Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Elenna @ 2013 03 18, 23:32)
siandi jau nufotkinau ryt pasizadu ideti  blush2.gif  smile.gif

Rodykit biggrin.gif Labai įdomu 4u.gif
Nepatikėsit, aš dar be gartraukio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 03 17, 16:48)
Atrodo issirinkau plautuve savo busimai virtuvei - Maine SQ04 bigsmile.gif Dubens gilis - 20 cm. Atrodo patogi naudojimui...

Gal kas turi ir atsiliepimu butu??

ne jums vienai tokio stiliaus patinka ax.gif Mano tokia bus (beje, jau stovi padeta ir laukia montavimo) http://www.blanco-ge...l?sid=010100901
toks ir maisytuvas bus, kaip foto..

Kai atidarem deze, tai apakau - super atrodo, slifavimas superinis 4u.gif montuos kita savaite..
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2013 03 19, 09:49)
ne jums vienai tokio stiliaus patinka  ax.gif Mano tokia bus (beje, jau stovi padeta ir laukia montavimo) http://www.blanco-ge...l?sid=010100901
toks ir maisytuvas bus, kaip foto..

Isduokite kur pirkote? Labai grazi ir patogi kriaukle turetu buti wub.gif

Papildyta:
QUOTE(agniukee @ 2013 03 18, 15:38)
mano vat toks bus naturalaus medzio, alejuotas stalvirsis, atsinaujint kas metai ar puse nematau jokios problemos  4u.gif
user posted image

wub.gif labai grazus stalvirsis!!

QUOTE(Taurė @ 2013 03 19, 01:32)
Mano dabartine, plienine kriaukle gili, didele su uzapvalintais krastais palei dugna. Kriaukles prieziura labai lengva tokios. Lengva isvalyti, visados blizga  smile.gif

thumbup.gif vadinasi apsisprendziau galutinai, kad naujuose namuose desiu didele plienine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 19 kovo 2013 - 09:26
QUOTE(Elenna @ 2013 03 18, 17:18)
tai va man ir skausmas galvos tos plyteles, su kazkokiu akcentu kaip sirdutes virtuvej kazi ar gausis, nes mano kai nedidele erdve ir dar idet kazka didesnio kazi ar but vaizdas, galvoj ir as apie ta tapeta ir stiklas, bet kaip tai daros neisivaizduoju, gal tu zinai kas kaip su juo vyksta? nes gautus toks vientisumas, manau gabyy tavo atveju tas tapetas labai gera mintis  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Papildyta:

as ir apie alyvine masciau  biggrin.gif , ba rozes ruzavos kai sudziuvo patapo tokios alyvines ir taip ziuriu jos graziai ziuris tam mano virtuves spalvinyje  thumbup.gif arb arba lengva blyski rozine nieko

Nežinau, kaip ten kas daroma, vyras pats būtų kažkaip gaminęs biggrin.gif Tik žinau, kad norėjo užsakyt du stiklus, ant vieno užklijuot tapetą, ir kitą dar ant viršaus dėt, o būtuoju laiku kalbu, nes jau jis apsigalvojo doh.gif Dabar jau nori vienspalvio stiklo doh.gif O aš nežinau, ar jo noriu.... Ar ne per nuobodu vienspalvis? Va parnešė pavyzdžių su spalvom, nu tai vėl galvos skausmas doh.gif

Ar imt visiškai baltą, ar gelsvą 6 nuo kairės, o gal žalią ar tą ryškią alyvinę ar kaip čia ją pavadint.... O gal juodą??? doh.gif
user posted image

Dar sakykit, gal kas suprantat - tarkim blizgus hpl kaip atrodytų realybėj? Gal tada jį geriau dėt, nei stiklą? g.gif http://www.baldams.l..._laminatai/2065
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 19 kovo 2013 - 09:41
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 10:38)
Ar imt visiškai baltą, ar gelsvą 6 nuo kairės, o gal žalią ar tą ryškią alyvinę ar kaip čia ją pavadint.... O gal juodą???  doh.gif

man gražiausiai atrodytų spalva, kaip viršutinės spintelės, tada man tokie vientisi baldai pasidarytų, jei iš ryškių - žalia, dėl hot alyvinės, ji man šioje virtuvėje schmoll.gif ar ne bus per didelis spalvų miksas, nors pačiai spalva wub.gif man nebent tokios labiau alyvinės tada norėtųsi čia, ne tokios intensyvios bigsmile.gif
Atsakyti
Turit omeny gelsvą kaip antras aukštas?..... Ajjau nervuoja mane ta sienelė, per daug vėl sureikšminu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 10:12)
Turit omeny gelsvą kaip antras aukštas?..... Ajjau nervuoja mane ta sienelė, per daug vėl sureikšminu  doh.gif

Pirma geltonai iš kairės. Nors mano nuomone čia stiklas nereikalingas, jau vien todėl, kad jis blizga, o visa kita ne. Čia geriausiai tiktų plytelės, matiniu paviršiumi, kuo neutralesnės, nepastebimos, susiliejančios su kitomis spalvomis. Gal kaip sienos, gal kaip baldai, tokios kurių net nepastebėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 19 kovo 2013 - 10:37
QUOTE(aiduke @ 2013 03 15, 17:58)
Kokiose internetinėse pardėse perkat buitinę techniką g.gif Suprantu,kad kainos skiriasi net ir keliais šimtais imant kad ir kokį buitinį prietaisą.Aktualu kokios pardės suteikia didžiausias nuolaidas arba bent galima derėtis.Kai kuriose kainos neblogos tarkim,bet nė lito nenusiderėsi ax.gif Geriau pirkti kiek įmanoma daugiau buitinės technikos iš vienos internetinės pardės ar geriau atskirai g.gif Nu vienu žodžiu, blush2.gif tikriausiai viskas priklauso nuo konkrečios situacijos cool.gif Jei nesunku pasidalinkit savo patirtimi ax.gif

Sveiki,
Pirkom is zmogaus kuris atstovauja visus gamyntojus, tai padare labai geras kainas, seip jie uzsiema baldu gamyba ir prie to pacio ir buitine tehnika prekiauja.Tikrai rekomenduoju. 869815333
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 03 19, 11:27)
Pirma geltonai iš kairės. Nors mano nuomone čia stiklas nereikalingas, jau vien todėl, kad jis blizga, o visa kita ne. Čia geriausiai tiktų plytelės, matiniu paviršiumi, kuo neutralesnės, nepastebimos, susiliejančios su kitomis spalvomis. Gal kaip sienos, gal kaip baldai, ne

Tai va ir aš manau, kad pas mus kai matinė virtuvė visa, tai kaži, ar įsipaišys tas stiklas... Todėl noriu hpl lotuliukas.gif BET... noris ir akcento lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 11:12)
Turit omeny gelsvą kaip antras aukštas?..... Ajjau nervuoja mane ta sienelė, per daug vėl sureikšminu  doh.gif

taip, kaip antras auštas drinks_cheers.gif jei norisi akcento, geriausia detalės, o aš pvz noriu ryškios virtuvės, tai man jau detalių neužtenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 09:38)

Ar imt visiškai baltą, ar gelsvą 6 nuo kairės, o gal žalią ar tą ryškią alyvinę ar kaip čia ją pavadint.... O gal juodą???  doh.gif
user posted image

Dar sakykit, gal kas suprantat - tarkim blizgus hpl kaip atrodytų realybėj? Gal tada jį geriau dėt, nei stiklą?  g.gif http://www.baldams.l..._laminatai/2065

man labiausiai žiūrisi ryškiai geltona, labai gaivi spalva smile.gif O kitos pagal mažėjimą: burokėlių, raudonai-oranžinė kur trečia nuo galo, žalia. Bet geltona valdo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 19, 09:38)
Nežinau, kaip ten kas daroma, vyras pats būtų kažkaip gaminęs biggrin.gif Tik žinau, kad norėjo užsakyt du stiklus, ant vieno užklijuot tapetą, ir kitą dar ant viršaus dėt, o būtuoju laiku kalbu, nes jau jis apsigalvojo  doh.gif Dabar jau nori vienspalvio stiklo doh.gif O aš nežinau, ar jo noriu.... Ar ne per nuobodu vienspalvis? Va parnešė pavyzdžių su spalvom, nu tai vėl galvos skausmas doh.gif

user posted image

Dar sakykit, gal kas suprantat - tarkim blizgus hpl kaip atrodytų realybėj? Gal tada jį geriau dėt, nei stiklą?  g.gif http://www.baldams.l..._laminatai/2065

Rinkitės kuo šviesesnes plyteles ar stiklą. Ant tamsių purvas matosi smile.gif
Atsakyti