Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Stella Maris @ 2013 03 19, 21:21)
Sveiki, ikeliau savaja pirmaja virtuve, projektas  stai cia virtuve, prie lango sieneles per viduri bus kriaukle, prie pat indaplove..
Man atrodo kaip ir viskas ok, tik gal pasigendu siauros spintutes aliejams prie orkaites...kaip jums toks planelis?

ogo kiek daug spinteliu, man net per daug gal sakyciau, nekreipkit demesio , pavydziu biggrin.gif o tos prie lango ma lyg pasirode kad vienos didesnes apatines kitos mazesnes is 2 dureliu, as tai daryciau visas vienodo dydzio mirksiukas.gif bet spinteliu realiai tai daug biggrin.gif , nu gal man tik taip atrodo kai pas mane trys lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wspring @ 2013 03 19, 22:10)
*Aš mačiau Labas rytas laidoje. Šito fakto, kad pauglės kambarys yra virtuvėje - svetainėje, ir aš neperpratau, bet po to su savimi pasitarusi  hihihi.gif nutariau, kad paauglė tikriausiai dvyliktokė ir greitai paliks namus.

*Labai labai ačiū, taip ir įsivaizdavau pagal Jūsų aprašymą. Manau, kad dabar ir aš turėsiu tokią virtuę, kokios noriu.

* nu geras bet tai vistiek teveliai, kad ir paaugle ir jei issikraustys, studijuos ar ka,,,vistiek grizus pasisveciuot nores turet savo atskira erdve, juk paaugle ne motera dar g.gif lotuliukas.gif man tai ir vaiku ir tevu turi but, bet jei neiseina, pirmenybe vaiku 4u.gif o jei neapsnekant, gal tevai jai pasirupino atskiru bustu.. o siaip is plano matos jog buvo galima ir vaiko kambariui surast vietos
*ner uz ka, senai jau galejau, ale tingejau kaip meska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 19 kovo 2013 - 22:46
QUOTE(Stella Maris @ 2013 03 19, 21:21)
Sveiki, ikeliau savaja pirmaja virtuve, projektas  stai cia virtuve,

Didelė virtuvė, daug spintelių spinteliukių...smile.gif . Aš stengčiausi daryti vien stalčius apačioje, nu žiauriai man jie patogu ir niekas neįtikins, kad spintelės patogiau rolleyes.gif ir daryčiau didesnius - 900mm, metriniai jau gal per dideli g.gif
Prie kaitlentės - ne siaurą konteinerį aliejams, o siauresnį stalčių bloką, 450mm irgi aliejams, prieskoniams. Kažkodėl man nepatinka tokie siauručiai konteineriukai, ar rankšluoščių kabyklos - šituos daryčiau tik paskutiniu atveju, likus vietai.
Nepatiko, ta baras, ar kas ten toks išsikišęs schmoll.gif . Atsiverskit 10, 14 temos puslapius, Sirdute neblogai isprendus panašų variantą, jeigu Jums išvis reikia jo (baro). Apie salą negalvojote?
Viršuje, kaip supratau, spintutės pakeliamom durim? Aš irgi tokių norėjau, ir turiu jau 6 metai, tik lankstai jau susidėvėjo ir galva reikia prilaikyt dureles lotuliukas.gif. Aišku, ne blum'ai pas mane rolleyes.gif. Dabar, naujai virtuvei jau nebenoriu taip atsidarančių spintelių hihihi.gif, planuoju tradiciškai atidaromas. Beje, pačią galinę pakabinamą spintutę prie sienos sunkiai pasieksite atidaryti mirksiukas.gif
Pasižiūrėkit, pasimatuokit, ar ne per ilgas gaunasi vadinamas "darbinis" trikampis šaldytuvas/kaitlentė/plautuvė. Jei gerai prisimenu optimalus variantas yra iki 5,2m, nes jei ilgesnis - nuvargsit savo virtuvėje bėgioti pirmyn-atgal 4u.gif.
Daug gerų patarimų planuojant virtuvę yra šitam tinklapy:
http://virtuvesbalda...vimo-pagrindai/
Dar kažką neblogo rašo čia (pati dar dorai neperskaičiau rolleyes.gif ):
http://www.namuinter...anuoti-virtuve/

QUOTE(kristal @ 2013 03 19, 22:55)
Manau patogesniu plautuviu nera.
Gal po kokiu penkiu metu ir pas mus jos ispopuliares... nors standartineje lietuvio virtuveje nelabai joms vietos yra.

Didelė ši plautuvė - 595x475mm blush2.gif Bet man jau nusibodo, kad plaudama skardą savojoj Franke - tokia pas mane: user posted image - aptaškau visą stalviršį aplink ir dar ant grindų pribėga doh.gif. Dar muštruosiu šeimyną, kad pavalgę indus man į plautuvę dėtų, o ne apdėliotų visą stalviršį nešvariom lėkštėm doh.gif . Jau dabar bandau tai daryt, bet kelios lėkštės ir plautuvė pilna blink.gif . Po to pati sau ramiai susikrausiu indaplovėn rolleyes.gif. Be to, nepatinka man tas integruotas plautuvės padėklas schmoll.gif . Tik kalkėm apsineša, tais grioveliais vanduo pats geranoriškai nenubėga, ten, kur jam vieta schmoll.gif , reikia vis pastūmėti su šluoste hihihi.gif .
Vyras vis gąsdina, kad greitai sudaužysiu keramikinę... Tada pirksiu tokią pačią tik iš ketaus lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.1000plyte...is_ak_m_plytele
buvo kilus mintis del tokio daikto, ka manot, bet gali but per marga turbut g.gif
susitempiau kruva tapetu likuciu ir bandziau kaip gaby deliotis, nu man nieks neisipaiso i ta tarpa, ba visi margi ir matyt to margumo nereikia,,,
labiausiai tai mane sirdutes plyteles pakerejo kad rasciau tokias tik su sampanine ar rusva kremine kazka tokio gal ir noreciau ciut biski lengvai pereinancio naujovinio dekoriuko,,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 20 kovo 2013 - 00:52
QUOTE(kristal @ 2013 03 19, 22:55)
Manau graziai turetu atrodyti toks variantas  wub.gif

Skambino šiandien meistras, sakė išsiųs šią savaitę masyvo durelių pavyzdžius. Labai įdomu, ar pavyko jiems išgauti tą mano norimą raudoną g.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 19, 18:16)
Ir kodėl vamzdis ventiliacijos atviras? Visada jį uždengiu.  g.gif  O idėja su ilgesniu fasadu gera, Jums, Elena, už idėją 10 balų. smile.gif  Tik gartraukį tam atvejui kitokį galima būtų dėti, pvz. Elica Eliplane. Jis neištraukiamas.

tai kad ta vamzdi vyras pats dar isidejo ir viena skyle buvo pamirse jie tam vamzdziui ispjaut, doh.gif patys pjovem,, vieta kempinelem mano numatyta irgi pamirso,, ne ne nebuvo itin kruopstus tokie greit greit tik bet ir kaina tokia del to skustis daug negaliu, yra kur galima prisikabint butu bet akiu nebado diskonforto nekelia tai jau kitaip ir nebus..geriau nei patogioj virtuvej vistiek biggrin.gif
beto ir musu sienos siaubingai banguotos visas tas namas kreivas vienam kambario gale vienas kitam kitas aukstis biggrin.gif tai stebuklas kaip jiem dar pasiseke taip islygiuot jas pavargo gerai kol sukabino bet taip cm i cm ant to tai dziaugiuos, nes jos virstines spint pas mus iejo i tokia nisa tai neliko kazkokiu tarpu tu nisu sonuose ir prie lubu dailiai susivede, nes as ant tokiu labai priekabi, visokiu mazmoziuku
ties juodai pamirsau pagirti grazi man jusu kriaukle lb ir kaina gera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 20 kovo 2013 - 01:12
QUOTE(wspring @ 2013 03 19, 16:39)
Pasiūlysiu mintį, kurią teko matyti, ir atsiliepimai per trejus metus naudojimo puikūs. Ant tapeto užtepti bent  tris  sluoksnius lako ir rezultatas puikus. Ir gražu, ir priežiūra lengva  thumbup.gif

Žinokit, vakar grįžau iš darbo, o vyras su uošviu va taip va ir sugalvojo abu bigsmile.gif Aš dar pamislinau, ar tikrai taip gerai būtų, bet va jei jau patirties pas kažką yra, vadinas gal tikrai mintis gera thumbup.gif

QUOTE(lizarde @ 2013 03 19, 18:20)
kas nesugalvoja, kur dėti kempinėlę, kad nesivoliotų aplink plautuvę drinks_cheers.gif priklijuoji prie durelių vidinėje pusėje, jei nesilaiko prisuki varžtuku, ir kempinėlė visada nematoma ir be žalos baldams thumbup.gif pasiteisinęs reikalas  thumbup.gif
user posted image

Va va kažką tokio ir įsivaizduoju, tik darnelabai ieškojau, nors bet ur turbūt yra rolleyes.gif

Elena, kai dar negalvojom visai apie plyteles, tai pamenu Ermitaže Vilniuj kiek gražių visokių matėm, tų didžiulių tokių, su visokiais piešinukais, tai vyras tada ir sako - va, čia tai gražu, tai ne ta tavo hpl biggrin.gif Kai dabar apėjom dar kelias pardes, tai tikrai niekur nemačiau tiek, kiek ten tokio stiliaus plytelių smile.gif AIšku tokių ir kaina vieneto 50-150lt berods, bet tai tokių su dekoru juk ir nedėsi daugiau dviejų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 20 kovo 2013 - 09:43
Sakykite, kurioms gamino baldus, ar normalu, terminas-3 mėn. gamyba ir dar neaišku kada pristatys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 19, 20:24)

Gabby, o mano nuomone, tai išsirinkit labai švelnios spalvos matines plyteles ir bus neutralu, praktiška ir gražu ax.gif Panašiai kaip sienos spalva (nors nelabai įžiūriu kokia), bet ne balta pas jus? g.gif

Vos vos rusva smile.gif Nors kol nepažiūri į sujungimą su lubom, atrodo, kad balta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 03 20, 01:00)
tai kad ta vamzdi vyras pats dar isidejo ir viena skyle buvo pamirse jie tam vamzdziui ispjaut, doh.gif patys pjovem,, vieta kempinelem mano numatyta irgi pamirso,, ne ne nebuvo itin kruopstus tokie greit greit

O aš ir vamzdį dedu ir perku jį, ir visus tvirtinimo elementus perku, ir groteles ventiliacijos, ir santechniką pats jungiu, ir dujas, indaplovę, skalbyklę prijungiu, na žodžiu viską. Būna, kad pas žmones tik viena rozetė ir jos turi viskam užtekti, tai ir laidus virš ir po spintelėm vedžioju. Ilgokai, bet jau kruopštokai krapštausi, turbūt reiks kainą didinti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 03 20, 11:33)
Sakykite, kurioms gamino baldus, ar normalu, terminas-3 mėn. gamyba ir dar neaišku kada pristatys doh.gif

Na jei kalba eina apie lmdp ir paprastą stalviršį, manau, ilgokai. O jei prasideda masyvai, granitai ir pan, pakomentuot negaliu biggrin.gif Bet SPĖJU, kad GALI tiek užtrukt, jei medžiagos kokios nors rečiau užsakomos......? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 03 20, 11:33)

Gali. Man keli baldininkai būtent tokį gamybos laiką pateikė. Ir savo turimos virtuvės laukėm panašiai- tai buvo prieš 6 metus, gamino Nabukas - iš pokščių. 4u.gif
Granitinio stalviršio gamyba - dar + 3 savaitės (mažiausia), nes jį pradeda gamitni tik kai baldai jau stovi surinkti, kad gelėtų tiksliai išsimatuot ax.gif . Tas galioja ir kvarco, ir lieto akmens stalviršiui - jei neklystu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 kovo 2013 - 10:48
QUOTE(Juodai @ 2013 03 20, 10:45)
Gali. Man keli baldininkai būtent tokį gamybos laiką pateikė. Ir savo turimos virtuvės laukėm panašiai- tai buvo prieš 6 metus, gamino Nabukas.  4u.gif

Ačiū, Juodai 4u.gif Terminas sutartyje- 4 savaitės, bet sutartyje nurodyto termino nesilaiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 20 kovo 2013 - 10:51