Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 11:36)
Tai va ir aš manau, kad pas mus kai matinė virtuvė visa, tai kaži, ar įsipaišys tas stiklas... Todėl noriu hpl  lotuliukas.gif BET... noris ir akcento  lotuliukas.gif

blizgus stiklas - nelabai schmoll.gif bet ir suvienodint visko nereikėtų... prašosi koks akcentukas.. matinės plytelės + kelios su piešinukais, bet sunku rasti tinkamas?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 10:38)
Nežinau, kaip ten kas daroma, vyras pats būtų kažkaip gaminęs biggrin.gif Tik žinau, kad norėjo užsakyt du stiklus, ant vieno užklijuot tapetą, ir kitą dar ant viršaus dėt, o būtuoju laiku kalbu, nes jau jis apsigalvojo  doh.gif Dabar jau nori vienspalvio stiklo doh.gif O aš nežinau, ar jo noriu.... Ar ne per nuobodu vienspalvis? Va parnešė pavyzdžių su spalvom, nu tai vėl galvos skausmas doh.gif

Ar imt visiškai baltą, ar gelsvą 6 nuo kairės, o gal žalią ar tą ryškią alyvinę ar kaip čia ją pavadint.... O gal juodą???  doh.gif
user posted image

Dar sakykit, gal kas suprantat - tarkim blizgus hpl kaip atrodytų realybėj? Gal tada jį geriau dėt, nei stiklą?  g.gif http://www.baldams.l..._laminatai/2065

Sveikos, nors esu pasyvi skaitytoja, bet nesusilaikysiu del sios foto - mano virtuve maza, 6 kvadratu, neissprendziu kaip ka reiks sudeliot, kad viskas tilptu i L forma, nes nenoriu saldytuvo atskirai statyt, tai noriu paklaust - kiek pas Jus cia kvadratu, kur saldytuvas, ar orkaites neturesite? ax.gif 4u.gif O spalva ryskia rinkciausi tik tuomet, jei bus tokios spalvos akcentu virtuveje dar, kad susisauktu su kazkuo.. jei viskas virtuveje ramiu spalvu, tai mano manymu, kokia bordine ar ryskiai geltona bus gana issaukianti, vienisa spalva.. bet cia tik mano nuomone 4u.gif Priklauso, kas bus ant lango dedama, kas anoj pusej virtuves. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikio zmona @ 2013 03 19, 13:24)
Sveikos, nors esu pasyvi skaitytoja, bet nesusilaikysiu del sios foto - mano virtuve maza, 6 kvadratu, neissprendziu kaip ka reiks sudeliot, kad viskas tilptu i  L forma, nes nenoriu saldytuvo atskirai statyt, tai noriu paklaust - kiek pas Jus cia kvadratu, kur saldytuvas, ar orkaites neturesite? ax.gif  4u.gif  O spalva ryskia rinkciausi tik tuomet, jei bus tokios spalvos akcentu virtuveje dar, kad susisauktu su kazkuo.. jei viskas virtuveje ramiu spalvu, tai mano manymu, kokia bordine ar ryskiai geltona bus gana issaukianti, vienisa spalva.. bet cia tik mano nuomone 4u.gif  Priklauso, kas bus ant lango dedama, kas anoj pusej virtuves. g.gif

Autorės avatarą gerai apžiūrėkite ir pusę atsakymų rasite 4u.gif

drįstu pastebėti, jog ne tik pasyvi skaitytoja, bet ir neatidi. Ši virtuvė buvo visam grožyje jau kelis kartus išeksponuota 4u.gif
Atsakyti
[quote=kristal,2013 03 19, 09:14]
Isduokite kur pirkote? Labai grazi ir patogi kriaukle turetu buti wub.gif

va cia pirkom
Atsakyti
biggrin.gif Na gal susipainiojo žmogus, kai visko čia tiek daug smile.gif O avatare gal nelabai ten įžiūrima....

Mano irgi 6kavdratai. Šaldytuvas ir orkaitė su indaplove dešinėj sienoj esančioj nišoj smile.gif

O ant lango nieko nedėsim lotuliukas.gif Ten už lango balkonas dar nesutvarkytas smile.gif

Ir ačiū visiems už nuomones dėl stiklo 4u.gif Gal reik grįžt prie minties su tapetu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 13:43)
biggrin.gif Na gal susipainiojo žmogus, kai visko čia tiek daug smile.gif O avatare gal nelabai ten įžiūrima....

Mano irgi 6kavdratai. Šaldytuvas ir orkaitė su indaplove dešinėj sienoj esančioj nišoj smile.gif

O ant lango nieko nedėsim  lotuliukas.gif  Ten už lango balkonas dar nesutvarkytas smile.gif

Ir ačiū visiems už nuomones dėl stiklo  4u.gif Gal reik grįžt prie minties su tapetu....  g.gif

Jūs tiesiog skaitote mano mintis, kurias leidau pasilaikyti sau, bet dabar nesusilaikiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 19, 13:35)
Autorės avatarą gerai apžiūrėkite ir pusę atsakymų rasite  4u.gif

drįstu pastebėti, jog ne tik pasyvi skaitytoja, bet ir neatidi. Ši virtuvė buvo visam grožyje jau kelis kartus išeksponuota  4u.gif

Ačiū už Jūsų įžvalgius pastebėjimus ir skirtą laiką pakomentuoti mano būdui 4u.gif Daug dirbu, tad neturiu kada čia daug sėdėti ir studijuoti kiekvieno pasisakymo ar juolab avataro, o tema favorite atsirado vos prieš porą dienų smile.gif Ačiū draugiškajai virtuvės savininkei už atsakymą, beje virtuvė labai graži wub.gif Kaip suprantu, niša atsirado vonios sąskaita? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 12:43)
Gal reik grįžt prie minties su tapetu....  g.gif

o tapetas butu koks? Gal tas kuris matosi jusu avatare?
Man stiklas nebent neutralus, gal sienos spalvos g.gif . Jokiu budu nedeciau jokio ryskaus 4u.gif . Bet cia aisku, kiekvieno skonio reikalas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2013 03 19, 07:49)
ne jums vienai tokio stiliaus patinka  ax.gif Mano tokia bus (beje, jau stovi padeta ir laukia montavimo) http://www.blanco-ge...l?sid=010100901
toks ir maisytuvas bus, kaip foto..

Kai atidarem deze, tai apakau - super atrodo, slifavimas superinis  4u.gif  montuos kita savaite..

thumbup.gif: fainai atrodo. Smalsu, ar kas is planuojanciu bent svarste senoviskas baltas plautuves? Mane labai traukia tos dideles baltos keturkampes, berods keramikines ax.gif bet aisku musu virtuvelej neisiteks, o realiai tokios dideles ir nereik, nes turesim indaplove...
Gabby_jz, as irgi manau, kad blizgus stiklas netiktu. Del ryskiu spalvu tai priklausomai nuo skonio. Jei jis nesikeicia ir norisi ryskumo, tai super. Bet jei patinka dazniau atsinaujinti geriau rinktis ramesni fona ir ryskesnius akcentus suderinti wink.gif Ir dar siulyciau pagalvoti kokia spalva fone turetu buti - silta ar salta, man graziau ziuretusi silta, o kadangi stalas virtuvej, pasirinkta spalva veiks valgymo iprocius (tiksliau apetita, vienos spalvos kelia apetita, kitos mazina). Musu senam bute virtuves sienos abrikoso spalvos, tai atrodo super, sviesiau patalpoj net tamsiais ziemos vakarais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikio zmona @ 2013 03 19, 13:56)
Ačiū draugiškajai virtuvės savininkei už atsakymą, beje virtuvė labai graži wub.gif Kaip suprantu, niša atsirado vonios sąskaita? g.gif

4u.gif Na galima sakyt vonios, nors ten vonios niekada nebuvo biggrin.gif Ten buvo įėjimas į virtuvę, tai pusė to koridoriuko jungėm prie vonios, o pusę palikom nišai 4u.gif

QUOTE(JViktorija @ 2013 03 19, 13:56)
o tapetas butu koks? Gal tas kuris matosi jusu avatare?

Yep, būtų tas.... Na nes jei kitas, tai margalynė turbūt gautųsi smile.gif
Va pabandžiau paimt likutį ir pridėt prie sienelės.... (tik raštas čia vertikaliai gaunas, o būtų horizontaliai), nu ką žinau, spalviškai lyg ir tinka......? g.gif (nors jis gelsvokas, o stalviršis pilkšvas labiau) Rėžkit vėl tiesiai šviesiai, bo aš niekada neapsispręsiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 19 kovo 2013 - 13:14
QUOTE(zuikio zmona @ 2013 03 19, 13:56)
Ačiū už Jūsų įžvalgius pastebėjimus ir skirtą laiką pakomentuoti mano būdui  4u.gif Daug dirbu, tad neturiu kada čia daug sėdėti ir studijuoti kiekvieno pasisakymo ar juolab avataro, o tema favorite atsirado vos prieš porą dienų smile.gif Ačiū draugiškajai virtuvės savininkei už atsakymą, beje virtuvė labai graži wub.gif Kaip suprantu, niša atsirado vonios sąskaita? g.gif

suprantu, man geriau, aš sėdžiu namie, niekur nedirbu, vaikų neauginu, rūpesčių nėra, gal keičiamės gyvenimais? nes man taip nuobodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 03 19, 14:11)
Musu senam bute virtuves sienos abrikoso spalvos, tai atrodo super, sviesiau patalpoj net tamsiais ziemos vakarais wub.gif

4u.gif
Atsakyti