QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 18, 11:36)
A ten balta? Nu jo, mažokai jos Iš foto tai pagalvojau, kad identiška, kaip mano (na tik techninės charakteristikos skirtis gali kelių modelių), na bet bent kažkiek to baltumo
Va va, ir man ta pati dilema - ar dėt akcentus, ar palikt tokią ramią neutralių spalvų virtuvę.... Bet mes jau skubam, nes vyras skubina Akis jam bado ta sienelė... Man irgi
Ir aš misliju vis, kadkažką iš vidaus prisukt, kad būtų kempinėlėm
Papildyta:
Kaip mane erzina iš tikrųjų šitas supervebsaitas, su savo "ei moterie įkėlei per daug smailų", kiek noriu tiek dedu, aš emocionalus žmogus!!!!!!!!
Va va, ir man ta pati dilema - ar dėt akcentus, ar palikt tokią ramią neutralių spalvų virtuvę.... Bet mes jau skubam, nes vyras skubina Akis jam bado ta sienelė... Man irgi
Ir aš misliju vis, kadkažką iš vidaus prisukt, kad būtų kempinėlėm
Papildyta:
Kaip mane erzina iš tikrųjų šitas supervebsaitas, su savo "ei moterie įkėlei per daug smailų", kiek noriu tiek dedu, aš emocionalus žmogus!!!!!!!!
tai va man ir skausmas galvos tos plyteles, su kazkokiu akcentu kaip sirdutes virtuvej kazi ar gausis, nes mano kai nedidele erdve ir dar idet kazka didesnio kazi ar but vaizdas, galvoj ir as apie ta tapeta ir stiklas, bet kaip tai daros neisivaizduoju, gal tu zinai kas kaip su juo vyksta? nes gautus toks vientisumas, manau gabyy tavo atveju tas tapetas labai gera mintis
man nepatinka su plytelem tas dalykas kad reik cm tikslumo suskaiciuot ir rinktis tokias kad man atitiktu pagal mano tarpa kuris 45 cm tai reiktu plyteliu po 15 + 15 + 15 tada nieko bet jei jau man pora tokiu trecia pjaunas per puse ar trecdalis nu fuj kaip negrazu nepatinka
tai belieka tokios kurios nesimatytu tokad nupjauta kokia akmens mases imitacija, ar tas tapetas stiklas,,nzn nzn ka daryt, roletu reik tai ir nezinau koki ta spalvini daryt ar lengva tokia ar su akcentuku
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 18, 12:28)
Gerai sugalvota Va net paėmiau savo alyvinį šalikėlį ir padėliojau šen bei ten, nu gi gražu ir ta alyvinė ***** Nu sakau, mąsčiau ir apią ją aš, nes mūsų net lėkštės žalios su alyvine Nu man super derinys toks, tai kiba reiks pamiksuot ir su akcentais Ale bet kiek dairiausi, tai bent šitam kaime tai sunku ir rast būtų alyvinių akcentų, su žalia paprasčiau dabar, ypač prieš Velykas O rudeniop gal persimesim ant alyvų
Na iš tikro, tai taip, nelabai daug jų taip telpa, bet pas mus kai dabar apie 20 lėkščių, tai kol kas p[alaikysiu stačiai Kai nebetilps - grąžisiu džiovyklą viršun
Na iš tikro, tai taip, nelabai daug jų taip telpa, bet pas mus kai dabar apie 20 lėkščių, tai kol kas p[alaikysiu stačiai Kai nebetilps - grąžisiu džiovyklą viršun
as ir apie alyvine masciau , ba rozes ruzavos kai sudziuvo patapo tokios alyvines ir taip ziuriu jos graziai ziuris tam mano virtuves spalvinyje arb arba lengva blyski rozine nieko
kits variantas raudona, nes zalia alyvuogiu ir violetine jau yra musu namuosna tai kartotis nenoriu, dar nieko ta kur slyva buvo idejus pirmam pusl anoj temoj ta ryski nezinau kaip vadinas panasi i burokeli
arba tiesiog imt balta kremine ar smeline ir dviracio neisradinet,,,i kokiom vazom paveikslais pasigyvint,,,nzn nzn
Papildyta:
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 17:00)
stulpas bus ?