QUOTE(Stella Maris @ 2013 03 19, 21:21)
Sveiki, ikeliau savaja pirmaja virtuve, projektas stai cia virtuve, prie lango sieneles per viduri bus kriaukle, prie pat indaplove..
Man atrodo kaip ir viskas ok, tik gal pasigendu siauros spintutes aliejams prie orkaites...kaip jums toks planelis?
Man atrodo kaip ir viskas ok, tik gal pasigendu siauros spintutes aliejams prie orkaites...kaip jums toks planelis?
ogo kiek daug spinteliu, man net per daug gal sakyciau, nekreipkit demesio , pavydziu o tos prie lango ma lyg pasirode kad vienos didesnes apatines kitos mazesnes is 2 dureliu, as tai daryciau visas vienodo dydzio bet spinteliu realiai tai daug , nu gal man tik taip atrodo kai pas mane trys
Papildyta:
QUOTE(wspring @ 2013 03 19, 22:10)
*Aš mačiau Labas rytas laidoje. Šito fakto, kad pauglės kambarys yra virtuvėje - svetainėje, ir aš neperpratau, bet po to su savimi pasitarusi nutariau, kad paauglė tikriausiai dvyliktokė ir greitai paliks namus.
*Labai labai ačiū, taip ir įsivaizdavau pagal Jūsų aprašymą. Manau, kad dabar ir aš turėsiu tokią virtuę, kokios noriu.
*Labai labai ačiū, taip ir įsivaizdavau pagal Jūsų aprašymą. Manau, kad dabar ir aš turėsiu tokią virtuę, kokios noriu.
* nu geras bet tai vistiek teveliai, kad ir paaugle ir jei issikraustys, studijuos ar ka,,,vistiek grizus pasisveciuot nores turet savo atskira erdve, juk paaugle ne motera dar man tai ir vaiku ir tevu turi but, bet jei neiseina, pirmenybe vaiku o jei neapsnekant, gal tevai jai pasirupino atskiru bustu.. o siaip is plano matos jog buvo galima ir vaiko kambariui surast vietos
*ner uz ka, senai jau galejau, ale tingejau kaip meska