Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Gabi, kitoj temoj užmačiau, kad indaplovę išsirinkot 60cm, nu mums ji netelpa biggrin.gif vonia jūsų nišoj taip, kokio ilgio? ar dušą darėte? poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 20, 10:39)
O aš ir vamzdį dedu ir perku jį, ir visus tvirtinimo elementus perku, ir groteles ventiliacijos, ir santechniką pats jungiu, ir dujas, indaplovę, skalbyklę prijungiu, na žodžiu viską. Būna, kad pas žmones tik viena rozetė ir jos turi viskam užtekti, tai ir laidus virš ir po spintelėm vedžioju. Ilgokai, bet jau kruopštokai krapštausi, turbūt reiks kainą didinti.  blush2.gif

Vat, kad visi meistrai tokie būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2013 03 20, 12:05)
Gabi, kitoj temoj užmačiau, kad indaplovę išsirinkot 60cm, nu mums ji netelpa  biggrin.gif vonia jūsų nišoj taip, kokio ilgio? ar dušą darėte?  poster_offtopic.gif

Dėjom vonią - kokio buvo ilgio, tokio ir palikom jai nišą - 150cm smile.gif (ilgiai matosi senam plane)
user posted image
Atsakyti
Pamacius Juodai kriaukle, vel baisiai uzsidegiau ja isitaisyti. Tik vat beda tokia, prie tos sienos reikes statyti saldytuva, insaplove ir skalbimo masina doh.gif: ir viskas standartinio dydzio, tai is anksto bijau, kad netilps visi prietaisai ir tokia gili kriaukle sad.gif Norisi greiciau gaut ismatavimus, kad pasiplanuot, bet jau vizualiai kiek pamenu tai tieeek vietos nera. O dar isplanavimas arba U arba L+ spinteliu sala/stalbaris biggrin.gif Ideju pilna, dar cia pas moteraites tokiu groziu nusiziuriu 4u.gif Beje, kolkas mintis dazyti sienas tarp stavirsio ir spinteliu. Spalvos numatytos gelsva-kremine spintelems, azuolas stalvirsiui ir tamsiai pilka sienoms. Saldytuvo nemontuosim, nematom prasmes moketi tookius pinigus, kad paslept saldytuva, kuris dar ir mazesnis uz standarta (o ir magnetukus megstu tongue.gif ), indaplove taip, o skalbimo masina manau bus atidaromos spinteles durys. Ir dar noriu tokio strypo kabint samciams ir pa netoli virykles (kuri taip pat greiciausiai nemontuojama), gal kas turit toki? Ar girdejot atsiliepimu? Man regis labai patogu, nes stalciuje butinai susikabina visi ar reikiamas irankis buna paciam dugne doh.gif: Esu turejus magnetine juosta, tai visai patiko, tik vieta jos buvo nepatogi tongue.gif
Ir dar kas minejo, kad vandeni grioveliuose prie kriaukles reikia sluoste paskatinti, pas mus tas pats doh.gif: manau naujoj virtuvej desiu sulankstoma dziovykla su padekliuku, kad butu galima isplauti, o reikalui esant ikist i spintele thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 20, 12:15)
Dėjom vonią - kokio buvo ilgio, tokio ir palikom jai nišą - 150cm smile.gif (ilgiai matosi senam plane)

a, aišku tada, mes vonia 160cm dėsim, nesusirango mb į trumpesnę hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 20, 12:15)
user posted image

Kaip puikiai persitvarkėt butą thumbup.gif
O valgomojo stalo nenorit stumti toliau palei sieną nuo virtuvinio, prie kito lango? g.gif Laisvieu būtų virtuvėje. Ar ten numatę kitokį apstatymą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 kovo 2013 - 11:34
QUOTE(Juodai @ 2013 03 20, 12:33)
Kaip puikiai persitvarkėt butą  thumbup.gif
O valgomojo stalo nenorit stumti toliau palei sieną nuo virtuvinio, prie kito lango?  g.gif Laisvieu būtų virtuvėje. Ar ten numatę kitokį apstatymą?

Jo, tik tam sienos griovimo projektui kaip bapkių buvo gaila doh.gif biggrin.gif
Bet užtat dabar bent turim 5kv vonią savo chruščiovkėj thumbup.gif
Dėl stalo, tai čia ir buvo didžiausias pastarųjų savaičių klausimas - ar dėt kokį nedidelį virtuvės zonoj, ar didesnį valgomojo stalą svetainėj. Svetainė nedidelė realiai, bet pailga, tai iš tikro gal ir būtų įsipaišęs ten stalas, nes daugiau tai kas ten ir bestovės, sofka ir telikas, ir su laiku akvariumas prie tos sienos priešais langą biggrin.gif Bet kažkaip pagalvojau, kad nelabai aš noriu valgyt kambary.... Juoba, kai vaikas dar mažas.... O ir virtuvukė, kad ir maža, man buvo netgi kažkiek per tuščia be stalo biggrin.gif O va dabar kai tas stiklinis pasistatė,tai visai gud rolleyes.gif Su laiku matysim - atsibos, gal ir stilių kiek keisim, į artimesnį tą iš foto, kur paauglė svetainėj gyvena lotuliukas.gif Tada ir valgomojo stalą pastatysim kambary kokį gražų provansišką thumbup.gif Ir kėdes su gražiu gobelenu, ko dabar bijau dėl terliūziko vaiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 20 kovo 2013 - 11:45
... ir paauglę į svetainę perkraustysim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dėl griovimo, tikrai negailėkit tų pinigėlių, nes rezultatas - pati matot - vertas jų thumbup.gif
O kai pabos virtuvėj kliuvinėt už kėdžių, kaip taisyklė nepristumtų hihihi.gif , visada galit patraukti tą staliuką į svetainę mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 kovo 2013 - 11:52
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 20, 11:39)
O aš ir vamzdį dedu ir perku jį, ir visus tvirtinimo elementus perku, ir groteles ventiliacijos, ir santechniką pats jungiu, ir dujas, indaplovę, skalbyklę prijungiu, na žodžiu viską. Būna, kad pas žmones tik viena rozetė ir jos turi viskam užtekti, tai ir laidus virš ir po spintelėm vedžioju. Ilgokai, bet jau kruopštokai krapštausi, turbūt reiks kainą didinti.  blush2.gif

neaisku uz kokia dabar dyrbat biggrin.gif juokauju aisku. na tai tikrai jus daug darbo padarot,nereik seimininkm sukt tiek galvos ir viska i prieki numatyt, nes mes tai viska patys, t.y. vyrelis vedziojo laidus rozetes gartraukius junges indaplove dujines ir visa kita, jie tik uz baldus buvo atsakingi ir tai kaip sakau mandri tokie ale man pasirode, bet surinko, viso gero, tiek ziniu, su jais gyvent man nereik, baldai yra, kokiom salygom iekojom tokiom matyt gavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 03 20, 12:51)
user posted image

ooo, kokie balti medžiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 20, 12:49)

O kai pabos virtuvėj kliuvinėt už kėdžių, kaip taisyklė nepristumtų  hihihi.gif , visada galit patraukti tą staliuką į svetainę  mirksiukas.gif  4u.gif

Na iš tikrųjų tai taip, kol stilius toks minimalistinis, tai stiklinis ir svetainėj manau vaizdo negadins, jei jau pabos virtuvėj smile.gif
Atsakyti