Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 19, 18:16)
Ai ai, na negi neįmanoma buvo gartraukį dar toliau prie sienos pritraukti ir jo priekį su plokšte uždengti?  doh.gif  O idėja su ilgesniu fasadu gera smile.gif  tik gartraukį tam atvejui kitokį galima būtų dėti, pvz. Elica Eliplane. Jis neištraukiamas.

ne zinokite neimanoma, nes jei pamenant ten visas vamzdynas, duju vamzdziai ant sienos ir jie dar koki 10 cm atima to gylio, tai ir taip dziaugiuos nes isejo milimetras i milimetra del to ijungimo neatidarant spinteles,,,jau maniau bus blogiau ir meldziaus vakarais lotuliukas.gif
jo gartrauki sita ziurejau bet jau mum reikejo ant staigio sitas buvo tadien pardej o ano laukt reikejo tai nesimakalavom ir dar pamislyjau kai jau gaminsiu baisiai daug dar ir atsitraukt galesiu
Papildyta:
gabyte man tas tapetas nu grazu zinok tinka tikrai ir susisauktu su siena ana, gal tada ir tas margumas stalvirsio baisiai nesidubliuotu, kai butu to bendrumo dar kitur 4u.gif
is kitos puses ir desimtuko mintis gera, nereik toj sienelej stubuklu, gal tikrai imti kazka neutralaus nepastebimo, nes su laiku tai gal nervint prades atsibos tas margumas ir ttt, cia labiau mano atvejui kai virtuve maza stalvirsis gan margas, tapeto ar kito akcento niekur nera neideta, tai gal man ir nemastyt apie dekorus ir margumynus, kazka neutralaus, o toliau akcentais suzaisti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 19 kovo 2013 - 17:28
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 19, 15:26)
gaby, man patinka ideja su tapetu  smile.gif

user posted image

labai wub.gif mano svajoniu miegamojo toks laukia stilius, tik nezinau ar pavyks cool.gif ar bus eilinis biggrin.gif gal geriau nemakaluot ir vieno zanro visus daryt lotuliukas.gif nei vienas kambarys akmens amziaus trecias viduramziu ketvirtas kosmosas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 19 kovo 2013 - 17:57
QUOTE(Elenna @ 2013 03 19, 18:54)
labai  wub.gif  mano svajoniu miegamojo toks laukia stilius, tik nezinau ar pavyks  cool.gif ar bus eilinis  biggrin.gif gal geriau nemakaluot ir vieno zanro visus daryt  lotuliukas.gif nei vienas kambarys akmens amziaus trecias viduramziu ketvirtas kosmosas  biggrin.gif

cia sito buto yra daugiau foto mirksiukas.gif

pas mus pirmi namai buvo irgi vienodos tematikos, bet paskui uzsinorejo kontrastu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 19, 19:05)
cia sito buto yra daugiau foto  mirksiukas.gif

pas mus pirmi namai buvo irgi vienodos tematikos, bet paskui uzsinorejo kontrastu  rolleyes.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
cia kazi ne stiklas tas apie kuri kalbam g.gif visai grazu, nors save zinau kitur grazu, bet pati turbut nedrisciau taip ryskiai blush2.gif
user posted image
man kazkas i sita nieko ir panasiu ir kitokiu spalvu konturu, tik va kaip su praktiskumu jei nieko nedengta ir gryn ta imitacija akmenu, plytu, ar neisigeria riebalai g.gif
user posted image
arba tiesiog, tik as daryciau nesimetriskai tarp tu kreminiu pametyciau tamsiai rudu vietom, a g.gif
user posted image
cia is lengvu tokiu spalviniu kaip pvz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 19 kovo 2013 - 18:26
Atjungė man darbe internetą, tai bože bože kol viską perskaičiau doh.gif
Vaikai liko be vakarienės, sakau nėr virtuvės, tai reik mest tą durną įprotį valgyt biggrin.gif Ne ne... juokauju...šventė namie, nes gavo kebabų lotuliukas.gif

Gabby, o mano nuomone, tai išsirinkit labai švelnios spalvos matines plyteles ir bus neutralu, praktiška ir gražu ax.gif Panašiai kaip sienos spalva (nors nelabai įžiūriu kokia), bet ne balta pas jus? g.gif

Ačiū Elenna už fotoreportažą 4u.gif Dabar jau aišku kaip ten pas jus padaryta, nes iš pasakojimo nesupratau niekaip blush2.gif biggrin.gif

O ten kur plytų siena, tai matosi stiklas už kaitlentės smile.gif Pas mus panašiai (tik kakavos spalva) kaminas ir laiptinė padaryta, bet va kažkaip apie sienelę tarp spintelių nepagalvojau unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 19, 20:24)
Atjungė man darbe internetą, tai bože bože kol viską perskaičiau doh.gif

O ten kur plytų siena, tai matosi stiklas už kaitlentės smile.gif Pas mus panašiai (tik kakavos spalva) kaminas ir laiptinė padaryta, bet va kažkaip apie sienelę tarp spintelių nepagalvojau unsure.gif

o as sugalvojau bet galvoju ar gerai sugalvojau nes tokie akmeniniai dekorai kazi kaip riebalus imtu g.gif o to stiklo kazi ar ant ju uzdesi nes ir nekaip ziuresis gal ba jie tokie su nelygumais man patinka, jei zinociau kad spec tokiu yr, butu sukurti lakuoti kokie ir be stiklo det visai gal noreciau, o gal ir ne nezinau, bet reik jau mastyt nes vaizdo ner tas gipsas ir taukais taskos,,, doh.gif
o kas man jusu nuomone tiktu i ta tarpa, stalvirsis gan margas is tikro musu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 19 kovo 2013 - 20:05
Sveiki, ikeliau savaja pirmaja virtuve, projektas stai cia virtuve, prie lango sieneles per viduri bus kriaukle, prie pat indaplove..
Man atrodo kaip ir viskas ok, tik gal pasigendu siauros spintutes aliejams prie orkaites...kaip jums toks planelis?
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 19, 19:05)
cia sito buto yra daugiau foto  mirksiukas.gif

pas mus pirmi namai buvo irgi vienodos tematikos, bet paskui uzsinorejo kontrastu  rolleyes.gif

rodė šį būtą per teliką prieš kažkurį laiką. na toks gražiai paprastas, bet labiausiai užkliuvo, jog paauglės mergaitės kambarys buvo numatytas - svetainėje, o tėvai sau nepagailėjo prabangaus miegamojo. kažkaip man keistai pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 19, 22:54)
rodė šį būtą per teliką prieš kažkurį laiką. na toks gražiai paprastas, bet labiausiai užkliuvo, jog paauglės mergaitės kambarys buvo numatytas - svetainėje, o tėvai sau nepagailėjo prabangaus miegamojo. kažkaip man keistai pasirodė  g.gif

Aš mačiau Labas rytas laidoje. Šito fakto, kad pauglės kambarys yra virtuvėje - svetainėje, ir aš neperpratau, bet po to su savimi pasitarusi hihihi.gif nutariau, kad paauglė tikriausiai dvyliktokė ir greitai paliks namus.

QUOTE(Elenna @ 2013 03 19, 19:00)
nu va pagaliau prisiruosiau ideti ta gartrauki, jei kas neaisku klauskit  biggrin.gif  baldininkai tipo juokes is mano tokio noro, sakau davai davai tik nereikia, ir esu ziauriai patenkinta savo tokiu pasirinkimu, nes buciau pasigailejus jei darius skirtingu auksciu, ir taip maza ta virtuve pora spinteliu ir dar tos nevienodos man kazkaip nesiziuretu...
cia ijungtas ir spintele uzdaryta kai verdu ant galines kaitvietes, dazniausiai ant jos ir verdu
user posted image
cia bendrai kad isivaizduoti, ir jei daug virti ant visu kaitvieciu galima pasikelus spinteles duris ir atslinkus pilnai gartrauki

Labai labai ačiū, taip ir įsivaizdavau pagal Jūsų aprašymą. Manau, kad dabar ir aš turėsiu tokią virtuę, kokios noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wspring: 19 kovo 2013 - 21:18
QUOTE(Elenna @ 2013 03 19, 20:04)
o as sugalvojau bet galvoju ar gerai sugalvojau nes tokie akmeniniai dekorai kazi kaip riebalus imtu  g.gif  o to stiklo kazi ar ant ju uzdesi nes ir nekaip ziuresis gal ba jie tokie su nelygumais man patinka, jei zinociau kad spec tokiu yr, butu sukurti lakuoti kokie ir be stiklo det visai gal noreciau, o gal ir ne nezinau, bet reik jau mastyt nes vaizdo ner tas gipsas ir taukais taskos,,, doh.gif
o kas man jusu nuomone tiktu i ta tarpa, stalvirsis gan margas is tikro musu

Jo, stiklas be ryšio, bet manau galima impregnuot ir taukai neturėtų įsigert g.gif Nes man laiptinės sieną tai prašiau, kad impregnuotų, ba kitaip už dviejų savaičių bus baisi doh.gif
Kažkam žadėjau nufotkint...pamiršau visai unsure.gif

QUOTE(Stella Maris @ 2013 03 19, 20:21)
Sveiki, ikeliau savaja pirmaja virtuve, projektas  stai cia virtuve, prie lango sieneles per viduri bus kriaukle, prie pat indaplove..
Man atrodo kaip ir viskas ok, tik gal pasigendu siauros spintutes aliejams prie orkaites...kaip jums toks planelis?

Kažkaip nieko nematyt arba aš padidint nemoku 4u.gif

Ir išvis kas čia per smailai? blink.gif Pas jus nieko? Negi mano kompas užgrybino blink.gif

QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 19, 20:54)
rodė šį būtą per teliką prieš kažkurį laiką. na toks gražiai paprastas, bet labiausiai užkliuvo, jog paauglės mergaitės kambarys buvo numatytas - svetainėje, o tėvai sau nepagailėjo prabangaus miegamojo. kažkaip man keistai pasirodė  g.gif

drinks_cheers.gif Aha, man ir keista. Aš jau pati ant sofkės geriau miegočiau, bet vaikams kambarį atskirą atiduočiau ax.gif
Nekreipkit dėmesio, čia man vaikystės trauma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2013 03 19, 20:21)
Sveiki, ikeliau savaja pirmaja virtuve, projektas  stai cia virtuve, prie lango sieneles per viduri bus kriaukle, prie pat indaplove..

Pasirodo kompas grybavo doh.gif
Dabar jau matau.

O kam jums ta spintutė? Bijot, kad nerasit aliejaus tokioj didelėj virtuvėj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 14:12)
Va pabandžiau paimt likutį ir pridėt prie sienelės.... (tik raštas čia vertikaliai gaunas, o būtų horizontaliai), nu ką žinau, spalviškai lyg ir tinka......?  g.gif  (nors jis gelsvokas, o stalviršis pilkšvas labiau) Rėžkit vėl tiesiai šviesiai, bo aš niekada neapsispręsiu biggrin.gif
user posted image

Dekit tapeta, tikrai labai puikiai atrodys thumbup.gif Tapetas isikomponuos i bendra vaizda, bus grazu, manau.

QUOTE(Juodai @ 2013 03 19, 14:51)
aš planuoju  mirksiukas.gif tiksliau, mano plautuvė jau Vilniuje atkeliavus iš UK, laukiu ateinančiom dienom parvažiuojant namo  bigsmile.gif Ir indaplovė bus, bet užsikepiau tokios plautuvės, nors tu ką  rolleyes.gif
va tokia  wub.gif :
user posted image

Manau patogesniu plautuviu nera.
Gal po kokiu penkiu metu ir pas mus jos ispopuliares... nors standartineje lietuvio virtuveje nelabai joms vietos yra.
As pasirinkau tarpini varianta, kiek kuklesni, kaip lietuvaite tongue.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 03 19, 16:13)
bet paskutiniu metu jau baltas granitas (arba kvarcas) šviečiasi. Net nežinau, kaip atrodys su juo, bet gal irgi neblogai  blush2.gif Raudonas fasadas, baltas su subtiliu raštu stalviršis ir balta plautuvė  g.gif

Manau graziai turetu atrodyti toks variantas wub.gif
Atsakyti