Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 18, 11:36)
A ten balta? biggrin.gif Nu jo, mažokai jos biggrin.gif Iš foto tai pagalvojau, kad identiška, kaip mano (na tik techninės charakteristikos skirtis gali kelių modelių), na bet bent kažkiek to baltumo  thumbup.gif
Va va, ir man ta pati dilema - ar dėt akcentus, ar palikt tokią ramią neutralių spalvų virtuvę.... Bet mes jau skubam, nes vyras skubina  lotuliukas.gif  Akis jam bado ta sienelė... Man irgi  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Ir aš misliju vis, kadkažką iš vidaus prisukt, kad būtų kempinėlėm  thumbup.gif
Papildyta:
Kaip mane erzina iš tikrųjų šitas supervebsaitas, su savo "ei moterie įkėlei per daug smailų", kiek noriu tiek dedu, aš emocionalus žmogus!!!!!!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai va man ir skausmas galvos tos plyteles, su kazkokiu akcentu kaip sirdutes virtuvej kazi ar gausis, nes mano kai nedidele erdve ir dar idet kazka didesnio kazi ar but vaizdas, galvoj ir as apie ta tapeta ir stiklas, bet kaip tai daros neisivaizduoju, gal tu zinai kas kaip su juo vyksta? nes gautus toks vientisumas, manau gabyy tavo atveju tas tapetas labai gera mintis thumbup.gif drinks_cheers.gif
man nepatinka su plytelem tas dalykas kad reik cm tikslumo suskaiciuot ir rinktis tokias kad man atitiktu pagal mano tarpa kuris 45 cm tai reiktu plyteliu po 15 + 15 + 15 tada nieko bet jei jau man pora tokiu trecia pjaunas per puse ar trecdalis nu fuj kaip negrazu nepatinka schmoll.gif
tai belieka tokios kurios nesimatytu tokad nupjauta kokia akmens mases imitacija, ar tas tapetas stiklas,,nzn nzn ka daryt, roletu reik tai ir nezinau koki ta spalvini daryt ar lengva tokia ar su akcentuku g.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 18, 12:28)
Gerai sugalvota  lotuliukas.gif Va net paėmiau savo alyvinį šalikėlį ir padėliojau šen bei ten, nu gi gražu ir ta alyvinė *****  thumbup.gif Nu sakau, mąsčiau ir apią ją aš, nes mūsų net lėkštės žalios su alyvine  lotuliukas.gif Nu man super derinys toks, tai kiba reiks pamiksuot ir su akcentais  g.gif Ale bet kiek dairiausi, tai bent šitam kaime tai sunku ir rast būtų alyvinių akcentų, su žalia paprasčiau dabar, ypač prieš Velykas  lotuliukas.gif O rudeniop gal persimesim ant alyvų  lotuliukas.gif 

Na iš tikro, tai taip, nelabai daug jų taip telpa, bet pas mus kai dabar apie 20 lėkščių, tai kol kas p[alaikysiu stačiai  lotuliukas.gif Kai nebetilps - grąžisiu džiovyklą viršun lotuliukas.gif

as ir apie alyvine masciau biggrin.gif , ba rozes ruzavos kai sudziuvo patapo tokios alyvines ir taip ziuriu jos graziai ziuris tam mano virtuves spalvinyje thumbup.gif arb arba lengva blyski rozine nieko
kits variantas raudona, nes zalia alyvuogiu ir violetine jau yra musu namuosna tai kartotis nenoriu, dar nieko ta kur slyva buvo idejus pirmam pusl anoj temoj ta ryski nezinau kaip vadinas panasi i burokeli biggrin.gif
arba tiesiog imt balta kremine ar smeline ir dviracio neisradinet,,,i kokiom vazom paveikslais pasigyvint,,,nzn nzn doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 17:00)

Aš juk sakiau, virtuvei skirsiu išskirtinį dėmesį  lotuliukas.gif kai ko net žmona dar nežino  lotuliukas.gif

stulpas bus lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 03 18, 17:18)

stulpas bus  lotuliukas.gif ?

ne virtuvėj mirksiukas.gif mes juk čia apie virtuvę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 17:00)
Aš juk sakiau, virtuvei skirsiu išskirtinį dėmesį  lotuliukas.gif kai ko net žmona dar nežino  lotuliukas.gif

Bus maloniai nustebinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 17:33)
ne virtuvėj  mirksiukas.gif mes juk čia apie virtuvę  mirksiukas.gif

kad dazniausiai naudojami daiktai turi but virtuvej ma rods g.gif lotuliukas.gif
gerai nesvarbu cia rimta tema, nenuklystam thumbup.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 03 18, 17:39)
kad dazniausiai naudojami daiktai turi but virtuvej ma rods  g.gif  lotuliukas.gif
gerai nesvarbu cia rimta tema, nenuklystam thumbup.gif  unsure.gif

sutinku, bet kadangi virtuvėje viską kabinsiu ant sienos, net indaplovę, o stulpo neis pakabinti. jis iškrenta iš konteksto lotuliukas.gif todėl va taip nusprendžiau kad jis bus kitoje patalpoje mirksiukas.gif

na bet juk čia rimta tema, atsiprašau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 18, 11:50)
Labai graži virtuvė  wub.gif Puikiai suderintos spalvos  thumbup.gif Apačioj, kiek suprantu, neblizgūs fasadai? Praktiškas sprendimas drinks_cheers.gif Vis tiek įdomu, kaip valosi? Su tom blizgiom tai grynas vargas - bet aukštai bent jau jaunimas nepasiekia hihihi.gif

Visur blizgi plokste. Kad vakai kiek gali nuciupineja tai faktas, valyti yra ka, bet didelio vargo nera, nusivalo gerai, su stalvirsio valymu gal daugiau reikia pavargt...

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 18, 15:24)
o koks mazdaug tarpas tarp sienos ir baro?? Ar patogu tame plote? Ne per siaura ar platu?

Tiesa kas ten pas jus per katlente is dvieju daliu? Ar ten kokia lentele salia jos??

Man vietos apsisukt uztenka, nejauciu poreikio nei kad butu placiau, ar siauriau. O plotis ten apie 1.28 m smile.gif

Ten salia kaitlentes padeta nerudijancio plieno lentele, man ji taip patinka, ar karsta puoda padet, ar dar ka nors.. labai patogi smile.gif

Aciu visiems uz komplimentus mano virtuvei wub.gif

O cia dar foto, kurios prase vakar wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šaunuoliai, kiek daug priplepėjot thumbup.gif

QUOTE(lietinga @ 2013 03 18, 13:52)
Tos,kurios planuojat granita,gal zinot,ar spinteles turi buti kazkaip patvirtintos ypatingai?

Aš planuoju, bet nežinau. Svarbiausiai, kad pasakiau baldžiui, kad bus 3cm granitas, toliau jau jo bėdos biggrin.gif

QUOTE(Panevėžys @ 2013 03 18, 16:46)
sutinku, bet kadangi virtuvėje viską kabinsiu ant sienos, net indaplovę, o stulpo neis pakabinti. jis iškrenta iš konteksto  lotuliukas.gif todėl va taip nusprendžiau kad jis bus kitoje patalpoje  mirksiukas.gif

na bet juk čia rimta tema, atsiprašau  rolleyes.gif

Šaldytuvo nebus pas jus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 03 18, 02:45)
vis neprisiruosiu to gartraukio nufotkint konstrukcijos kazkas prase, imesiu kokia diena, gal kam pravers.

Taip taip, kantriai laukiu šios foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2013 03 18, 19:17)
Visur blizgi plokste. Kad vakai kiek gali nuciupineja tai faktas, valyti yra ka, bet didelio vargo nera, nusivalo gerai, su stalvirsio valymu gal daugiau reikia pavargt...

O koks pas jus stalviršis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 18, 19:24)

Šaldytuvo nebus pas jus?  bigsmile.gif

bus, juk rašiau kad jo nerizikuosiu kabint biggrin.gif bet jis nebus šalia spintelių, taip truputi už kampo. kol kas tai tik planai. kai jau kažką pasibraižysiu kas nors kiek patiks, įkelsiu. pas mus ta virtuvė šiemet dar vargiai bus.
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2013 03 18, 19:54)
Taip taip, kantriai laukiu šios foto  bigsmile.gif

siandi jau nufotkinau ryt pasizadu ideti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 03 18, 07:20)

Sutinku, kad patogiau valyti butu apvalesniais krastais. Bet nerandu kol kas tokios  doh.gif

Mano dabartine, plienine kriaukle gili, didele su uzapvalintais krastais palei dugna. Kriaukles prieziura labai lengva tokios. Lengva isvalyti, visados blizga smile.gif
Atsakyti