs derinkite su mano nuostabiąja žmona.
sako būna, kad patamsėle ir neatskiria kartais  biggrin.gif o gal iš serijos kvailas nepastebės, o protingas patylės  mirksiukas.gif kito kelio nežinau  lotuliukas.gif bet jei žinočiau, jog bus sesytė - rizikuočiau ir su ketvirtu  mirksiukas.gif

QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 17:08)
as irgi  biggrin.gif  nesvarbu su savu ar svetimu  lotuliukas.gif bet kazi susikeitus ar kiaulyste desnis nesuveiktu ir vel po ta pati gautume, bet pala kazkas liktu laimingas is tikro , tarkim keiciames vyrais, tai vyram pasisektu, po to tik vaikais susikeiciam ir visi laimingi  thumbup.gif  lotuliukas.gif

... o virtuvėje bandėt? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 kovo 2013 - 16:47
QUOTE(xde @ 2013 03 20, 14:54)
Ar vertėtų sukeisti orkaitę su šaldytuvu vietomis?
O galbūt stumti kriauklę link sienos(dėl nuotekų tik tokia vieta galima) ir orkaitę montuoti įprastoje vietoje? g.gif
Lauksiu patarimų,ką keistumėte 4u.gif

Aš taip pat už sukeitimą drinks_cheers.gif Ir dar siūlyčiau pagalvoti ką/kokiuose induose gaminate orkaitėje, nes tarpas tarp viryklės ir orkaitės atrodo mažokas ir gaminant dideliam inde ar kepant skardoj (pica pavyzdžiui blush2.gif ) gali nebut vietos pasidėti šalia. Nors tuo pat menu nėra tokia didelė virtuvė, kad kilometrą nešt iki artimiausio paviršiaus, o puodynė sunki, špižinė lotuliukas.gif Nes aišku atitraukimas nuo sienos kainuos darbinį paviršių. Ir dar man saugiau atrodo jei prie stalo šaldytuvas, o ne orkaitė ax.gif
Pagal poreikius, jei reikia daug darbinio paviršiaus ir darysit džiovyklę spintelėje galbūt graiu kraiuklė be padėklo džiovinimui g.gif Aš savo virtuvei, bent kol kas svarstau sulankstomą džiovykla su padėklu tokio tipo: džiovyklė Dabar kol preliminarūs planai, tai norisi kuo daugiau stalviršio turėt, nes nemažai jo suvalgys prietaisai kaipo kavos aparatas, kombainas/blenderis.... doh.gif Juk kiekvienas pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 20 kovo 2013 - 16:59
Ajste, kai gamini orkaitėj, juk išėmus skardą galima ir ant kaitlentės pasidėt mirksiukas.gif , nebūtinai tam reikia tuščio stalviršio ax.gif . Manau, kad tarpo tarp kaitlentės ir orkaitės, kuri būtų vietoj šaldytuvo, didinti nereikėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 20, 16:00)
Ajste, kai gamini orkaitėj, juk išėmus skardą galima ir ant kaitlentės pasidėt mirksiukas.gif , nebūtinai tam reikia tuščio stalviršio  ax.gif . Manau, kad tarpo tarp kaitlentės ir orkaitės, kuri būtų vietoj šaldytuvo, didinti nereikėtų  rolleyes.gif

Tai be abejo. Užtat ir sakiau, reikia pagalvoti kas kam aktualu mirksiukas.gif Pas mus būna kai gaminam ir orkaitė ir kelios kaitvietės sujungtos, o stalviršis nukrautas ingridientais, pjaustymo lentelėm ir dar kokiais biesais, išsiplečiam ir ant grindų doh.gif Vat kokie mes kulinarai cool.gif lotuliukas.gif Jau kaip sakiau, nedidelėj virtuvėj ir juo labiau nedidelį indą galima ir nunešti iki stalviršio, jei reikia tai ir ant stalo pasidėsi (jei ten svečiai nesusodinti) 4u.gif
Atsakyti
Oho, kokie valgytojai blink.gif lotuliukas.gif
Aš jei gaminu orkaitėj, tai kaitlentė tuščia būna, dažniausia mirksiukas.gif
Žinoma, čia kaip kas ax.gif . Mes tik variantus pasakom, o planelio šeimininkei rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poofia @ 2013 03 20, 17:19)
Sveikos,

apsilankiau si savaigali Berry baldu salone (buv. SBA baldai) Kaune ir i akis labai krito sis virtuvinis valgomojo komplektas, Nors anksciau jis man atrode labiau butu tikes terasoj ar pan, o dabar taip graziai buvo nudekoruotas.. kad mano sauletoje vrituvej atrodo butu pats tas. Kokia jusu nuomone?  Ar praktiska? blink.gif

http://www.berrybald...85#.UUnEBBz-G30

Ale simpatiškas koks bigsmile.gif Ir dar kaina žmogiška bigsmile.gif Net užpavydėjau, nes kėdės įdomios tokios.... Na dėl praktiškumo, tai aišku, viskas matosi, bet aj, kol kas nekeikiu dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 20 kovo 2013 - 17:26