QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 19, 18:16)
Ai ai, na negi neįmanoma buvo gartraukį dar toliau prie sienos pritraukti ir jo priekį su plokšte uždengti? O idėja su ilgesniu fasadu gera tik gartraukį tam atvejui kitokį galima būtų dėti, pvz. Elica Eliplane. Jis neištraukiamas.
ne zinokite neimanoma, nes jei pamenant ten visas vamzdynas, duju vamzdziai ant sienos ir jie dar koki 10 cm atima to gylio, tai ir taip dziaugiuos nes isejo milimetras i milimetra del to ijungimo neatidarant spinteles,,,jau maniau bus blogiau ir meldziaus vakarais
jo gartrauki sita ziurejau bet jau mum reikejo ant staigio sitas buvo tadien pardej o ano laukt reikejo tai nesimakalavom ir dar pamislyjau kai jau gaminsiu baisiai daug dar ir atsitraukt galesiu
Papildyta:
gabyte man tas tapetas nu grazu zinok tinka tikrai ir susisauktu su siena ana, gal tada ir tas margumas stalvirsio baisiai nesidubliuotu, kai butu to bendrumo dar kitur
is kitos puses ir desimtuko mintis gera, nereik toj sienelej stubuklu, gal tikrai imti kazka neutralaus nepastebimo, nes su laiku tai gal nervint prades atsibos tas margumas ir ttt, cia labiau mano atvejui kai virtuve maza stalvirsis gan margas, tapeto ar kito akcento niekur nera neideta, tai gal man ir nemastyt apie dekorus ir margumynus, kazka neutralaus, o toliau akcentais suzaisti