Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Dešimtukas, na taip, aš irgi dėl to tik ir abejojau, ar su stalviršiu nesipjaus, na bet gal labai nesikirs..... O stiklą irgi dėtume ir šone, bet tik kairiam, nes pastebėjau, kad nuo kaitlentės taškosi, o nuo kriauklės ta siena šverutukė ax.gif

QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 19, 15:26)
gaby, man patinka ideja su tapetu  smile.gif

user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Vuo, identiškai - svetainės siena ir tas pats tapetas su stiklu sienelėj thumbup.gif Ir išvis, čia mano vyro svajonių virtuvė man rodos lotuliukas.gif Ypač baldai.... Bet dabar kadangi mum tokie netiktų stilistiškai, tai jau sakiau gal kada nors kai turėsim kokį namą lotuliukas.gif galės būt tokie
Atsakyti
Juodai, super plautuve wub.gif kaip as tokios noriu!!! Jei ne paslaptis kur ir kiek atsiejo sis grozis? ax.gif nor maniskis labai spyriojasi del tos kriaukles, neitinka jam kazkuo. O man kaip tik toks grazus akcentas ir patogi atrodo smile.gif Beje, stalvirsis foto irgi man pritinka ax.gif

Del gabby_jz sieneles, tai manau priklauso nuo jos funkcijos. Jei virtuve su valgomuoju atviro plano, tai sienele gali buti ryski ir atlikti akcento funkcija. Nors ir vienspalve sienele atrodytu graziai parinkus gelsvuma pagal spinteles arba stalvirsi, tada nekryptu akis is valgomojo i virtuve, bet reiketu kitu smulkesniu akcentu, kad pagyvinti virtuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 14:12)
4u.gif Na galima sakyt vonios, nors ten vonios niekada nebuvo biggrin.gif Ten buvo įėjimas į virtuvę, tai pusė to koridoriuko jungėm prie vonios, o pusę palikom nišai  4u.gif
Yep, būtų tas.... Na nes jei kitas, tai margalynė turbūt gautųsi smile.gif
Va pabandžiau paimt likutį ir pridėt prie sienelės.... (tik raštas čia vertikaliai gaunas, o būtų horizontaliai), nu ką žinau, spalviškai lyg ir tinka......?  g.gif  (nors jis gelsvokas, o stalviršis pilkšvas labiau) Rėžkit vėl tiesiai šviesiai, bo aš niekada neapsispręsiu biggrin.gif
user posted image

Labai gražiai tas tapetas atrodo ir tikrai geriau nei kad ryškus stiklas. Bent foto atrodo kad beveik nesiskiria atspalvis nuo viršutinių antro aukšto spintelių 4u.gif
Kaip kas jau rašė, ryški spalva be akcentų tokios pat spalvos virtuvėje, bus vieniša ir iššoks iš konteksto.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 03 19, 15:32)
Juodai, super plautuve wub.gif kaip as tokios noriu!!! Jei ne paslaptis kur ir kiek atsiejo sis grozis? ax.gif nor maniskis labai spyriojasi del tos kriaukles, neitinka jam kazkuo. O man kaip tik toks grazus akcentas ir patogi atrodo smile.gif Beje, stalvirsis foto irgi man pritinka ax.gif

ne paslaptis irnesakyk.gif pirkom čia:
http://www.tapsuk.co...-and-waste.html
tiek ir kainavo, tik ten užsakant priskaičiuoja dar 30 svarų pristatymo UK mokestį.
Galima rinktis iškart su čiaupu:
http://www.tapsuk.co...te-and-tap.html
bet mes pagalvojo, kad nenorim ti anliškojo varianto schmoll.gif

Pirkau per tarpininkus, tai dar + pristatymas iki durų ~150Lt.

Stalviršis fotkėj man irgi wub.gif bet mes planuojame granitą. Iš pradžių juodą, su juo plautuvė irgi labai wub.gif atrodytų, bet paskutiniu metu jau baltas granitas (arba kvarcas) šviečiasi. Net nežinau, kaip atrodys su juo, bet gal irgi neblogai blush2.gif Raudonas fasadas, baltas su subtiliu raštu stalviršis ir balta plautuvė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 kovo 2013 - 15:20
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 15:12)

QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 19, 15:28)
Man tai labai gražiai atrodo  4u.gif
Jei stiklu dengt nesinori, gal rasit panašių plytelių?

Pasiūlysiu mintį, kurią teko matyti, ir atsiliepimai per trejus metus naudojimo puikūs. Ant tapeto užtepti bent tris sluoksnius lako ir rezultatas puikus. Ir gražu, ir priežiūra lengva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 19, 15:13)
Stalviršis fotkėj man irgi  wub.gif bet mes planuojame granitą. Iš pradžių juodą, su juo plautuvė irgi labai  wub.gif atrodytų, bet paskutiniu metu jau baltas granitas (arba kvarcas) šviečiasi. Net nežinau, kaip atrodys su juo, bet gal irgi neblogai  blush2.gif Raudonas fasadas, baltas su subtiliu raštu stalviršis ir balta plautuvė  g.gif

o kokia buitinė technika?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 19, 17:11)
o kokia buitinė technika?

greičiausia juoda unsure.gif
bet mano plautuvė ir kaitlentė atskituose stalviršiuose bus ax.gif
man kažkaip nelabai žiūtrėtųsi balta/šviesi kaitlentė ant balto/šviesaus stalviršio... unsure.gif o ir pasirinkimas baltų doh.gif laaabai menkas doh.gif indukcinių... orkaičių baltų su pirolize irgi... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 kovo 2013 - 16:20
QUOTE(Juodai @ 2013 03 19, 16:12)
greičiausia juoda  unsure.gif
bet mano plautuvė ir kaitlentė atskituose stalviršiuose bus  ax.gif
man kažkaip nelabai žiūtrėtųsi balta/šviesi kaitlentė ant balto/šviesaus stalviršio... unsure.gif o ir pasirinkimas baltų  doh.gif laaabai menkas  doh.gif indukcinių... orkaičių baltų su pirolize irgi...  rolleyes.gif

yra, tik labai labai mažas pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
nu va pagaliau prisiruosiau ideti ta gartrauki, jei kas neaisku klauskit biggrin.gif baldininkai tipo juokes is mano tokio noro, sakau davai davai tik nereikia, ir esu ziauriai patenkinta savo tokiu pasirinkimu, nes buciau pasigailejus jei darius skirtingu auksciu, ir taip maza ta virtuve pora spinteliu ir dar tos nevienodos man kazkaip nesiziuretu...

user posted image
taip atrodo neijungtas
user posted image
cia ijungtas ir spintele uzdaryta kai verdu ant galines kaitvietes, dazniausiai ant jos ir verdu
user posted image
cia bendrai kad isivaizduoti, ir jei daug virti ant visu kaitvieciu galima pasikelus spinteles duris ir atslinkus pilnai gartrauki
user posted image
cia kas nepamenat, viskas viename lygyje, kaip ir norejau.
Atsakyti
Ai ai, na negi neįmanoma buvo gartraukį dar toliau prie sienos pritraukti ir jo priekį su plokšte uždengti? doh.gif Jei tam trukdo dujinis mechanizmas, tai kažkaip kitaip išspręsti reikėjo. Blogiausiu atveju dar dabar galima pritvirtinti trumpesnę detalę, iki dujinio mechnizmo, tai vis geriau, nei atviras. Baldinikui kruopštumo pritrūko. Ir kodėl vamzdis ventiliacijos atviras? Visada jį uždengiu. g.gif O idėja su ilgesniu fasadu gera, Jums, Elena, už idėją 10 balų. smile.gif Tik gartraukį tam atvejui kitokį galima būtų dėti, pvz. Elica Eliplane. Jis neištraukiamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 19 kovo 2013 - 17:28
QUOTE(irisas @ 2013 03 19, 17:47)
yra, tik labai labai mažas pasirinkimas smile.gif

drinks_cheers.gif teip ir sakau doh.gif
Atsakyti
kas nesugalvoja, kur dėti kempinėlę, kad nesivoliotų aplink plautuvę drinks_cheers.gif priklijuoji prie durelių vidinėje pusėje, jei nesilaiko prisuki varžtuku, ir kempinėlė visada nematoma ir be žalos baldams thumbup.gif pasiteisinęs reikalas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti