QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 10:38)
Nežinau, kaip ten kas daroma, vyras pats būtų kažkaip gaminęs
Tik žinau, kad norėjo užsakyt du stiklus, ant vieno užklijuot tapetą, ir kitą dar ant viršaus dėt, o būtuoju laiku kalbu, nes jau jis apsigalvojo
Dabar jau nori vienspalvio stiklo
O aš nežinau, ar jo noriu.... Ar ne per nuobodu vienspalvis? Va parnešė pavyzdžių su spalvom, nu tai vėl galvos skausmas
Ar imt visiškai baltą, ar gelsvą 6 nuo kairės, o gal žalią ar tą ryškią alyvinę ar kaip čia ją pavadint.... O gal juodą???
Dar sakykit, gal kas suprantat - tarkim blizgus hpl kaip atrodytų realybėj? Gal tada jį geriau dėt, nei stiklą?
http://www.baldams.l..._laminatai/2065
Sveikos, nors esu pasyvi skaitytoja, bet nesusilaikysiu del sios foto - mano virtuve maza, 6 kvadratu, neissprendziu kaip ka reiks sudeliot, kad viskas tilptu i L forma, nes nenoriu saldytuvo atskirai statyt, tai noriu paklaust - kiek pas Jus cia kvadratu, kur saldytuvas, ar orkaites neturesite?
O spalva ryskia rinkciausi tik tuomet, jei bus tokios spalvos akcentu virtuveje dar, kad susisauktu su kazkuo.. jei viskas virtuveje ramiu spalvu, tai mano manymu, kokia bordine ar ryskiai geltona bus gana issaukianti, vienisa spalva.. bet cia tik mano nuomone
Priklauso, kas bus ant lango dedama, kas anoj pusej virtuves.