Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 13:12)
Va pabandžiau paimt likutį ir pridėt prie sienelės...

Sunku pasakyt,ar realybeje spinteliu ''antro auksto'' ir tapeto gelsvumai nesiskiria g.gif .Jei ne-tai labai grazus butu sprendimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 19 kovo 2013 - 13:21
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 13:12)
4u.gif Na galima sakyt vonios, nors ten vonios niekada nebuvo biggrin.gif Ten buvo įėjimas į virtuvę, tai pusė to koridoriuko jungėm prie vonios, o pusę palikom nišai  4u.gif
Yep, būtų tas.... Na nes jei kitas, tai margalynė turbūt gautųsi smile.gif
Va pabandžiau paimt likutį ir pridėt prie sienelės.... (tik raštas čia vertikaliai gaunas, o būtų horizontaliai), nu ką žinau, spalviškai lyg ir tinka......?  g.gif  (nors jis gelsvokas, o stalviršis pilkšvas labiau) Rėžkit vėl tiesiai šviesiai, bo aš niekada neapsispręsiu biggrin.gif
user posted image

man atrodo labaia liuks. Ir spalvos dera ir kazkoks vientisumas yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 14:12)
nu ką žinau, spalviškai lyg ir tinka......?  g.gif 

man tai tinka drinks_cheers.gif kaip ir man norėjosi, gražiai su antru aukštu susišaukia 4u.gif mūsų išplanavimas identiškas thumbup.gif man ta niša išsigelbėjimas nuo L virtuvės thumbup.gif
Atsakyti
Gabby_jz, graziai atrodo tas tapetas thumbup.gif: kai jau buvo komentuota, dar jei gelsvumas artimas spinteliu virsui, tai isvis idealu wink.gif
Atsakyti
4u.gif Na galima sakyt vonios, nors ten vonios niekada nebuvo biggrin.gif Ten buvo įėjimas į virtuvę, tai pusė to koridoriuko jungėm prie vonios, o pusę palikom nišai  4u.gif
Va pabandžiau paimt likutį ir pridėt prie sienelės.... (tik raštas čia vertikaliai gaunas, o būtų horizontaliai), nu ką žinau, spalviškai lyg ir tinka......?  g.gif  (nors jis gelsvokas, o stalviršis pilkšvas labiau) Rėžkit vėl tiesiai šviesiai, bo aš niekada neapsispręsiu biggrin.gif
user posted image

Man tai labai gražiai atrodo 4u.gif
Jei stiklu dengt nesinori, gal rasit panašių plytelių?
Atsakyti
user posted image

Ech, tada man taip nesigaus, nes koridoriu naudojam - virtuve atskira, sienos negriausim, vonios kolkas irgi nejudinsim, nors idealiausias variantas butu "ileist" saldytuva i vonia.. lotuliukas.gif
Tapetas atrodo idealiausias variantas - taip harmoningai vaizdas ir visos spalvos dera wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 03 19, 14:11)
Smalsu, ar kas is planuojanciu bent svarste senoviskas baltas plautuves? Mane labai traukia tos dideles baltos keturkampes, berods keramikines ax.gif bet aisku musu virtuvelej neisiteks, o realiai tokios dideles ir nereik, nes turesim indaplove...

aš planuoju mirksiukas.gif tiksliau, mano plautuvė jau Vilniuje atkeliavus iš UK, laukiu ateinančiom dienom parvažiuojant namo bigsmile.gif Ir indaplovė bus, bet užsikepiau tokios plautuvės, nors tu ką rolleyes.gif
va tokia wub.gif :
user posted image

visai gražu mirksiukas.gif 4u.gif o jei prireiks akcento, pjaustymo lentutė puikiai tinka ir dera thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 kovo 2013 - 14:14
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 19, 14:13)
suprantu, man geriau, aš sėdžiu namie, niekur nedirbu, vaikų neauginu, rūpesčių nėra, gal keičiamės gyvenimais? nes man taip nuobodu  4u.gif

as savuoju nesiskundžiu, o ir Jums Jūsikis gi geriau, tad ne, ačiū už pasiūlymą smile.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2013 03 19, 14:20)
mūsų išplanavimas identiškas  thumbup.gif man ta niša išsigelbėjimas nuo L virtuvės  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Ir aš laaabai jos nenorėjau tokio dydžio virtuvėj thumbup.gif

Koks jum ačiū už nuomones, kažkaip tvirčiau jauties, kai kažkas pataria, o jei dar tiek sutampančių nuomonių, tai išvis bigsmile.gif Gelsvumas kaip ir sakiau nuo stalviršio tai skirias, bet su viršum tai sutampa sakyčiau, tai va pakalbėjom su antra puse, turbūt taip ir darysim drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikio zmona @ 2013 03 19, 14:49)
Ech, tada man taip nesigaus, nes koridoriu naudojam - virtuve atskira, sienos negriausim,  vonios kolkas irgi nejudinsim

O gal tilptų tokią ūkinę su šaldiku ir orkaite padaryt prie lango kairėj? Tik aišku stalas su kėdėm tada jau nežinau kur tilptų... Gal taip pusiau ant įėjimo, jei ir pas jus tas koridorius 130cm pločio g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 03 19, 02:14)
Isduokite kur pirkote? Labai grazi ir patogi kriaukle turetu buti  wub.gif

Papildyta:
wub.gif labai grazus stalvirsis!!
thumbup.gif  vadinasi apsisprendziau galutinai, kad naujuose namuose desiu didele plienine.

Ir i nauja desiu plienine. Valau su baltom kempinelem, kur tik paslapint reikia be jokio papildomo muilo.
Atsakyti
gabby,

Tapeto spalva tinka, bet raštas nedera prie stalviršio ir netinka. Jeigu stalviršis būtų vienspalvis, arba su labai smulkiu neutraliu raštu gal tiktų, bet dabar raštų marmalynė. Čia nereikia jokios kūrybos, nereikia galvoti kaip padaryti "gražiai". Čia reikalinga tik funkcija: t.y. turi būti kažkokia sienelė. Ji neturi būti pastebima.
Nežinau, kaip jūs dėtumėte stiklą, bet plyteles reiktų klijuoti ne tik prie galinės sienos, bet ir prie šoninių. Juk Jūsų kriauklė prie pat sienos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 19 kovo 2013 - 14:27
gaby, man patinka ideja su tapetu smile.gif

user posted image
Atsakyti